Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tebriklerr
çok şükür canım kaç haftalık miniğimiz....

canım, gozunaydın tekrar Rabbım bıdaha ayrılık gostermesın yavrunada sanada saglıklı sıhatlı uzun omurler nasıb etsın ınsallahhh buara aldıgım en guzel haber... masallahhh sıze... evladın eve gırınce hıc bı sızın kalmayacak ınsallah.. Darısı bızlerın basına olsun.. Rabbım bu yolda kımseyı oyalamasın ınsallah..

Oyyyyy masallahhh hadı gozunaydın canımmm, coookkk sevındımm.. Rabbım kucagımıza aldıgımız gunlerıde gormeyı nasıb etsın ınsallahhh

Oyyyyy masallahhh hadı gozunaydın canımmm, coookkk sevındımm.. Rabbım kucagımıza aldıgımız gunlerıde gormeyı nasıb etsın ınsallahhh

Tesekkur ederım hepinize aslında 7haftalık olmalıydı ama gerıden geliyor gec döllenme diyor doktor 6haftalık su an bugün bizi korkuttu ufak bır lekelenme oldu doktora gıttık ama bebek kaynaklı değil dedı rahatladık yinede kırumak için bir iğne ve progestoron verdı daha zoru bu gün kan sulandırıcı iğneyede basladım uf canım çok yandı nasıl kendim yapıcam bilmiyorum sanırım bir süre işyerınde vurunucam Allahım dayanma gücü versin Evladıma kavuşayım iyişallah

merhaba kızlar kızımı kaybedeli bugün 4 ay 17 gün oldu ... geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim şu an yavrum cennettte... hayat çok garipp... geçiyor günler acı içinde, başkalarna imrenerek ve özlemle... 1 buçuk ay sonra yani ekim ayı bitince korunmayı bırakacağım nasip olursa... rabbim en hayırlı zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah... korkularım yine var hamile kalmak korkutuyor beni 2 açıdan.. biri yine kaybetme korkusu, diğeri hamileleik esnasında dikişlerde vb. prblem yaşamak... ama Rabbim büyüktür inşallah seneye bugün bebeğimle olurum... apartmanda çevremde hep küçük bebekler var dayanamıyorum bazen.. bebeğini sevme sesi geliyor bazılarının çıldırıyorum.. facebookta herkes yenı doğan bebeğinn resmını paylaşıyor boğazım düğümleniyor... Allahım güldür yüzümüzü, başkalarına imrendırme bizleri...

merhaba melek annelerı kızım bende gıdelı melek olalı 63gun oldu......
pazartesı gunu muzıgı son ses açıp bagıra bagıra agladımsen olsaydın bambaska olacaktı herşey hayat daha guzel olacaktı hamıle oldugumu ogrendıgımde mucızem 7sene sonra senınleyım dedıgınde karanlık dunyama ışık dogmuştu benım için mutlulugun tanımı senın varlıgındı yavrum prensesım....kızlar daha oncelerı mezarına gıtmeyı çok lstıyordum ama suan gıtmek lstemıyorum daha kotu olmaktan korkuyorum yaşama sevıncım yok ölmek istıyorum hattamezarını gorursem dayanamam dıyorum sonra ben kotu bır annemıyım dıye aglıyorum gıdemem gorursem yaşayamam bununla yuzlesemem ben kızımla her gun konuşuyorum

sabah onum kalkıp akşam onunla uyuyorum 3gundur psıkıyatrı ılaçını almıyorum rabbım dayanma gucu verıyor ama daha fazlasını ıstıyorum dun akşam balkondan bır baktım karsı komşum kucagında bebegı arabaya bınıp gıttıler dedım kızım sende olsaydın bızde gezerdık dıye aglamaya başladım çok zorrr onumuzdekı hafa carsamba iş başı yapmayı dusunuyorum

