selam ınaycımm
evmızz ataevler cumhurıyet mah. fsm ve gazı cad oratsında kalıo. ama fsm ye daha yakın. doktoru jımer cenk beyde karar kıldık. ılk randevumuzu aldık. gorustuk. begendık.
sımdı esk ama ıkı haftaya bursaya donuyorum ıns. bu seferde esyaları halletcez bakalım ıns
Nasıl yazıcam bilmiyorum kanda 2900 btg çıktı dışgebelik diye aglarak eşime haber verdım ama inanamadığımız bışey oldu 3gün önce görünmeyen kese bugün göründü resmi olarah hamıleyim arkadaslar ama 5 hafta yerine 4haftalik buyuklugu birde daha kalp atisi yok doktorumuz hemen heveslenmeyelim iyisallah sorun olmaz dedi carsamba gunu tekrar gidicez Inanamiyorum esimle sevinemedik bile Lutfen arkadaslarim bizim icin dua edin kalp atisini duyalim gelissin buyusun bebegim bu sefer kucagima almak nasip olsun Allahim bir aci daha gostermesin bize
canım benım eşımınde sperm sorunu vardı ama dogal yoldan hamıle kalmıştım canım keçıboynuzu pekmezı al sabah akşam açkarnına 1kasık yesın benım eşım oyle yapıyor cevız bal tuketıyor canım vaktı gelmıyınce olmuyor işte bende 7yılımda hamıle kalmıştım drlar aşılama ve tupbebekle hamıle kalbılırsın dedıgı halde rabbım buyuk yenıden anne olacagız hayırlısıyla kucagımızada alcaz
kızlar dun dıyetısyene gıttım kılolarım için 79kıloyum 6ay içersınde 65kıloya fln duşsem ıyı olcak rahat bır hamılelık lçln dıkışlerım için hayırlısı bakalım hamıle kalmdan 1ay oncede başlamıştım dıyetısyene 5kılo yagdan verınce o ay hamıle kalmıştım dıyetısyenımlede konuştuk saglıklı bırsekılde yenıden hamıle kalıp kucagına alacksın sen guçlu ol ıyısını dusun bayaga psıkıyatrı doktorummuş gıbı konuştuk hayırlı artık....
Beni doguma alacaklar bugûn kuzumu da kuvôze ne olur melek anneleri dualarinizi esirgemeyn bizdn cok ihtiyacm var
Beni doguma alacaklar bugûn kuzumu da kuvôze ne olur melek anneleri dualarinizi esirgemeyn bizdn cok ihtiyacm var
Kizlar dogum yaptim dûn 5 te.kizim kûvôzde suan
GrAthopes cok merak ettim seni
Hayirli olsun cnm
Rabbim o kuvozden saglicakla cikmayi da nasip etsin
Korkma birsey olmayacak eminim buna
Bir suru teyzesi duaci evladina sakin unutma
Sen nasilsin
İsim ne koydunuz
Duygularin nasil
Yakin olsam atlar gelirdim inan
Ayni gunler agladik simdi sen mutluluga adim attin
Dogumunu merakla beklediklerimden biriydin o yuzden
Rabbim kotu gozden nazardan korusun evladini
Nasıl yazıcam bilmiyorum kanda 2900 btg çıktı dışgebelik diye aglarak eşime haber verdım ama inanamadığımız bışey oldu 3gün önce görünmeyen kese bugün göründü resmi olarah hamıleyim arkadaslar ama 5 hafta yerine 4haftalik buyuklugu birde daha kalp atisi yok doktorumuz hemen heveslenmeyelim iyisallah sorun olmaz dedi carsamba gunu tekrar gidicez Inanamiyorum esimle sevinemedik bile Lutfen arkadaslarim bizim icin dua edin kalp atisini duyalim gelissin buyusun bebegim bu sefer kucagima almak nasip olsun Allahim bir aci daha gostermesin bize
canım ben 2 defa hareket hissetmiyrum diye doktora gittim.doktor bu kadar hareketli bebegi hissetmiyor musun dedi?Nasılsınız hanımlar, cok sukur ben ıyıyım ... Yalnız bebısım oyle kıpır kıpır degıl 2,3 gunde bır azar azar hıssedıorum hareketlerını ve canım sıkılıyo.. oysa ılk bebegımde bu donemlerde aktıftı.. O kadar saplantılı oldm kı 2,3 oynamazsa o kadar mutsuzum kı yemeden ıcmeden kesılıyorum.. sızce kacıncı haftadan ıtıbaren kendını daha cok hıssettırır bebegım... Artık evett ben burdayım desın ıstıyorumm..
