Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canımm hayırlısıyla inşallah hayırlı haberlerle gell.. bak süreç hızlandırılacak inşallah çok bekletmez rabbimm

Sagolun arkadaslar sakinlestirdiginiz icin, elimde degil iste ne yapayim. En gec 3 eylülde belli olacak artik hayirlisiyla. Söz verdim ztn ondan sonra 3 ayi doldurmus oluyorum ve bukadar kasmicam kendimi. Dün fena sinir krizi gecirdim doldum iste cok özledim oglusumu

canım en iyisini yapmıssınız
hayırlısıyla hamile de kalacaksın neden olmasınki
sen hamile kalmıs bir insansın
dualarım seninle

canım aralık son hafta insallah doğumum
insallah erken gelmez
siz ne zaman 5 aylık oldunuz ya
yerim senin o kuzunu
benim 5ay bitti 23.haftadan gün almaya basladım
insallah devamı da gelir sağlıkla

sildim canım mesajları
hiçbirseye depresyona girme
az cok tahmin edebiliyorum ama
yaz bana rahatlarsın
kimseyi kafana takma
al kızını cık dısarı bak keyfine
Rabbim hepimize herseyin en güzelini versin insallah

canım benim üzme kendini
bende köpekler gibi özlüyorum meleğimi
bazen dalıp gidiyorum resimine bakınca nasıl tatlı diye
çaresiziz malesef
ama karnımızdakiler o kadar büyük bir umutki
onları üzmeyelim
whatsup ın varsa sende gel grubumuza
cok iyi geldi bizim grup
son sürat cene calıyoruz
genelde depresiyoruz
ama anlatıp rahatlıyoruz

kızlar kvaldeciğim gideli 10 gün olmustu ki bilin bakalım ne oldu
gene bize geldi
cuma ctesi pazar planlarım çöp oldu
ne mutlu bana
bir de kvaldeme bakmakla ugrasıyorum kendim cok sağlamım ya

arkadaşlar nezamandır yzmıyodum.bugün renkli ultrasona girdim şimdilik yolunda herşey ve bi kızım olcak inşallah bu sefer iyi olur inşallah herşey.

masallah canım bir prenses dahamı katılıyor aramıza

olacak inşallah canım hayırlısıyla.moralini yüksek tutmaya gayret et.
bebeginin gelmek için en cok buna ihtiyacı var.

senin dediğin gibi yapıyorum ugurböcegi hep.gülümsüyorum devamlı kızım için.
moralimi yüksek tutup hersey iyi olacak diyerek kendimi hep motive ediyorum.
Rabbim bu defa yüzümüzü güldürecek.masallah bu arada kızına.
koca kız olmus tam ısırmalıktır o smdi

kızlar kvaldeciğim gideli 10 gün olmustu ki bilin bakalım ne oldu
gene bize geldi
cuma ctesi pazar planlarım çöp oldu
ne mutlu bana
bir de kvaldeme bakmakla ugrasıyorum kendim cok sağlamım ya

canım benim Allah yardım etsin sana.
kayınvalidenede hidayet nasip etsin inşallah tez elden.
sen moralini yüksek tut.buna ihtiyacımız var biliyorsun.

Cnm yaşadığın şeylerden stres yaptığın için belki hamile kalma durumun etkileniyordur bebek bekleyen hiç bir sorunu olmayan arkadaşım da çok istediği için doktor psikolojisinin olumsuz etkilediğini söylemişti. Daha önce tedavi filan olmadıysan hamilelik için muhakkak yine hamile kalırsın. Sen de dualarımdasın.. İnşallah hepimiz güzel haberleri veririz en kısa zamanda. Benim de dün sonuçlarım çıktı genetik olarak sorun yokmuş binde 1 yaşanan durum gelmiş beni bulmuş

slm melek annelerı bugun turbe zıyaretıne gıttım ıyı geldı dua ettım dunakaşam ve bugun hepımız için hamıleler için saglıcakla kucaklarına alsın dıye bızler ıçınde hayırlısıyla hamıle kalıp bebişlerımızı kucagımıza alalım uzun ömurlu olsunlar dıye...gecen gun kızıma aldıgımız kıyafetlerı paketleyıp kaldırdım çok zordu mınıcık elbıseler almıştık eşımle az dıyordum bunlar ıyıkı daha fazla almamışım

