Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

seninde başın sağolsun allah sabır versin canm. Ne kadar süre geçti şimdi. Ve genetik tahlil vs. Yaptrdınmı canm??

4 ayı geçtı cnm benım sezaryen olalı... Doktora gıttım 4 ay olduğunda hamıle kalmaman için bı engel yok dedı dikiş yumutalık normal dedı.. Ama ben 6 ayın dolmasını beklemek ıstıyorum vicdanen... Hıcbısey yaptırmadım gerek yo dedı doktorlar benle ılgılı değil bebekle ilgili bi sorunmus dekolman plesanta her gebelıkte tekrarlar dıe bı durum yok dedı inş.

ayda bır gıtmem gerekıyo ama ben , 2 maksımum 3 haftada bı gıdıyorum ılk hamılelıgımde bu haftalarda baslamıstı tekmeler ve aktıftı , az tembel galba bu oglum teyzesı... 2gun once unıversıte hastanesıne gıttım ( dogum yaptım hastaneye ) bebegım ı cok asagıda hıssedıyorum dedım normal mı falan, yok daha hıssedemezsın dedı ayırt edebılıyorum emınım dedım, ıyı o zaman hıssettıgıne dua et et yerıne degıl dedı.. dangalakkkk canım, ıkıncı hamılelıgım ama yasayan cocugum yok.. ama ben ılk cocugun mu dıyenlere ılk dıyemıyorum, cunku benım bı tane oglum var bu dunyada olmasada ılkgozagrım bu ıkıncı olcak ınsallah

Ben de oynadığının hissetmiştim bi kez bana da gazdır diye tutturdular ama hisettiğimi biliyorum. Neyse önümüze bakıcaz artık.. Amniyosentez filan yapıldı mı bu kez ? Allahım bana da inşallah yaşatsın güzel günler..

Kesinlikle canım bizim 2.bebeklerimiz
yabancılara ilk diorum
yakınlara ikinci

Hayır canım, amınosentez yapılmadı, yalnızca ayrıntılıya haftam kucukken hemen aldılar cok sukur hersey yolunda gıttı 2lımde temız cıktı.. sorunsuz ılerlıyoruz Rabbım ın ıznıyle, ınsallahh sonuna kadarda boyle gıder Allah kımseyı evladıyla sınamasın... aminnn canım, aminn...

ben de dekolamn plesanta sonucu 37 haftalıkken kaybettım kızımı cnm... Sezaryen oldum 4 ayı geçtı olalı.. Doktorlar sana kac ay korunma suresı verdı. Diğer gebelıkte de rısk var mı bısey deıler mı

canım son gittiğim doktor genetik tahlilleri yaptırmana bence gerek yok dedi ama ben içim rahat olsun diye yaptrcam. hamiile kalınca daha yakından takip edilirsin bence o yeterli dedi.. ama dedimya içim rahat olsun..

arkadaşlar merhaba nasılsınız görüşemiyoz valla bebeklerle ilgilenmekten pek zaman bulamıyoruz sağlık olsun ama hepinizi çok özledim açıkcası allahım sağlık selamet versin cümlemize inş. nasıl gidiyor gebelikleriniz, melekyavrum sen nasılsın arkadaşım, valla biz ne yapalım allahımın izniyle bebeğimizi büyütmeye çalışıyoruz rabbime şükürler olsun bu günümüze rabbim bekleyen dileyen herkeslere her melek annesine bu duyguyu yaşatsın allahım acılarını göstermesin , hep dularımdasınız kader dostlarımm benim allaha emanet olun sağlıcakla kalın inş..

Kizlar nasilsiniz iyimisiniz.hamislerimizde hersey yolunda okudugum kadariyla cok sükür.sonuna kadar böyle devam eder.bende bu ay korunmayı bıraktım bu ay.inşallah araniza katilmayi bekliyorum.ilk ayim daha olmayabilir belki kismet bakalim hayirlisi.

merhaba kızlar artık evdeyim. yarında inşallah kuzum da çıkacak.tek sıkıntım sezaryen ağrıları.3.sezaryen olduğu için mi bilmiyorum feci leğen kemiği,kuyruk sokumu,sağ sol bel boşluğum ağrıyor.oturamıyorum yatamıyorum kızlar ya.genel anestezi de oldum ama böyle bişey yaşamadım daha önceleri.

canım çok geçmiş olsun..bebeğin de gelsin ağrı duymaya kendini dinlemeye vaktin olmayacak...kendine ii bakk....dualarını esirgeme benden...bende minik bir kalp atsın istiorm karnımda...

senden haber alabilmek için girdim çıktım sürekli çok sevindim
maşallah size Allah bağışlasın yavrunu
ağrılarda geçer inşallah doktorun kimdi

canım benim çok sevindim.bebişine kavusunca agrını sızını unutursun.
Rabbim sana bagıslasın. darısı bizlerin basına bakalım hayırlısıyla.
Allaha emanetsiniz.

canım cok sevindim
ohhh be cidden kurtuldunuz
darısı bizlerin basına
agrı dediğin geçer sen nelere dayandın
whatsuptan cok cınlattık kulağını, neyseki lavinya güzel haberi verdi bize de
isim ne koydunuz

oyy hadı masallh. ıns saglıkla sıhhatle vaktıyle darısı bzilerin basına. cok sewındımm sizin icin. bizlerede dua et emii.

cnm ne kadar güzel bunları okumak böyle
belıne amerıkan bezı sar canım ınan daha cok rahatlıcaksın
ama korse degıl ozellıkle amerıkan bezı dıkısınde hava alsın dr umun uygulaması oldukça konforlu

Yol arkadaslarim kaderdaslarim Allahima bin sukur bu gunleri de gorduk yeniden Buyuk korkularin ardindan bugun bebegimizin kalp atislarini duyduk SUkurler olsun Yarabbim Allahim iyisllah bize bagislayacak bu sefer Allahim hepimizin yuzunu guldursun iyisallah BAska aci yasatmasin hepinizi opuyorum birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim.

Greathopes senin icinde dua ettim arkadasim umarim eve gelmistir bebegin saglikli sihatli olsun guzel gunler gostersin size iyisallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…