Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım cenk bey süperdir ama jimerin fiyatları bana uymadı malesef :))
hayırlı olsun bakalım yeni evinde bebişinle eşinle mutlu günler geçir inşallah

kızlar dun dıyetısyene gıttım kılolarım için 79kıloyum 6ay içersınde 65kıloya fln duşsem ıyı olcak rahat bır hamılelık lçln dıkışlerım için hayırlısı bakalım hamıle kalmdan 1ay oncede başlamıştım dıyetısyene 5kılo yagdan verınce o ay hamıle kalmıştım dıyetısyenımlede konuştuk saglıklı bırsekılde yenıden hamıle kalıp kucagına alacksın sen guçlu ol ıyısını dusun bayaga psıkıyatrı doktorummuş gıbı konuştuk hayırlı artık....

canım benım arkadasımında dışgebelık demişlerde hemen alalım arkadaşımda 4gunbekledı başka dr gıttı kese gorunmuştu çok sevınmıştık dogdu bıle 2yaşında oglu maşaallah senınde herşey guzel gıder inşşş korkma hayırlısıyla bebişinı kucagına alırsın rabbım yuzunu guldursun senın ve butun melek annelerının.....

keçi boynuzunu kaynatıp içiriorum. her gün hazırlıorum. ama her zaman aç karna içmio. bazen yemek aralarında da içio. pekmezi de aldık. uyguluoruz..doktor benim üzüldüğümü görüo bana da aşılamayı teklif etti açıkçası. ama ben diorum ki nasip se doğal yoldan da olur bir yandan da diorum 9. ayım acaba dediği gibi mi yapsam bilemiorum.

ilk 6 ayda sezaryenden sonra kilo vermek çok zor ..ki biz bebek kaybettik yemeden içmeden kesildik. ben ilk 3 ayda daha da şişmanladım. 6 aydan sonra hem dikişler hem kilolar hem psikolojı daha da ii oluo merak etme. kiloları zaten verirsin. sen doğum dr si bul. burda bazı arkadaşlarımız 4 aydan sonra korunmayı bıraktı. dr rahim düzeldi demiş. ben cesaret edememiştim şimdi çok pişmanım daha erken başlamalıydım...sonuçta benim ilk bebeğim de tedaviyle oldu inşallh bebeğin seni bekletmeden yeniden senle olur...

Beni doguma alacaklar bugûn kuzumu da kuvôze ne olur melek anneleri dualarinizi esirgemeyn bizdn cok ihtiyacm var

allahın izniyle hiçbir şey olmayacak...dualarım seninle...benim bile elim ayağım titredi seni düşünemiorum...allah ikinize de sağlık versin...benim yeğenim de 8.5 aylık doğdu ve allahın izniyle 15 gün küvezde kaldıktan sonra bizimleydi. şuan 13 yaşında..bir de fazlasıyla zeki:)

Beni doguma alacaklar bugûn kuzumu da kuvôze ne olur melek anneleri dualarinizi esirgemeyn bizdn cok ihtiyacm var

canım benim bu sefer mutlu olacaz keşke adanada olsam keşke gelebilsem yanında destek olucam bu sefer iyi olacak emin ol kilosu da güzel bebeğinin maşallah sarılıkta geçer benim oğlumun diğer tarafında sarılıktan yatanlar vardı her gittiğimde değişiyordu bebekler oğluma bakan hemşireler şimdi senin kuzuna bakacak çok iyiler doktorlarda hemşirelerde emin ol hayırlısıyla geçecek bugünler inşallahh haberini bekliyorum

Merhaba arkadaslar ben burada yenıyım ...3 ay önce bebegii kaybettım 28 gun yasadı sizlerin bebekleri neden vefat ettı bılemıyorum ama benım kızımda kalp rahatsızlıgı ve di george sendromu cıktı ameliyat oldu ve yogun bakım suresınde kaybettık cok moralım bozuk kızımı kaybettım ayrıca bu sendromu ilk defa duydum bundan sonrada yıne olursa dıye korkularım var aklımda sureklı sorular genetık test yaptırmamız gerekıyormus once onu bılıyorum fakat sızlere sormak ıstedıgım sezeryandan ne kadar sonra hamıle kalınabılıyor

selam
hıc korkma ,allahın ıznıyle dogurup evet belkı azıcık kuvezde ama evladına sag salım kavuscaksın ıns. duama eklerım senıde evladınıda.rabbım mutlu sonlarda kavusturup kucagında eylesın ıns.

