Hala tam olarak yuzlesemyorum bebegimle cok kotu olmaktan korkuyorum. Dualarimi edyorum Ranbbime bu aciyi hafifletsn die. Bu arada seninde daha cok yenyms canm kac haftalikken dogumu yaptin
canım ben tam 53 gün oldu meleğim benden gideli ve 28 haftalıktı oğlum..eger yaşasaydı bak şimdi gün sayıyo oluyorduk ama kısmet değilmiş
kızlar, ayrıntılı ultrsna gırdım bugun cok sukur hersey yolunda gıdıyo, Rabbim sonuna kadar boyle gotursun ve bu yolda kımseyı oyalamasın ınsallahh
Bende oyle diyorum kismet degilms burda opup oksamak insallah diger tarafta.. benimde 39 haftalikti kizim tam gununu doldurdugu gun ucup gitti melegim. Tekrar bebek icin doktor ne dedi canm ben hemn dusunuyorum tabi toparlandktan sonra Rabbim nasip ederse
greathopes yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. gebeliğim boyunca gözümden yaş hiç eksik olmadı. iskelet displazisi, cüce, vs bütün kramozom bozukluklarını yakıştırdılar. tam doğuma gidecekken iskelet displazisi değil sadece küçük bi bebek dediler. bebeğimi gördükten sonra doktora sordum. eli ayağı küçük mü die. şuan tüm bebekler gibi. ama ilerde anlıyabiliriz die bi açık kapı bıraktı. bi ara bacağının eğri olduğunu söylediler...nasıl hissettiğimi anlarsınız. bebeğin kromozomları benim ve eşimin normal fish de eşime yapıldı sonuç normal...
tüm bunları yaşamış biri olarak artık sadece allaha sığınıyorum tedbirimi alırım, takdir yüce allahın. ben şimdi gebe kalmak istiorum yeniden. nasıl heyecan duyduğumu tüm melek anneleri hisseder. yaşanacak şeyin önüne geçemiorsun. ama tadını çıkar hamileliğinin. aynı şeyin tekrarına dahil somut bişey olursa kararını ver. anne kadar kimsse üzülemiyor çünkü, bunu en iyi biz biliriz.
bu arada seda arkadaşım 6 ay doldu çalışmalara başlandı:) insan bekleyemior::)rabbim bir an önce melek annelerine yeniden nasip etsin, olmayanlara da versin, b,ir de melek annelerinin bebeişleri sağlıkla gelsin, büyüsün,:)
Allah sabir versin
Dogum nasil oldu
Bizlerin nerdeyse tamami gUnune yakin dogumlar yada gununde olan dogumlar oldugumuz icin 6 ay civari bekledik
5 ay bekleyende oldu
10 ayda 17 ayda
Once moralini toparlamaya calis canim
Her zaman seni bulmayacak ya
Umutla yolumuza devam edicez bu sefer daha guzel olucak hersey
Bizlerde destek oluruz her zaman
Canım yazını okurken ıcımden bısey koptu ınan,senı cok ıyı anlıyorummbenım ılk evladımada bu teshıs konmustu ve bız sonlandırmadık Rabbıme sıgındık, ama dedıklerı gıbı hayatla bagdasmayan bır anomalı ben dogduktan 20dk sonra kaybettım yavrumu 38.haftamda sezeryanla alındı Rabbım ın taktırı.. Suan yıne hamıleyım ve dayanamayıp 3.ay gebe kaldım bıraz acelecı davrandım ama ıc yangınım dınmıyordu bızım de genetık sonuclarımız temız cıkmıstı, ama ınsan yınede korkuyo suan kı gebelıgımde cok sukur hersey yolunda gıdıyo dılerım Rabbımden hepte boyle gıder. umarım sana moral olmusumdur...
canım bende gün ssayıyorum resmen dr 1 yıl dedi ama benm o kadar beklemeye sabrım yok 6 ay inş. kendimi toparllarsam hemen düşünüyorum. sezaryen olduğu iç,n toparlaması lazımmış rahmin. sanada çok üzüldüm canım. Allah sabır versn tekrardan. sebebi ne senin meleğinin. neden bırakıp gitti annesini. ???sen ne kadar beklyceksn bu arada bebiş için..
