sizde maşallah maşallah kocaman olmuşsunuz ne zaman doğum :) doktor kaçıncı hafta alalım diyorr/QUOTE]doktor
darısı sana olsun inşallah.doktor sezaryan yapacağı için 38 de alırız dedi tabi eğer bebişim bi sürpriz yapmazsa ki çok korkuyorum erken dıoğumdan ve bebeğimin kuvöze girmesinden.Allaha emanet kuzum.
kıslar selam. uzun ldu yazmayalı. dondum cok sukur. ılk yogunlugu atlattık. bıraz yorucu oldu ama evımızı bulduk cok sukur. doktorumuzu ayarladık. 15 gun mola aldımm artık. annemlerdeyım. esım 15 gun sonra almanyadkı islerını toparlayıp gelınce esya secme maratonuna baslıycaz bakalım.
herkes iyimi? biz iyiyz cok sukur. yenı hayatıma gecıs ıcın hazırlıklarım devam edıo iste.26. haftayızz.
kıslar selam. uzun ldu yazmayalı. dondum cok sukur. ılk yogunlugu atlattık. bıraz yorucu oldu ama evımızı bulduk cok sukur. doktorumuzu ayarladık. 15 gun mola aldımm artık. annemlerdeyım. esım 15 gun sonra almanyadkı islerını toparlayıp gelınce esya secme maratonuna baslıycaz bakalım.
herkes iyimi? biz iyiyz cok sukur. yenı hayatıma gecıs ıcın hazırlıklarım devam edıo iste.26. haftayızz.
Tatlim sakarya topiginde bi kac arkadasimm.bize gelicek senide aramiZda gormekten mutlukuk duyarim.gelme sansin vvarmi carsamba gunu
Hazirmisin tatlim boyle bi ortama girmeye
Inan cok..isterim tanismak
Nasılsınız hanımlar, cok sukur ben ıyıyım ... Yalnız bebısım oyle kıpır kıpır degıl 2,3 gunde bır azar azar hıssedıorum hareketlerını ve canım sıkılıyo.. oysa ılk bebegımde bu donemlerde aktıftı.. O kadar saplantılı oldm kı 2,3 oynamazsa o kadar mutsuzum kı yemeden ıcmeden kesılıyorum.. sızce kacıncı haftadan ıtıbaren kendını daha cok hıssettırır bebegım... Artık evett ben burdayım desın ıstıyorumm..
Tatlim sakarya topiginde bi kac arkadasimm.bize gelicek senide aramiZda gormekten mutlukuk duyarim.gelme sansin vvarmi carsamba gunu
Hazirmisin tatlim boyle bi ortama girmeye
Inan cok..isterim tanismak
Kizlar som agizlinin tekiym ben bugûn sancim basladi acile gittim yatis yaptik 2 gûn kontrol altina almaya calisacaklar nidilat verdiler serum taktilar beklemedeym 37dn ônbe dogmamasi gerekliymis seker oldugu icin ne olur dua edin bana
Kizlar som agizlinin tekiym ben bugûn sancim basladi acile gittim yatis yaptik 2 gûn kontrol altina almaya calisacaklar nidilat verdiler serum taktilar beklemedeym 37dn ônbe dogmamasi gerekliymis seker oldugu icin ne olur dua edin bana
Yazdiklarinizi su hastane odasinda kadin cigliklari arasinda okuyunca gôzlerhm doldu desteklerinize cok ihtiyacim var sanci cekiyorum hala 10-5 dk da bir dr bisey de yedirmiyo doguma aliriz filan diyo cok korkuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?