Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Uzun zaman oldu yazmayalı sadece okuyup çııyorum.
Galiba 3 lütest sonucumuz biraz olumsuz gibi ama inşşş temiz çıkacak
dün tıpa gittik baktılar incelediler henüz çok küçük bebekte bi sıkıntı görünmüyor şuanda dediler
inşş bi sıkıntı olmayacak.ordan özel doktorumuza gittik cinsiyeti önce göstermedi
bacaklarını kapattı açmadı sonra bi açar gibi oldu doktorumuz alp..... Eren görüyorum galiba dedi
şaşırmışım doktor erkek olacağına sevinmedin mi dedi.
Hocam sağlıklı sıhhatli olsun bu defa kucağımıza alalımda önemli değil dedim yinede cinsiyet önemli değil
ama melek kızım geldi aklıma kız olacak diye beklentim vardı galiba tuhaf oldum ağladım sonra
olsun sağ salim sağlıklı uzun ömürler versinde rabbim oğluma tek isteğim o

canım zamanla o iğnelere alısıyrsun.ben kendim asla vuramam derken şimdi hergün iğne saatini bekliyorum.
cesaretlede yapıyorum.ilk zamanlar cok zor oluyor sadece.biraz ruh halin bozulabilir ama geciyor.

canım nasıl seviniyorum.Rabbim hayırlı uzun ömür versin kızına. adını ne koydunuz?

canım benim inşallah benimki gbidr.3 gebeliğimde de sol kasığım batma şeklinde ağrımıştı ve anlamıştım hamile olduğumu darısı sana bakalım

Yenı gelen arkadalara Rabbımden bolll bolll sabırlar dılıyorum, her paylasım aynı acıyı yenıden yasatıyor bana bu acı hıoc gecmıyor hıcte dınmıyor.. karnımdakı evladımı evet bana guc verıyo onun ıcın ayakta durmalıyım ama bebegımın her kıprtısı bana oglumu hatırlatıyo her anımı ılk hamılelıgımle kıyaslıyorum, esıme saatlerce konusuyorum oylece dınlıyo.. o yenıden tutundu hamılelımle hayata onu mutlu gormek her ne kadar hosuma gıtsede oglumuzu unuttumu dıorum, yanı beynım sureklı dusunuyor canlarım.. belkı agsaglım kavusunca evladıma, acım bı nebze olsun dınecek.. ılk oglumu hıc gormedım ama her santımını hayalımde canlandırıyorum ve dua edıyorum abıne benze olur mu oglum dıyorum.. saglıgın yerınde olsun ama abıne benze... Cok buyuk bır ımtıhan yasıyoruz canlarım, Rabbım dayanma gucu versın ve karnımızdakı evlatlarımıza saglıklı sıhatlı uzun omurler nasıbb etsın ınsallahh...

adetten sonra herkesin farklı oluyor canım yumurtlama döneminde olabilirsin ateş oluyor öyle sancı oluyor sanırım yumurtlamada bu ara birlikte olun işteee :)

Yasayan bilir bunu.. bazı insanları anlamak cok güç
Bende kaybettigimde diger annelere topige yazmıştım o zaman, haber vermek icin
Aradaan bitanesi; 'kızlarr moralinizi bozmayin, konuyu değiştirelim artık; bizim bebeklerimiz cok sağlıklı hersey yolunda' diye zirvalamisti
Cok şaşırmış ve o karmaşık ruh halimin içinde cok garipsemistim o tutumu
Empati yapabilen insan cok az ne yazık ki..

Allahım cumlenizi sağlıkla kavustursun evladına..dileyenlerede tez zamanda nasip etsin inş

kanım donuyor böyle şeyleri okuyunca
zaten kimsenin bizi anlamasını beklemeyiz anlamıyorlar anlayamazlar ama evlat acısı bu kadar küçümsenmez ve insan benimde başıma gelir diyemez mi yaaa hayret hayret ne diyeceğimi bilemiyorum böyle ruhsuzlaraaa

Canim.benim.ya xok uzuldum arkadaslarinin tavirlarina
Oysaki ben bu sekilde birsey duydugumda gozume.uyku girmiyor
sizler icin hep.dua ediyorum rabbim sabir versin diye
Dualarim hep sizlerle

asesulfam canım 25.haftaya girdik
bak ben aralık annelerine yazıyorum arada ordakiler cok tatlı ama biraz insanlıkla alakalı
hepsi destek oldu bana sağolsunlar
senin kuzucun napıo ne kadarlık oldu

