Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hehe evet bayram sekerımız bızım
cnm bencede sevıncını doyasıya yasa bayram sekerımız bunu hakedıyo
tabıkıde oglunu melgını unutmucaksın bı annenın yuregınde hepsıne yer var o sızı karsılıcak ahırette

cnm yataga yattıgında ınsanın kalbınde nasılda kelebeklder ucusuyo degılmı
yolculugun sakınca olur mukı

hersey güzel olucak canım dualarım seninle
sabaha senin güzel haberinle basladım
bayram sekerimiz hoşgelmiş masallah

:) sağol canım hoşbulur inşallah

Harika harika tebrik ederim canım benim çok sevindim
Keyfım yoktu bu haber iyi geldi

sağol canım niye keyfin yok hayır olsun inşallah

hem kelebek hem endişe korku hayır olsun inşallah hep hayırlısı dedim hepp

ben öncede hep yaptm yolculuk erken doğum riski olanda sıkıntı diyorlar sarsıntı falan şimdi otobüste hiç bişe hissetmiyorsun ki :) bide ben hemen uyurum nasıl geçtiğini anlamam bile tabi inşallah bu bel ağrım sıkıntı olmazsa dünden beri fena

cnm o hep oluyo senın kının yanında tabı benımkı bısey degıl ama bende dusuk yapmıstım sonra kalp atısı kesesı benı baya germıstı

oncesındede yaptıysan sorun yok cnm adanada ne kadar kalıcaksınız

en az iki hafta inşallah kesede kalp atışıda görür gelirim

düşükte olsa onun varlığını anladığın an bağlanıyorsun her hareketin değişiyor hemen kaybetme korkusu başlıyorr yine üzülüyorsun yani acının farklı boytları oluyor o kadar

Canım sorma be odun kocama kızdım
İlaç saatini hep hatırlatmak zorunda kalıyorum
Bugün arkadaşlarıyla denize gitti ve zaman geçti
Bende sinrden ağladım kendim yaptım ıgneyı ınadımdan
Hala daha konusmuyorum

Lavinyacım günaydın sendende güzel haber aldık çok sevindim Allahım kucagına almayı masip etsin saglıklı sıhatli umarım bizede tez zamanda sıra gelir

bir günlük deniz yapmış canım sen konuşma bir daha yapmazz
çok mu acıtıyor ne için o iğnee

Lavinyacım günaydın sendende güzel haber aldık çok sevindim Allahım kucagına almayı masip etsin saglıklı sıhatli umarım bizede tez zamanda sıra gelir

amin amin inşallahhh sırayla herkese gelecek inşallahhhhhh

Lavinyacığımmmmm, gözünaydın canım çooook sevindim.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

lavınya canım çok sevındım hayırlısıyla kucagına alırsın bebişinı uzuuuunnnn ömurlu olsun sezeryandan kaç ay sonra hamıle kaldın canım

kızlar bi iki haftadır yazamadım bayram için annemler gelmişti memleketten yazamadım hç nasılsınız napıyosunuz hamişler lavinya gözün aydın cnm sağlıkla kucağına alırsın inş.
aysenaz melek yavrum emirberkem keten helva siz ne yaptınız nasıl gidiyo hamilelik bi sıkıntınız yoktur inş. bu arada ben yine regl oldum bu ayda olmadı hayırlısı zaten tedaviye gitmediğim için umudum yoktu hayırlısı demekten başka hç bşy diemiyorum artık hepinizin bayramını kutluyorum bu arada :)

Lavinyacığımmmmm, gözünaydın canım çooook sevindim.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..

sağol canım sağol çok şükür amin

lavınya canım çok sevındım hayırlısıyla kucagına alırsın bebişinı uzuuuunnnn ömurlu olsun sezeryandan kaç ay sonra hamıle kaldın canım

amin sağol canım..
4,5 ayı geçince adet olmuştum o ay gebe kaldım işte cnm

cnm senn adına çok sevndim inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini kucağına.allah bizlerede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah..

Lavinyam gözün aydin :) insallah hersey güzel olur adiniza hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip eder allahim haber et sende dr'a gidince bende carsambayi iple cekiyorum bakalim endiselerim bosami cikacak.. Insallah yanilirim ve carsambadan sonra bukadarda kasmicam artik kendimi..
Olumlu düsünmek istiyorum her nekadarda zor olsada.. Bu bebege haksizlik ettigimi düsünüyorum böyle yaptigim sürece..

her melek annesinin yazdıklarını okudukça sanki kendi konuşmalarımı okuyomuş gibi oluyorum aynı acı aynı cümleler....bende aynen böyle söylemiştim anneme ve benmle beraber en çok ağlayanda canım annemdii..

canımmmmmm gözün aydın inşallahhhhhh çookkk sevindim

Hayırlısı olsun ne guzel bı haber bu boyle, Rabbim kucagına almayı nasıb etsın ınsallahhhhhh Bayram sekerın hosgelmısss

canimmm cok sewindimmm. masallh za- rabbim saglikla kucaginda eylesinn cok sewindim. sira sendeydi hakikaten ... goyun aydinn baslari biray korkulu ama sonrasi cok gusel bir yoldasinn ins-

bir günlük deniz yapmış canım sen konuşma bir daha yapmazz
çok mu ahh
Acitiyor lavinyam.kendim yapiyorum.
Konusmasam kimin umrunda.

Hayirlisi olsun canim.umutlar her daim devam ediyor.

Nejlanaz canımmmmm, Guzel Allah ım sabır versın sana ınsallah ne yazsam yeterlı gelmeyecek bılıyorum ve aslında bu durumda kelımelerıde toparlayamıyorum.. buda bızım ımtıhanımızdı.. Dılerım Rabbımden ıstedıgın zaman saglıklı sıhatlı hayırlı bı evlat verır sana.. Bayramın ılk gunu gıttım ogluma,her gıdısım ayrı bı yangın Allah ım dayanma gucu versın bızlere ve hamıle kardeslerıme ve bana hayırlı saglıklı uzun omurlu evlatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…