inşallah cnm tek dileğim bu rabbimden 1 evladım var şükür ama ben tekrar anne olmak istiyorum inan hastalancagım gün gelsin istemiyorum.hele bugün okadar kötüyümki geçen sene şuan nerdeydim napıyodum aklımdan çıkmıyo şimdi dua edicem birz rahatlarım belki
Kizlar burada evladini kayetmis tum annelerin basi sagolshn diyorum rabbim sabir versin bu aciyi yasamadim rabbim yasatmasin ama sizleri okuyorum caniniz yandiginda inanin gozyaslarim suzuluyor esinize ve sizlere sabir diliyorum
Kizlar burada evladini kayetmis tum annelerin basi sagolshn diyorum rabbim sabir versin bu aciyi yasamadim rabbim yasatmasin ama sizleri okuyorum caniniz yandiginda inanin gozyaslarim suzuluyor esinize ve sizlere sabir diliyorum
amin canım Allah razı olsun RAbbim kimsenin başına vermesin inş. ölümün küçüğü büyüğü yokmuş. düşün ben bebeğimi göremedim bile 7 ay içimdeydi oysa.. hakkım değilmiydi tabiki hakkımdı ama bi de cesaret edemedim. onun nur yüzünü görürsem eğer aklımdan hiç çıkmaz diye. belki daha bi çıkmazlara girerdim. RAbbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin..
inş.cnm hayırlısıyla alırsın kucağına bnde inanıyorumki yaşadıklarımız son olacak inş.gülerek çıkarsınız cnm rabbim bebeğine sağlık versin darısıda bizim başımıza hayırlısıyla tekrar hamiş oluruz inş. :)
cnm bnm ağla içine atma ama bu kadar da kendini heder etme kendine dikkat etmen lazım tabiki unutmadın unutmadığınıda eminim oğlun görüyodur cnm yazını okuyunca üzdün beni acını hissetmek seni anlamak bu olsa gereksağlığına diikat et sen önmli olan bu şimdi
cnm bnm bebeğiminde mezarı memlekette sadece gelirken gitmeden gitmek istedim eşimle gttik mezarına ama neler yaşadığımı söylememe gerek yok tahmin etmişsindir zaten sadece eşimle gittiğim için içimizi boşaltana kadar ağladık ama annemlerin evindede çok ağlama krizlerine girdim orda duramadım evime gelmek istedim 5 ay oldu gidemedim bi daha memlekete ama 10 saat bizim mesafemizde bayramda annemler geldi inş. kurban bayramına gidebiliriz...
cnm gözün aydın çok sevindim senide diğer hamilelerimizide nazardan korusun rabbim bizede dua edin duanız kabul olur sizin hayırlısıyla bizede versin rabbim en kısa zamanda.
17. Haftadasın harika  2. Bebek icin herhangi bir tedavi olmadınız degil mı ? Ben cok paniğim. Biraz fazla soruyor olabilirim 
ıstedıgın kadar sorabılırsın, memnunıyetle yanıtlarımyok canım olmadık, ama ben sureklı bı onlem alın dıyordum doktor sadece haftan kucukken, ayrıntılıyla bakmak dısında yapabılecegım bısey yok dedı...
İçim yanıyor siz böyle anlattıkça yanında olayım sarılalım beraber aglayalım diye içimden geçiyor Allahım dayanma güçü versin hepimize
Lavinyacım haber vermedin bu aydan merak ettim ?
Bende yoğun agrı hafif başdönmesi gibi şeyler var dün 2. Tedtise yaptım yine hiçbişeycikker yok daha 3günüm var adete .stres yapmıcam takmıcam diyodum ama olmuyo Allahtan umut kesilmez O ne zaman ol derse saglıkla gelsin bizimkilerde
amin canım Allah razı olsun RAbbim kimsenin başına vermesin inş. ölümün küçüğü büyüğü yokmuş. düşün ben bebeğimi göremedim bile 7 ay içimdeydi oysa.. hakkım değilmiydi tabiki hakkımdı ama bi de cesaret edemedim. onun nur yüzünü görürsem eğer aklımdan hiç çıkmaz diye. belki daha bi çıkmazlara girerdim. RAbbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermesin..
benimde hep yanıyor bu ara giremiyorum ailemleyim bilg. pek açamıyorum
canım okumamışsın demekki ben hamileyim ama daha doktora gitmedim eşimi bekliyorum hem de korkudan gidemedim hem kese görünsün hem kalp atışı duyulsun diye geç gidecem
senden de gelir inşallah hayırlı haberler canım benimm
ıstedıgın kadar sorabılırsın, memnunıyetle yanıtlarımyok canım olmadık, ama ben sureklı bı onlem alın dıyordum doktor sadece haftan kucukken, ayrıntılıyla bakmak dısında yapabılecegım bısey yok dedı...
Bizde hala ayrıntılı sonuçlar gelmedi. Onları bekliyoruz. Sonrasında başlayacak kontroller bakalım bir daha ne zaman hamile kalabilirim diye zaman verecek doktor. Cnm devlet hastanesine mi gittiniz, 11 profesör dedin epey iyi kontrollerden geçmişsin.
Üniversite araştırma filan mıydı ?
Ve Allah nazarlardan korusun seni inşallah
Bizde hala ayrıntılı sonuçlar gelmedi. Onları bekliyoruz. Sonrasında başlayacak kontroller bakalım bir daha ne zaman hamile kalabilirim diye zaman verecek doktor. Cnm devlet hastanesine mi gittiniz, 11 profesör dedin epey iyi kontrollerden geçmişsin.