merhaba kızlarrrr yaz boyu bir orda bir burda derken uzk kaldım netten.çok şükür ben ve kızım iyiyiz bu gün doktordan geldik.herşey yolunda .umuda geldim artık sağlıklı doğacak inşallah.yarın da gidip cicişler alacaz ilk defa.şöyle bi baktım topiğe.hamileliği devam eden arkadaşlar için ohh be dedim .herkes iyi.ama yeni arkadaşlar katılmışaramıza çok üzüldüm.Rabbim onların da kucağını tez zamanda doldursun.
bu topikteki arkadaşların kızımın üzerinde emeği olduğunu düşünüyorum sizin destekleriniz olmasaydı tekrardan hamile kalmam bile mümkün olmazfı.o yüzden sizin fikrinizi almak istiyorum isim konusunda.Teyzeleri sizce ELVİN mi HALE mi kulağa daha hoş geliyor?
benimde 1 yıl olacak canım.6 eylülde dogmus 17 eylülde gitmişti kızım.selam melek anneleri nasılsınıız ben uzuuun zamandır giremiyorum ramazan bayram tatil bide düğün vardı derken.zaten bi hüzün çöktü bpşta kalınca.perşembe günü 1 yıl olcak bebeğimi kaybedeli kocaaa 1 yılokadar karışık berbatım ki bu ay bakalım bidahaki ayda olmazsa dr a gidicem bi sorun varmı diye.ben anne olmak istiyorum kızlar bunun iyice bilincine vardım.bakalım perşembe mezarına gidicem kızımın ve eşimi yaptırması konusunda tekrar ikna edicem mezarını.sizdede olmuştur hamişler belki.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
cok cok sevindim.Hep iyi gider inşallah.kızlar, ayrıntılı ultrsna gırdım bugun cok sukur hersey yolunda gıdıyo, Rabbim sonuna kadar boyle gotursun ve bu yolda kımseyı oyalamasın ınsallahh
merhaba kızlarrrr yaz boyu bir orda bir burda derken uzk kaldım netten.çok şükür ben ve kızım iyiyiz bu gün doktordan geldik.herşey yolunda .umuda geldim artık sağlıklı doğacak inşallah.yarın da gidip cicişler alacaz ilk defa.şöyle bi baktım topiğe.hamileliği devam eden arkadaşlar için ohh be dedim .herkes iyi.ama yeni arkadaşlar katılmışaramıza çok üzüldüm.Rabbim onların da kucağını tez zamanda doldursun.
bu topikteki arkadaşların kızımın üzerinde emeği olduğunu düşünüyorum sizin destekleriniz olmasaydı tekrardan hamile kalmam bile mümkün olmazfı.o yüzden sizin fikrinizi almak istiyorum isim konusunda.Teyzeleri sizce ELVİN mi HALE mi kulağa daha hoş geliyor?
dün oğluma gittim toprağı sıcaktan kurumuş suladım biri başına tahta çakmış dal vardı önceden kim olduğunu öğrenemedik biz yapmadık diyorlar benden önce bayramda gelmişler oğluma ben gelemedim hemen tek kalmamış ama...
sonra birşey oldu normal duran ben feryat ettim dayanamdım yığıldım mezarın başına babam taşıdı yanından çekti götürdü beni elime toprağın bulaşmış annem aldı suya koydu içirdi için soğusun dedi benim içim o toprağa gömülürsem soğur yaşadığım süre boyunca hep yansın içim yandıkça oğlumu hatırlayayım annem unuttu demesin unutmammm
Merhaba,
Ben yeni gördüm mesajınızı çok anlamıyorm sitede yeniyim bide çalıştığım için sık sık giremşyorum.Bunu yaşadığıma hala inanamıyorum.. Hersey bianda oldu. Benimkinde anomali çoktu anne karnında ölecek denildi tam 3 profesör alınması gerekir diyince ikna oldum. Ama neler yaşadğımı elbette bir ben bilirim bide Allah bilir.. Bu kez hangi testler yapıldı. Ben de bian önce istiyorum ama bi yandan da ödüm kopuyor aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.
Doktoruma giden bir başka vakaada 2.hamileliktede aynı şeyler yaşanmış bu beni daha da yıktı.. Benim 16.haftada tespit edilmişti. Acaba daha erken teşhis olabiliyor mu..
İnşallah herşey yolunda gider bu kez, inan ben de duacınım..
