Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ooo maşallah lavinya cım sende mii ayyy çok sevindim yaa ne güzel rabbim sağ alim dogurup büyütmeyi nasip etsin cnm

sağolasınn canım darısı burada tüm bekleyenlerin başına inşallah
ama daha doktora gitmedim eşim bekliyorummm 7. haftamdayım internete göre ama geç döllenme sanırım çünkü gecimenin ilk günü çıkmamıştı 3. gün falan çıktı

Gozun aydin canim,, insallah Rabbim saglikli sihhatli bi sekilde kucagina almayi nasip etsinn.. bende senin gbi bebegmi 40. Haftamda kaybettim bekleme surecindeyim ama senin gbi bende korkuyorum olursa yine ayni seyler basima gelirmi diye, aslinda korkmamak lazim canim Rabbim bizim icin hep en hayirlisi en guzelini nasip eder, hergun bol bol dua et Rabbime sigin insallah hayirlisyla alirsin kucagna ve hamileligni zehir etme tadni cikar bebisinin.

gözün aydfın canım.o korkular hep olacaktır zaten.
mimliyiz sonucta.ben 18.haftamdayım hala devam ediyor.

Offf yaaaa korkunca birseyden bebegin kalbi dururmu??? Okadar korkak oldumki esim hapsiriyor sicriyorum yerimden resmen herseyden tirsar korkar oldummm ve sonrasinda da diyorum ki ya bisey olduysa ya kalbi dururduysa?? Arabayla alisverise giderken ani frenlerde.. yolda yürürken ayagim takilinca böcek möcek görsem bisey düsse elimden herseyden iste
Ayin 03.09de randevum var deli olucam dr üzgünüm bebeginiz......... Cümlesini duymaktan kafayi yicem az kaldi nasil yenerim bu koruyu ya cok yük oldu üstüme daha onca hafta var 11 haftalik henüz minigim.. Allahim nolurrrr bu sefer yavrumu bana bagisla lütfen sinirlerim alt üst yine ...

Bir an kendim yazdım sandim. Bende 2011yilinda hamile kaldim Bebegim iki ayliken kalbi durdu karnimda. 5 Ay sonrasi yine hamile kaldim, ayni senin dedigin Gibi herseyden korkuyordum, bazen birsey olur diye disari bile cikmak istemiyordum, her Ay korkuyla doktora giderdim ama Allaha cok sukur mutlu bi sekilde cikiyordum. Bide Ben bebegimi son aya kadar dogru duzgun his etmiyordum iki Kat korkularim artiyordu, ama simdi Allaha binlerce kez sükürler olsun Bebegim dogdu saglikli 6 aylik suan, senin hissediklerinin aynisini Bende yasadigim icin Yatmak istedim belki biraz da olsa rahatlarsin

canımmm böyle yapma ama lütfen.bebegini düşün.streste sokuyorsun kendini de onuda.
hersey güsel olacak.bende böcekten yada bazen ufacık birseyden bile ürkebiliyorum.
ama bu hemen birsey olacak anlamına gelmiyor.biraz dikkat sadece.
kötüyü cagırma ne olur.Allaha güven.her daim dualarımdasınız.
saglıkla kucaklayacaksın küçük prens yada prensesini.anlastıkmı?

Yaptigimin kötü bisey oldugunu farkindayim ama piskolojim iyice bozuldu kendi kendime bile afalliyorum bazen bunu benmi dedim fln diye..
Ayricada biliyorum su asamada bisey olsa allah korusun zaten benimde doktorunda elinden gelecegi biseyi olmaz ama yine hayal kirikligina ugramaktsn korkuyorum. Heyecanlanamiyorum hic sevinemiyorum bi hayal dahi kurmaya korkuyorum ya yine yarim kalirsa diye.. Bazen hevesleniyorum evde kizmi erkekmi adi ne olsun sonra birakiyorum baglanmaya korkuyorum iste.. En ufak biseyde sicriyip ürküyorum moralim bozuluyor acaba söylemi oldu yasiyormu diye sapik sapik düsünceler oglusumda bi kez aklimdan gecirmedim düsermi kalbimi durur.. Ne yazikki son anda olan oldu yaaa simdi hareketleri hissetsem biraz olsun düzelirim insallah esim cok bunaliyo bu halimden o garibimde hic sevinemiyor 3 eylül gelsede dr gitsek o gün kalp atislarini duysammmm

kızlar bugün cok korkuyorum sanırım gene depresyona giriyorum
tansiyonum 1 birim yükselmiş
lütfen bu sefer hersey yolunda gitsin

canım korkma stresde yukseltıyor tansıyonu rabbım kızını sana bagışlasın bende bugun doktora gıttım dıkış yerımde kan gördum ultrasonla baktı herşey normal dıkiş bolgesını kuru tutman gerekıyor dedı halbukı hep pamuklu yumusak havluyla kuruluyorum sılıyorum yenı bır hamılelik içinde 6ay beklemelısın dedı 1ay sonra gel smer alır bakarız ona gorede hamılelıkle ılgılı yenıden konuşuruz dedı

