canım çok çok şükür bayram şekerim geldi :)
bu bebeğime haksızlık olmasın mutlu olucam içimde korku var eşimle napacağımız şaşırdık ama sevindik ve tabi gözümde hep oğlum aklım fikrim herşeyim oğlumda onu hiç unutmayacam
adaya gidiyorum pazar günü orada gidicem inşallah doktora canım sonra burada turgay beye giderim :)
hersey güzel olucak canım dualarım seninle
sabaha senin güzel haberinle basladım
bayram sekerimiz hoşgelmiş masallah
Harika harikatebrik ederim canım benim çok sevindim
Keyfım yoktu bu haber iyi geldi
hehe evet bayram sekerımız bızım
cnm bencede sevıncını doyasıya yasa bayram sekerımız bunu hakedıyo
tabıkıde oglunu melgını unutmucaksın bı annenın yuregınde hepsıne yer var o sızı karsılıcak ahırette
cnm yataga yattıgında ınsanın kalbınde nasılda kelebeklder ucusuyo degılmı
yolculugun sakınca olur mukı
:) sağol canım hoşbulur inşallah
sağol canım niye keyfin yok hayır olsun inşallah
hem kelebek hem endişe korku hayır olsun inşallah hep hayırlısı dedim hepp
ben öncede hep yaptm yolculuk erken doğum riski olanda sıkıntı diyorlar sarsıntı falan şimdi otobüste hiç bişe hissetmiyorsun ki :) bide ben hemen uyurum nasıl geçtiğini anlamam bile tabi inşallah bu bel ağrım sıkıntı olmazsa dünden beri fena
cnm o hep oluyo senın kının yanında tabı benımkı bısey degıl ama bende dusuk yapmıstım sonra kalp atısı kesesı benı baya germıstı
oncesındede yaptıysan sorun yok cnm adanada ne kadar kalıcaksınız
kızlar başlık çok durgunlaştı biraz hareketlendireyim
6 ağustosta kırmızıları bekliyordum lakin gelmedi ve bugün sabah ikinci çizgiyi gördümmm :)
kadir gecesinin hikmeti ile ettiğim duanın hediyesi olarak ramazan bayram şekerim gelmiş bulunmakta
ama kese görünecek mi kalp atışını duyacak mıyım sağlıklı olacak mı kafamda kırk soru ama rabbime emanet inşallah hepimize nasip olsun evlatlarımız kucağımızı doldursun amin
Canım sorma be odun kocama kızdım
İlaç saatini hep hatırlatmak zorunda kalıyorum
Bugün arkadaşlarıyla denize gitti ve zaman geçti
Bende sinrden ağladım kendim yaptım ıgneyı ınadımdan
Hala daha konusmuyorum
Lavinyacım günaydın sendende güzel haber aldık çok sevindim Allahım kucagına almayı masip etsin saglıklı sıhatli umarım bizede tez zamanda sıra gelir
6 ağustosta kırmızıları bekliyordum lakin gelmedi ve bugün sabah ikinci çizgiyi gördümmm :)
kadir gecesinin hikmeti ile ettiğim duanın hediyesi olarak ramazan bayram şekerim gelmiş bulunmakta
ama kese görünecek mi kalp atışını duyacak mıyım sağlıklı olacak mı kafamda kırk soru ama rabbime emanet inşallah hepimize nasip olsun evlatlarımız kucağımızı doldursun amin
Lavinyacığımmmmm, gözünaydın canım çooook sevindim.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
lavınya canım çok sevındım hayırlısıyla kucagına alırsın bebişinı uzuuuunnnn ömurlu olsunsezeryandan kaç ay sonra hamıle kaldın canım
23 haziranda bebegımı kaybettim....
ANNE OGLUM COK GÜZEL YÜZLÜYDÜ DİMİ ANNE...
evet kızım cok güzel bir bebekdi
ANNE CANIM COK ACIYOR ANNEE
aglama kızım sen ağladıkça benimde kalbim sökülüyor yavrum
ANNE OGLUMU KUCAGIMA ALAMADIM KOKLAYAMADIM
gene olucak kızım gene anne olucaksın
ANNE BU KEZ HASTANEDEN BEBEGİMLE CIKICAM DİMİ ANNEEEE
HEM KÜVEZDEDE KALMAYACAK DİMİ ANNE
bu kez ölmeyecek dimi anne kaybetmicem dimi anne
benle kalıcak dimi anneeeeeeeee.............
Acitiyor lavinyam.kendim yapiyorum.bir günlük deniz yapmış canım sen konuşma bir daha yapmazz
çok mu ahh
kızlar bi iki haftadır yazamadım bayram için annemler gelmişti memleketten yazamadım hç nasılsınız napıyosunuz hamişler lavinya gözün aydın cnm sağlıkla kucağına alırsın inş.
aysenaz melek yavrum emirberkem keten helva siz ne yaptınız nasıl gidiyo hamilelik bi sıkıntınız yoktur inş. bu arada ben yine regl oldum bu ayda olmadı hayırlısı zaten tedaviye gitmediğim için umudum yoktu hayırlısı demekten başka hç bşy diemiyorum artık hepinizin bayramını kutluyorum bu arada :)
23 haziranda bebegımı kaybettim....
ANNE OGLUM COK GÜZEL YÜZLÜYDÜ DİMİ ANNE...
evet kızım cok güzel bir bebekdi
ANNE CANIM COK ACIYOR ANNEE
aglama kızım sen ağladıkça benimde kalbim sökülüyor yavrum
ANNE OGLUMU KUCAGIMA ALAMADIM KOKLAYAMADIM
gene olucak kızım gene anne olucaksın
ANNE BU KEZ HASTANEDEN BEBEGİMLE CIKICAM DİMİ ANNEEEE
HEM KÜVEZDEDE KALMAYACAK DİMİ ANNE
bu kez ölmeyecek dimi anne kaybetmicem dimi anne
benle kalıcak dimi anneeeeeeeee.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?