Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

gözün aydın demeyelim mi melekyavrummm hiç gün belli etti mi ne kadar duracak

yok canım tam tersi yolcu ettiğim gün dersin gözün aydını
belli değil ne kadar durucak

eşim bir de annesinin yanında benden cay ister sehpa ister sinirimi zıplatıyor
sucuyla oturmuyor
veremem sehpa dedim kalk kendin al dedim
yemeği hazırla meyve koy cay yap
bir de misafir agırlama telasım cıktı ne mutlu bana

cnm başın sağolsun Allah sabırlıklar versin benim oğlumu kaybedeli 5 ay oldu halla çok cnm yanıyo. çok zor bir sınav isyan etme kazan bu sınavıı hepimiz ayı acılaı yaşadık ve yaşıyoruz neden kaybettin oğlunu bende 28 haftalık doğum yaptım ...2 gün yaşadı kuzum

ankara da yaşıyorum canım. bebeğim 28 haftalıktı çok şükür herşey normaldi. eşimin memleketine tokata gittik. bir sabah ani bi karın ağrısıyla uyandım. karnım feci sert bebeğimi hissedemiyorum bile.acile gittk nst de bebeğin kalp atışları da normaldi sonra doktor acil sezaryene aldı. iç kanama geçiriyormuşum ne olduğunu anlayamadım. aldılar bebeğimi sonrada kurtaramadılar. bebeğimi kendi kanımla öldürmüşüm meğer. dr dekolman plesenta dedi. nedeninin aaştrlması lazım dedi. şimdi biraz kafamı dinleym 1 ay sonra ayrıntılı tahlil yaptrym diyorum ama çok korkuyorum... inş. bişi çıkmaz. çok zor bi durummuş Rabbim kimseye yaşatmasın.. herkes acıyan gözlerle bakıyo. eşimde çok üzülüyo onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum. biliyorumki o da aynı taktiği uyguluyo hala içimiz yanıyo bi hamile yada bebek görünce... o kadar doluyumki inş. patlamam birgün
bu arada sanada geçmiş olsun senin meleğin nasıl uçtu peki cennete.. Allah sabır versinn

Arkadaslarım için bir tuhaf ayıptır söylemesi bu ay eşimle sadece 2gün deneme sansımız oldu ama o haftadan itibaren şu an bile sürekli yumurtalıklarımda agrı var acaba tuttumu diyorum , adetime 4-5 gün var bu sabah test yaptım negatif silik milik hiçbişey yok eşimede söyleyemedim öyle umutla bekliyo ki garibim bu ay tutarsa meleğimle aynı zamanda dogacak mayısta iyişallah. ağrılara rağmen ümidim tükeniyor bu aydan

cnm geçmişe dönük oku yaşadıklaımı hepsini anlattım ay ben nasıl kötü oluyorum iş yerinde hamile kanıyo içim yanıyo çok kötü bi şey anlatamam çok kötü hele benim karşı komşum benimle aynı haftada hamileydik ben erken doğum yaptım o haftasında bebeğin ağlama sesleri geliyo sabahın annesinin sevme sesleri geliyo hele bizim insanlarımız çok düşüncesizne diyim Allah sabır versin bize çok zor çok

canım üzülme en kısaa zamanda anne olursun benimde oğlum 27 haftada karnımda öldü üst komşumla aramızda 10 gün var ikidebir bana gelip anlatıyor bunu aldım böyle yaptım aslında üzülmüyorum sağlıkla kucağına alır ama zor yapmamaları lazım karşındakinide düşünmesi lazım

