Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugûn dûne gôre sanci sikligm azaldi nst de hala cikiyor ama doktor bekledigimiz tepki dedi insallah bu sefer farkli olacak kizim beklicek isin tuhafi dûn 33+5 haftaliktm oglumu dogurdugm hafta kendi kendime su tarihi atlatsam diyordum stres mi yaptim nedir tam o haftada sancilandm bu seferde ayni olacak diye korktm ama olmayacak bu sefer ALLAHIN izniyle.bu arada bisey dikkate deger oglumda sancilandigmda engelleyici hicbir tedbir almamislardi adana balcali hastanesinde beni dogum odasina koydular 5-6 saat damar yolu bile acmadan sancimin artmasini beklediler vicdansizlar ûstelik yanima ne annemi ne de esimi girdirdiler.ya demek isteseler oglum daha gec dogar ve daha iyi toparlardi

canım hepimizin korkuları var...canını sıkma, huzurlu olmaya calış o günü rahatlıkla atlatacaksın inşallah...Hayırlısı ilşe bebeğini de alacaksın kucagına...dualarım seninle....

Kizlar som agizlinin tekiym ben bugûn sancim basladi acile gittim yatis yaptik 2 gûn kontrol altina almaya calisacaklar nidilat verdiler serum taktilar beklemedeym 37dn ônbe dogmamasi gerekliymis seker oldugu icin ne olur dua edin bana

Yazdiklarinizi su hastane odasinda kadin cigliklari arasinda okuyunca gôzlerhm doldu desteklerinize cok ihtiyacim var sanci cekiyorum hala 10-5 dk da bir dr bisey de yedirmiyo doguma aliriz filan diyo cok korkuyorm

canımsın birşey olmayacak inşallah o kadarda küçük değil doğsa bilee

neyse sancını durduruyorlarmış
nerdesin şimdi hangi hastanedesin canım
naptınız hep haber ver

Yazdiklarinizi su hastane odasinda kadin cigliklari arasinda okuyunca gôzlerhm doldu desteklerinize cok ihtiyacim var sanci cekiyorum hala 10-5 dk da bir dr bisey de yedirmiyo doguma aliriz filan diyo cok korkuyorm

canım allah yardımcın olsun bol bol dua et yavrunu al sağlıkla kucağına...kendini hırpalama kötü düşünme sakın kendini üzme sağlıklı olman iyi düşünmen çok önemli...güzel haberlerini bekliyoruz.....

Greathopes bol ya şafi cek canım
dualarım kalbim seninle
ama 34. hafta artık korkulacak bir hafta değil tamam mı annesi
bebegin kaç kilo

Telefondan baglandigm icin tek tek alinti yapamiyorum kizlar hepinize tek tek tesekûr ederim lavinyacm sen de mi adanaliydn ôyleyse bilirsn baskent hastanesindeym tavsiye ederim cok ilgililer ûstelik donanimli.bebisimn kilosu 2700 biraz iri olacakmis malum sekerdn dogdugunda kan sekeri cok cabuk dûsermis ve sariliga daha kolay yakalanirlarmis ben de sevinemiyorum kilosuna doktorlar hep bôyle diyorlar

bizim evin oradasın oğlumu kaybettiğim hastane
çok iyidir orası adanada olsaydım kesin gelirdim kesinn uzaktan görmeye tahammülüm bile yok ama sana gelirdim
evet iyi bir hastanedesin canım iyi bakarlar ayrıca benim doğan kuzenlerim hemen hemen hepsi sarılık oldu yattı çıktı o da olmasın inşallah ama tek derdimiz sarılık olsunn

Ya ne demek eşin kabul etmiyor ya bu erkekleri anlamıyorum Eşimin halasında da aynı şey oldu şimde 45 yaşında ve çocuğu olmamış ve kadının hala içinde yara..
Muhakkak eşinin tedavisi gerekiyor ne yap et ikna et eşinin ailesini devreye sok bence canm

selam ınaycımm
evmızz ataevler cumhurıyet mah. fsm ve gazı cad oratsında kalıo. ama fsm ye daha yakın. doktoru jımer cenk beyde karar kıldık. ılk randevumuzu aldık. gorustuk. begendık.
sımdı esk ama ıkı haftaya bursaya donuyorum ıns. bu seferde esyaları halletcez bakalım ıns

kurtarmıssınız annesi üzme kendini 2700 az kilo değil
biliyoruz korkularını ama cok az kaldı
sarılığın artık tedavisi var hemde cok basit merak etme
yaz arada bize seni cok merak ediyorum

mehtapibrahim ne yaptı acaba

cerenball canım arada kaynadı sana yazacağım sey
greathopesu okuyunca sana yazmayı unuttum

şimdi sen eşini takmıyosun kafana tamam mı
bu erkek cinsinin mayasında var bir sorun
sen kadınlığını kullanarak zamanla hallediyorsun bu işi ok mi

