Kızlar hiç iyi degilim geçen cuma gelmesi gereken adetim 8gün gectı gelmedi carsamba gunu doktora gıttık sag yumurtalığım acayip agıyordu yumurta catlamamış 40 mm olmuş doktor endişelenme o küçüleck bir sonraki adete kadar dedi korunmanızada gerek yok dedi ama adet gecikmesi için kese yok dış gebelık olabilir dedi bugün dayamamadık kan testı verdım öğleden sonra sonuç çıkacak ıyısallah negatıf çıkar diye dua ediyorum bir de onu kaldıramam çok sinirlerim bozuk işin kötüsü eşim kayınvaldemede gebelık testıne gidiyoruz demiş kadın bir mutlu bir mutlu birde bunca şeyin içinde ona dert anlat bir rahat bıraksalar bizi . torunda torun bende istiyorum tabide daha içimdeki acıyı atamadan bu kadar baskıyı kaldıramıyorum nefret etmeye başladım artık insanlardan sanırım ben psikologa gideceğim yoksa bu stes sıkıntıyla ben zaten saglılla hamıle falan kalamayacağım
merhaba arkadaşlar sezeryanden sonra (62 gün oldu bu arada meleğim gideli) ilk adetimi perşembe günü oldum sonunda ama çok yoğun kanamam oluyo daha önceden hiç böyle olmamıştı. sizce normalmi doktora gitmeme gerek varmı ????????
evet canım onun haberini vermek için geldim...
sevgili melek anneleri bugün bayram şekerimi gördüm geldim ufacık daha kalbi de kendi de doktor sesini de dinletti rabbim herkese tattrısın tekrar tekrar hepimiz alalım kucaklarımıza inşallahh
yaklaşık 5 ay sonra gebe kalmıştım hiç erken falan da demedi doktor ultrasondan sevdi o da bayram şekerimi
Cnm.merhaba nasilsin
Guzel hbrlerle.gelmissin herseyin uolinda olnasina xok sevindim
Sakaryaya dondunmu
Kızlar hiç iyi degilim geçen cuma gelmesi gereken adetim 8gün gectı gelmedi carsamba gunu doktora gıttık sag yumurtalığım acayip agıyordu yumurta catlamamış 40 mm olmuş doktor endişelenme o küçüleck bir sonraki adete kadar dedi korunmanızada gerek yok dedi ama adet gecikmesi için kese yok dış gebelık olabilir dedi bugün dayamamadık kan testı verdım öğleden sonra sonuç çıkacak ıyısallah negatıf çıkar diye dua ediyorum bir de onu kaldıramam çok sinirlerim bozuk işin kötüsü eşim kayınvaldemede gebelık testıne gidiyoruz demiş kadın bir mutlu bir mutlu birde bunca şeyin içinde ona dert anlat bir rahat bıraksalar bizi . torunda torun bende istiyorum tabide daha içimdeki acıyı atamadan bu kadar baskıyı kaldıramıyorum nefret etmeye başladım artık insanlardan sanırım ben psikologa gideceğim yoksa bu stes sıkıntıyla ben zaten saglılla hamıle falan kalamayacağım
Nasıl yazıcam bilmiyorum kanda 2900 btg çıktı dışgebelik diye aglarak eşime haber verdım ama inanamadığımız bışey oldu 3gün önce görünmeyen kese bugün göründü resmi olarah hamıleyim arkadaslar ama 5 hafta yerine 4haftalik buyuklugu birde daha kalp atisi yok doktorumuz hemen heveslenmeyelim iyisallah sorun olmaz dedi carsamba gunu tekrar gidicez Inanamiyorum esimle sevinemedik bile Lutfen arkadaslarim bizim icin dua edin kalp atisini duyalim gelissin buyusun bebegim bu sefer kucagima almak nasip olsun Allahim bir aci daha gostermesin bize
Nasıl yazıcam bilmiyorum kanda 2900 btg çıktı dışgebelik diye aglarak eşime haber verdım ama inanamadığımız bışey oldu 3gün önce görünmeyen kese bugün göründü resmi olarah hamıleyim arkadaslar ama 5 hafta yerine 4haftalik buyuklugu birde daha kalp atisi yok doktorumuz hemen heveslenmeyelim iyisallah sorun olmaz dedi carsamba gunu tekrar gidicez Inanamiyorum esimle sevinemedik bile Lutfen arkadaslarim bizim icin dua edin kalp atisini duyalim gelissin buyusun bebegim bu sefer kucagima almak nasip olsun Allahim bir aci daha gostermesin bize
evet canım onun haberini vermek için geldim...