ah cnm ah başın sağolsun uyumak ne kelime ilk aylar bana doktor bi ilaç verdi iç bunu rahat uyuyacaksınde di ama ben ilaçtan 3 tane içiyodum banamısın demiyodu gece 3- 4 nete girip buraya yazdığımı biliyorum uyuyamıyorum diye geçmişe dönük oku her gece başka bi şey geliyodu aklıma içim cayır cayır yanıyodu işe başladım ilk hata kabus gibiydi işte acıyan bakışlar mı ararsın densiz sorularmı hepsinden vardı.şimdi gene çok üzülüyorum bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu doğum yapalı 7 ay 7 aydır her gün ağlıyorum aklıma gelmeyen bi saniye yok Ama tevekküledeceksin başka yapacak hiç bir şe ok inan bana isan eme ben çok araştırdım doktorlar hocalar yaşam koçları hepsinin tek tediği ömrü bu kadarmış sen ne yapar san yap değiştiştirmezmişsin bunu yaşayacakmışız ve isyan etme Allahım bizim yavrulamırımızı melek yaptı şimdi birlikte onuyorlar ve bize bmertebe kazandırdı bu sınav öyle ağır bi sınavki işallah başarıyla çıkarız ben ik başta kendimi çok suçladım çok anlatamam kendimi öldümek istedim ama tevekkül etmekten başka çare yok ben piskolağada gittim acını nasıl yaşamak istiyosan öyle yaşa cnm konuşmak anlatmak istiyosan konus yavrundan o senin hala yarun sen hala onun biricik annnesisin ben her gece oğlumla konuşuyorum bana çok iyi geliyo birde mezarına gitdiğimde konuşmak ağlaya hıçkıra konuşmak herkes yavrusuna bayramlıklar aldı giydirdi ben yavrumun üzerine çiçekler diktim annem senin bayramlığın bu diye ama yapacak bi şey yok arkadaşım alışacaksın bu acıyla yaşamaya bu olgunluga bu mertebeye alışıcaksın sen bir melek annnesisin yavrunla gurur duy içinde ne var ne yok buraya at içindekileri tutma

evt ben asla istemem bizim yaşadıklarımızsı allah kimseye yaşatmasın çok zor ama insan bi raz anlayış benimd e hayllleim vardı özlemlerim vardı duygularım vardı ama yok nerde

34 gün oldu meleğim gideli tek bir gün geçmemiş ağlamadığım hergün ağlıyorum aldığım kıyafetlere bakarak tekmelerini hatırlayarak çok hareketliydi oğlum cennette şefaatçimiz olacaklar

cnm Allah hepimize bol bol sabır versin çünkü hç kimse yaşadığımız acının ne denli büyük olduğunu anlamadıkları için saygı duymuyolar buna en yakınlarımızda dahil zaten brz düşüncesi olsa dikkat ederdi üzme kendini pek görüşmemeye dikkat et ses duyarsan müzik fln aç duymamaya çalış geleceğe umutla bakmaktan başka çaremiz yok inş. bigün bizde öyle sevicez yavrularımızı....

herkese dilediğim gibi Allah sanada bol sabır versin başın sağolsun cnm. bnde bebeğimi kaybettiğimde sadece bn yaşadım sanmıştım ama buradaki arkadaşları görünce ne kadar çokmuş dedim ama burdaki arkadaşlarla konuşup dertleşince brz rahatlıyo insan çünkü bizi bizden başka hç kimse anlamıyo saygıda duymuyo ,,bnde göremedim oğlumu ama aynen senin gbi rüyamda gördüm rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli hepimize yeniden versin tek dileğim bu bi daha hç kmseye bu acıyı yaşatmasın

O kadar guzel yazmssnki duygularmza tercuman olmussun, yasadiklarmzi anlatmssn arkadasm. Yasamayan bilmiyo anlamyo, agladgmzda veya uzuldugumzde gecer unutursunuz diyolar ama mumkunmu unutmak uzulmemek... Rabbim sabir versin hepimize..

