Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

heheh haklısın canım... çok teşekkür ederim çok saol bende çok sevindim... bilmiyorum canım ya ayseme de dedim çok karışığım aslında çok istiyorum bu ay korunmayacağım diyorum ama eşim engel oluyor benim arkadaşım bebeği 2,5 aylıkken hamile kaldı sezeryandı bi sorun olmadı 6. ayına girdi şimdi böyle örneklere bakınca duramıyorum :>

slm canlarımm yine 2 dk gireyim dedim hangisini okucağımı şaşırdım takip edemiyorum artık yAaaa sinir oluyorummmmmm bana en iyi gelen siz canlarıma tekrardan uzun uzun sohpetler yapmak istiyorum ama çıkmam lazım arkadaştan giriyorum 2 dk hepinizi çok öpüyorum bu arada hep sölücem kalıyo yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz aramıza diyorum konuları kaybetme sebeblerini okuyamadım ama acımız bir sonuçta
Allahım hepimizeeeee sabırlar versin...........

sen bilirsin canım. ben biraz sağlamcıyım ya o yüzden böyle düşünüyorum. canım allah hepimizin gönlüne göre versin, bir an önce ve sağlıcakla doldursun kucaklarımızı inşallah...

insallah canim.. elinizi cabuk tutun biran önce bende teyze olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

canım senin de başın saolsun. allahım sabırlar versin inşallah...
söyleyecek başka söz yokki!!!
Amin hepimize. Herşeye rağmen yaşıyoruz alışmak zorundayız bu duruma.
canım ben de 2012 mayıs annesi olacaktım ama olmadı nasip değilmiş, rabbim tekrar yüzümüzü güldürür inşallah.
Amin. Allah bir daha bu acıyı göstermesin.

merabalar arkadaşlar 3 ay önce ben de 31 haftalık bebeğimi kaybettim 3 aydır burayı okuya okuya ağla ağla helak oldum sonunda ben de yazmak istedim .doğumu yapan doktoruma çok güveniyorum ama yine de onlarca doktora gittik ve şu sonuca vardık hemen hamile kalabilirsin dediler özellikle kendi doktorum bırak artık doktor gezmelerini biran önce hamile kal dedi biz de regl olur olmaz başladık çalışmalara ama daha yok bakalım.buraya da beni sadece sizin anlayabileceğini düşündüğüm için yazmak istedim çünkü artık insanların "olsun yine olur" "aman takma" demelerine sinir olmaya başladım araba mı bu ya kaza yaptık yenisini alalım

merhaba canım başın saolsun. allahım sabır versin inşallah. nasıl hemen hamile kal dediler, sen sezeryan olmadın mı?
o insanlara sen yeni sinir olmaya başlamışsın. ben başından beri sinir oluyorum. hatta ilk 2 ay kimseyle görüşmedim bu yüzden!

tabiki allah bilir. korunupta çocuk sahibi olan bir sürü insan var. ama ben korunacağım galiba çünkü çok korkuyorum.:18:

canim sen nasil istiyorsan öyle yap. sonucta sen kendini en iyi bilen ve taniyansin..zaten o kadar bekledik özledikki rabbim yar ve yardimcimiz olsun canim. suan hamileyim ama ne cektigimi korkularimi rüyalarimi ben bilirim...

canim basin sagolsun rabbim sanada bizede sabir versin.. daha gencsin kocan var yine yaparsin dediklerinde bende cildiriyordum duymak bile istemiyordum. canim onlar seni anlamaz.. benim 10ay oldu kizim öleli ne cabuk gecti daha dün gibiydi. suan 4aylik hamileyim canim.. ben 6ay bekledim..

