ooo maşallah lavinya cım sende mii ayyy çok sevindim yaa ne güzel rabbim sağ alim dogurup büyütmeyi nasip etsin cnm
Merhaba arkadaşlar bende acimi sizlerle paylasmistim su an 11 haftalık hamileyim nedense ilk bebeğim kadar sevinemedik içimizde bi korku var dua edin lütfen darısı tüm arkadaşların başına hakkımızda hiayırlisi olsun
Merhaba arkadaşlar bende acimi sizlerle paylasmistim su an 11 haftalık hamileyim nedense ilk bebeğim kadar sevinemedik içimizde bi korku var dua edin lütfen darısı tüm arkadaşların başına hakkımızda hiayırlisi olsun
merhaba canım ankaradamısnn öyleyse eger hangi hastaeye gittin öğrenebilirmymm???
hayır canım, ızmırdeyım tepecık egıtım ve arastrma hastanesınde heyete gırdım, ege unıversıtesı hastanesındede dogumumu yaptım.
Offf yaaaa korkunca birseyden bebegin kalbi dururmu??? Okadar korkak oldumki esim hapsiriyor sicriyorum yerimden resmen herseyden tirsar korkar oldummm ve sonrasinda da diyorum ki ya bisey olduysa ya kalbi dururduysa?? Arabayla alisverise giderken ani frenlerde.. yolda yürürken ayagim takilinca böcek möcek görsem bisey düsse elimden herseyden iste
Ayin 03.09de randevum var deli olucam dr üzgünüm bebeginiz......... Cümlesini duymaktan kafayi yicem az kaldi nasil yenerim bu koruyu ya cok yük oldu üstüme daha onca hafta var 11 haftalik henüz minigim.. Allahim nolurrrr bu sefer yavrumu bana bagisla lütfensinirlerim alt üst yine ...
Offf yaaaa korkunca birseyden bebegin kalbi dururmu??? Okadar korkak oldumki esim hapsiriyor sicriyorum yerimden resmen herseyden tirsar korkar oldummm ve sonrasinda da diyorum ki ya bisey olduysa ya kalbi dururduysa?? Arabayla alisverise giderken ani frenlerde.. yolda yürürken ayagim takilinca böcek möcek görsem bisey düsse elimden herseyden iste
Ayin 03.09de randevum var deli olucam dr üzgünüm bebeginiz......... Cümlesini duymaktan kafayi yicem az kaldi nasil yenerim bu koruyu ya cok yük oldu üstüme daha onca hafta var 11 haftalik henüz minigim.. Allahim nolurrrr bu sefer yavrumu bana bagisla lütfensinirlerim alt üst yine ...
kızlar bugün cok korkuyorum sanırım gene depresyona giriyorum
tansiyonum 1 birim yükselmiş
lütfen bu sefer hersey yolunda gitsin
canım korkma stresde yukseltıyor tansıyonu rabbım kızını sana bagışlasın bende bugun doktora gıttım dıkış yerımde kan gördum ultrasonla baktı herşey normal dıkiş bolgesını kuru tutman gerekıyor dedı halbukı hep pamuklu yumusak havluyla kuruluyorum sılıyorum yenı bır hamılelik içinde 6ay beklemelısın dedı 1ay sonra gel smer alır bakarız ona gorede hamılelıkle ılgılı yenıden konuşuruz dedı
İyiyim canım kuzucugun nasıl annesi
ben hep aynı canım kız bebek bekliyorum gene insallah bu sefer bir sıkıntı olmayacak diye umut ediyorum
sen napıyorsun
uğurböcüüm nasılsın
valla ben hep aynı burda herkesi doğurtacam en son ben doğuracam :)))))))))
Canıııımmmm
İzmirli ile görüşüyorum. Oğluşuyla uğraşıyor ama hiiiiç hatırlamıyorum sıkıntı yaşayıp yaşamadığını.
melekyavrum,tobeguk kıskandırma bizi
bende sizi cok seviyorum en zor zamanımda siz kaldırdınız beni ayaga
hersey güzel olsun insallah hepimize
ya aynur calakan doğa özay izmirli 24kasım vet23 hiçbiri yok artık neden gelmiyolar
merhaba kızlarrrr yaz boyu bir orda bir burda derken uzk kaldım netten.çok şükür ben ve kızım iyiyiz bu gün doktordan geldik.herşey yolunda .umuda geldim artık sağlıklı doğacak inşallah.yarın da gidip cicişler alacaz ilk defa.şöyle bi baktım topiğe.hamileliği devam eden arkadaşlar için ohh be dedim .herkes iyi.ama yeni arkadaşlar katılmışaramıza çok üzüldüm.Rabbim onların da kucağını tez zamanda doldursun.
bu topikteki arkadaşların kızımın üzerinde emeği olduğunu düşünüyorum sizin destekleriniz olmasaydı tekrardan hamile kalmam bile mümkün olmazfı.o yüzden sizin fikrinizi almak istiyorum isim konusunda.Teyzeleri sizce ELVİN mi HALE mi kulağa daha hoş geliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?