Bugûn dûne gôre sanci sikligm azaldi nst de hala cikiyor ama doktor bekledigimiz tepki dedi insallah bu sefer farkli olacak kizim beklicek isin tuhafi dûn 33+5 haftaliktm oglumu dogurdugm hafta kendi kendime su tarihi atlatsam diyordum stres mi yaptim nedir tam o haftada sancilandm bu seferde ayni olacak diye korktm ama olmayacak bu sefer ALLAHIN izniyle.bu arada bisey dikkate deger oglumda sancilandigmda engelleyici hicbir tedbir almamislardi adana balcali hastanesinde beni dogum odasina koydular 5-6 saat damar yolu bile acmadan sancimin artmasini beklediler vicdansizlar ûstelik yanima ne annemi ne de esimi girdirdiler.ya demek isteseler oglum daha gec dogar ve daha iyi toparlardi
Kizlar som agizlinin tekiym ben bugûn sancim basladi acile gittim yatis yaptik 2 gûn kontrol altina almaya calisacaklar nidilat verdiler serum taktilar beklemedeym 37dn ônbe dogmamasi gerekliymis seker oldugu icin ne olur dua edin bana
Yazdiklarinizi su hastane odasinda kadin cigliklari arasinda okuyunca gôzlerhm doldu desteklerinize cok ihtiyacim var sanci cekiyorum hala 10-5 dk da bir dr bisey de yedirmiyo doguma aliriz filan diyo cok korkuyorm
Yazdiklarinizi su hastane odasinda kadin cigliklari arasinda okuyunca gôzlerhm doldu desteklerinize cok ihtiyacim var sanci cekiyorum hala 10-5 dk da bir dr bisey de yedirmiyo doguma aliriz filan diyo cok korkuyorm
Telefondan baglandigm icin tek tek alinti yapamiyorum kizlar hepinize tek tek tesekûr ederim lavinyacm sen de mi adanaliydn ôyleyse bilirsn baskent hastanesindeym tavsiye ederim cok ilgililer ûstelik donanimli.bebisimn kilosu 2700 biraz iri olacakmis malum sekerdn dogdugunda kan sekeri cok cabuk dûsermis ve sariliga daha kolay yakalanirlarmis ben de sevinemiyorum kilosuna doktorlar hep bôyle diyorlar
kızlar sizinle bişey paylaşmak istedim...biliosunuz bu ay tedaviye başladım. dr bana ya tüpler sezaryende tıkandı ya da eşinin spermleriyle alakalı bi problem var. ikisine bakmadan tedaviye başlamayalım demişti.
tüplere bakıldı, hsg yaptırdım...temizz..
eşimde ise sperm hareketiyle alakalı sorun var
eşim tedavi istemio....
ben kaldım ilaçlarla ortada...
yarın da dr randevum var....dr yumurtalara bakacak...
ama biz bu yola eşimle çıkmıştık....
ben nie tek başıma tedavi göreyim, bilemiorum...
ve bir yerde okudum.. benim kızımın eli ayağı büyümüodu..problemli diolardı..bu spermlerle de alakalı olabiliomuş...benim tek başına tedavim ne işe yarar...
Telefondan baglandigm icin tek tek alinti yapamiyorum kizlar hepinize tek tek tesekûr ederim lavinyacm sen de mi adanaliydn ôyleyse bilirsn baskent hastanesindeym tavsiye ederim cok ilgililer ûstelik donanimli.bebisimn kilosu 2700 biraz iri olacakmis malum sekerdn dogdugunda kan sekeri cok cabuk dûsermis ve sariliga daha kolay yakalanirlarmis ben de sevinemiyorum kilosuna doktorlar hep bôyle diyorlar
kızlar sizinle bişey paylaşmak istedim...biliosunuz bu ay tedaviye başladım. dr bana ya tüpler sezaryende tıkandı ya da eşinin spermleriyle alakalı bi problem var. ikisine bakmadan tedaviye başlamayalım demişti.
eşim tedavi istemio....
ve bir yerde okudum.. benim kızımın eli ayağı büyümüodu..problemli diolardı..bu spermlerle de alakalı olabiliomuş...benim tek başına tedavim ne işe yarar...
