slm kızlar..
hayırlısıyla dün itibariyle bebek tedavisine başladım. korunmadan geçen 8 ayda hamile kalamadım maalesef. dr de şimdiye kadar olması gerekirdi dedi süreci hızlandıracak.14 ayı geçiorummm..inanın çok farklı bi haldeyim..karnımda atacak minik bi kalbe çok ihtiyacım var... dualarınızı eksik etmeyin, nolur....hayırlı bir şekilde ben de muradıma ereyim....
slm kızlar..
hayırlısıyla dün itibariyle bebek tedavisine başladım. korunmadan geçen 8 ayda hamile kalamadım maalesef. dr de şimdiye kadar olması gerekirdi dedi süreci hızlandıracak.14 ayı geçiorummm..inanın çok farklı bi haldeyim..karnımda atacak minik bi kalbe çok ihtiyacım var... dualarınızı eksik etmeyin, nolur....hayırlı bir şekilde ben de muradıma ereyim....
melekyavrum canim simdi insallah bir kizinmi olucakkk? neguzel allah tamamina erdirsin,kotu seyler dusunmek yok. kuzucumda iyi Allaha cok sukur,buyuyor yavasyavas. yeni geldiyinde ne zaman 3 aylik olur diyordum allahima cok sukur onumuzdeki ay 6 ayini doldurucak. heeyy melek anneleri bende bir melek annesiyim,sizin yasadiginiz herseyi, icinizdeki tum duygulari,kopan firtinalari bende yasadim,cok goz yasi dokdum,agladim, ( suan yine gozlerim doldu) ama asla umudumu kayb etmedim,suan bir bebek annesi oldum.emin olun sizlerde ayni benim gibi guzel bebek anneleri olucaksiniz,sadece dogru zamani bekliyor o yuce Rabbim.hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarim.guzel haberlerinizi bekliyorum,aynurdan hicbir haber alamadim,umarim bebegine karismisdirbasi,melekyavrum kacinci aydasan? insallah kizimiz ne zaman tesrif edecekz.
canım nasılsın bikaç kez mesaj yazdım ama mesaj kutun doluymuş gitmedi
anlık birşeydir takmamaya çalış birşey yok herşey güzel olacak
yarın doktora gidecektim bugün regl oldum
sonrada 1 ay sonraya randevu verdi sinir oldum
ben hep depresyondayım biliyorsun :)))
Sagolun arkadaslar sakinlestirdiginiz icin, elimde degil iste ne yapayim. En gec 3 eylülde belli olacak artik hayirlisiyla. Söz verdim ztn ondan sonra 3 ayi doldurmus oluyorum ve bukadar kasmicam kendimi. Dün fena sinir krizi gecirdim doldum istecok özledim oglusumu
whatsapp hemen her telde olabişe akıllı olması yetiyor sanırımm
bu arada bebişine de maşallahhh[/QU
Sakaryalısın sanırım ben de Adapazrı nda oturuyorum
arkadaşlar nezamandır yzmıyodum.bugün renkli ultrasona girdim şimdilik yolunda herşey ve bi kızım olcak inşallah bu sefer iyi olur inşallah herşey.
slm kızlar..
melekyavrum canim simdi insallah bir kizinmi olucakkk? neguzel allah tamamina erdirsin,kotu seyler dusunmek yok. kuzucumda iyi Allaha cok sukur,buyuyor yavasyavas. yeni geldiyinde ne zaman 3 aylik olur diyordum allahima cok sukur onumuzdeki ay 6 ayini doldurucak. heeyy melek anneleri bende bir melek annesiyim,sizin yasadiginiz herseyi, icinizdeki tum duygulari,kopan firtinalari bende yasadim,cok goz yasi dokdum,agladim, ( suan yine gozlerim doldu) ama asla umudumu kayb etmedim,suan bir bebek annesi oldum.emin olun sizlerde ayni benim gibi guzel bebek anneleri olucaksiniz,sadece dogru zamani bekliyor o yuce Rabbim.hepinizi cok seviyorum kader arkadaslarim.guzel haberlerinizi bekliyorum,aynurdan hicbir haber alamadim,umarim bebegine karismisdirbasi,melekyavrum kacinci aydasan? insallah kizimiz ne zaman tesrif edecekz.
kızlar kvaldeciğim gideli 10 gün olmustu ki bilin bakalım ne oldu
gene bize geldi
cuma ctesi pazar planlarım çöp oldu
ne mutlu bana
bir de kvaldeme bakmakla ugrasıyorum kendim cok sağlamım ya
slm kızlar..
