gözün aydın demeyelim mi melekyavrummm hiç gün belli etti mi ne kadar duracak
meğerse ne kadar çok melek annesi varmış ne kadar çok kişiyle aynı duyguları yaşamışız. 28 haftalııkllen kaybettim bende oğlumu yüzünü görmeyi o kadar isterdimki ama birgün rüyamda gördüm eşimde görmüş...o kadar güzel bi bebektiki anlatmam. Rabbim onları yanına layık görmüş çünkü o güzellikler sadece O na layıktır. RAbbim hepimize sabır versin.. 47 gün oldu bebeğim yok o kadar özlüyorumki onn tekmelerini........
cnm başın sağolsun Allah sabırlıklar versin benim oğlumu kaybedeli 5 ay oldu halla çok cnm yanıyo. çok zor bir sınav isyan etme kazan bu sınavıı hepimiz ayı acılaı yaşadık ve yaşıyoruz neden kaybettin oğlunu bende 28 haftalık doğum yaptım ...52 gün yaşadı kuzum annesinin canı
cnm başın sağolsun Allah sabırlıklar versin benim oğlumu kaybedeli 5 ay oldu halla çok cnm yanıyo. çok zor bir sınav isyan etme kazan bu sınavıı hepimiz ayı acılaı yaşadık ve yaşıyoruz neden kaybettin oğlunu bende 28 haftalık doğum yaptım ...2 gün yaşadı kuzum
cnm geçmişe dönük oku yaşadıklaımı hepsini anlattım ay ben nasıl kötü oluyorum iş yerinde hamile kanıyo içim yanıyo çok kötü bi şey anlatamam çok kötü hele benim karşı komşum benimle aynı haftada hamileydik ben erken doğum yaptım o haftasında bebeğin ağlama sesleri geliyo sabahın annesinin sevme sesleri geliyo hele bizim insanlarımız çok düşüncesizne diyim Allah sabır versin bize çok zor çok
slm melek annelerı kızlar sıze bısey soracagım sızınde ilk aylarda uyuyamama sorununuz varmıydı kaç gundur gece 4 5te uyuyabılıyorum onuda psıkaytrı dr verdıgı ılaçla uyuyabılıyorum dungece saat4çeyrek vardı uyurum dıye dıye dondum durdum yatagın içinde ilaçı içtım uyumusum ne yapacagımı bılemıyorum sabah 10da kalkıyorum bazen daha erken:18:
5 6 saatlık uykuyla ruh gıbı dolaşıyorum bıde dunakşam acıle gıttık sol gogusumde şıddetlı bır agrı bıçak saplanması seklınse agrı vardı kalp ekosu kan tahlılı fln yaptılar sukur bısey çıkmadı dr yaşadıklarımı anlattım strese baglıda olabılır dahılıyeye yınede gorun akcıgerlere fln baksınlar dedı yuzumdekı ve boynumdada sıvılceler çogalmaya başladı
canım üzülme en kısaa zamanda anne olursun benimde oğlum 27 haftada karnımda öldü üst komşumla aramızda 10 gün var ikidebir bana gelip anlatıyor bunu aldım böyle yaptım aslında üzülmüyorum sağlıkla kucağına alır ama zor yapmamaları lazım karşındakinide düşünmesi lazım
cnm geçmişe dönük oku yaşadıklaımı hepsini anlattım ay ben nasıl kötü oluyorum iş yerinde hamile kanıyo içim yanıyo çok kötü bi şey anlatamam çok kötü hele benim karşı komşum benimle aynı haftada hamileydik ben erken doğum yaptım o haftasında bebeğin ağlama sesleri geliyo sabahın annesinin sevme sesleri geliyo hele bizim insanlarımız çok düşüncesizne diyim Allah sabır versin bize çok zor çok
meğerse ne kadar çok melek annesi varmış ne kadar çok kişiyle aynı duyguları yaşamışız. 28 haftalııkllen kaybettim bende oğlumu yüzünü görmeyi o kadar isterdimki ama birgün rüyamda gördüm eşimde görmüş...o kadar güzel bi bebektiki anlatmam. Rabbim onları yanına layık görmüş çünkü o güzellikler sadece O na layıktır. RAbbim hepimize sabır versin.. 47 gün oldu bebeğim yok o kadar özlüyorumki onn tekmelerini........