benimde öyle o kadar çok hamile arkadaşım olduki benden sonra hepside şükür sağlıklı hamilellik geçiriyolar ve eşimin işyerndede bir sürü arkadaşnn eşi hamileydi hep şakalaşırlarmış kendi aralarında bir sürü bebiş geliyo diye. ve hatta birinin çok kötü geçiyodu hamileliği srekli hastanede yattı serumlar falan çok üzülmüştüm o zman ona çok dua etmiştim Rabbim bebeğe bişey olmasın diye ve o bebeğini sağlklı bişeklde çok şükr dünyaya getrdi ama benm bebeğim yok artık nerden bilicektm benmde bebeğimn çook çokk duaya ihtiyacı olacağını..bu siteye 2 gündr gelmeye başladım ve bana çok iyi geldiniz çünkü kime anlatsam beni kimse anlamıyo ruh durumumu kmse bilmiyor. herkesn dedği geçer zamanla daha gençsiniz vs. vs..
dertleşmek istiyorum birilernn yanımda olmasını istiyorum.. geçen gün en yakın arkadaşımla konuştuk o da hamile ne zamandr aramıyordu dedim neden arayıp sormuyosun hiç diye . kızın bana verdiği cevap ya psikolojin bozuktur diye aramıyorum dedi şok oldum... insnın iyi gününde herkes yanındaymış önmeli olan zor günlerinde yanında birilerinin olmasıymış yeni yeni anlıyorumm...

başın sağolsun cnm.. bende 37 haftalıkken dekolman plesanta oldum

melek anneleri gerçekten bizi bizden başkası anlayamaz bütün melek annelerine sabır diliyorum banada

benm gibi sezaryanla doğum yapıp şuanda beklemede olan arkadaşlar için yazıyorum.ben 22 nisanda doğum yaptım yani daha 3 buçuk ay oldu.bu hafta içinde prof. de kontrolüm vardı dikişlerimi kontrol etti rahime baktı şuanda bile hamile kalabilirsin dedi yani 6 ay beklemk mecburi deilmiş ama ben psikolojik olarak biraz daha toparlanmak istiyorum o yüzden 2 3 ay daha bekliycem merak eden arkadaşlara yardımım olur inşallah...

canım benim özlenmezmi?RaBBİM sabır versin cok zor cok.
Onlar cok özeller ve hep özel kalacaklar.
onlar bizim cennet kuslarımız meleklerimiz.

erkek değilmi hepsinin köküne kibrit suyu

kayınvaldem geldi kızlar oleyyy ne mutlu bana dimi
eşime zaten acayip kızgınım

e pes canım ya.yapmasdana sende.
alıp o odun kocanı karsına konussana.
kusuruma bakma ne olur bir an sinirden öyle dedim ama hakediyorda ya :18:
senin durumuna göre hareket etsin.iyi gösterme kendini.
agrım var de.ben su an ne yemek yapıyorum ne dogru dürüst iş.
yapamıyorum zaten rol yapmama gerek yok.
vücudum daha simdiden o kadar agır geliyorki üstelik hiç kilo almamama ragmen.
sadece göbegim cıktı.Allah razı olsun eşimde dert etmiyor.
sen kendini düşün tatlım.yoksa kimsenin düşünecegi yok.

inş canım benim.umutsuzluk yok.umut Allaha.
O ne derse o olacak ve güzel olacak.
Rabbim aynı acıları bir daha yasatmasın inş.