korkma cnm ben doğum yaptığımda yan odada 33 haftalık 2300 doğan bi bebek vardı görsen maşallah nur topu küveze bile koymadılar 2 gün snra çıktı sennde öle olucak bebişine hiç bişy olmıycak o miiiiisss kokusunu doya doya kokla bizlerin yerinede dualrımız seninle....Yazdiklarinizi su hastane odasinda kadin cigliklari arasinda okuyunca gôzlerhm doldu desteklerinize cok ihtiyacim var sanci cekiyorum hala 10-5 dk da bir dr bisey de yedirmiyo doguma aliriz filan diyo cok korkuyorm
Ha icimi dökmezsemde patlicam!! Hamile oldugumu ögrendigimden bu yana hayal dahi kurmaya cekinuyorum.. Sevgili kayinvalidemede söyledigimizde ilk lafi aman bu sefer kimselere söylemeyin beni bulursunuz karsinizda kimse duymayacak demisti.. Üstelik bizde dedik evet ztn bu sefer anne baba disinda duyulmasin.. ee nolduu Daha bi gün gecmedi tüm akrabalarina söyledigini duydum.. Yetmiyomus gibi gitmis etrafta nekadar kötü niyetli fesat sevmedigim insanlara anlatmis!!! hastanede oglumun yani vefatinin ayni gününden bi kac saat sonra bi kiz vardi tanidik sevmedigim.. Haliyle.. Kiz bi haftalik bebegini getirdi odaya oturdu karsima acti memesini emzirmeye basladi!! Üstelik esim dahi kimse odaya giremiyorken kapidada girmek ziyaret etmek yasakdir denmesine ragmen!! Nasil girdiyse.. Sözde bas sagligi diliyip yanimda olacak.. Yalan.. Sirf halimi görmek icin sirf nispet olsun vs
Yani gitmis bildigi halde bunlari ona söylemis ya inanamiyorum!!!!! Sinirlerim tavan yapti.. Gelmis hayirli olsun diyor bide pehhh.. Ya elalemi gectim bilip bilmemesi degil.. Sadece korkuyorum.. Ben daha bi hayalini kurmaya korktugum seyi herkes biliyor.. Allah korusun yarin birgün birsey olursa onlar degil yine BEN cekicem ben agliycam.. Kayinvalideme degil BANA bakacaklar ezik ezik offff yaaaaaa allahim hayirlisiyla kucagima alayim nolur....
canım banada sureklı oluyor vesvese neden sen okadar hamıle varken neden sen okadar dua edıyordun kabul olmadı gordun gıbı vs vs gıbı bende hemen dua edıyorum salavat getırıyorum allahım sana sıgındım seytanın serrınden dıyorum benımde teyzem görumcem kardesım toplamışlardı bebegın kıyafetlerını beşıgı magazadan almaya gelmışler ana kucagı takımını kuvetını fln kaynanam evıne goturmuş ben bazanın altına koyulanların aldım başka yere koydum uzerınde yatamıyordumcanım dualarn için Allah razı olsun. inş. zamanı gelince emin ol bizimde kucaklarımız dolucak gece uykusuz kalıcaz.. ve bizi gerçek hayatta bekleyen 1 tane meleğimiz var belki 1 meleğimiz daha olacak orda bizi bekleyen. ne olursa olsun bu Allah ın takdiri. veren de alanda O. o yüzden sakın ,syana girme. dua et bol bol. salavat ı şerife çek Allah ın isimlerini an bol bol. ama hiç boş kalma kendini düşünceye verme. bende öyle yapıyorum çok şükür ve o zaman kendime geliyorum ama en küçük bi zayıf anımda bi düşünceye dalarsam hemen şeytan geliyo yanıma bana bir sürü vesvese veriyo.. senin yüzünden oldu diyo, çok gezdin diyo, çok yordun bebeğini diyo, keşke en küçük bi ağrında doktora gitseydin diyo, niye senin başına geldi bi düşün bakalım Allah seni sevmiyomu yoksa diyo, sonrada nazara geldin diyo... vs.vs... canım o kadar çok vesvese veriyo ki anlatamam. ama onu duymamaya çalışıyorum hemen dua aklıma geliyo RAbbime sığınıyorum. napabilirzki gücümüz yetebilirmi onları geri getirmeye. o yüzden kabul etmemiz gerekiyo artık. bak zaman herşeyin ilacı diye boş yere söylemiyolarmış. 