seninde başın sağolsun allah sabır versin canm. Ne kadar süre geçti şimdi. Ve genetik tahlil vs. Yaptrdınmı canm??
Kizlar dogum yaptim dûn 5 te.kizim kûvôzde suan
Cnm ne kadarda bir doktora gidiyorsun, muhtemelen stres yapıyorsun gereksiz yere gerçi ben bu haftalara gelememiştim çok bilemem amaArkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla bu haftalarda çok da oynamaz.Bu arada başka çocuğun var mı?
ayda bır gıtmem gerekıyo ama ben , 2 maksımum 3 haftada bı gıdıyorumılk hamılelıgımde bu haftalarda baslamıstı tekmeler ve aktıftı , az tembel galba bu oglum teyzesı... 2gun once unıversıte hastanesıne gıttım ( dogum yaptım hastaneye ) bebegım ı cok asagıda hıssedıyorum dedım normal mı falan, yok daha hıssedemezsın dedı ayırt edebılıyorum emınım dedım, ıyı o zaman hıssettıgıne dua et et yerıne degıl dedı.. dangalakkkk canım, ıkıncı hamılelıgım ama yasayan cocugum yok.. ama ben ılk cocugun mu dıyenlere ılk dıyemıyorum, cunku benım bı tane oglum var bu dunyada olmasada ılkgozagrım bu ıkıncı olcak ınsallah
ayda bır gıtmem gerekıyo ama ben , 2 maksımum 3 haftada bı gıdıyorumılk hamılelıgımde bu haftalarda baslamıstı tekmeler ve aktıftı , az tembel galba bu oglum teyzesı... 2gun once unıversıte hastanesıne gıttım ( dogum yaptım hastaneye ) bebegım ı cok asagıda hıssedıyorum dedım normal mı falan, yok daha hıssedemezsın dedı ayırt edebılıyorum emınım dedım, ıyı o zaman hıssettıgıne dua et et yerıne degıl dedı.. dangalakkkk canım, ıkıncı hamılelıgım ama yasayan cocugum yok.. ama ben ılk cocugun mu dıyenlere ılk dıyemıyorum, cunku benım bı tane oglum var bu dunyada olmasada ılkgozagrım bu ıkıncı olcak ınsallah
Ben de oynadığının hissetmiştim bi kez bana da gazdır diye tutturdular ama hisettiğimi biliyorum.Neyse önümüze bakıcaz artık.. Amniyosentez filan yapıldı mı bu kez ? Allahım bana da inşallah yaşatsın güzel günler..
ben de dekolamn plesanta sonucu 37 haftalıkken kaybettım kızımı cnm... Sezaryen oldum 4 ayı geçtı olalı.. Doktorlar sana kac ay korunma suresı verdı. Diğer gebelıkte de rısk var mı bısey deıler mı
merhaba kızlar artık evdeyim. yarında inşallah kuzum da çıkacak.tek sıkıntım sezaryen ağrıları.3.sezaryen olduğu için mi bilmiyorum feci leğen kemiği,kuyruk sokumu,sağ sol bel boşluğum ağrıyor.oturamıyorum yatamıyorum kızlar ya.genel anestezi de oldum ama böyle bişey yaşamadım daha önceleri.
merhaba kızlar artık evdeyim. yarında inşallah kuzum da çıkacak.tek sıkıntım sezaryen ağrıları.3.sezaryen olduğu için mi bilmiyorum feci leğen kemiği,kuyruk sokumu,sağ sol bel boşluğum ağrıyor.oturamıyorum yatamıyorum kızlar ya.genel anestezi de oldum ama böyle bişey yaşamadım daha önceleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?