çok bilir erkekler çok akıllı sanarlar kendilerini ama saflardır aslında
tedavi beraber olur
o da zamanla algılayacak bunu merak etme
aynı günler yandı içimiz
sen melisse ben az mı bekledik 6 ayın bitmesini
ama inan önemli olan hızlı olması değil sağlıklı olması
sonu güzel gelsinde varsın 1 ay daha bekle canım

hersey yoluna girecek insallah

Cnm ablamin ilk kizida 34 haftalik dogdu gebelik sekeride vardi 3ooo gr dogdu kuveze girmedi
Sariligida evdw atlatti yatis bile gerek duymasi dr

Insalla sende saglicakla.atlaticak bebegini saglikla.kucagina.alicaksin

Son düzenleme:

canım öncelikle eşin niye kabul etmiyor kendinde sorun olduğuna mı inanmıyor, gurur mu yapıyor, çekiniyor mu yoksa artık yoruldu mu yine olmaz korkusu mu var ona göre ikna etmek sana düşüyor ben evlat sahibi olamıyacak mıyım diye huyuna suyuna konuşa konuşa ikna edeceksin tüp bebek falan düşünürken pat hamile kalanı çok duyuyoruz bol bol dua et.. sonra eşinle konuşmadan ayetel kürsi oku üfle çaktırmadan ikna edeceksin eminim o da istiyordur meleğine kardeş gelsin eminim...

korkma cnm ben doğum yaptığımda yan odada 33 haftalık 2300 doğan bi bebek vardı görsen maşallah nur topu küveze bile koymadılar 2 gün snra çıktı sennde öle olucak bebişine hiç bişy olmıycak o miiiiisss kokusunu doya doya kokla bizlerin yerinede dualrımız seninle....

cnm benm sen içini temiz tut rabbim öyle büyük ki herkes hakkında vardır bi kararladığı o senin imtihanındı sen başarıyla geçmeye bak sana bunu gerçekten kötü niyetle yaptıysa rabbim gördü onun hakkını verecektir ona.kaynanana gelnce çok düşüncesizce davranmış haklısın yerden göğe kadar ama kendini üzmen sadece bebişine zarar verir bebeğinin sağlığı için görmezden duymazdan gel onu kendini stresli ortamlara sokma boşver

canım banada sureklı oluyor vesvese neden sen okadar hamıle varken neden sen okadar dua edıyordun kabul olmadı gordun gıbı vs vs gıbı bende hemen dua edıyorum salavat getırıyorum allahım sana sıgındım seytanın serrınden dıyorum benımde teyzem görumcem kardesım toplamışlardı bebegın kıyafetlerını beşıgı magazadan almaya gelmışler ana kucagı takımını kuvetını fln kaynanam evıne goturmuş ben bazanın altına koyulanların aldım başka yere koydum uzerınde yatamıyordum

canım korkma hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın bendede aynı düşünceler var bır daha hamıle kalırsam kımseye soylemıycem bellı olana kadar doguma 2ay kalınca fazla dısarı çıkmıycam eve gelen komsular çok hareketlıydın hamile gıbı degıldın dedıler yanı nazar edıyorlarsınır oldum soyleyenlere kafanı rahat tut kıtap oku roman fln tamammı canım ben hep dua edıyorum hepımız için

canım sen yazmasan da ben senin benim yanımda olduğunu biliorum..tedaviyi alıyorum..çatlatma iğnemi oldum..hayırlısı olsun..kocam için de bugün bi proftan randevu alacağız...umarım her şey yoluna girer..gücüm azalıo ama yapabileceğim hiç bişey yok...

eşim sorunun benden kaynaklandığını düşünüodu. ben de öyle düşünüodum.çünkü biz ilk bebeğimizde de tedaviyle hamile kaldık. eşimin spermlerinde o zaman problem yoktu...ben de prolaktin yüksekti. şimdi ben de her şey düzgün...eşimle alakalı bi problem olabilir...inşallah çözümü olan bişeydir. zaten keçi boynuzuna başladık..gurur yapmıo...ama çok ince bir nokta içimizi sızlatıo şuan bende hamile olabilirdim. dr peşine düşmek olacak mı olmayacak mı kaygısı çok stresli..o da isyan etmemk için sessiz kalıo bence.yorulmaz mıyız..yorulduk ...ama inan o benden de fazla istio.

saol canım. bugün itibariyle randevu alacağız.yoksa ben de tedaviye gitmem dedim. kabul etti. tek taraflı tedavi bizi daha fazla yorar ve üzerdi....

canım benım eşımınde sperm sorunu vardı ama dogal yoldan hamıle kalmıştım canım keçıboynuzu pekmezı al sabah akşam açkarnına 1kasık yesın benım eşım oyle yapıyor cevız bal tuketıyor canım vaktı gelmıyınce olmuyor işte bende 7yılımda hamıle kalmıştım drlar aşılama ve tupbebekle hamıle kalbılırsın dedıgı halde rabbım buyuk yenıden anne olacagız hayırlısıyla kucagımızada alcaz

greathopes canım hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın bol bol dua et dunaksam telefondan gırmıştım gordum dua ettım senın için ve butun hamıleler için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…