Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar burada evladini kayetmis tum annelerin basi sagolshn diyorum rabbim sabir versin bu aciyi yasamadim rabbim yasatmasin ama sizleri okuyorum caniniz yandiginda inanin gozyaslarim suzuluyor esinize ve sizlere sabir diliyorum

inşallah canım benim ya olacak Rabbim sınavlarını daha büyük eylemesin.
kızına ömür versin.

Kizlar burada evladini kayetmis tum annelerin basi sagolshn diyorum rabbim sabir versin bu aciyi yasamadim rabbim yasatmasin ama sizleri okuyorum caniniz yandiginda inanin gozyaslarim suzuluyor esinize ve sizlere sabir diliyorum

Allah razı olsun ama moralin bozulur canım.pek girmeni tavsiye etmem.
kötü etkilenebilirsin.bebeginide etkilemesin.

amin canım Allah razı olsun RAbbim kimsenin başına vermesin inş. ölümün küçüğü büyüğü yokmuş. düşün ben bebeğimi göremedim bile 7 ay içimdeydi oysa.. hakkım değilmiydi tabiki hakkımdı ama bi de cesaret edemedim. onun nur yüzünü görürsem eğer aklımdan hiç çıkmaz diye. belki daha bi çıkmazlara girerdim. RAbbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin..

Aminn canim. Rabbim kimseyi ewlat acisyla imtihan etmesin insallah. Bende bakamamstim bebegime dogdugu sirada simski kapadm gozlermi cesaret edemedim.. sonrasnda dinledim ablamdan bebegimn ne kadar guzel bi melek oldugunu. Iyki diyorum bakmamsz canm yoksa cidden hersey daha zor olurdu bizim icin

sagol canım benım, dualarım sureklı sızlerlee amin canım tez zamanda ınsallahhh.

benimde hep yanıyor bu ara giremiyorum ailemleyim bilg. pek açamıyorum
canım okumamışsın demekki ben hamileyim ama daha doktora gitmedim eşimi bekliyorum hem de korkudan gidemedim hem kese görünsün hem kalp atışı duyulsun diye geç gidecem

senden de gelir inşallah hayırlı haberler canım benimm

Canım bende 7aylıkken kaybettim ve hiç görmedim bebeğimi aneztezili sezeryan oldum şimdi kendimi bu sayede daha cabuk toparladım diye düşünüyorum bir yandan da madem bu kadar güçlüydüm niye görmek için diretmedim bebeğimi diyorum o karar anında yanımdakiler çok zor kaldıramazsın görürsen diye ikna ettiler beni Ama şimdi düşününce keske biraz düşünseydim diyorum hem normal doğum hemde bebğimin yüzünü görme şansım olurdu belki ama emiim bende ona asık baglı kalırdım belki şu an yeni bir bebek bu kadar cabuk şstemezdim şimdi sanki o geri gelecekmiş gibi geliyor o nedenle de biran evvel hamile kalmak istiyorum yeniden

Lavinyacım çok sevindim bizim döneminde ilk hamilesi sen oldum Allahım saglıcakla kucagına almak nasip olsun Iyışallah arkandan da biz gelelim Biz geride kalanlar için dua et olur mu

İyii siz varsınız Şu an eşim hariç kimseyle acık ve gerçek duygularımla konuşamıyorum Herkesin gözünde geçti bitti ben yine eski benim Ama öyle değil işte Halen aglamak için bir omuza ihtiyacım var Sayenizde hepimizin yangınları burda sönüyor yavaş yavaş Allahım bunca acı gözyasını bize yeter görür başka acı yasatmaz saglıklı evlatlarımıza kavuşturur iyişsllah

cnm ben spinal ansteziyle doğum yaptım yani baydın deildim bebeğim doğduğunda yaşıodu ama benm oğlumun daha 6. ayda suyu bitmişti ve doktorlar yüzünde başında kolunda deformasyonlar olabilir demişti bende bebeğimi öyle görmeye dayanamam diye bakamadım karnımda koparırlarken bas bas bağırdım göstermeyin bana nolur diye yalvardım doktorlara hatta başımdaki anestezi doktoru neden istemiosun herkes özellikle spinal oluo görsün diye dedi ama bende bebeğim hasta görmek istemiorum dedim ama oğlum sapasağlam doğmuş bilseydm o anda bakardım gerçi hemen solunum cihazına bağladılar kendi doktorlarım isteseydin bile vakit yoktu dedi.sonrada küveze aldılar beni ogün doktorlar kaldırmadı oğlumda ertesi gün dayanamadı öldüğü zamanda herkes bakma çok güzel bi bebek ayrılamazsın ondan dedi yine bakamadım.eşimde resmi var hala cesaret edip bakamıorum görünmez bi el engelleio sanki.bunlar yazarken bile gözyaşlarım akıo oğlumun yüzünü bi kere görsem nasıl dayanırım onsuz yaşamaya ama çok merak ediorum yavrumu.sesini duydum doğumda o bile dünyadaki en güzel sesi hiç aklımdan çıkmıo hep kulaklarımda sesi

inş.. güzel günler bizi bekliyodur canumm.. dua edelim hepiimiz içinn

eminm senn meleğinde tabiki çok güzeldi. benm bebğimde çok güzelmiş teyzesii.. eşimin halası söyledi onlar temzlemşler doğumdan sonra meleğimi hazrlamışlar RAbbime ...

yeniden hamile kalamadım henüz. 8. ayım. deniorum. tatildeyim şuan akışına bıraktım açıkcası...yeniden yaşanacağını sanmıorum...ben sezaryen doğumum. bu nedenle 6 ay bekledim. sen hiç bekleme.. bir güzel bebeğini kucağına al inşalllhhhh. genetik testler vs gereken bi durum varsa yaptır. iyi bir prof bulll...kendine de ii bk...

Merhaba arkadaşlar bende acimi sizlerle paylasmistim su an 11 haftalık hamileyim nedense ilk bebeğim kadar sevinemedik içimizde bi korku var dua edin lütfen darısı tüm arkadaşların başına hakkımızda hiayırlisi olsun

merhaba canım Allah sağlıklı bi şekllde kucağınıza da almayı nasip eder inş.. ne güzel böyle güzel haberleri görnce çok sevinyorum.. inş.. bizde zaman gelicek böyle güzel haberleri burda diğer arkadaşlarımızla paylaşıcaz. tabikide kolay değil içinde burukluk ve korkunun olması benimde daha çok yeni olmasına rağmen ikinci bebeğim nasıl sağlıklı bihamilelik geçirecekmiyim diye şimdiden onu düşünür oldum ama bol bol dua etmemiz gerekiyo bu aşamada onun haricinde bizim yapıcağımızz başkada bişi yok. zaten hamilelikte el üstünde tutuluyrz kendimize zaten dikat ed,yrz dahada dikkat edcez inş..

ooo maşallah lavinya cım sende mii ayyy çok sevindim yaa ne güzel rabbim sağ alim dogurup büyütmeyi nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…