ah cnm ah başın sağolsun uyumak ne kelime ilk aylar bana doktor bi ilaç verdi iç bunu rahat uyuyacaksınde di ama ben ilaçtan 3 tane içiyodum banamısın demiyodu gece 3- 4 nete girip buraya yazdığımı biliyorum uyuyamıyorum diye geçmişe dönük oku her gece başka bi şey geliyodu aklıma içim cayır cayır yanıyodu işe başladım ilk hata kabus gibiydi işte acıyan bakışlar mı ararsın densiz sorularmı hepsinden vardı.şimdi gene çok üzülüyorum bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu doğum yapalı 7 ay 7 aydır her gün ağlıyorum aklıma gelmeyen bi saniye yok Ama tevekküledeceksin başka yapacak hiç bir şe ok inan bana isan eme ben çok araştırdım doktorlar hocalar yaşam koçları hepsinin tek tediği ömrü bu kadarmış sen ne yapar san yap değiştiştirmezmişsin bunu yaşayacakmışız ve isyan etme Allahım bizim yavrulamırımızı melek yaptı şimdi birlikte onuyorlar ve bize bmertebe kazandırdı bu sınav öyle ağır bi sınavki işallah başarıyla çıkarız ben ik başta kendimi çok suçladım çok anlatamam kendimi öldümek istedim ama tevekkül etmekten başka çare yok ben piskolağada gittim acını nasıl yaşamak istiyosan öyle yaşa cnm konuşmak anlatmak istiyosan konus yavrundan o senin hala yarun sen hala onun biricik annnesisin ben her gece oğlumla konuşuyorum bana çok iyi geliyo birde mezarına gitdiğimde konuşmak ağlaya hıçkıra konuşmak herkes yavrusuna bayramlıklar aldı giydirdi ben yavrumun üzerine çiçekler diktim annem senin bayramlığın bu diye ama yapacak bi şey yok arkadaşım alışacaksın bu acıyla yaşamaya bu olgunluga bu mertebeye alışıcaksın sen bir melek annnesisin yavrunla gurur duy içinde ne var ne yok buraya at içindekileri tutma
ankara da yaşıyorum canım. bebeğim 28 haftalıktı çok şükür herşey normaldi. eşimin memleketine tokata gittik. bir sabah ani bi karın ağrısıyla uyandım. karnım feci sert bebeğimi hissedemiyorum bile.acile gittk nst de bebeğin kalp atışları da normaldi sonra doktor acil sezaryene aldı. iç kanama geçiriyormuşum ne olduğunu anlayamadım. aldılar bebeğimi sonrada kurtaramadılar. bebeğimi kendi kanımla öldürmüşüm meğer. dr dekolman plesenta dedi. nedeninin aaştrlması lazım dedi. şimdi biraz kafamı dinleym 1 ay sonra ayrıntılı tahlil yaptrym diyorum ama çok korkuyorum... inş. bişi çıkmaz. çok zor bi durummuş Rabbim kimseye yaşatmasın.. herkes acıyan gözlerle bakıyo. eşimde çok üzülüyo onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum. biliyorumki o da aynı taktiği uyguluyo hala içimiz yanıyo bi hamile yada bebek görünce... o kadar doluyumki inş. patlamam birgün
bu arada sanada geçmiş olsun senin meleğin nasıl uçtu peki cennete.. Allah sabır versinn
başın sağolsun cnm.. bende 37 haftalıkken dekolman plesanta oldum
canım benim özlenmezmi?RaBBİM sabır versin cok zor cok.meğerse ne kadar çok melek annesi varmış ne kadar çok kişiyle aynı duyguları yaşamışız. 28 haftalııkllen kaybettim bende oğlumu yüzünü görmeyi o kadar isterdimki ama birgün rüyamda gördüm eşimde görmüş...o kadar güzel bi bebektiki anlatmam. Rabbim onları yanına layık görmüş çünkü o güzellikler sadece O na layıktır. RAbbim hepimize sabır versin.. 47 gün oldu bebeğim yok o kadar özlüyorumki onn tekmelerini........
erkek değilmi hepsinin köküne kibrit suyu
kayınvaldem geldi kızlar oleyyy ne mutlu bana dimi
eşime zaten acayip kızgınım
yok canım tam tersi yolcu ettiğim gün dersin gözün aydını
belli değil ne kadar durucak
eşim bir de annesinin yanında benden cay ister sehpa ister sinirimi zıplatıyor
sucuyla oturmuyor
veremem sehpa dedim kalk kendin al dedim
yemeği hazırla meyve koy cay yap
bir de misafir agırlama telasım cıktı ne mutlu bana
Arkadaslarım için bir tuhaf ayıptır söylemesi bu ay eşimle sadece 2gün deneme sansımız oldu ama o haftadan itibaren şu an bile sürekli yumurtalıklarımda agrı var acaba tuttumu diyorum , adetime 4-5 gün var bu sabah test yaptım negatif silik milik hiçbişey yok eşimede söyleyemedim öyle umutla bekliyo ki garibim bu ay tutarsa meleğimle aynı zamanda dogacak mayısta iyişallah. ağrılara rağmen ümidim tükeniyor bu aydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?