Üniversite araştırma filan mıydı ?
Ve Allah nazarlardan korusun seni inşallah
evet canım devlet hastanesı, egıım ve arastırma hastanesınde gırdım heyete gebelıgımı devam ettırme kararı alıncada bızı, unıversıte hastanesıne sevk edıldım takıbım ve dogumumda unıversıtede oldu.. zaten gebelık rısklıyse ozeller kesınlıkle sorumluluk alamıyo.
evet canım devlet hastanesı, egıım ve arastırma hastanesınde gırdım heyete gebelıgımı devam ettırme kararı alıncada bızı, unıversıte hastanesıne sevk edıldım takıbım ve dogumumda unıversıtede oldu.. zaten gebelık rısklıyse ozeller kesınlıkle sorumluluk alamıyo.
merhaba canım ankaradamısnn öyleyse eger hangi hastaeye gittin öğrenebilirmymm???
Canım bende 7aylıkken kaybettim ve hiç görmedim bebeğimi aneztezili sezeryan oldum şimdi kendimi bu sayede daha cabuk toparladım diye düşünüyorum bir yandan da madem bu kadar güçlüydüm niye görmek için diretmedim bebeğimi diyorum o karar anında yanımdakiler çok zor kaldıramazsın görürsen diye ikna ettiler beni Ama şimdi düşününce keske biraz düşünseydim diyorum hem normal doğum hemde bebğimin yüzünü görme şansım olurdu belki ama emiim bende ona asık baglı kalırdım belki şu an yeni bir bebek bu kadar cabuk şstemezdim şimdi sanki o geri gelecekmiş gibi geliyor o nedenle de biran evvel hamile kalmak istiyorum yeniden
cnm ben spinal ansteziyle doğum yaptım yani baydın deildim bebeğim doğduğunda yaşıodu ama benm oğlumun daha 6. ayda suyu bitmişti ve doktorlar yüzünde başında kolunda deformasyonlar olabilir demişti bende bebeğimi öyle görmeye dayanamam diye bakamadım karnımda koparırlarken bas bas bağırdım göstermeyin bana nolur diye yalvardım doktorlara hatta başımdaki anestezi doktoru neden istemiosun herkes özellikle spinal oluo görsün diye dedi ama bende bebeğim hasta görmek istemiorum dedim ama oğlum sapasağlam doğmuş bilseydm o anda bakardım gerçi hemen solunum cihazına bağladılar kendi doktorlarım isteseydin bile vakit yoktu dedi.sonrada küveze aldılar beni ogün doktorlar kaldırmadı oğlumda ertesi gün dayanamadı öldüğü zamanda herkes bakma çok güzel bi bebek ayrılamazsın ondan dedi yine bakamadım.eşimde resmi var hala cesaret edip bakamıorum görünmez bi el engelleio sanki.bunlar yazarken bile gözyaşlarım akıo oğlumun yüzünü bi kere görsem nasıl dayanırım onsuz yaşamaya ama çok merak ediorum yavrumu.sesini duydum doğumda o bile dünyadaki en güzel sesi hiç aklımdan çıkmıo hep kulaklarımda sesi
Merhaba cerenball,
Çok kötü günler yaşadım 20 gün önce iskelet displazisi nedeni ile gebeliğime son verildi. Hem de 4 aylıktım
Aynı şeyleri yaşamışız. Yeniden hamile kaldın mı? Çok istisnai bir durum bizimkisiKimsede görülmeyen bir illet.
Umut arıyorum..
merhba arkadaşlar geçen sene 17 temmuz 2012 bende bebeğimi kaybettim 5 cm açıklıgım vardı birden nstye bağlıyken kalp atışı düştü bebeğimin acil sezaryen oldum malesef bebeğimi kaybettim 40+1 de gittim herşeyim normaldi rabbimden iyi bilemeyiz çok düşündüm öylemi böylemi ama rabbim vermek isteseydi verirdi kakasını fazla yemiş burun deliklerinden çıkmış simsiyah kaka içinde doğmuş kalp atışı düşünce suyumu açmışlardı resmen içimden ishal gibi bişeyler çıktı o kaka içinde doğmuş 1 sene bekle dedi doktor 17 mayısta 10 ayım bitiyo doktor 2 ay önce kontrole gelirsin demişti yazılcak çok şey var ama eski günlere gidiyorum umudumuzu yitirmeyelim Rabbim istedikten sonra herşey olur hakkımızda hayırlısı olur inş. Yüce Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Merhaba arkadaşlar bende acimi sizlerle paylasmistim su an 11 haftalık hamileyim nedense ilk bebeğim kadar sevinemedik içimizde bi korku var dua edin lütfen darısı tüm arkadaşların başına hakkımızda hiayırlisi olsun
ooo maşallah lavinya cım sende mii ayyy çok sevindim yaa ne güzel rabbim sağ alim dogurup büyütmeyi nasip etsin cnmbenimde hep yanıyor bu ara giremiyorum ailemleyim bilg. pek açamıyorum
canım okumamışsın demekki ben hamileyim ama daha doktora gitmedim eşimi bekliyorum hem de korkudan gidemedim hem kese görünsün hem kalp atışı duyulsun diye geç gidecem
senden de gelir inşallah hayırlı haberler canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?