kız sen niye küsüyosun bakiiim? küsme küsme, o kadar kalabalık ki burası insanlar birbirlerini unutabiliyorlar ister istemez.
işlerin yolunda gittiğine, pıhtılaşma çıkmadığına çook sevindim canım.
seninle gebeliklerimiz aynı dönemdi, doğumunda benimkinden 25 gün sonraydı. yani sen bilirsin ama yeni bir bebiş için 3 ay çok kısa bir süre değil mi canım? biliyorum beklemek çok zor ama 6 ay bari beklesen mi acaba ? normal doğum olsa neyse de sezeryan olunca.. :44: sen bilirsin canım..
heheh haklısın canım... çok teşekkür ederim çok saol bende çok sevindim... bilmiyorum canım ya ayseme de dedim çok karışığım aslında çok istiyorum bu ay korunmayacağım diyorum ama eşim engel oluyor benim arkadaşım bebeği 2,5 aylıkken hamile kaldı sezeryandı bi sorun olmadı 6. ayına girdi şimdi böyle örneklere bakınca duramıyorum :>
ay maşallahikinize de iyi olmanıza sevindim canım. korkma canım allahın izniyle bir şey olmaz. neticede en rahat 3 aya girdin artık senin o göbüşünü severiz bebişin bütün teyzeleri olarak!
inşallah allah bize de yaşatır anneliği. ben de konuşmak istiyorum yavrum hakkındaaaaa
insallah canim.. elinizi cabuk tutun biran önce bende teyze olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
canım benim gebelik seneye ocak gibi görünüyo allah izin verirse
sen bilirsin canım. ben biraz sağlamcıyım ya o yüzden böyle düşünüyorum. canım allah hepimizin gönlüne göre versin, bir an önce ve sağlıcakla doldursun kucaklarımızı inşallah...[/QUOT
inşallah canım haklısın aslında ama :<.................
Amin hepimize. Herşeye rağmen yaşıyoruz alışmak zorundayız bu duruma.canım senin de başın saolsun. allahım sabırlar versin inşallah...
söyleyecek başka söz yokki!!!
Amin. Allah bir daha bu acıyı göstermesin.canım ben de 2012 mayıs annesi olacaktım ama olmadı nasip değilmiş, rabbim tekrar yüzümüzü güldürür inşallah.
allah büyüktür orasi hic belli olmaz...
merabalar arkadaşlar 3 ay önce ben de 31 haftalık bebeğimi kaybettim 3 aydır burayı okuya okuya ağla ağla helak oldum sonunda ben de yazmak istedim .doğumu yapan doktoruma çok güveniyorum ama yine de onlarca doktora gittik ve şu sonuca vardık hemen hamile kalabilirsin dediler özellikle kendi doktorum bırak artık doktor gezmelerini biran önce hamile kal dedi biz de regl olur olmaz başladık çalışmalara ama daha yok bakalım.buraya da beni sadece sizin anlayabileceğini düşündüğüm için yazmak istedim çünkü artık insanların "olsun yine olur" "aman takma" demelerine sinir olmaya başladım araba mı bu ya kaza yaptık yenisini alalım
tabiki allah bilir. korunupta çocuk sahibi olan bir sürü insan var. ama ben korunacağım galiba çünkü çok korkuyorum.:18:
merabalar arkadaşlar 3 ay önce ben de 31 haftalık bebeğimi kaybettim 3 aydır burayı okuya okuya ağla ağla helak oldum sonunda ben de yazmak istedim .doğumu yapan doktoruma çok güveniyorum ama yine de onlarca doktora gittik ve şu sonuca vardık hemen hamile kalabilirsin dediler özellikle kendi doktorum bırak artık doktor gezmelerini biran önce hamile kal dedi biz de regl olur olmaz başladık çalışmalara ama daha yok bakalım.buraya da beni sadece sizin anlayabileceğini düşündüğüm için yazmak istedim çünkü artık insanların "olsun yine olur" "aman takma" demelerine sinir olmaya başladım araba mı bu ya kaza yaptık yenisini alalım
benim doktorum özel bi yöntemle sezeryan yaptığını söyledi ama tabiki de paranoyak ben bi sürü doktor gezdim çoğunluk hemen yapabileceğimi söyledi . bi de ben çok araştırma yaptım 6 ay beklemezsen rüptür(yırtılma ) riskin %3 beklersen%2 doktoruma bunu söylediğimde bırak da bu riski de ben alayım sen artık rahat ol dedi. ben bu riski almazsam kafayı yemek üzereyim önceleri daha iyiydim gittikçe kötüleşiyorum .geçen ay hamile olmadığımı öğrendiğimde başa sardım koptum bi kaç gün devam edemedim hayatıma nasıl bekleyebiliyorsunuz ne olur bana bi yöntem ne yapsam aklımdan bi an olsun çıkmıyor çeşit çeşit hobi buldum , geziyorum bol bol falan falan
canim basin sagolsun rabbim sanada bizede sabir versin.. daha gencsin kocan var yine yaparsin dediklerinde bende cildiriyordum duymak bile istemiyordum. canim onlar seni anlamaz.. benim 10ay oldu kizim öleli ne cabuk gecti daha dün gibiydi. suan 4aylik hamileyim canim.. ben 6ay bekledim..
senin de başın sağolsun ve hayırlı olsun inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini nasıl gidiyor hamilelik fiziksel ve psikolojik olarak bi de denemeye başlayınca hemen hamile kaldın mı
canim sen nasil istiyorsan öyle yap. sonucta sen kendini en iyi bilen ve taniyansin..zaten o kadar bekledik özledikki rabbim yar ve yardimcimiz olsun canim. suan hamileyim ama ne cektigimi korkularimi rüyalarimi ben bilirim...
benim doktorum özel bi yöntemle sezeryan yaptığını söyledi ama tabiki de paranoyak ben bi sürü doktor gezdim çoğunluk hemen yapabileceğimi söyledi . bi de ben çok araştırma yaptım 6 ay beklemezsen rüptür(yırtılma ) riskin %3 beklersen%2 doktoruma bunu söylediğimde bırak da bu riski de ben alayım sen artık rahat ol dedi. ben bu riski almazsam kafayı yemek üzereyim önceleri daha iyiydim gittikçe kötüleşiyorum .geçen ay hamile olmadığımı öğrendiğimde başa sardım koptum bi kaç gün devam edemedim hayatıma nasıl bekleyebiliyorsunuz ne olur bana bi yöntem ne yapsam aklımdan bi an olsun çıkmıyor çeşit çeşit hobi buldum , geziyorum bol bol falan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?