Kizlar dogum yaptim dûn 5 te.kizim kûvôzde suan

ben sana mesaj yazarken sen dogum yaptım yazmısın bıle
hayırlı ugurlu olsun, gozun aydın olsun ıns. nasıl bebeıs
kuvezde bıraz kalır herhalde ama biz melek anneleri olarak neler atlattık. durumu iyi olduktan sonra. bıkac gun camın arkasından da olsa gormek bizi hem cok mutlu hem cok hassas eder. ama bız gucluyuz rabbımın izniyle. evladınıda alıp evine gıdecegın gunu hayal et sadece, mutlu ol

GrAthopes cok merak ettim seni
Hayirli olsun cnm
Rabbim o kuvozden saglicakla cikmayi da nasip etsin
Korkma birsey olmayacak eminim buna
Bir suru teyzesi duaci evladina sakin unutma
Sen nasilsin
İsim ne koydunuz
Duygularin nasil
Yakin olsam atlar gelirdim inan
Ayni gunler agladik simdi sen mutluluga adim attin
Dogumunu merakla beklediklerimden biriydin o yuzden
Rabbim kotu gozden nazardan korusun evladini

Tüylerim diken diken oldu rabbim sag salim o kuvozden cikarmayi nasip etsin insallah bir an önce eve gidersiniz umarim cok sevindim hersey güzel olacak bizler dua ediyoruz .. Evet melekyavrum sormus merak ediyoruzz ismi ne sen siz nasilsiniz???

canım cok sevindim Allah tamamına erdirsin.Rabbimin hkmetinden sual olunmaz.
hersey iyi olacak sen hep böyle düşün.

canım ben 2 defa hareket hissetmiyrum diye doktora gittim.doktor bu kadar hareketli bebegi hissetmiyor musun dedi?
5. aydan sonra net hissedilirmiş.birde cikolata falan ye.

masallah zelalim yurda dönmenede cok sevindim.keske yakın olsaydık.

ben bu bebegimde herkese söyledim canım.bunu sakın kafana takma.
sadece ortamlara girmekten uzak dur yeter.ben öyle yapıyorum.
hiçbirsey olmayacak Allahın izniyle.bunu dert etme kendine.

canım malesef aramıza hosgeldin.cok yenisin henüz acın hemen gecmeyecek.
biraz toparlanmaya calıs özellikle ruhen.bu zamanlarda delice istek olur insanda yeni bebek.
ben 8.ayımın sonunda hamile kaldım.doktor bana en az 2 sene demişti.

canım cok sasırdım.bayadır girmiyordum kkya. gözün aydın annesi.
hiçbirsey olmayacak Allahın ziniyle ve o küvözden en kısa zamanda cıkıp evinize döneceksiniz.
bol bol dua et.kilosuda gayet iyi masallah. sarılık olmaz inş ama olursada o cabuk tedavi edilen birsey.
sen canını sıkma sakın.

gece falan hep girdim baktım senden haber var mı diye
hayırlı uğurlu olsun canım kavuşacaksın yavruna merak etme
ne için küvezde şuan bebeğin durumunu bildir rüyama girdin senle koridorda bekliyorduk oğlumun yoğunbakım doktoru ufaktefek bir kadındı o geliyordu bize bilgi vermeye
çok isterdim şuan yanında olmayı canım ama kalbim seninle birşey olmayacak ben hiç kötü düşünmüyorum ama seninde nasıl bir durumda olduğunu tahmin ediyorum....
zor bir doğum atlattın ama sonrası güzel olsunnn ...inşallah aminn

bak hamilelik takvimin ne diyorrr

Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir.

sana mesaj veriyor canımm

ben de dekolamn plesanta sonucu 37 haftalıkken kaybettım kızımı cnm... Sezaryen oldum 4 ayı geçtı olalı.. Doktorlar sana kac ay korunma suresı verdı. Diğer gebelıkte de rısk var mı bısey deıler mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…