CANIM düştü sonra ya panik panik panik
arada geliyor bana bu haller
birsey olmasında yaptığım stresle kalayım

sen neresinde gördün kanı
neyseki birşeyin cıkmamıs
aman cıkmasın da insallah

cnm bnm hamile değilim henüz ama kesinlikle yaşadığımız kötü olayın etkisi çünkü senin söylediklerinin aynısını bende yaşıyorum eşim odaya girince fln birden sıçrıyorum oda bna kızıyo hamile olunca napıcaz biz senle die ,, bak miniğini düşün onun onuda etkiler stresin mutlu olmaya çalış bebeğinle konuş hareketli müzikler fln dinle kötü şeyler aklına getirme hç aklına gelse bile kafanı dağıtmaya çalış hmn inş.sağlıkla bebeğini kucağına alıcaksın burdan mutlu haberlerimizi paylaşıcaz güzel şeyler düşünelim ki güzel şeyler olsun :) dualarım sizinle hamilelerimizi ve bebişlerini korusun rabbim...

kendini sıkıntıya sokup daha beter yükseltme tansiyonunu cnm lütfen mutluluğu güzel şeyleri düşünün herşey yolunda gidecek Allah ın izniyle stres yapma bide yediklerine dikkat et hç bşy olmuycak inş. bebişi düşünn :)

arkadaşlar nezamandır yzmıyodum.bugün renkli ultrasona girdim şimdilik yolunda herşey ve bi kızım olcak inşallah bu sefer iyi olur inşallah herşey.

canım bebeğin o kadar basit şeylerden etkilencek bir yerde değil o korunaklı bir yerde Allah korusun karnına çok ağır olmayan bir darbede alsan bişşe olmayacak bir yerde öyle korkmayla falan birşey olmaz.. tabi dikkat et kendine ama o kadar da evham yapma elbet yaparsın ama o kadar değil

slm kızlar..
hayırlısıyla dün itibariyle bebek tedavisine başladım. korunmadan geçen 8 ayda hamile kalamadım maalesef. dr de şimdiye kadar olması gerekirdi dedi süreci hızlandıracak.14 ayı geçiorummm..inanın çok farklı bi haldeyim..karnımda atacak minik bi kalbe çok ihtiyacım var... dualarınızı eksik etmeyin, nolur....hayırlı bir şekilde ben de muradıma ereyim....

İyiyim canım kuzucugun nasıl annesi
ben hep aynı canım kız bebek bekliyorum gene insallah bu sefer bir sıkıntı olmayacak diye umut ediyorum
sen napıyorsun

melekyavrum canim simdi insallah bir kizinmi olucakkk? neguzel allah tamamina erdirsin,kotu seyler dusunmek yok. kuzucumda iyi Allaha cok sukur,buyuyor yavasyavas. yeni geldiyinde ne zaman 3 aylik olur diyordum allahima cok sukur onumuzdeki ay 6 ayini doldurucak. heeyy melek anneleri bende bir melek annesiyim,sizin yasadiginiz herseyi, icinizdeki tum duygulari,kopan firtinalari bende yasadim,cok goz yasi dokdum,agladim, ( suan yine gozlerim doldu) ama asla umudumu kayb etmedim,suan bir bebek annesi oldum.emin olun sizlerde ayni benim gibi guzel bebek anneleri olucaksiniz,sadece dogru zamani bekliyor o yuce Rabbim.hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarim.guzel haberlerinizi bekliyorum,aynurdan hicbir haber alamadim,umarim bebegine karismisdirbasi,melekyavrum kacinci aydasan? insallah kizimiz ne zaman tesrif edecekz.

Canım olur muuuu? Senin de yerin ayrı bende!!
Aynuru bilmiyorum.doğurmuştu en son zaten siz de biliyorsunuz. Calakan, dün aradı. O da 15 haftalık hamileymiş o da enn eskilerden ve buraya uğramadığı sürede bazı sıkıntılar çekmiş galiba. Doğa, oğluşunun kolikiylen uğraşıyor. O yüzden paşamız baya yaramaz özayla, geçen FaceTe konuştum. İyilermiş. Kızıyla mutlu mesutlardı

Ya su olup olmadığını anlamak için turnusollu ped kullanıyorlarmış. Nasıl yapıldığını öğrendim ama nasıl kullanıldığını araştırıyorum şimdi. Olmazsa araştırıp yapalım. Çünkü 2 kere bende de oldu. Önceki bebeğimde de suyun mu geldi, su azalmış demişlerdi ve benim suyum gelmemişti o yüzden korkuyorum şimdi. Sıkı araştırma içerisindeyim...

Kapitalizmin çarkına katılmamak için teknolojiye direniyorum ve eski telimi kullanıyorum. Dolayısıyla android olmadığı in size katılamayacağım
Aa ipad de tango var. O olur mu?

Hoşgeldin ığurböceği. Ben diğer arkadaşları yukarda yazdım canım. Şükür ki ben de hamileyim. Sen nasılsın? Yavrun nasıl?

Ayyy o saatte uyanıktan ama dışarıdaydım.

Bence de lütuf bitanem. O yüzden kötü hissetme ne olur kendini. Ben bile seviniyorum canım daha az acıyor diye. Yoksa o acı aynen devam etseydi dayanamazdım. hem bence de iyiki bakmışsın...[/QUOTE]

tebrik ederi tobegukcook sevindim,insallahhayirlisiyla alirsin kucagina.benim yavrumdacok iyi allaha cok sukur.

greathopes senin adina cok sevindim,insallah bebegin saglikli bir sekilde gelir dunyaya.

canım nasılsın bikaç kez mesaj yazdım ama mesaj kutun doluymuş gitmedi
anlık birşeydir takmamaya çalış birşey yok herşey güzel olacak
yarın doktora gidecektim bugün regl oldum
sonrada 1 ay sonraya randevu verdi sinir oldum
ben hep depresyondayım biliyorsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…