Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar mrb çok bunalımdayım bayramın ikinci günden beri evde yanlızım eşim 7günlüğüne gitti kısa ama bayram diye bana çok koydu ağır geldi oğlumun mezarınada gidemedim zaten cuma ya kadar vakit nasıl geçecek bilmiyorum lavinyam eylül 15 ten kasım ayına kadar adanadayım eşim 3 ay gidiyor bir buçuk ay adanada bir buçuk ay evimde kalcam inş.seninle görüşme imkanımız olur canım yaaaaaa hikayelerimiz bitmez artık anlat anlat ne güzel olur bence buarada dr birkere daha oğlum olacağını söyledi <MUHAMMED AYTUĞ> GELCEK OCAK AYINDA İNŞ.RABBİM SAĞ SELİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZİN KUZULARINI

Merhaba,
Ben de aynı üzüntüler nedeni ile internete bakarken yazınızı gördüm. 2 hafta önce 16 haftalık bebeğime iskelet displazisi teşhisi konuldu ve gebeliğim sonlandırıldı. Bahsettiğiniz gibi aynı kötü sözleri duydum, kromozom mu, cücelik mi, vs.. Bebeğin sonuçları patolajiden geldi ve malesef sebebi belirsiz ama çok fazla anomali varmış yaşama ihtimali yokmuş.
Siz yeniden hamile kaldınız mı yada benzer vakalarda 2.hamilelikte normal olanı duydunuz mu?
Moraller felaket beni en iyi siz anlarsınız

Merhaba,
Ben de aynı üzüntüler nedeni ile internete bakarken yazınızı gördüm. 2 hafta önce 16 haftalık bebeğime iskelet displazisi teşhisi konuldu ve gebeliğim sonlandırıldı. Bahsettiğiniz gibi aynı kötü sözleri duydum, kromozom mu, cücelik mi, vs.. Bebeğin sonuçları patolajiden geldi ve malesef sebebi belirsiz ama çok fazla anomali varmış yaşama ihtimali yokmuş.
Siz yeniden hamile kaldınız mı yada benzer vakalarda 2.hamilelikte normal olanı duydunuz mu?
Moraller felaket beni en iyi siz anlarsınız

Whatsapcilar bende yükledim.banada gönderin.

Cnm gel sende cok iyi Oldu whatsup
Senin numaran bende kayitliydi ama telim bozuk rehberim silindi yarin telefoncuya gidicem onlar hallediomus
Ben aslinda yaptim ama sim karttaki nolar geldi onda da cok kisi eksik sende yoksun eski telimdeki nolar kayitli
Benim numaram varsa bana yazsana
Ordan ekliyim seni grubumuza
Bugunlerde cnm cok sıkkin lavinyayla ketenhelvanin baslarini sisirdim cok konustum:))
Gel yamacimiza da senin de basini sisireyim

Yanliz whatsuptan burnumuz aksa haber veriyoruz
Surekli guncel bir sekilde hamilelik durumumuzu anlatiyoruz
Cok normal degiliz napalim:))

Allah sabir versin
Dogum nasil oldu
Bizlerin nerdeyse tamami gUnune yakin dogumlar yada gununde olan dogumlar oldugumuz icin 6 ay civari bekledik
5 ay bekleyende oldu
10 ayda 17 ayda
Once moralini toparlamaya calis canim
Her zaman seni bulmayacak ya
Umutla yolumuza devam edicez bu sefer daha guzel olucak hersey
Bizlerde destek oluruz her zaman

Melekannesiyim bebegim iyi simdilik cok sukur
Bayramda melekkizima gittim cok kotu oldum hamile kaldigimdan beri gitmemistim
Sende sakin uzulme erken hamile kalmak degil sagliklica evladini kucaklamak onemli olan 1 ay daha iyilestim de gec opuyorum cnm

Nejlanaz Allah sabir versin
Malesefki hosgeldin aramiza acin cok taze denecek birsey yok
Bizde gectik o yOllardan
13.5 ay oldu benim hala dinmiyor sizim ama alisiliyor zamanla
Kendini birakma sakin
Bu gunlerde gececek
Meleklerimize cennette doya doya sarilip koklayacagiz
O gunlerde gelicek merak etme

oo whatsupcılarr topıkler ondan sessizzz yani yakaladım sizi...
herkes ii ins. lavınyada verdı mutlu haberi. aman kımsede kotu bısey olmasında...
benımde haftaya persembe ayrıntılım var. bıraz gece kaldım ama doktor tatıldeymıs napımmm.
ve haftaya cummaaaa da almanya gunlerı benım icin bitiyor ins. cuma sabahtan ucagımız var... yurda ayak basıcamm garı ıns.
evi toparladımm. son ve bol alısverıslerdewyım bu aralar