Canim.benim.ya xok uzuldum arkadaslarinin tavirlarina
Oysaki ben bu sekilde birsey duydugumda gozume.uyku girmiyor
sizler icin hep.dua ediyorum rabbim sabir versin diye
Dualarim hep sizlerle

Herkes bir olmuyor iste canım
Hiçbişey denmez boylelerine.. bende hikayeleri duydukca ağlıyorum
O annenin ic yangınını, yasayanlar bilir

Benimde bu olayım gecen yıldı.
Simdi cok şükür sağlıkla kavustum yavruma
Her zaman dua ediyorum bende annelerimize..
Bebis bekleyenleri de Allahim sağlıkla kavustursun yavrularına

Canim rabbim anali babali uzun omurlu etsin evladini
Darisi buradaki melek.annelerimize
Ben evkat acisi yasamadim ama anneyim.dusuncesi bile akil almazkrn annelerimizin yangini tarif edilmezdir

asesulfam canım 25.haftaya girdik
bak ben aralık annelerine yazıyorum arada ordakiler cok tatlı ama biraz insanlıkla alakalı
hepsi destek oldu bana sağolsunlar
senin kuzucun napıo ne kadarlık oldu

Oyy maşallah yavrunaa
Canim bende haziran annelerindeydim, herkes birbirine tam destekti.hala cok guzel bi iletisim var.cok iyiler sagolsunlar
Herkes bir olmuyor iste
Oglum 4 aylık oldu bile..cok şükür iyiyiz,keyifler yerinde cnm
Kendinize iyi bakin annesii Allahim esirgesin sizi

Canim rabbim anali babali uzun omurlu etsin evladini
Darisi buradaki melek.annelerimize
Ben evkat acisi yasamadim ama anneyim.dusuncesi bile akil almazkrn annelerimizin yangini tarif edilmezdir

Allah göstermesin canım hicbirimize..
Iyi dileklerin icin cok sagol. .cumlemizin evladina uzun güzel bi ömür nasip etsin Allahım. .hicbirini evladiyla sinamasin

ben yaşamadığımda da çok kötü olurdum başıma geleceğini düşünmeden
rabbim yavrunuzu size bağışlasın amin..
bize de nasip etsin burada çok üzülen yeni gelen aradaşlar da var inşallah hepimizz kavuşacaz meleklerimizin kardeşlerine

rabbım yardım etsın ve sonuç güzel çıksın cnm inallah.. kucağımız dolsun bu defa çok acı çekiyruz çünkü

rabbım yardım etsın ve sonuç güzel çıksın cnm inallah.. kucağımız dolsun bu defa çok acı çekiyruz çünkü

bugun hiç iyi degilim eşim işine gitti ev cok sessız Allahıma dua edıyorum ne olur kötu cıkmasın yıkılırım zaten kızımın yokluguyla savasıyorum bırde böyle bırseyı duymak cok korkuyorum beni Allahımdan baska hiç birsey ıstemıyorum sadece saglıklı bır evlat diger zorluklarla basa cıkabılırım ama Allahım benı evlatla daha fazla sınamasın

Çok özlüyorum

evlat dediğin avucuna konan bir kelebek;narin,kırılgan,. inanılmaz kıymetli. fakat yüce Rahman ona bir 'gel' dedi mi;güneşe kanat çırpar bu güzel kelebek,ne tutmaya gelir narin kanatları ne de taşımaya seni...ardından bakakalırsın hem Haktan gelen emrin,hem yüreğine batan güneşin ,hem de uğruna canını feda etmek istediğin kelebeğin...yolculuk başlamıştır bir kere artık ne sen istediğinde gidebilirsin ne de yavrun gelir sana ; kocca bir acı, bir o kadar büyük hasret, onlara eş değer bir çaresizlik ve hepsini kucaklayan bir ürkeklik kalır bu yolculuktan azığına,sevdiğin her şeyin ellerinden kayacağı korkusu...ve ölüm hiç bu kadar yakın olmamıştır sana.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…