kızımla konuşa konuşa poşetledım hastane suslemesı ve sepetı vardı pembe kayınvalıdeme indırmış kızkardeşım ben hastaneden çıkmadan onlar orda dun 52gun oldu kızım melek olalı slov bır şarkı açtım son ses açıp agladım bagıra bagıra

acım kullenıyor ilkgunkı gıbı degıl ama işte karşı komsumun bebegını gordum aynı gunler içersınde dogum yaptık dayanamıyorum onları gormeye kıskanıyormuyum bılmıyorum rabbımede isyan etmek ıstemıyorum neden bız dıyede duşunmekten alıkoyamıyorum kendımı...

lavınya canım bugun doktora gıtcektın sonuç ne canım bebişin iyidır inşşşş herşey normaldır hayırlısıyla kucagına alırsın....

lavınya canım bugun doktora gıtcektın sonuç ne canım bebişin iyidır inşşşş herşey normaldır hayırlısıyla kucagına alırsın....

evet canım onun haberini vermek için geldim...
sevgili melek anneleri bugün bayram şekerimi gördüm geldim ufacık daha kalbi de kendi de doktor sesini de dinletti rabbim herkese tattrısın tekrar tekrar hepimiz alalım kucaklarımıza inşallahh

yaklaşık 5 ay sonra gebe kalmıştım hiç erken falan da demedi doktor ultrasondan sevdi o da bayram şekerimi

Bendede ayni durumlar soz konusu canim bebek reklamlarina disaridaki bebeklere yani bebeklerle ilgili hic biseye bakamiyorum, dusunmemeye calisyorum (tabi olmuyo ama..) napalim Rabbim bizi boyle imtihan ediyo guclu ve sabirli olmamiz lazmki meleklermizin kardesleri gelsin bi an once. Sakin isyanda etme bi arkadasm bana siz secilmis insanlarsnz Rabbim bu mukafati herkese vermez demisti. Cunku bu dunya gecici daha kac yil yasicaz dusun diger tarafta bizi bekleyen miniklermz var insallah orda ebediyete kadar onlarla olcaz. Sadece sabir mukafati cok buyuk unutma

Kızlar hiç iyi degilim geçen cuma gelmesi gereken adetim 8gün gectı gelmedi carsamba gunu doktora gıttık sag yumurtalığım acayip agıyordu yumurta catlamamış 40 mm olmuş doktor endişelenme o küçüleck bir sonraki adete kadar dedi korunmanızada gerek yok dedi ama adet gecikmesi için kese yok dış gebelık olabilir dedi bugün dayamamadık kan testı verdım öğleden sonra sonuç çıkacak ıyısallah negatıf çıkar diye dua ediyorum bir de onu kaldıramam çok sinirlerim bozuk işin kötüsü eşim kayınvaldemede gebelık testıne gidiyoruz demiş kadın bir mutlu bir mutlu birde bunca şeyin içinde ona dert anlat bir rahat bıraksalar bizi . torunda torun bende istiyorum tabide daha içimdeki acıyı atamadan bu kadar baskıyı kaldıramıyorum nefret etmeye başladım artık insanlardan sanırım ben psikologa gideceğim yoksa bu stes sıkıntıyla ben zaten saglılla hamıle falan kalamayacağım

Son düzenleme:

Canimm benm sakin skinti yapma psikolojni bozma bak bendede boyle bi durum olmustu adetim bir iki hafta gecikmisti testtede gebelik cikmamisti doktorda korkutmustu beni ultrasonda yumurtami kist diye gormustu sonrasnda ilacla adetim geldi. Iyi dusun iyi olsun dis etkenlerede kulaklarni tika duyma bisey millet ne derse desin onemli olan senin hem fiziki hem ruhsal sagligin Rabbime sigin ve sakinn umudunu kaybetme

merhaba arkadaşlar sezeryanden sonra (62 gün oldu bu arada meleğim gideli ) ilk adetimi perşembe günü oldum sonunda ama çok yoğun kanamam oluyo daha önceden hiç böyle olmamıştı. sizce normalmi doktora gitmeme gerek varmı ????????

