Tesekkur ederım hepinize aslında 7haftalık olmalıydı ama gerıden geliyor gec döllenme diyor doktor 6haftalık su an bugün bizi korkuttu ufak bır lekelenme oldu doktora gıttık ama bebek kaynaklı değil dedı rahatladık yinede kırumak için bir iğne ve progestoron verdı daha zoru bu gün kan sulandırıcı iğneyede basladım uf canım çok yandı nasıl kendim yapıcam bilmiyorum sanırım bir süre işyerınde vurunucam Allahım dayanma gücü versin Evladıma kavuşayım iyişallah
Rabbim sabır versin kalp rahatsızlığı deyince yüreğim yanıyor birden.ben de oğlumu ondan kaybettim.inşallah benim gibi en kısa zamanda hamile kalırsın.bana soruyorlar bebeğin olunca birazda olsun acın dinmedi mi diye?nasıl dinsin her evlat ayrı tatlı.kızımı severken eşim de ben de ağzımızdan arada kaçırıyoruz oğlum ,oğluş diyoruz.nasıl bi acı saplanıyor sonrasında yüreğimize.Rabbim yeni arkadaşlara da bol bol sabrından versin.
kızım da artık evde ,iyiyiz çok şükür .sürekli dualar okuyoruz üstüne.geçen yıl bu zamanlar nasıldım şimdi neyi yaşıyorum.inanması çok güç geliyor.herşeyin bir sebebi varmış onu anlıyorsun.
selam canlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum pc bozuktu amahep aklımdasınız napıyolar hamile varmı diyordum.yaa hamile olanlar ben size bişey sorcam benim 2 gündür sağ kasığım fecii ağrıyo adet oldum tam ortadayım yani yumurtlama dönemindede ben bu konuyu anlamıyorum ben şimdi yumurtluyorum diyemi ağrıyo kasıklarım yoksa hamile olabilirm de ondan mı ağrıyo aramızda dün ilşki oldu zaten yumurtlama dönemim diyeyse belkide dün olan olduyaa şaka bi yana merak ediyorum siz yeniyken nasıldı ben meleğimden sonra bildiğimide unuttum
cevap vermeyi unuttum ayşenaz kızıma Elvin ismini koyduk.
selam canlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum pc bozuktu amahep aklımdasınız napıyolar hamile varmı diyordum.yaa hamile olanlar ben size bişey sorcam benim 2 gündür sağ kasığım fecii ağrıyo adet oldum tam ortadayım yani yumurtlama dönemindede ben bu konuyu anlamıyorum ben şimdi yumurtluyorum diyemi ağrıyo kasıklarım yoksa hamile olabilirm de ondan mı ağrıyo aramızda dün ilşki oldu zaten yumurtlama dönemim diyeyse belkide dün olan olduyaa şaka bi yana merak ediyorum siz yeniyken nasıldı ben meleğimden sonra bildiğimide unuttum
kızlar dün aksam ocak anneleri topiğinde 3 meleğini kaybeden bir anne için kadının biri demişki
işte karnında bebegi var hala cennetteki bebeklerinden bahsediyor bizim bebeklerimizde kıymetli çok ağlıyoruz demiş
şoka girdim
ben de 3 meleğimi kaybettim
insanlar okurken rahatsız olmus kadının yasadıklarından
yazık ya yazık sinirden catladım
Yasayan bilir bunu.. bazı insanları anlamak cok güç
Bende kaybettigimde diger annelere topige yazmıştım o zaman, haber vermek icin
Aradaan bitanesi; 'kızlarr moralinizi bozmayin, konuyu değiştirelim artık; bizim bebeklerimiz cok sağlıklı hersey yolunda' diye zirvalamisti
Cok şaşırmış ve o karmaşık ruh halimin içinde cok garipsemistim o tutumu
Empati yapabilen insan cok az ne yazık ki..
Allahım cumlenizi sağlıkla kavustursun evladına..dileyenlerede tez zamanda nasip etsin inş
Yasayan bilir bunu.. bazı insanları anlamak cok güç
Bende kaybettigimde diger annelere topige yazmıştım o zaman, haber vermek icin
Aradaan bitanesi; 'kızlarr moralinizi bozmayin, konuyu değiştirelim artık; bizim bebeklerimiz cok sağlıklı hersey yolunda' diye zirvalamisti
Cok şaşırmış ve o karmaşık ruh halimin içinde cok garipsemistim o tutumu
Empati yapabilen insan cok az ne yazık ki..
Allahım cumlenizi sağlıkla kavustursun evladına..dileyenlerede tez zamanda nasip etsin inş
kanım donuyor böyle şeyleri okuyunca
zaten kimsenin bizi anlamasını beklemeyiz anlamıyorlar anlayamazlar ama evlat acısı bu kadar küçümsenmez ve insan benimde başıma gelir diyemez mi yaaa hayret hayret ne diyeceğimi bilemiyorum böyle ruhsuzlaraaa
Canim.benim.ya xok uzuldum arkadaslarinin tavirlarina
Oysaki ben bu sekilde birsey duydugumda gozume.uyku girmiyor
sizler icin hep.dua ediyorum rabbim sabir versin diye
Dualarim hep sizlerle
Herkes bir olmuyor iste canım
Hiçbişey denmez boylelerine.. bende hikayeleri duydukca ağlıyorum
O annenin ic yangınını, yasayanlar bilir
Benimde bu olayım gecen yıldı.
Simdi cok şükür sağlıkla kavustum yavruma
Her zaman dua ediyorum bende annelerimize..
Bebis bekleyenleri de Allahim sağlıkla kavustursun yavrularına
asesulfam canım 25.haftaya girdik
bak ben aralık annelerine yazıyorum arada ordakiler cok tatlı ama biraz insanlıkla alakalı
hepsi destek oldu bana sağolsunlar
senin kuzucun napıo ne kadarlık oldu
Canim rabbim anali babali uzun omurlu etsin evladini
Darisi buradaki melek.annelerimize
Ben evkat acisi yasamadim ama anneyim.dusuncesi bile akil almazkrn annelerimizin yangini tarif edilmezdir
Herkes bir olmuyor iste canım
Hiçbişey denmez boylelerine.. bende hikayeleri duydukca ağlıyorum
O annenin ic yangınını, yasayanlar bilir
Benimde bu olayım gecen yıldı.
Simdi cok şükür sağlıkla kavustum yavruma
Her zaman dua ediyorum bende annelerimize..
Bebis bekleyenleri de Allahim sağlıkla kavustursun yavrularına
benım kızımda 103 gun oldu dogalı 17 gunlukken amelıyat oldu kalp rahatsızlıgı varmıs bız blmıyorduk dogduktan sonra ogrendık bırde bu hastalıgı olanın di george sendromu da olma olasılıgı olabılıyormus bıze 2.cocugu dusunmeddn once test yaptırmamız söylendı 10 gun sonra test yaptıracgız umarım kötu cıkmaz genetık cıkarsa cok uzulurum cunku bır sonrakındede bunu yasayabılırmısım ...cıkmazsa sadce o gebelıge o cocukta olusabılecek bır olaymıs cok korkuyorum zaten uzuntum cok fazla 76 gun oldu kızımı kaybedelı allahıma sureklı dua edıyorum ne olur bana bundan daha fazla bır acı yasatma testın sonucları kötu cıkarsa yıkılırım( ne olur dua edın
rabbım yardım etsın ve sonuç güzel çıksın cnm inallah.. kucağımız dolsun bu defa çok acı çekiyruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?