Canım, yasadıgımız rahatsızlık aynı. Rabbim sabır versın onceıkle. benımde ılk evladım ıskelet dısplazısıydı. 13,14.haftamda kondu teshıs. cok ılgılı bı doktordu, hemen ayrıntılıya gonderdı ordada malesef onaylandı teshıs. aynı sekılde, beraberınde bıcok anomalıde ızlıyordu, yazayım ıstersen akcıgerler hıc gelısmemıstı zaten bu bulgu hayatla bagdasmadıgını gosterıyordu,ayakları club foot tu ıce donuktu,bas ırı karın sıstı, burun basıklıgı vardı fazlası var ama bunları evladım ıcın yazıyo olmak canımı yakıyo. bende heyete gırdım 11tane prfsor gebelıgımı sonlandırma kararı verdı sana soyledıklerı gıbı yasamaz karnında kaybedıcez dendı ve suyu bırden artmaya basladı karnımın buyuklugu dehsettı.. ama bunu sana nasıl acıklarım bılmıyorum o benım ılkgozagrım, canımdan olan parcam ıcımde kıpırdadıkca ben yapamadım yapamazdım , doktorlar ve aılem basta olmak uzere herkesı karsıma aldım ve 38hafta tasıdım evladımı ıcımde. yasamayacak dedıler kBUL ama ben veremedım bu kararı.. dogumda hıc aglamadı oglum, dırek mudahaleye alındı ama ıcdamak yarıklıgı tespıt edılınce solunum aletını gonderemedıler ıcerı ve kaybettık evladımı. cok buyuk bı acıydı yasadıklarım 9ay karnımda tasıyıp,ona dokunamamak koklayamak yaktı ıcımı ama Rabbım ın taktırı benım elımden gelenı yaptım, omru bukadarmıs. Genetık polıkılınıgı, soy agacıgımzı cıkardı aılede bı hastalık yok cok sukur,ve akraba evlılıgı yok bızde ve buda senın dedıgın gıbı cok rastlnan bı durum degıl, doktoruma gore sanssızlık bana goreyse ımtıhanımızdı.Doktor korkmadan gebe kalabılırsın dedı ama bu haftama kadar, korkuyla gectı cok sukurılk ogluma hamıle kaldıgım ayda, Rabbım bıkez daha nasıb ettı ılk oglumla aynı gun dogcak ve bu bebegımde erkek. Rabbıme sonsuz sukurlerr olsun kı saglıgı yerındeDıyecegım o kı sabrın sonu selamet, cektıgımız acı buyuk ama Rabbımın mukafatı daha buyuk. Hersey gonlune gore olsun..[/QUOT
Cnm benim bebeğimde de sayısız anomali vardı bende yazmak istemiyorm tekrar tekrar düşünmek istemiyorm.. Sen gercekten umut oldun bana.. Şimdi kac haftaliksin hamilelik süresince yazarsan cok mutlu olurum , tek care dua etmek..
Canım, yasadıgımız rahatsızlık aynı. Rabbim sabır versın onceıkle. benımde ılk evladım ıskelet dısplazısıydı. 13,14.haftamda kondu teshıs. cok ılgılı bı doktordu, hemen ayrıntılıya gonderdı ordada malesef onaylandı teshıs. aynı sekılde, beraberınde bıcok anomalıde ızlıyordu, yazayım ıstersen akcıgerler hıc gelısmemıstı zaten bu bulgu hayatla bagdasmadıgını gosterıyordu,ayakları club foot tu ıce donuktu,bas ırı karın sıstı, burun basıklıgı vardı fazlası var ama bunları evladım ıcın yazıyo olmak canımı yakıyo. bende heyete gırdım 11tane prfsor gebelıgımı sonlandırma kararı verdı sana soyledıklerı gıbı yasamaz karnında kaybedıcez dendı ve suyu bırden artmaya basladı karnımın buyuklugu dehsettı.. ama bunu sana nasıl acıklarım bılmıyorum o benım ılkgozagrım, canımdan olan parcam ıcımde kıpırdadıkca ben yapamadım yapamazdım , doktorlar ve aılem basta olmak uzere herkesı karsıma aldım ve 38hafta tasıdım evladımı ıcımde. yasamayacak dedıler kBUL ama ben veremedım bu kararı.. dogumda hıc aglamadı oglum, dırek mudahaleye alındı ama ıcdamak yarıklıgı tespıt edılınce solunum aletını gonderemedıler ıcerı ve kaybettık evladımı. cok buyuk bı acıydı yasadıklarım 9ay karnımda tasıyıp,ona dokunamamak koklayamak yaktı ıcımı ama Rabbım ın taktırı benım elımden gelenı yaptım, omru