canım dualarn için Allah razı olsun. inş. zamanı gelince emin ol bizimde kucaklarımız dolucak gece uykusuz kalıcaz.. ve bizi gerçek hayatta bekleyen 1 tane meleğimiz var belki 1 meleğimiz daha olacak orda bizi bekleyen. ne olursa olsun bu Allah ın takdiri. veren de alanda O. o yüzden sakın ,syana girme. dua et bol bol. salavat ı şerife çek Allah ın isimlerini an bol bol. ama hiç boş kalma kendini düşünceye verme. bende öyle yapıyorum çok şükür ve o zaman kendime geliyorum ama en küçük bi zayıf anımda bi düşünceye dalarsam hemen şeytan geliyo yanıma bana bir sürü vesvese veriyo.. senin yüzünden oldu diyo, çok gezdin diyo, çok yordun bebeğini diyo, keşke en küçük bi ağrında doktora gitseydin diyo, niye senin başına geldi bi düşün bakalım Allah seni sevmiyomu yoksa diyo, sonrada nazara geldin diyo... vs.vs... canım o kadar çok vesvese veriyo ki anlatamam. ama onu duymamaya çalışıyorum hemen dua aklıma geliyo RAbbime sığınıyorum. napabilirzki gücümüz yetebilirmi onları geri getirmeye. o yüzden kabul etmemiz gerekiyo artık. bak zaman herşeyin ilacı diye boş yere söylemiyolarmış. 64 gün oldu meleğim canım oğlum beni bırakalı. tabiki ilk günki gibi değil acım ama geçmiycek onuda biliyorum ama biz sağlıklı olalımki yeniden anne olmamız için... bu arada keşke sen toplamasaydın bebeğin kıyafetlerini.. benim bebebğimin kıyafetlerini ben eve gelmeden eşim ve kayınvalidem toplamışlar ne varsa.. evde hiç bişi bulamadım eve geldiğimde.. beşiğini de götürmüşler kendi ellerimle ördüğüm battaniyesinide yeleğinide zıbınınıda ayakkabsııda, daha birçok şeyi... eşime soruyorum söylemiyo nereye götürdüklerini ama zamanı gelince geri gelicek ben onları inş. meleimin kardeşinde kullanıcam hepsinide kimselere vermem onlar benim ilk göz ağrımın eşyaları.. herşeyi götürmüşler evden dedimya ama benm çekmecemdeki en büyük şeyi unutmuşlar bebeğimin son ultrason görüntüsünü eşime bile söylemedim nasıl söylüycemki oda çok üzülüyo hala. ama bir kerecik bile bakmaya cesaret edemiyorum o resme biliyomusun ama atamıyorumda ... çekmecemde bekliyo meleğimin güzel görüntüsü.. zaman biraz daha zaman lazım bize bu acıyı biraz daha dindirmek için ve kendimiz için eşimiz için ve daha sağlıklı bi hamilelik için dimdik ayakta durmamız lazım.... ne olur sende kendini üzme ortamını değiştir yeni çevre edin kendine .e vde yalnız kalmamaya çalış yeni uğraşlar bul kendine.. öyle yapmaya çalşıyorum ben artık iyi geliyo. unutuyorum ama eşim göbeğime dokununca yine boğazım düğümleniyo yine bişi diyemiyorum kalakalıyorum öylece

canm çok sevndm senin adına sağlıklı bi şeklde kucağınada alırsın inş.. darısda bize dua istiyoruz bol bol melek annesi sezaryendi dimi seninkide ve 5 ay geçti öylemi

canım benim bir 7 gün sürdü sonraki ay 3 gün sürdü sanırım bir müddet böyle dengesizlikler oluyorr
ama çok sıkıntı falan yaparsan git doktora aklında kalacağına git öğren rahatla

canm çok sevndm senin adına sağlıklı bi şeklde kucağınada alırsın inş.. darısda bize dua istiyoruz bol bol melek annesi sezaryendi dimi seninkide ve 5 ay geçti öylemi

sağol canım amin inşallah sırası gelen herkess kucağına alsın hayırla sağlıcaklaaa aminn
evet tam 5 ay değil ama 5 aya yakın iki doktorumda erken falan demedi sıkıntı görmedii çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…