64 gün oldu meleğim canım oğlum beni bırakalı. tabiki ilk günki gibi değil acım ama geçmiycek onuda biliyorum ama biz sağlıklı olalımki yeniden anne olmamız için... bu arada keşke sen toplamasaydın bebeğin kıyafetlerini.. benim bebebğimin kıyafetlerini ben eve gelmeden eşim ve kayınvalidem toplamışlar ne varsa.. evde hiç bişi bulamadım eve geldiğimde.. beşiğini de götürmüşler kendi ellerimle ördüğüm battaniyesinide yeleğinide zıbınınıda ayakkabsııda, daha birçok şeyi... eşime soruyorum söylemiyo nereye götürdüklerini ama zamanı gelince geri gelicek ben onları inş. meleimin kardeşinde kullanıcam hepsinide kimselere vermem onlar benim ilk göz ağrımın eşyaları.. herşeyi götürmüşler evden dedimya ama benm çekmecemdeki en büyük şeyi unutmuşlar bebeğimin son ultrason görüntüsünü eşime bile söylemedim nasıl söylüycemki oda çok üzülüyo hala. ama bir kerecik bile bakmaya cesaret edemiyorum o resme biliyomusun ama atamıyorumda ...çekmecemde bekliyo meleğimin güzel görüntüsü.. zaman biraz daha zaman lazım bize bu acıyı biraz daha dindirmek için ve kendimiz için eşimiz için ve daha sağlıklı bi hamilelik için dimdik ayakta durmamız lazım.... ne olur sende kendini üzme ortamını değiştir yeni çevre edin kendine .e vde yalnız kalmamaya çalış yeni uğraşlar bul kendine.. öyle yapmaya çalşıyorum ben artık iyi geliyo. unutuyorum ama eşim göbeğime dokununca yine boğazım düğümleniyo yine bişi diyemiyorum kalakalıyorum öylece
Ha icimi dökmezsemde patlicam!! Hamile oldugumu ögrendigimden bu yana hayal dahi kurmaya cekinuyorum.. Sevgili kayinvalidemede söyledigimizde ilk lafi aman bu sefer kimselere söylemeyin beni bulursunuz karsinizda kimse duymayacak demisti.. Üstelik bizde dedik evet ztn bu sefer anne baba disinda duyulmasin.. ee nolduu Daha bi gün gecmedi tüm akrabalarina söyledigini duydum.. Yetmiyomus gibi gitmis etrafta nekadar kötü niyetli fesat sevmedigim insanlara anlatmis!!! hastanede oglumun yani vefatinin ayni gününden bi kac saat sonra bi kiz vardi tanidik sevmedigim.. Haliyle.. Kiz bi haftalik bebegini getirdi odaya oturdu karsima acti memesini emzirmeye basladi!! Üstelik esim dahi kimse odaya giremiyorken kapidada girmek ziyaret etmek yasakdir denmesine ragmen!! Nasil girdiyse.. Sözde bas sagligi diliyip yanimda olacak.. Yalan.. Sirf halimi görmek icin sirf nispet olsun vs
Yani gitmis bildigi halde bunlari ona söylemis ya inanamiyorum!!!!! Sinirlerim tavan yapti.. Gelmis hayirli olsun diyor bide pehhh.. Ya elalemi gectim bilip bilmemesi degil.. Sadece korkuyorum.. Ben daha bi hayalini kurmaya korktugum seyi herkes biliyor.. Allah korusun yarin birgün birsey olursa onlar degil yine BEN cekicem ben agliycam.. Kayinvalideme degil BANA bakacaklar ezik ezik offff yaaaaaa allahim hayirlisiyla kucagima alayim nolur....
cerenball canım arada kaynadı sana yazacağım sey
greathopesu okuyunca sana yazmayı unuttum
şimdi sen eşini takmıyosun kafana tamam mı
bu erkek cinsinin mayasında var bir sorun
sen kadınlığını kullanarak zamanla hallediyorsun bu işi ok mi
çok bilir erkekler çok akıllı sanarlar kendilerini ama saflardır aslında
tedavi beraber olur
o da zamanla algılayacak bunu merak etme
aynı günler yandı içimiz
sen melisse ben az mı bekledik 6 ayın bitmesini
ama inan önemli olan hızlı olması değil sağlıklı olması
sonu güzel gelsinde varsın 1 ay daha bekle canım
hersey yoluna girecek insallah
canım öncelikle eşin niye kabul etmiyor kendinde sorun olduğuna mı inanmıyor, gurur mu yapıyor, çekiniyor mu yoksa artık yoruldu mu yine olmaz korkusu mu var ona göre ikna etmek sana düşüyor ben evlat sahibi olamıyacak mıyım diye huyuna suyuna konuşa konuşa ikna edeceksin tüp bebek falan düşünürken pat hamile kalanı çok duyuyoruz bol bol dua et.. sonra eşinle konuşmadan ayetel kürsi oku üfle çaktırmadan ikna edeceksin eminim o da istiyordur meleğine kardeş gelsin eminim...
Ya ne demek eşin kabul etmiyor ya bu erkekleri anlamıyorumEşimin halasında da aynı şey oldu şimde 45 yaşında ve çocuğu olmamış ve kadının hala içinde yara..
Muhakkak eşinin tedavisi gerekiyor ne yap et ikna et eşinin ailesini devreye sok bence canm
eşim tedavi istemio....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?