whatsapp hemen her telde olabişe akıllı olması yetiyor sanırımm
bu arada bebişine de maşallahhh[/QU
Sakaryalısın sanırım ben de Adapazrı nda oturuyorum
gerçekten mii sağol canım daha doktora gitmedim yarın randevum inşallah bir asilik çıkmazz
napıyorsun özelden yazamıyorsun mesajın 100 olmamış senin
lavınya canım bugun doktora gıtcektın sonuç ne canım bebişin iyidır inşşşşherşey normaldır hayırlısıyla kucagına alırsın....
slm melek annelerı bugun turbe zıyaretıne gıttım ıyı geldı dua ettım dunakaşam ve bugun hepımız için hamıleler için saglıcakla kucaklarına alsın dıye bızler ıçınde hayırlısıyla hamıle kalıp bebişlerımızı kucagımıza alalım uzun ömurlu olsunlar dıye...gecen gun kızıma aldıgımız kıyafetlerı paketleyıp kaldırdım çok zordu mınıcık elbıseler almıştık eşımle az dıyordum bunlar ıyıkı daha fazla almamışım
kızımla konuşa konuşa poşetledım hastane suslemesı ve sepetı vardı pembe kayınvalıdeme indırmış kızkardeşım ben hastaneden çıkmadan onlar orda dun 52gun oldu kızım melek olalı slov bır şarkı açtım son ses açıp agladım bagıra bagıra
acım kullenıyor ilkgunkı gıbı degıl ama işte karşı komsumun bebegını gordum aynı gunler içersınde dogum yaptık dayanamıyorum onları gormeye kıskanıyormuyum bılmıyorum rabbımede isyan etmek ıstemıyorum neden bız dıyede duşunmekten alıkoyamıyorum kendımı...
Kızlar hiç iyi degilim geçen cuma gelmesi gereken adetim 8gün gectı gelmedi carsamba gunu doktora gıttık sag yumurtalığım acayip agıyordu yumurta catlamamış 40 mm olmuş doktor endişelenme o küçüleck bir sonraki adete kadar dedi korunmanızada gerek yok dedi ama adet gecikmesi için kese yok dış gebelık olabilir dedi bugün dayamamadık kan testı verdım öğleden sonra sonuç çıkacak ıyısallah negatıf çıkar diye dua ediyorum bir de onu kaldıramam çok sinirlerim bozuk işin kötüsü eşim kayınvaldemede gebelık testıne gidiyoruz demiş kadın bir mutlu bir mutlu birde bunca şeyin içinde ona dert anlat bir rahat bıraksalar bizi . torunda torun bende istiyorum tabide daha içimdeki acıyı atamadan bu kadar baskıyı kaldıramıyorum nefret etmeye başladım artık insanlardan sanırım ben psikologa gideceğim yoksa bu stes sıkıntıyla ben zaten saglılla hamıle falan kalamayacağım
slm melek annelerı bugun turbe zıyaretıne gıttım ıyı geldı dua ettım dunakaşam ve bugun hepımız için hamıleler için saglıcakla kucaklarına alsın dıye bızler ıçınde hayırlısıyla hamıle kalıp bebişlerımızı kucagımıza alalım uzun ömurlu olsunlar dıye...gecen gun kızıma aldıgımız kıyafetlerı paketleyıp kaldırdım çok zordu mınıcık elbıseler almıştık eşımle az dıyordum bunlar ıyıkı daha fazla almamışım
kızımla konuşa konuşa poşetledım hastane suslemesı ve sepetı vardı pembe kayınvalıdeme indırmış kızkardeşım ben hastaneden çıkmadan onlar orda dun 52gun oldu kızım melek olalı slov bır şarkı açtım son ses açıp agladım bagıra bagıra
acım kullenıyor ilkgunkı gıbı degıl ama işte karşı komsumun bebegını gordum aynı gunler içersınde dogum yaptık dayanamıyorum onları gormeye kıskanıyormuyum bılmıyorum rabbımede isyan etmek ıstemıyorum neden bız dıyede duşunmekten alıkoyamıyorum kendımı...
evet canım onun haberini vermek için geldim...
sevgili melek anneleri bugün bayram şekerimi gördüm geldim ufacık daha kalbi de kendi de doktor sesini de dinletti rabbim herkese tattrısın tekrar tekrar hepimiz alalım kucaklarımıza inşallahh
yaklaşık 5 ay sonra gebe kalmıştım hiç erken falan da demedi doktor ultrasondan sevdi o da bayram şekerimi
merhaba arkadaşlar sezeryanden sonra (62 gün oldu bu arada meleğim gideli) ilk adetimi perşembe günü oldum sonunda ama çok yoğun kanamam oluyo daha önceden hiç böyle olmamıştı. sizce normalmi doktora gitmeme gerek varmı ????????
canm çok sevndm senin adına sağlıklı bi şeklde kucağınada alırsın inş.. darısda bize dua istiyoruz bol bol melek annesisezaryendi dimi seninkide ve 5 ay geçti öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?