Canım yazını okurken ıcımden bısey koptu ınan,senı cok ıyı anlıyorumm benım ılk evladımada bu teshıs konmustu ve bız sonlandırmadık Rabbıme sıgındık, ama dedıklerı gıbı hayatla bagdasmayan bır anomalı ben dogduktan 20dk sonra kaybettım yavrumu 38.haftamda sezeryanla alındı Rabbım ın taktırı.. Suan yıne hamıleyım ve dayanamayıp 3.ay gebe kaldım bıraz acelecı davrandım ama ıc yangınım dınmıyordu bızım de genetık sonuclarımız temız cıkmıstı, ama ınsan yınede korkuyo suan kı gebelıgımde cok sukur hersey yolunda gıdıyo dılerım Rabbımden hepte boyle gıder. umarım sana moral olmusumdur...

Dun evde bıraz temızlık yaptım ve kanamam geldı geceyı acılde gecırdık, hareketlerı aktıf bebegımın ama hala ıcım ıcımı yıyordoktor plesenta antorıor dedı bebegımın esı ondeymıs bebegın ıyı dedı ama korkuyorum varmı aranızda bu konuyla ılgılı bılgısı olan...

cnm senn adına çok sevndim inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın bebişini kucağına.allah bizlerede en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah..

canımmmmmm gözün aydın inşallahhhhhh çookkk sevindim

Hayırlısı olsun ne guzel bı haber bu boyle, Rabbim kucagına almayı nasıb etsın ınsallahhhhhh Bayram sekerın hosgelmısss

canimmm cok sewindimmm. masallh za- rabbim saglikla kucaginda eylesinn cok sewindim. sira sendeydi hakikaten ... goyun aydinn baslari biray korkulu ama sonrasi cok gusel bir yoldasinn ins-

Lavınya cnm gözün Aydın Allah sağlıklı bı sekilde versin günahına cnm. Cok sevindim

Canımmmmm tebrik ederim gözün aydın rabbim herşeyii gönlünce verir inş.

çok çok sağolun arkadaşlarrrrr :) ben hala adapte olamadım belki kese görünmedi kalp atışını duymadım diye mi şoktan mı bilemiyorum inanamıyorummm çok şükür rabbim hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsinnn amin

dilanurum o zman kurbana anca görüşebiliriz ben şuan adanadayımm metroya gidecem haftaya yada eşim gelince gideceğiz

geçmiş olsun canım varmıymış bir sıkıntı ilerisi için doktor iyi dediyse iyidir.. sıkıntılı durumu hemen söylüyorlar biliyorsun için rahat etmezse bir doktora daha görün

cnm benım panıkyama onclıkle
bebek büyüdükçe genelde yukarıya cıkıyo benım kanamam olmadı ama bendede aynı durum vardı 24.haftada sukur yukarıya cıkmıstı

uzun yol yorucu ıs ve cınsel ılıskıden uzak durduğun surece sorun yok

kk da pek cocgumuz bebegı büyüdükçe yukarıya cıktı

cnm nasılsın bakalım yolculuk nasılsı annener cok sevınmıstır emınım bebeğe
dr a ne zaman gıdıyorsun

Whatsapcilar bende yükledim.banada gönderin.

gel canım gel orada herşey konuşuluyor ama burası da başka tabi :)

ne demek başlarını şişirmek ben çok memnunum valla melekyavrum :)

ne zaman normal oldukki :)

geçmiş olsun canım varmıymış bir sıkıntı ilerisi için doktor iyi dediyse iyidir.. sıkıntılı durumu hemen söylüyorlar biliyorsun için rahat etmezse bir doktora daha görün

sagolasın canım benım, bebek ıcın degıl senın ıcın sıkıntılı dedı doktor.. ben sadece bebegım ıyımı dedım durdum.. carsamba gıtcem canım baska bı doktora...

sagol canım ya, su serptın ıcıme ınan.. bebegım ıyı olsun ben herseyden uzak dururumm ınsallah benımde cıkarr.

Bebegim ayrintilini haber ver
Benim annemler burdaydi
Simdi de bilgisayar bozuldu o tamirde ondan pek giremiyorum
Burasi olmadan olmaz yoksa
Bende haftaya ayrintiliya giricem preeklamsi olup olmayacagim belli olurmus

Ya cnm gecen gebeligimde bebek hep dogum kanalini kapatiyor diyordu doktor
Bu sefer gene dedi ama doktor umursamadi
Sanirim 24. Haftadan sonra cikiyormus yukari
Hatta bana bol bol yuruyus yap dedi
Tabi senin kanaman var ama benimde 11. Haftam kanamam oldu dr yatirmak istedi ben istemedim
Kanama icerde degilmis cunku
Sakin moralini bozma
Hersey guzel olucak merak etme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…