Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Rabbim sabırlar versin inş. canım.. büyük bi imtihandayız en azından bunun farknda olalım inş.. ve dua edelim bol bol...
bebeğim beni bırakmadan 2 gün önce kayınvalidem eşimi rüyasında görmüş hıçkıra hıçkıra ağlıyormuş bizde dedik tam tersi çıkar rüyalar diye geçiştirdik.. sonra bebeğimin beni bırakığ gideceği günün geceside eşim kötü bi rüya görmüş ve uykuda konuştu dedi : Aşkım seni önce Allah a emanet ediyorum sonrada kendine emanet ediyorum" dedi. uyku sersemliğiyle onun bütün dediklerini duydum hiç unutmuyorum o havayı ... neden öyle şeyler söyledin dedim ben sana kıyamıorum deyip rüyasınıda anlatmadı geçiştirdi. sonra sabah uyandık yine sordum aşkım neden öyle söyledin dedim ve hıçkıra hıçkıra ağladı ben sana kıyamam kendine herzaman dikkat et olurmu dedi sonrada tabiki kendime dikkat ederim dedim ve sarılıp ağladık. aradan yarım saat geçti karnımda bir ağrı davul gibi oldu resmen.. oğlum da sanki bizimle vedalaşır gibiydi.. ve acil doktora gittik nst ye bağladılar bebeğimn kalp atışlarını alamadık.. sonra serum taktılar şükür bebeğimn kalbi güm güm atıyordu Rabbim çok şükür dedim ama içim de hep değişik bi duygu vardı. sonra doktor geldi acil ameliyathaneyi hazırlayın bebek kötü annenin durumuda iyi değil dedi. ben şaşkın şaşkın etrafıma bakınıyorum. sanki başka hastayla konuşuyrdu üstüme alınmak istemedim. ama bana ve bebeğim hakkında konuşuyorlarmış meğerse.. sonra beni sedyeye aldılar ameliyathaneye götürürlerken eşim dışarda yüzü buz kesmiş elinde benim kıyafetlerim falan var hiç bişey diyemedim o da sustu bişey diyemedi ama içim yanıyordu konuşamadım hiç dua et sadece diyebildim... ve uyandığımda hasta odasındayım oda akrabalarla dolmuş herkes acıyan gözlerle bakıyor bebeğimi sordum nerde o iyimi diye kimseden ses çıkmıyor.. yine soruyorum yine ses yok.. beni daha fazla üzmemek için susuyorlar hepsi sonra eşim geldi ağlamaktan gözleri şişmiş aşkım bebeğimiz nerde dedim o da önce o iyi ama yoğun bakımda dedi bana yalan söylüyosun dimi o artık yok dimi dedim dayanamadı o da daha fazla aşkım bebeğimiz cennete uçtu. Rabbim onu yanına layık gördü dedi.. sustum hiçbişey diyemeedim.. ama gözlerimden yaşlar boşalıyordu... ağladım ağladım ... ama şükür ettim sonra ..... çok zor hastane günleri geçirdim Allah kimseye yaşatmasın.. bazen soruyorlar sezaryen ameliyat nasıldı zormuydu diye diyorum hiç te zor değil çok basitmiş. zor olan karnında bebeğinle hastaneye giripte kucağın boş olarak hastaneden ayrılmak işte bu en zor olanı ....
çok şükür kendimi yavaş yavaş toparlıyorum ama nereye kafamı çevirsem bebeğim Kağan ım aklıma geliyor... nolur banada dua edin olurmu şu 6 ayı hayırlısyla geçirip tekrardan bebek sahibi olup onu sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımmm...
çok uzun oldu ama yaşadıklarımı kırpa kırpa yazdım yine Allah hepimizin yardımcısı olsun inş...