merhaba öncelikle allah sabırlar versın aynı duyguları paylasıyoruz senınle bende gecen sene ekimde ögrenmıstım o zamanlar bende dıyordum bu sene kucagımda olucak derken aklımıza gelmeyen seyler basımıza geldi bende genetık testlerımı yaptırıp onumuzdekı aylarda allahımdan hayırlısı olucak sekılde bir evlat ıstıyorum allah kımseyı cocuksuz bırakmasın

bu arada sen neden kaybettın bebegını

ben 37 haftalıkken dekolman plesanta sonucu kaybettım cnm? senın sebep neydı? kaç ay oldu kaçıncı haftada kaybettın? genetık test yaptır demedıler bana ya hıcbısey yapmadım sadece folık aşıt alıorum

45 gun oldu kızımdan ayrılalı. 32 haftalıkken kalbi durdu yawrumun.sezeryanla aldılar. mezarına gidemedim bende hala.yuzlesmek istemiyorum ama içim de rahat deil. ruyalarıma giriyor yawrum.sarılıyoruz opuyorum kokluyorum onu.sonra bıri cekip alıyor kollarımdan.bagırmaya calısıyorum annemmm diye,yok sesim cıkmıyor...
içimde bir ateş yanıyor da yanıyor. insanlar anlamıyor.yas tutmana izin yok.hep aynı cümleler,yine olur siz sağlıklısınızya gerisini düsünme. yine olur ama ayşem olmaz ki.. melegim benim.. karnımı tekmelemeni o kıpır kıpır halini oyle ozledim ki.. koynumda uyutacaktım ben seni, emzirecektim, hiç ayrılmam oyle bakıcıya falan bırakıp gitmem asla diyodum.. gostermediler bile seni bana.yesil beze sarıp babana wermisler.mezara babanın ellerinde gittin annem korkmadın değil mi..
ameliyattan uyandıgımda sordum bebek nerde diye. bir umut işte bekliyorum ki yaşıyor biz yanılmışız desinler. melek oldu bebeğin cennette dediler.. koridorda yuruttuler gece, odalardan bebek sesleri geliyor. ben napıyorum burda Allahım diyordum hasta deilim anne deilim ben neyim kimim.. o kadar acizdim ki.. göğuslerimi sardılar sımsıkı.süt gelmesin diye.ama geldi ilaclara ragmen yarabbim nasıl bir acıydı sütüm geldi ama emecek bebeğim yok..
öyle böyle günler geciyor.gozyasım durmuyor,acım hafiflemiyor ama insan buna da alısıyor artık sabahları uyandıgımda ruyamıydı hersey burdamı bebeğim diye karnıma dokunmuyorum. kabullendim yavas yavas. aysemin herseyi hazırdı ama o mezarda.odasının kapısı kilitli giremiyorum içeri.oylece kaldı herseyin güzel kızım.rabbime dua ediyorum orda huzurlu mutlusun biliyorum.insallah obur dunyada kavusucam sana.

benım kızımda 103 gun oldu dogalı 17 gunlukken amelıyat oldu kalp rahatsızlıgı varmıs bız blmıyorduk dogduktan sonra ogrendık bırde bu hastalıgı olanın di george sendromu da olma olasılıgı olabılıyormus bıze 2.cocugu dusunmeddn once test yaptırmamız söylendı 10 gun sonra test yaptıracgız umarım kötu cıkmaz genetık cıkarsa cok uzulurum cunku bır sonrakındede bunu yasayabılırmısım ...cıkmazsa sadce o gebelıge o cocukta olusabılecek bır olaymıs cok korkuyorum zaten uzuntum cok fazla 76 gun oldu kızımı kaybedelı allahıma sureklı dua edıyorum ne olur bana bundan daha fazla bır acı yasatma testın sonucları kötu cıkarsa yıkılırım ( ne olur dua edın

