Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

maşallah maşallah 1 ay kalmış çok heyecanlı :) hayırlısıyla sağlıla al kucağına bebişini

hoşgeldin canım maşallah büyümüşsünüz sizde yeni hayatın şanslı gelsin sana

ohhh canım hallettin mi cok sevindim bebiş nasıl

Tatlim sakarya topiginde bi kac arkadasimm.bize gelicek senide aramiZda gormekten mutlukuk duyarim.gelme sansin vvarmi carsamba gunu

Hazirmisin tatlim boyle bi ortama girmeye
Inan cok..isterim tanismak

Tatlim sakarya topiginde bi kac arkadasimm.bize gelicek senide aramiZda gormekten mutlukuk duyarim.gelme sansin vvarmi carsamba gunu

:)) ay bilmem ki eşime sormam lazım önce isterim niye istemeyeyim bende tekim gurbette zaten dur özelden yazayım ben

Cnm ne kadarda bir doktora gidiyorsun, muhtemelen stres yapıyorsun gereksiz yere gerçi ben bu haftalara gelememiştim çok bilemem ama Arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla bu haftalarda çok da oynamaz.Bu arada başka çocuğun var mı?

mesaj kutun doluuu :)

ya kızlar bugün dışarı çıktım hep bebek kıyafetleri eşyaları satılan yerlerden geçtim tabi şuan erken ileri için söylüyorum ölüyorum birşeylar almak içinn...öylee boynu bükük geçtim dükkanların önünden

sonra hamileyim dedim korkuyorum ama bunu hissetmek istedim sanki .... gittim beşik sordum ufak bir tane annemlerin yanında doğum yapıcam ya önce ufak birşey alıcaz sonra ahşap büyük

sormak bile iyi geliyor

kızlar sizinle bişey paylaşmak istedim...biliosunuz bu ay tedaviye başladım. dr bana ya tüpler sezaryende tıkandı ya da eşinin spermleriyle alakalı bi problem var. ikisine bakmadan tedaviye başlamayalım demişti.
tüplere bakıldı, hsg yaptırdım...temizz..
eşimde ise sperm hareketiyle alakalı sorun var
eşim tedavi istemio....
ben kaldım ilaçlarla ortada...
yarın da dr randevum var....dr yumurtalara bakacak...
ama biz bu yola eşimle çıkmıştık....
ben nie tek başıma tedavi göreyim, bilemiorum...

ve bir yerde okudum.. benim kızımın eli ayağı büyümüodu..problemli diolardı..bu spermlerle de alakalı olabiliomuş...benim tek başına tedavim ne işe yarar...

Kizlar som agizlinin tekiym ben bugûn sancim basladi acile gittim yatis yaptik 2 gûn kontrol altina almaya calisacaklar nidilat verdiler serum taktilar beklemedeym 37dn ônbe dogmamasi gerekliymis seker oldugu icin ne olur dua edin bana

Kizlar som agizlinin tekiym ben bugûn sancim basladi acile gittim yatis yaptik 2 gûn kontrol altina almaya calisacaklar nidilat verdiler serum taktilar beklemedeym 37dn ônbe dogmamasi gerekliymis seker oldugu icin ne olur dua edin bana

Cnm benim gecmis olsun insalla vakitlice bebegininkucagina alirsin simdi ne kadarlik
Benim.dogumun 36.+5 te acil yapildu sukur sorun yasamadik
Ama sizin seker durumu.degistiriyor sanirim

doğmayacak canım tamam mı
nidilat ve serumlarla gecikecek o doğum
korkma
dualarım seninle
Allahım yar ve yardımcın olsun
Ya şafi ismi ile sana şifa versin

duacınız canım...sağlıkla gelsin inşallhhh...

Yazdiklarinizi su hastane odasinda kadin cigliklari arasinda okuyunca gôzlerhm doldu desteklerinize cok ihtiyacim var sanci cekiyorum hala 10-5 dk da bir dr bisey de yedirmiyo doguma aliriz filan diyo cok korkuyorm

Greathopes cnm lütfen bizlere haber ver en kisa zamanda. Umarim iyisinizdir dualarimiz sizinle..
cok merak ediyorum Allahim dualarimizi geri cevirmeyecek insallah..

Ha icimi dökmezsemde patlicam!! Hamile oldugumu ögrendigimden bu yana hayal dahi kurmaya cekinuyorum.. Sevgili kayinvalidemede söyledigimizde ilk lafi aman bu sefer kimselere söylemeyin beni bulursunuz karsinizda kimse duymayacak demisti.. Üstelik bizde dedik evet ztn bu sefer anne baba disinda duyulmasin.. ee nolduu Daha bi gün gecmedi tüm akrabalarina söyledigini duydum.. Yetmiyomus gibi gitmis etrafta nekadar kötü niyetli fesat sevmedigim insanlara anlatmis!!! hastanede oglumun yani vefatinin ayni gününden bi kac saat sonra bi kiz vardi tanidik sevmedigim.. Haliyle.. Kiz bi haftalik bebegini getirdi odaya oturdu karsima acti memesini emzirmeye basladi!! Üstelik esim dahi kimse odaya giremiyorken kapidada girmek ziyaret etmek yasakdir denmesine ragmen!! Nasil girdiyse.. Sözde bas sagligi diliyip yanimda olacak.. Yalan.. Sirf halimi görmek icin sirf nispet olsun vs
Yani gitmis bildigi halde bunlari ona söylemis ya inanamiyorum!!!!! Sinirlerim tavan yapti.. Gelmis hayirli olsun diyor bide pehhh.. Ya elalemi gectim bilip bilmemesi degil.. Sadece korkuyorum.. Ben daha bi hayalini kurmaya korktugum seyi herkes biliyor.. Allah korusun yarin birgün birsey olursa onlar degil yine BEN cekicem ben agliycam.. Kayinvalideme degil BANA bakacaklar ezik ezik offff yaaaaaa allahim hayirlisiyla kucagima alayim nolur....

Yazdiklarinizi su hastane odasinda kadin cigliklari arasinda okuyunca gôzlerhm doldu desteklerinize cok ihtiyacim var sanci cekiyorum hala 10-5 dk da bir dr bisey de yedirmiyo doguma aliriz filan diyo cok korkuyorm

Hersey yolunda gider umarim bebegin dayanir 3-4 hafta daha icerde annesi ama sende sakin olmalisin stres tetiklemesin dualarimiz seninle

öncelikle sakin ol..sakın stres yapma...hayırlısıyla gelecek inşallhh...sen de bebeğin de çok kıymetli yarabbim bizlere merhamet etsin.. sağlıkla versin kucaklarımıza bebeklerimizi ...

uzun zamandır girememiştim...geçmişi de okuyamadım henüz...greathopesten haber varmı teli varmı kimsede görüştünüzmü

greathopes eğer yazdığımı okursan arkadaşım inan ömrü varsa 34 te de doğsa birşey olmaz
26 haftalık doğdu kuzenimin tosun gibi oldu maşallah 1 yaşını doldurdu herşey Allahın takdiri ve inşallah sen sonraki mesajlarını bize bebeğinin ağlaması eşliğinde yazacaksın kızlar ağlıyo emzirmem lazım sonra size dönerim diyeceksin :)) inşallah Allah yardımcın olsun hayırlı haberler bekliyoruz

canım geldinmi nerden tuttunuz evi doktor kimi ayarladın yaz bana msj at merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…