Off off bende eşimin aglayışını unutamıyorum bir yandan elimi tutuyor bir yandan hıçkırarak aglıyordu kendi sesimin arasında onu duydum hep.Allaha bin şükür sen iyisin dedi hep Bin şükür biz iyiyiz beraberiz saglıklıyız diye teselli etti beni ama içi kan aglıyor biliyorum Allahım hepimize güç versin saglıklı evlatlar versin daha büyük dertlerle sınamadın iyişşalah bizi

Emirberkem
canımmm, yaktın gectın suan benı

rabbim sabrını arttırsın arkadaşşım ağlayarak okudum.bende doğuma gitmeden 2gün önce mezarlıkta gördüm kendimi nisa diye sesleniyordum adı nisa olacaktı kızımızın.sabahta bi yakınımın vefat ettiğini öğrendim mezarlık ona çıkacakmış dedim
ve sabaha acilen doğuma girdim tamam dedim bu defa nasip olacak birazdan kızımı verecekler derken onun ağlama sesini duydum çok mutlu oldumki bebekte sıkıntı var diye aralarında konuştular dünyam başıma yıkıldı bebeğim rahatsızmış sezeryan bana bitmek bilmedi ayaklarımda can olsada o masan kalksam kızımın arkasından bi koşabilsem dedim.doğumyağtığım gece rüyamda kapkaranlık bi yerdeyim heryer karanlık sadece bi ses duyuyorum ölecek diyor ölmesin ne olur ölmesin diyorum hayır ölecek seç diyor 26 mı 28 mi tekrarlıyor o ses 26 mı 28 mi diye ölmesin derken uyanıyorum ve o andan itibaren herkes iyi olur belki desede ölecek diyorum kızım ölecek ve 13 ekimde doğumyaptım 26 ekimkurban bayramı 2.günüydü sabaha iyi yada kötü haber gelecek dedik o gece uyuyamadım yine aynı o karanlık geldi durdu sürekli uyandırdı beni gözüü kapattığım an o karanlık geliyor yanıma derken tlf çaldı hastaneden bebeğin durumu ağır gelin diye ama zaten o melek olmuş ki o karanlık kızımın gidişini haber veriyordu ve 27 ekimde defnettik onu. hiç unutmuyorum o sesi ben ölecek dedikçe çevremde herkes kızıyordu bana allahtan ümit kesilmez bişey olmaz iyi olur belki diordu benden yani kızımın annesinden daha mı iyi hissedecekler zor günlerdi 11 ay oldu ama rabbime şükürler olsun ki hrşeyde vardır bi hikmet en azından bana kızımın yüzünü gösterdi rabbim onun ağlamasını esnemesini izledim gözlerini açıp babasıyla bize bakıp bakıp ağladı kuzum küvezdeyken hissetti bizim anne babası olduğumuzu az da olsa onu kucağıma alıp emziremesemde onunla nılarımız var bunlar için rabbime binlerce kez şükürler olsun. şimdi yeniden hamileyim doktor yatkınlık varsa bu bebektede aynı sıkıntı olacak ve yapaılacak hiç birşey yok dedi doğumu beklicez sonrada bebeğimizin ölmesini ama bu defa öyle olmayacak rabbim yüzümüzü güldürecek sağ salim bu evladımızı bize bağışlayacak ona sağlıklı hayırlı sıhhatli uzun ömürler verecek rabbim canı gönülden inanıyorum buna o hastaneden gülerek çıkartıcak bizi bu defa yüce rabbim inşşş

Bende zaman hesaplıyorum 3aylık olacaktı oğluşum şimdi .Allahım onun olamayan uzun ömrü diğer doğacak evlatlarımıza versin iyişallah
Canım arkadasım hayat yeniden yüzüne gülüyor iyişallah ilk gözagrının kardeside geliyor onunda güzel anıları olacak annesi iyişşalah onun uzun ömrünü göreceksiniz

Allah ım en kısa zamanda hepimize en hayırlsından ve en tez zamanda tekrardan sağlıklı bebişler verir ve sağlıklı sıhhatli bir şeklide hastaneden ellerimiz dolu dolu gözlerimizde sevinç gözyaşları ve yanımızda çok sevdiğimiz bebeğimizn babası ile çıkmayı nasip eder inş.. hep dua hep dua...
insanın içinde iman gücü olmasa biz bu yükün altından nasıl kalkardık onu bilmiyorm.. kendimizi kaybederdik herhalde. aama çok şükür şimdi diyoruzki vardır Rabbimin bir bildiği. bizim göremediğimiz nice hayırlar vardır belki....