sevgili melek anneleri bugün bayram şekerimi gördüm geldim ufacık daha kalbi de kendi de doktor sesini de dinletti rabbim herkese tattrısın tekrar tekrar hepimiz alalım kucaklarımıza inşallahh
yaklaşık 5 ay sonra gebe kalmıştım hiç erken falan da demedi doktor ultrasondan sevdi o da bayram şekerimi
sağol canım evet döndüm hemen de turgay şenene gittim güzel haberi aldım çok şükürrr :)[/QUOTE
Cok sevindim cnm insaalla kucagina aldigin haberinide aliriz]
Cnm kadin dogum dr um dogumsonrasi ilk adet yogun olavlbilir demisti normalmis
Kan ilaclarini ihmal etme cnm
canm ya ama ben kan ilacı falan kullanmıyormki... en son gittiğimde tahlil yaptrdğmda sonuçlar gayet güzel herhangi bişiye gerek yok dedi dr. ama bayram haftası gitmiştim. sanırım tekrardan gitmeke zorunda kalıcam şimdi...
kızlar hiç iyi degilim geçen cuma gelmesi gereken adetim 8gün gectı gelmedi carsamba gunu doktora gıttık sag yumurtalığım acayip agıyordu yumurta catlamamış 40 mm olmuş doktor endişelenme o küçüleck bir sonraki adete kadar dedi korunmanızada gerek yok dedi ama adet gecikmesi için kese yok dış gebelık olabilir dedi bugün dayamamadık kan testı verdım öğleden sonra sonuç çıkacak ıyısallah negatıf çıkar diye dua ediyorum bir de onu kaldıramam çok sinirlerim bozuk işin kötüsü eşim kayınvaldemede gebelık testıne gidiyoruz demiş kadın bir mutlu bir mutlu birde bunca şeyin içinde ona dert anlat bir rahat bıraksalar bizi . Torunda torun bende istiyorum tabide daha içimdeki acıyı atamadan bu kadar baskıyı kaldıramıyorum nefret etmeye başladım artık insanlardan sanırım ben psikologa gideceğim yoksa bu stes sıkıntıyla ben zaten saglılla hamıle falan kalamayacağım
Cnm dr um.bana ilk adetin yogun olabilir kan ilacina baslarsi demisti
Ben dogum sonrasi baslamistim ama makatcatlagi oldugundan birakmak zorundakaldim
Yeni bi bebek dusunuyorsun degilmi cnm
Vucudu hazirlamak.lazim
sağol canım evet döndüm hemen de turgay şenene gittim güzel haberi aldım çok şükürrr :)[/QUOTE
Cok sevindim cnm insaalla kucagina aldigin haberinide aliriz]
sağol canım aminnn....
Nasılsınız hanımlar, cok sukur ben ıyıyım ... Yalnız bebısım oyle kıpır kıpır degıl 2,3 gunde bır azar azar hıssedıorum hareketlerını ve canım sıkılıyo.. oysa ılk bebegımde bu donemlerde aktıftı.. O kadar saplantılı oldm kı 2,3 oynamazsa o kadar mutsuzum kı yemeden ıcmeden kesılıyorum.. sızce kacıncı haftadan ıtıbaren kendını daha cok hıssettırır bebegım... Artık evett ben burdayım desın ıstıyorumm..
o hareket ediyordur sen tam olarak hisseedemeyebilirsin o an sende hareket edersin falan bak meleyavrum ultrasonda doktor çok hareketli demiş oynuyormuş ama o hareketleri hiç hissetmedim diyordu hele biraz daha büyüsün kilo alsın o zaman görürsün sen hareketlerii inşallahh.....
tebrikler canım Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelek geçirmeyi nasip etsin.bence de 5 ay-6 ay gibi sınır artık önemli değil.haa ne zaman önemli?her hamileleik annenin bedeninden vitamin ,mineral vs gerekli şeyleri silip süpürüyor ve bunun yerine gelmesi ve bundan sonraki gebelikte bebeğin ihtiyaçlarını karşılaması açısından önemliymiş.ayrıca rahim yıpranmışolduğu için bebeği 40 hafta değil de daha erken doğuruyorsunuz çünkü incelme hatta yırtılmaya varan hasarlar olabiliyoprmus.tabi doktor kontrolnde olduktan sonra Allahın izniyle bişey olmaz.
sağol canım aminnn....
o hareket ediyordur sen tam olarak hisseedemeyebilirsin o an sende hareket edersin falan bak meleyavrum ultrasonda doktor çok hareketli demiş oynuyormuş ama o hareketleri hiç hissetmedim diyordu hele biraz daha büyüsün kilo alsın o zaman görürsün sen hareketlerii inşallahh.....
insallahh canımm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?