Son düzenleme:
Gecen sene bu vakitti senin erkek olacagini ögrenmistim.. Ben hep kiz derdim icimden hep kiz gecmisti biliyomusun ama o an seni görüp doktorun "evet eminim, erkek olacak! hemde bakin masallah yaramaz birsey hic durmuyor, bu dönemde bukadar olmasi cok sasirtici! Hiiic caniniz sikilmaz sizin!" Deyip gülmüstü.. O an ikimizde aglamistik ve o anki mutlulugumuzu anlatamam.. Türkiyedeydik o vakit ve gezilmedik magaza kalmamisti.. Her yerden birsey aldik..Her kebabcida durup yemek yedim sayende geri döndügümde böyle tatlar yok diye etrafimdakinleri güldürmüstüm.. Baban bizi degisik otellere götürdü en güzellerine.. Sizin icin herseyi yaparim demisti.. Ayrica son "yanliz" izinimizdi.. biz öyle sanmistik..
Hayatimda gecirdigim en mükemmel günlerdi o günler.. Ilk hareketlerini hatta ilk hickirigini bile hissetmistim o tatilde.. cok hosuma giderdi, cünki sen diger cocuklardan fazla hickirik olurdun, doktora söyledigimde yine gülmüstü, ben size demistim, bu cok yaramaz birsey demisti.. hickirik olmasi normal birsey ama bu bebek sizden su ve yemek alirken hizli hizli, sanki önünden kacacak gibi yiyip iciyor bu yüzden cok cabuk hickirik oluyor.. demisti.. sahi hanginiz yemek yemegi bukadar seviyor dediginde.. gözlerimden yas aktigini hatirliyorum o an, nekadarda bana benziyordun..
Tanimadik insanlar gelmisti yanimiza, iltifat etmisti bize, bana, hamileligime..hep sasirmistik.. Bu kacinci diye?.. Bilemezdim o vakit inanmazdim nazara..
Evimize döndügümüzde duygusal dönemlerim baslamisti. Agliyordum kiziyordum.. Neden benim midem bulanmiyor? Neden hic kusmuyorum derdim.. Bi kere allahim bende "gercek hamileler" gibi kusayim diye dua ederdim.. Bilemezdimki emir berke annesine en güzel sekilde baktigini hic cektirmedigini üzmedigini.. Oysa o en güzel sekilde aklimda kalmak istemis..sonradan anladim..
hergün seninle ilgili biseyler yapardim ya kendimi alisverisde yada kendimi sana sarki söylemekte masal anlatmakda konusmakta giysilerini carsafini yorganini hazirlamakta buluyodum.. her animi dolu dolu senle yasiyodum.. anneannen türkiyeye tasinmisdi biliyorsun.. onu özlüyordum üzülüyordum.. doguma yakin gelmisti.. sana bakacakti ögretecekti bana anneligin ilk adimlarini.. o gün uzun uzun konusmustuk oglum.. nasil yikarim sen türkiyeye geri döndügünde? ya bakamazsam? ya aciktigini yada hastaligini anlamazsam? yapabilirmiydim? ve icime dogmus gibi sormustum o gün.. ''anne, bu saatden sonra bisey olurmu? ölüm nasil bisey ann?'' demistim.. o sirada giysilerin hazir, yatagini hazirliyoduk.. son hazirliklarindi.. annem cok kizmisti.. nasil dersin böyle diye masallah hersey yolunda neden böyle negatif konusuyorsun deyip konuyu kapat demisti.. kapatmistim kapatmasina ama icimde bi duygu bi his vardi agir basiyordu.. ertesi gün olan olmustu zaten.. o hikayemiz malum.. her nekadarda biz doktor suclu o suclu bu suclu desekte allahin istegi allahin takdiri degilmi? benimkide bahane iste..
gözümün önündesin hala.. gözlerim daha önce bukadar güzel bi varlik görmemisti.. o an ki sahne her nekadar acida olsa benim icin ANNELIGIN ilk aniydi ve EN GÜZELIYDI.. boyun posun kilon elin ayagin tenin..
benim bilidigim cocuklar dogunca burusuk, tüylü olur bi cirkin böyle tuhaf iste.. ayrica senin günün gelmemisti yani erkende dogmustun..
melekler böylemi olur annem? o zamanlar anliyamadik bilemedikde sonradan düsününce anliyoruz artik.. boyun 50cm kilon 3025g idi.. doktorlar senin mucize oldugunu söylemisti.. sanki 1 ay yasamis bir bebege benziyor bütün degerlerin tahlilerin onu gösteriyordu..
suan yasasaydin yanimda olsaydin nasil olurdun acaba? biliyorum cevabini asla, en azindan bu dünyada alamiyacagim.. sadece cok ama cok merak ediyorum.. artik biraktim seni baska cocuklarla kiyaslamayi.. cünki sen baskaydin..baskasin..meleksinki sen.. MELEKLER dünya cocuklariyla kiyaslanmazki..
8 aylik oldu benim oglum ablalari abileri amcalari teyzeleri.. kocaman oldu benim biricigim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…