kızlar bılmıyorum sızınde boyle oldumu 37.gune kadar damla damla olan kanamam bazende olmayan 37.gunde yogun bışekılde oluyor bugun 40gun oldu anneme sordum sen sımdı kırkbaşı oldun oyle 3 4gunde bıtmez kanaman dıyo anormal bır durum yok yanı öylemı yarın sabahta tatıl için yola çıkıyoruz hayırlısı olur artık ıyı gelır inşşşş

Canım benımde yaklasık 40 gun sürdü sona doğru hafiflemişti sonra birden adet gibi yeniden başladı doktorumu aradım normal demişti hakkatende öyleymiş eskisi gibi oldu ve düzenli şekilde 28 gün sonra düzenli glmeye başladı Biz ne yazıkki bebeklerimizi sütümüzle besleyemediğimiz için hormonlarımız daha cabuk yerine geliyormuş yani sende adet döngüsüne girmişöolabilirsin yeniden Bu biryandan güzel birşey yeniden yumurtlama döngün oluşuyor demektir
İyi ratiller ilerim bu arada umarım sana iyi gelir

34 gün oldu meleğim gideli tek bir gün geçmemiş ağlamadığım hergün ağlıyorum aldığım kıyafetlere bakarak tekmelerini hatırlayarak çok hareketliydi oğlum cennette şefaatçimiz olacaklar

benim 6 ay oldu hala ağlamadığım gün yok aşk şarkılarına bile ağlıyorum benim aşkım oğlumdu

amin inşallah cennette kavuşuruz...

benim doktorumda öyle dedi ben diş falan oyaladım kendimi ama doktor kalabilirsin diyince beklemek daha kolay geliyor yasak kalkıyor ya

dün oğluma gittim toprağı sıcaktan kurumuş suladım biri başına tahta çakmış dal vardı önceden kim olduğunu öğrenemedik biz yapmadık diyorlar benden önce bayramda gelmişler oğluma ben gelemedim hemen tek kalmamış ama...

sonra birşey oldu normal duran ben feryat ettim dayanamdım yığıldım mezarın başına babam taşıdı yanından çekti götürdü beni elime toprağın bulaşmış annem aldı suya koydu içirdi için soğusun dedi benim içim o toprağa gömülürsem soğur yaşadığım süre boyunca hep yansın içim yandıkça oğlumu hatırlayayım annem unuttu demesin unutmammm

canım lavınyacımm, bılıyosun aramız cok yakın benım arkamdan sen gelmıstın topıge aynı donemlerde aynı acıyı yasamıstık agla ıcını boalt canım, ben kabrıstana cok sık gıdıyorum, ama aracımız yok kabrıstanada vesaıt yok, hep abımler falan goturuyo ve ben kalabalıkta hıc rahat demıyorum o mezarın basında gozyası akıtamadım.. dogumdan sonrada evımız hep doluydu ve ben ıcımı hıc bosaltamadım bıgun patlamaktan korkuyorum... o yuzden agla ve ıcını bosalt, bılıyorum bu acı hıc dınmez ama enazından yukunu hafıflet canım, benım yapamadıgımı yap...

salı gun ayrıntılıya gırcem, doktor gun verdı son 2gun ama stresten oluyorummm. doktor rahat ol hersey yolunda gıbı dıyo ama, gelsın bıde bana sorsunnn. genetık sonuclarımız temız cıktı, tekrarlama ıhtımalı yok dendı ama dıger hamılelere gore bunu tekrar yasama sansım 8kat fazlaymıs.. ınsallah saglıklı sıhatlı oldugunu duyarım evladımın... bende hamılelıgımın tadını cıkartmak hayaller kurmak ıstıyorum, her gece kotu ruyalar kabuslar Allah ım sen buyuksun yuzume gul...

