Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Hala tam olarak yuzlesemyorum bebegimle cok kotu olmaktan korkuyorum. Dualarimi edyorum Ranbbime bu aciyi hafifletsn die. Bu arada seninde daha cok yenyms canm kac haftalikken dogumu yaptin

canım ben tam 53 gün oldu meleğim benden gideli ve 28 haftalıktı oğlum..eger yaşasaydı bak şimdi gün sayıyo oluyorduk ama kısmet değilmiş

kızlar, ayrıntılı ultrsna gırdım bugun cok sukur hersey yolunda gıdıyo, Rabbim sonuna kadar boyle gotursun ve bu yolda kımseyı oyalamasın ınsallahh

canım ben tam 53 gün oldu meleğim benden gideli ve 28 haftalıktı oğlum..eger yaşasaydı bak şimdi gün sayıyo oluyorduk ama kısmet değilmiş

Bende oyle diyorum kismet degilms burda opup oksamak insallah diger tarafta.. benimde 39 haftalikti kizim tam gununu doldurdugu gun ucup gitti melegim. Tekrar bebek icin doktor ne dedi canm ben hemn dusunuyorum tabi toparlandktan sonra Rabbim nasip ederse

canım bende gün ssayıyorum resmen dr 1 yıl dedi ama benm o kadar beklemeye sabrım yok 6 ay inş. kendimi toparllarsam hemen düşünüyorum. sezaryen olduğu iç,n toparlaması lazımmış rahmin. sanada çok üzüldüm canım. Allah sabır versn tekrardan. sebebi ne senin meleğinin. neden bırakıp gitti annesini. ???sen ne kadar beklyceksn bu arada bebiş için..

Merhaba cerenball,
Çok kötü günler yaşadım 20 gün önce iskelet displazisi nedeni ile gebeliğime son verildi. Hem de 4 aylıktım
Aynı şeyleri yaşamışız. Yeniden hamile kaldın mı? Çok istisnai bir durum bizimkisi Kimsede görülmeyen bir illet.
Umut arıyorum..

Merhaba,
Sitede çok yeniyim o yüzden hatalarımı hoşgörün :)
1 gün boyunca sancı verdiler doğum öyle gerçekleşti, çok ama çok yıpratıcı üzücüydü... Tarif edilemez kötü karmaşık duygular yaşadım. Zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum ama umarım birgün benim de sağlıklı bir bebeğim olur..

Merhaba,
Ben yeni gördüm mesajınızı çok anlamıyorm sitede yeniyim bide çalıştığım için sık sık giremşyorum.Bunu yaşadığıma hala inanamıyorum.. Hersey bianda oldu. Benimkinde anomali çoktu anne karnında ölecek denildi tam 3 profesör alınması gerekir diyince ikna oldum. Ama neler yaşadğımı elbette bir ben bilirim bide Allah bilir.. Bu kez hangi testler yapıldı. Ben de bian önce istiyorum ama bi yandan da ödüm kopuyor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Doktoruma giden bir başka vakaada 2.hamileliktede aynı şeyler yaşanmış bu beni daha da yıktı.. Benim 16.haftada tespit edilmişti. Acaba daha erken teşhis olabiliyor mu..
İnşallah herşey yolunda gider bu kez, inan ben de duacınım..

Saolasn canm Rabbim hepimize sabir versin. Doguma gittigimde ogrendim kalbi durmus kizimin o psikoloji ve aciyla normal dogum karari verdik daha cabuk toparlanma ve diger bebekler icin. O yuzden uc ay dedi doktor yeniden deneme icin ama alti ay diyenlerdevar ama tahmn edersnki canm insan bi kere bu duyguyu hissednce hemn tekrar olsun istyo. Uc ayi zor beklicek gbiyim Rabbim insallah en kisa zamnda tekrar nasip eder. Bu arada folik asit kullanmaya baslmk gerekiyomu acaba simdiden

merhaba kızlarrrr yaz boyu bir orda bir burda derken uzk kaldım netten.çok şükür ben ve kızım iyiyiz bu gün doktordan geldik.herşey yolunda .umuda geldim artık sağlıklı doğacak inşallah.yarın da gidip cicişler alacaz ilk defa.şöyle bi baktım topiğe.hamileliği devam eden arkadaşlar için ohh be dedim .herkes iyi.ama yeni arkadaşlar katılmışaramıza çok üzüldüm.Rabbim onların da kucağını tez zamanda doldursun.

bu topikteki arkadaşların kızımın üzerinde emeği olduğunu düşünüyorum sizin destekleriniz olmasaydı tekrardan hamile kalmam bile mümkün olmazfı.o yüzden sizin fikrinizi almak istiyorum isim konusunda.Teyzeleri sizce ELVİN mi HALE mi kulağa daha hoş geliyor?

masallah canım cok sevindim
ne güzel ne mutlu sana
hmmm bir düşünelim prensese ne desek ne desek

ben Hale diyorum

Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin insallah Hale de olur Elvin de

benimde 1 yıl olacak canım.6 eylülde dogmus 17 eylülde gitmişti kızım.
eşim gelecek ay sonuna dogru mezarını yaptırıcagını söyledi cok şükür.
inşallah Rabbim tez zamanda anne olmayı nasip etsin sanada tüm isteyenler gibi canım.

kızlar, ayrıntılı ultrsna gırdım bugun cok sukur hersey yolunda gıdıyo, Rabbim sonuna kadar boyle gotursun ve bu yolda kımseyı oyalamasın ınsallahh
cok cok sevindim.Hep iyi gider inşallah.