bukadarmıs. Genetık polıkılınıgı, soy agacıgımzı cıkardı aılede bı hastalık yok cok sukur,ve akraba evlılıgı yok bızde ve buda senın dedıgın gıbı cok rastlnan bı durum degıl, doktoruma gore sanssızlık bana goreyse ımtıhanımızdı.Doktor korkmadan gebe kalabılırsın dedı ama bu haftama kadar, korkuyla gectı cok sukurılk ogluma hamıle kaldıgım ayda, Rabbım bıkez daha nasıb ettı ılk oglumla aynı gun dogcak ve bu bebegımde erkek. Rabbıme sonsuz sukurlerr olsun kı saglıgı yerındeDıyecegım o kı sabrın sonu selamet, cektıgımız acı buyuk ama Rabbımın mukafatı daha buyuk. Hersey gonlune gore olsun..[/QUOT
Cnm benim bebeğimde de sayısız anomali vardı bende yazmak istemiyorm tekrar tekrar düşünmek istemiyorm.. Sen gercekten umut oldun bana.. Şimdi kac haftaliksin hamilelik süresince yazarsan cok mutlu olurum , tek care dua etmek..
evet canım, kotu hıcbısey dusunmeyelım hersey cok guzel olcak ınsallahBol bol dua canım evet.. 17 haftalık oldum..
rabbim sabrını arttırsın arkadaşşım ağlayarak okudum.bende doğuma gitmeden 2gün önce mezarlıkta gördüm kendimi nisa diye sesleniyordum adı nisa olacaktı kızımızın.sabahta bi yakınımın vefat ettiğini öğrendim mezarlık ona çıkacakmış dedim
ve sabaha acilen doğuma girdim tamam dedim bu defa nasip olacak birazdan kızımı verecekler derken onun ağlama sesini duydum çok mutlu oldumki bebekte sıkıntı var diye aralarında konuştular dünyam başıma yıkıldı bebeğim rahatsızmış sezeryan bana bitmek bilmedi ayaklarımda can olsada o masan kalksam kızımın arkasından bi koşabilsem dedim.doğumyağtığım gece rüyamda kapkaranlık bi yerdeyim heryer karanlık sadece bi ses duyuyorum ölecek diyor ölmesin ne olur ölmesin diyorum hayır ölecek seç diyor 26 mı 28 mi tekrarlıyor o ses 26 mı 28 mi diye ölmesin derken uyanıyorum ve o andan itibaren herkes iyi olur belki desede ölecek diyorum kızım ölecek ve 13 ekimde doğumyaptım 26 ekimkurban bayramı 2.günüydü sabaha iyi yada kötü haber gelecek dedik o gece uyuyamadım yine aynı o karanlık geldi durdu sürekli uyandırdı beni gözüü kapattığım an o karanlık geliyor yanıma derken tlf çaldı hastaneden bebeğin durumu ağır gelin diye ama zaten o melek olmuş ki o karanlık kızımın gidişini haber veriyordu ve 27 ekimde defnettik onu. hiç unutmuyorum o sesi ben ölecek dedikçe çevremde herkes kızıyordu bana allahtan ümit kesilmez bişey olmaz iyi olur belki diordu benden yani kızımın annesinden daha mı iyi hissedecekler zor günlerdi 11 ay oldu ama rabbime şükürler olsun ki hrşeyde vardır bi hikmet en azından bana kızımın yüzünü gösterdi rabbim onun ağlamasını esnemesini izledim gözlerini açıp babasıyla bize bakıp bakıp ağladı kuzum küvezdeyken hissetti bizim anne babası olduğumuzu az da olsa onu kucağıma alıp emziremesemde onunla nılarımız var bunlar için rabbime binlerce kez şükürler olsun. şimdi yeniden hamileyim doktor yatkınlık varsa bu bebektede aynı sıkıntı olacak ve yapaılacak hiç birşey yok dedi doğumu beklicez sonrada bebeğimizin ölmesini ama bu defa öyle olmayacak rabbim yüzümüzü güldürecek sağ salim bu evladımızı bize bağışlayacak ona sağlıklı hayırlı sıhhatli uzun ömürler verecek rabbim canı gönülden inanıyorum buna o hastaneden gülerek çıkartıcak bizi bu defa yüce rabbim inşşş
dün oğluma gittim toprağı sıcaktan kurumuş suladım biri başına tahta çakmış dal vardı önceden kim olduğunu öğrenemedik biz yapmadık diyorlar benden önce bayramda gelmişler oğluma ben gelemedim hemen tek kalmamış ama...