canım ne güzel en azından gidp yanında dua etme şansın var benim meleğim memlekette kaldı.52 gün oldu bugün nasıl geçirdim nasıl ettim bir Allah bilir.. ve daha hiç bebeğimi ziyaretine gidemedim. 6 saat lik yol mesafesi var. ama düşünüyorumda mezarına gittiğimi herhalde bende yığılır kalırdım. bu 52 günün acısı orda daha da bi çıkardı.. bırakırdım kendimi oracıkta. artık ağlamayı bırakıyorum ben yavaş yavaş.. ama hep aklımda canım oğlum. geçen gün eşim rüyasında görmüş meleğimizi o kadar güzeldiki dedi. bende dilimi dişimi sıktım. ağlamamk için soruyorum işte ağzı nsıl burnu nasıldı gözleri kime benziyodu falan... ama sonra gözlerimden yaşlar bşalmaya başladı istem dışı.. sonrada eşimde daha fazla dayanamadı ağladık hıçkıra hıçkıra hemde... sarıldık kaldık öylece.. onun içide çok dolu biliyorum bana güçlü gibi görünüyo. ama değil belki benden daha kötü.. bende onun yanında güçlüyüm gibi davranıyorum ama değilim hemde hiç değilim... bir gün patlamaktan korkuyorum.. Allah ıma sığınıyorum.. şeytanın vesveselerinden RAbbime sığınıyorum..

hopefor merhaba canm bende artık aranıza yeni katıldım maaalef. keşke sizde burda hiç burda olmasaydınız.. yani tanışmamız başka yollardan güzel muhabbetlerden dolayı olsaydı... özelden mesaj atamıyorum forumda yeni olduğum için ... (

pişt napıyonus bakim
bende yeni telefon istiyorum bananeeeeeeee

Lavinyaa çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

selam melek anneleri nasılsınıız ben uzuuun zamandır giremiyorum ramazan bayram tatil bide düğün vardı derken.zaten bi hüzün çöktü bpşta kalınca.perşembe günü 1 yıl olcak bebeğimi kaybedeli kocaaa 1 yıl okadar karışık berbatım ki bu ay bakalım bidahaki ayda olmazsa dr a gidicem bi sorun varmı diye.ben anne olmak istiyorum kızlar bunun iyice bilincine vardım.bakalım perşembe mezarına gidicem kızımın ve eşimi yaptırması konusunda tekrar ikna edicem mezarını.sizdede olmuştur hamişler belki.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

merhaba canım sanada geçmiş olsun Allah sabır versin inş.. hepimize.. bende yeniyim burda maalesef keşke gelmek nasip olmasaydı ve sizde bu nedenden dolayı burda olmasaydınız. başka bi konu altında bebeklerimizin gününü saymakla yada onların güzelliklerini paylaşsaydık. aama olsun bu da bizim imtihanımız....

Bende hala gidemedim melegim mezarina hatta yakin olmasna ragmen, uc hafta oldu beni birakali daha cok yeni oldugu hala cesaretim yok zaten esimde kotu olacgm icin hazr degilsn diyo. Ama artk aglamyorum Rabbim ole bi guc verdiki teselli edyorum kendmi elbet bi gun buluscam kizimla die..

cesaretimi toplycam memlekete gidnce inş.. onu ziyaret edicem tabiki kötü olsamda. ama hergün tüm dualarımı meleğime yolluyorum RAbbim kabul ederse tabii....
sende dua et canm meleğine hergün gönder ona duanı

cesaretimi toplycam memlekete gidnce inş.. onu ziyaret edicem tabiki kötü olsamda. ama hergün tüm dualarımı meleğime yolluyorum RAbbim kabul ederse tabii....
sende dua et canm meleğine hergün gönder ona duanı

Hala tam olarak yuzlesemyorum bebegimle cok kotu olmaktan korkuyorum. Dualarimi edyorum Ranbbime bu aciyi hafifletsn die. Bu arada seninde daha cok yenyms canm kac haftalikken dogumu yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…