Yenı arkadaslarıma Allah güç versin zaman cabuk gecsin yüzleri gülsün iyişşalah
Pazartesı güzel haber aldım derken salıdan beri kanamam var ne yazıkki ama yine bin şükür bebeğimizin kalbı atıyor saglıklı çevresınde kanama yok ama rahimde kasılma var diyor doktor iğne verdi bakalım 10 günde istirahat evdeyim yani midemde çok bulanıyor agzımda süreklı kötü bir tat zor gececek bu sefer anlasılan ama umarım yüzümüz gülecek 7 ay sonra şükürler olsun

ağlayarak okudum yazdıklarını aynı acılar aynı şeyler... hele senin şuan en kötü zamanların hep kötüyüz ama senin kabullenme dönemindesin bugünler de geçecek yine anne olacaksın meleğin olmayacak ama onun kaerdeşini de çok seveceksin zamanla alışacaksın acıya biz gibi hasretin hiç dinmeyecek hiç bitmeyecek ama alışacaksınn.... sonra gurur duyacaksın cennette en güzel mevkide meleğin olduğu için sana şefaatçi olacağı için seni seven rabbin sana bu güzelliği bir meleği layık gördü... acısı zor ama dayanacaksın acısını veren sabrını da veriyor yanında yoksa delirmez mi insan kendinden bile sakındığın meleğin çok güzel yerde çokkk

Son düzenleme:

Rabbim sabır versin kalp rahatsızlığı deyince yüreğim yanıyor birden.ben de oğlumu ondan kaybettim.inşallah benim gibi en kısa zamanda hamile kalırsın.bana soruyorlar bebeğin olunca birazda olsun acın dinmedi mi diye?nasıl dinsin her evlat ayrı tatlı.kızımı severken eşim de ben de ağzımızdan arada kaçırıyoruz oğlum ,oğluş diyoruz.nasıl bi acı saplanıyor sonrasında yüreğimize.Rabbim yeni arkadaşlara da bol bol sabrından versin.

kızım da artık evde ,iyiyiz çok şükür .sürekli dualar okuyoruz üstüne.geçen yıl bu zamanlar nasıldım şimdi neyi yaşıyorum.inanması çok güç geliyor.herşeyin bir sebebi varmış onu anlıyorsun.

kızlar dün aksam ocak anneleri topiğinde 3 meleğini kaybeden bir anne için kadının biri demişki

işte karnında bebegi var hala cennetteki bebeklerinden bahsediyor bizim bebeklerimizde kıymetli çok ağlıyoruz demiş

şoka girdim
ben de 3 meleğimi kaybettim
insanlar okurken rahatsız olmus kadının yasadıklarından
yazık ya yazık sinirden catladım

siz neden kaybettınız bebeklerınızı allah sabırlar versın sımdı cocugunuz var mı ?

siz neden kaybettınız bebeklerınızı allah sabırlar versın sımdı cocugunuz var mı ?

Cnm 2 temmuz diye bir konu acmistim onda yazmistim uzunca
2 dusuk yaptim
1 melegimi dogumda kaybettim
Allah hepimize sabir versin
Simdi tekrar hamileyim insallah bu sefer bir cocugum olucak

selam canlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum pc bozuktu amahep aklımdasınız napıyolar hamile varmı diyordum.yaa hamile olanlar ben size bişey sorcam benim 2 gündür sağ kasığım fecii ağrıyo adet oldum tam ortadayım yani yumurtlama dönemindede ben bu konuyu anlamıyorum ben şimdi yumurtluyorum diyemi ağrıyo kasıklarım yoksa hamile olabilirm de ondan mı ağrıyo aramızda dün ilşki oldu zaten yumurtlama dönemim diyeyse belkide dün olan oldu yaa şaka bi yana merak ediyorum siz yeniyken nasıldı ben meleğimden sonra bildiğimide unuttum

ayyy cnm yaaa ne güzel melek annesi bebek annesi oldu he rbbim sağsalim büyütmeyi nasip etsin.ağrılarına gelince geçer bebişin eeve geldimi unutursun ağrı acı kalmaz.çoook sevindiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…