kıslar selam. uzun ldu yazmayalı. dondum cok sukur. ılk yogunlugu atlattık. bıraz yorucu oldu ama evımızı bulduk cok sukur. doktorumuzu ayarladık. 15 gun mola aldımm artık. annemlerdeyım. esım 15 gun sonra almanyadkı islerını toparlayıp gelınce esya secme maratonuna baslıycaz bakalım.
herkes iyimi? biz iyiyz cok sukur. yenı hayatıma gecıs ıcın hazırlıklarım devam edıo iste.26. haftayızz.
Ha icimi dökmezsemde patlicam!! Hamile oldugumu ögrendigimden bu yana hayal dahi kurmaya cekinuyorum.. Sevgili kayinvalidemede söyledigimizde ilk lafi aman bu sefer kimselere söylemeyin beni bulursunuz karsinizda kimse duymayacak demisti.. Üstelik bizde dedik evet ztn bu sefer anne baba disinda duyulmasin.. ee nolduu Daha bi gün gecmedi tüm akrabalarina söyledigini duydum.. Yetmiyomus gibi gitmis etrafta nekadar kötü niyetli fesat sevmedigim insanlara anlatmis!!! hastanede oglumun yani vefatinin ayni gününden bi kac saat sonra bi kiz vardi tanidik sevmedigim.. Haliyle.. Kiz bi haftalik bebegini getirdi odaya oturdu karsima acti memesini emzirmeye basladi!! Üstelik esim dahi kimse odaya giremiyorken kapidada girmek ziyaret etmek yasakdir denmesine ragmen!! Nasil girdiyse.. Sözde bas sagligi diliyip yanimda olacak.. Yalan.. Sirf halimi görmek icin sirf nispet olsun vs
Yani gitmis bildigi halde bunlari ona söylemis ya inanamiyorum!!!!! Sinirlerim tavan yapti.. Gelmis hayirli olsun diyor bide pehhh.. Ya elalemi gectim bilip bilmemesi degil.. Sadece korkuyorum.. Ben daha bi hayalini kurmaya korktugum seyi herkes biliyor.. Allah korusun yarin birgün birsey olursa onlar degil yine BEN cekicem ben agliycam.. Kayinvalideme degil BANA bakacaklar ezik ezik offff yaaaaaa allahim hayirlisiyla kucagima alayim nolur....
Merhaba arkadaslar ben burada yenıyım ...3 ay önce bebegii kaybettım 28 gun yasadı sizlerin bebekleri neden vefat ettı bılemıyorum ama benım kızımda kalp rahatsızlıgı ve di george sendromu cıktı ameliyat oldu ve yogun bakım suresınde kaybettık cok moralım bozuk kızımı kaybettım ayrıca bu sendromu ilk defa duydum bundan sonrada yıne olursa dıye korkularım var aklımda sureklı sorular genetık test yaptırmamız gerekıyormus once onu bılıyorum fakat sızlere sormak ıstedıgım sezeryandan ne kadar sonra hamıle kalınabılıyor
ankara da yaşıyorum canım. Bebeğim 28 haftalıktı çok şükür herşey normaldi. Eşimin memleketine tokata gittik. Bir sabah ani bi karın ağrısıyla uyandım. Karnım feci sert bebeğimi hissedemiyorum bile.acile gittk nst de bebeğin kalp atışları da normaldi sonra doktor acil sezaryene aldı. Iç kanama geçiriyormuşum ne olduğunu anlayamadım. Aldılar bebeğimi sonrada kurtaramadılar. Bebeğimi kendi kanımla öldürmüşüm meğer. Dr dekolman plesenta dedi. Nedeninin aaştrlması lazım dedi. şimdi biraz kafamı dinleym 1 ay sonra ayrıntılı tahlil yaptrym diyorum ama çok korkuyorum... Inş. Bişi çıkmaz. çok zor bi durummuş rabbim kimseye yaşatmasın.. Herkes acıyan gözlerle bakıyo. Eşimde çok üzülüyo onun yanında güçlü olmaya çalışıyorum. Biliyorumki o da aynı taktiği uyguluyo hala içimiz yanıyo bi hamile yada bebek görünce... O kadar doluyumki inş. Patlamam birgün
bu arada sanada geçmiş olsun senin meleğin nasıl uçtu peki cennete.. Allah sabır versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?