Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım sıkıntıyı tam olarak anlayamadım ama sanırım geçmeyecek dert değil diğer ay yine adetini olucaksın inşallah belkide gebe kalacaksın

sinirlerinin bozulması çok normal ama önünde hiç engelin yok öyle düşün test sonucunu haber ver inşallahh

Cnm kadin dogum dr um dogumsonrasi ilk adet yogun olavlbilir demisti normalmis
Kan ilaclarini ihmal etme cnm

Cnm.merhaba nasilsin
Guzel hbrlerle.gelmissin herseyin uolinda olnasina xok sevindim
Sakaryaya dondunmu

Nasıl yazıcam bilmiyorum kanda 2900 btg çıktı dışgebelik diye aglarak eşime haber verdım ama inanamadığımız bışey oldu 3gün önce görünmeyen kese bugün göründü resmi olarah hamıleyim arkadaslar ama 5 hafta yerine 4haftalik buyuklugu birde daha kalp atisi yok doktorumuz hemen heveslenmeyelim iyisallah sorun olmaz dedi carsamba gunu tekrar gidicez Inanamiyorum esimle sevinemedik bile Lutfen arkadaslarim bizim icin dua edin kalp atisini duyalim gelissin buyusun bebegim bu sefer kucagima almak nasip olsun Allahim bir aci daha gostermesin bize

:) canım inşallah rabbim tamamına erdirsinn aminn
daha çok erken kalp atışı görülmez hemen benim 8 haftalık alttan muayene ile duyabildik rahatça hadi hayırlısı inşallahhh canımm

canım benim gözün aydın
insallah devamı da gelicek
kalp atısı görülmezki daha canım
en erken 6hafta bitişinde görülür telaş etme tamammı
hatta 9. haftada bile gören oluyor
dualarımız seninle canım

tebrikler canım Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelek geçirmeyi nasip etsin.bence de 5 ay-6 ay gibi sınır artık önemli değil.haa ne zaman önemli?her hamileleik annenin bedeninden vitamin ,mineral vs gerekli şeyleri silip süpürüyor ve bunun yerine gelmesi ve bundan sonraki gebelikte bebeğin ihtiyaçlarını karşılaması açısından önemliymiş.ayrıca rahim yıpranmışolduğu için bebeği 40 hafta değil de daha erken doğuruyorsunuz çünkü incelme hatta yırtılmaya varan hasarlar olabiliyoprmus.tabi doktor kontrolnde olduktan sonra Allahın izniyle bişey olmaz.

Cnm ya ne kadar sevindim bugum okumustum
Insalla bize gizel hbrler ile gelirsin

Cnm kadin dogum dr um dogumsonrasi ilk adet yogun olavlbilir demisti normalmis
Kan ilaclarini ihmal etme cnm

canm ya ama ben kan ilacı falan kullanmıyormki... en son gittiğimde tahlil yaptrdğmda sonuçlar gayet güzel herhangi bişiye gerek yok dedi dr. ama bayram haftası gitmiştim. sanırım tekrardan gitmeke zorunda kalıcam şimdi...

Cnm dr um.bana ilk adetin yogun olabilir kan ilacina baslarsi demisti
Ben dogum sonrasi baslamistim ama makatcatlagi oldugundan birakmak zorundakaldim

Yeni bi bebek dusunuyorsun degilmi cnm
Vucudu hazirlamak.lazim

gözün aydın cnm allahım tamamına erdirsin inşallahhh
çok sevindim

Cnm dr um.bana ilk adetin yogun olabilir kan ilacina baslarsi demisti
Ben dogum sonrasi baslamistim ama makatcatlagi oldugundan birakmak zorundakaldim

Yeni bi bebek dusunuyorsun degilmi cnm
Vucudu hazirlamak.lazim

canıım düşünmez olurmuyum hemde nasıl.. 2 ayı bitirdik bakalım. sezaryen olduğu için dr 6 ay dedi ama en doğrusu 8 ay ada çıkarabilirsin dedi. ben bu 6 ayı tamamlamayı düşünüyorum hayırlsıyla. ama o zaman gecen sene aynı hamilelik günlerime denk geliyo nerdeyse bilmyrmki belki sırf o yüzden 1-2 ay daha ertelerimm

Nasılsınız hanımlar, cok sukur ben ıyıyım ... Yalnız bebısım oyle kıpır kıpır degıl 2,3 gunde bır azar azar hıssedıorum hareketlerını ve canım sıkılıyo.. oysa ılk bebegımde bu donemlerde aktıftı.. O kadar saplantılı oldm kı 2,3 oynamazsa o kadar mutsuzum kı yemeden ıcmeden kesılıyorum.. sızce kacıncı haftadan ıtıbaren kendını daha cok hıssettırır bebegım... Artık evett ben burdayım desın ıstıyorumm..

evet canım inşallah bünyem tam hazırdır bir aksilik çıkmaz hala folik asite devam :)

sizde maşallah maşallah kocaman olmuşsunuz ne zaman doğum :) doktor kaçıncı hafta alalım diyorr

sizde maşallah maşallah kocaman olmuşsunuz ne zaman doğum :) doktor kaçıncı hafta alalım diyorr[/QUOTE]doktor

darısı sana olsun inşallah.doktor sezaryan yapacağı için 38 de alırız dedi tabi eğer bebişim bi sürpriz yapmazsa ki çok korkuyorum erken dıoğumdan ve bebeğimin kuvöze girmesinden.Allaha emanet kuzum.

kıslar selam. uzun ldu yazmayalı. dondum cok sukur. ılk yogunlugu atlattık. bıraz yorucu oldu ama evımızı bulduk cok sukur. doktorumuzu ayarladık. 15 gun mola aldımm artık. annemlerdeyım. esım 15 gun sonra almanyadkı islerını toparlayıp gelınce esya secme maratonuna baslıycaz bakalım.

herkes iyimi? biz iyiyz cok sukur. yenı hayatıma gecıs ıcın hazırlıklarım devam edıo iste.26. haftayızz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…