benim doktorum özel bi yöntemle sezeryan yaptığını söyledi ama tabiki de paranoyak ben bi sürü doktor gezdim çoğunluk hemen yapabileceğimi söyledi . bi de ben çok araştırma yaptım 6 ay beklemezsen rüptür(yırtılma ) riskin %3 beklersen%2 doktoruma bunu söylediğimde bırak da bu riski de ben alayım sen artık rahat ol dedi. ben bu riski almazsam kafayı yemek üzereyim önceleri daha iyiydim gittikçe kötüleşiyorum .geçen ay hamile olmadığımı öğrendiğimde başa sardım koptum bi kaç gün devam edemedim hayatıma nasıl bekleyebiliyorsunuz ne olur bana bi yöntem ne yapsam aklımdan bi an olsun çıkmıyor çeşit çeşit hobi buldum , geziyorum bol bol falan falan

canim sabret herserde bir hayir vardir diye düsün. cok arastirma sorma iyice deli olursun.. kendini dinle. ne olacagini biz bilemeyiz.. doktorum bana 6ay bekle sonra baslayabilirsin dedi. bende öyle yaptim hemen hamile kaldim canim.. sonra 12 haftalikken kanama gecirdim daha önce hic böyle bisey yasamamistim. simdi iyim ama is yapmamam gerekiyor dikkatli olmaliyim. korkularimi anlarsin. acaba bir kac ay daha beklesemiydim diye düsünüyorum ama sonra bunlari yasamam gerekiyor ya 1 ay önce ya 1 ay sonra hic fark etmez. yani anlimiza ne yazildiysa onu yasiyoruz canim.. kafamda binlerce soru kizima olan özlemim git gide daha büyüyor kucagimdadi ani unutamiyorum... ve basliyorum aglamaya. kimseye anlatamiyorum anlatsamda anlamiyorlar.. allaha sigindim hep dua ediyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun canim...

senin de başın sağolsun ve hayırlı olsun inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini nasıl gidiyor hamilelik fiziksel ve psikolojik olarak bi de denemeye başlayınca hemen hamile kaldın mı

iyi gidiyoru diyeyim baride öyle olsun. aslinda hamd olsun iyi gidiyordu. sonra kanama gecirdim simdi elhamdülillah iyim. evet canim hemen hamile kaldim. ama psikolojik olarak pekte kolay degil. korkutmak istemiyorum belki herkeste ayri olur. ama hep kaybetme korkusu var bende. of bacim of bebegimi kucagima alana kadar bu korku bitmez...

canim sen nasil istiyorsan öyle yap. sonucta sen kendini en iyi bilen ve taniyansin..zaten o kadar bekledik özledikki rabbim yar ve yardimcimiz olsun canim. suan hamileyim ama ne cektigimi korkularimi rüyalarimi ben bilirim...

evet canım, korkularını bir tek sen bilirsin çünkü yaşayan sensin. biz sadece tahmin edebiliriz belki. ama her şey güzel olacak bu sefer. bak neler atlattın sen. biz teyzeleri olarak inanıyoruz buna canımcım...

tatlım bende senin gibi paronayak biriyim. ben de tam 5 farklı dr. görüşü aldım. yırtılmanın olayının lafı bile geçmedi. diğer komplikasyonlar yüzünden hepsi en az 6 ay dedi. belki benim durumum farklı olduğundan böyle söylemişlerdir, orasını bilemeyeceğim canım. evet beklemek çooook zor ama psikolojin ve sağlığın buna elveriyorsa... hayat senin, sen bilirsin canım.
hiç psikolojik destek aldın mı? biz de hayatımıza devam ederken senin gibi zorlanıyoruz emin ol, kolay değil çünkü. mesela ben öncelikle psikolojik destek aldım. sonra senin gibi kendimi gezmelere, işe falan vurdum. ama bunları tek başına yapınca bir şey değişmiyo. o yüzden ben hep yanıma eşimi ya da en yakın arkadaşımı alıp yapıyordum yapacağımı. yani yanlız olmamaya çalış. sonra belki küçük bir tatile çıkabilirsen o da çok iyi geliyor. mekan ve ortam değiştirmek de çok işe yarıyor. mesela bir arkadaşımız evini taşıdı.
başka söyleyebileceğim bir şey yok, zaten kelin merhemi olsa başına sürerdi, değil mi?

meraba,çok ilginç mesajını okurken kendim yazmışım gibi hissettim,bende ocak ayında 32 haftalık bebeğimi kaybettim,duygularını hislerini çok iyi anlıyorum,sebebi nedir,sebep bulundu mu? ben de kan pıhtılaşmasından şüpheleniyor doktorlar,mthfr homozigot,kesin neden olmasa da büyük ihtimalle sebebin bu oldğunu düşünüyorlar,senin durumun nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…