masallah canım benim.cok az kalmıs.
Rabbim kavustursun saglıkla inşallah.
iki isimde güzel Elvini pek duymamıstım.
kulaga hos geliyor.

merhaba canm çok sevindim Allah sağlıklı bir şeklde kucağınada almayı nasip eder inş.. evet bende o yeni gelenlerden biriyim maalsef.. sen ne zaman kaybettn canm meleğini sorun neydi. kusura bakma soruyorum ama umudumuz kaybolmasın inş. böyle örnekleri görünce o yüzden merak ediyorum hepinizi

İçim yanıyor siz böyle anlattıkça yanında olayım sarılalım beraber aglayalım diye içimden geçiyor Allahım dayanma güçü versin hepimize
Lavinyacım haber vermedin bu aydan merak ettim ?
Bende yoğun agrı hafif başdönmesi gibi şeyler var dün 2. Tedtise yaptım yine hiçbişeycikker yok daha 3günüm var adete .stres yapmıcam takmıcam diyodum ama olmuyo Allahtan umut kesilmez O ne zaman ol derse saglıkla gelsin bizimkilerde

Canım, yasadıgımız rahatsızlık aynı. Rabbim sabır versın onceıkle. benımde ılk evladım ıskelet dısplazısıydı. 13,14.haftamda kondu teshıs. cok ılgılı bı doktordu, hemen ayrıntılıya gonderdı ordada malesef onaylandı teshıs. aynı sekılde, beraberınde bıcok anomalıde ızlıyordu, yazayım ıstersen akcıgerler hıc gelısmemıstı zaten bu bulgu hayatla bagdasmadıgını gosterıyordu,ayakları club foot tu ıce donuktu,bas ırı karın sıstı, burun basıklıgı vardı fazlası var ama bunları evladım ıcın yazıyo olmak canımı yakıyo. bende heyete gırdım 11tane prfsor gebelıgımı sonlandırma kararı verdı sana soyledıklerı gıbı yasamaz karnında kaybedıcez dendı ve suyu bırden artmaya basladı karnımın buyuklugu dehsettı.. ama bunu sana nasıl acıklarım bılmıyorum o benım ılkgozagrım, canımdan olan parcam ıcımde kıpırdadıkca ben yapamadım yapamazdım , doktorlar ve aılem basta olmak uzere herkesı karsıma aldım ve 38hafta tasıdım evladımı ıcımde. yasamayacak dedıler kBUL ama ben veremedım bu kararı.. dogumda hıc aglamadı oglum, dırek mudahaleye alındı ama ıcdamak yarıklıgı tespıt edılınce solunum aletını gonderemedıler ıcerı ve kaybettık evladımı. cok buyuk bı acıydı yasadıklarım 9ay karnımda tasıyıp,ona dokunamamak koklayamak yaktı ıcımı ama Rabbım ın taktırı benım elımden gelenı yaptım, omru bukadarmıs. Genetık polıkılınıgı, soy agacıgımzı cıkardı aılede bı hastalık yok cok sukur,ve akraba evlılıgı yok bızde ve buda senın dedıgın gıbı cok rastlnan bı durum degıl, doktoruma gore sanssızlık bana goreyse ımtıhanımızdı.Doktor korkmadan gebe kalabılırsın dedı ama bu haftama kadar, korkuyla gectı cok sukurılk ogluma hamıle kaldıgım ayda, Rabbım bıkez daha nasıb ettı ılk oglumla aynı gun dogcak ve bu bebegımde erkek. Rabbıme sonsuz sukurlerr olsun kı saglıgı yerınde Dıyecegım o kı sabrın sonu selamet, cektıgımız acı buyuk ama Rabbımın mukafatı daha buyuk. Hersey gonlune gore olsun..

inş.cnm hayırlısıyla alırsın kucağına bnde inanıyorumki yaşadıklarımız son olacak inş.gülerek çıkarsınız cnm rabbim bebeğine sağlık versin darısıda bizim başımıza hayırlısıyla tekrar hamiş oluruz inş. :)

cnm bnm ağla içine atma ama bu kadar da kendini heder etme kendine dikkat etmen lazım tabiki unutmadın unutmadığınıda eminim oğlun görüyodur cnm yazını okuyunca üzdün beni acını hissetmek seni anlamak bu olsa gerek sağlığına diikat et sen önmli olan bu şimdi

cnm bnm bebeğiminde mezarı memlekette sadece gelirken gitmeden gitmek istedim eşimle gttik mezarına ama neler yaşadığımı söylememe gerek yok tahmin etmişsindir zaten sadece eşimle gittiğim için içimizi boşaltana kadar ağladık ama annemlerin evindede çok ağlama krizlerine girdim orda duramadım evime gelmek istedim 5 ay oldu gidemedim bi daha memlekete ama 10 saat bizim mesafemizde bayramda annemler geldi inş. kurban bayramına gidebiliriz...

cnm gözün aydın çok sevindim senide diğer hamilelerimizide nazardan korusun rabbim bizede dua edin duanız kabul olur sizin hayırlısıyla bizede versin rabbim en kısa zamanda.

inşallah cnm tek dileğim bu rabbimden 1 evladım var şükür ama ben tekrar anne olmak istiyorum inan hastalancagım gün gelsin istemiyorum.hele bugün okadar kötüyümki geçen sene şuan nerdeydim napıyodum aklımdan çıkmıyo şimdi dua edicem birz rahatlarım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…