sonra birşey oldu normal duran ben feryat ettim dayanamdım yığıldım mezarın başına babam taşıdı yanından çekti götürdü beni elime toprağın bulaşmış annem aldı suya koydu içirdi için soğusun dedi benim içim o toprağa gömülürsem soğur yaşadığım süre boyunca hep yansın içim yandıkça oğlumu hatırlayayım annem unuttu demesin unutmammm
canım ne güzel en azından gidp yanında dua etme şansın var benim meleğim memlekette kaldı.52 gün oldu bugün nasıl geçirdim nasıl ettim bir Allah bilir.. ve daha hiç bebeğimi ziyaretine gidemedim. 6 saat lik yol mesafesi var.ama düşünüyorumda mezarına gittiğimi herhalde bende yığılır kalırdım. bu 52 günün acısı orda daha da bi çıkardı.. bırakırdım kendimi oracıkta. artık ağlamayı bırakıyorum ben yavaş yavaş.. ama hep aklımda canım oğlum. geçen gün eşim rüyasında görmüş meleğimizi o kadar güzeldiki dedi. bende dilimi dişimi sıktım. ağlamamk için soruyorum işte ağzı nsıl burnu nasıldı gözleri kime benziyodu falan... ama sonra gözlerimden yaşlar bşalmaya başladı istem dışı.. sonrada eşimde daha fazla dayanamadı ağladık hıçkıra hıçkıra hemde... sarıldık kaldık öylece.. onun içide çok dolu biliyorum bana güçlü gibi görünüyo. ama değil belki benden daha kötü.. bende onun yanında güçlüyüm gibi davranıyorum ama değilim hemde hiç değilim... bir gün patlamaktan korkuyorum.. Allah ıma sığınıyorum.. şeytanın vesveselerinden RAbbime sığınıyorum..
kızlar, ayrıntılı ultrsna gırdım bugun cok sukur hersey yolunda gıdıyo, Rabbim sonuna kadar boyle gotursun ve bu yolda kımseyı oyalamasın ınsallahh
inşallah cnm tek dileğim bu rabbimden 1 evladım var şükür ama ben tekrar anne olmak istiyorum inan hastalancagım gün gelsin istemiyorum.hele bugün okadar kötüyümki geçen sene şuan nerdeydim napıyodum aklımdan çıkmıyo şimdi dua edicem birz rahatlarım belkibenimde 1 yıl olacak canım.6 eylülde dogmus 17 eylülde gitmişti kızım.
eşim gelecek ay sonuna dogru mezarını yaptırıcagını söyledi cok şükür.
inşallah Rabbim tez zamanda anne olmayı nasip etsin sanada tüm isteyenler gibi canım.inşallah cnm tek dileğim bu rabbimden 1 evladım var şükür ama ben tekrar anne olmak istiyorum inan hastalancagım gün gelsin istemiyorum.hele bugün okadar kötüyümki geçen sene şuan nerdeydim napıyodum aklımdan çıkmıyo şimdi dua edicem birz rahatlarım belki
cok cok sevindim.Hep iyi gider inşallah.
masallah canım benim.cok az kalmıs.
Rabbim kavustursun saglıkla inşallah.
iki isimde güzel Elvini pek duymamıstım.
kulaga hos geliyor.
evet canım, kotu hıcbısey dusunmeyelım hersey cok guzel olcak ınsallahBol bol dua canım evet.. 17 haftalık oldum..
17. Haftadasın harika 🙏 2. Bebek icin herhangi bir tedavi olmadınız degil mı ? Ben cok paniğim. Biraz fazla soruyor olabilirim 😉😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?