Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

mrb canım dikkatimi çekti bende ocak ayında 32 haftalık oğlumu kaybettim :< Rabbim hepimize sabır versin

merhaba canım bende ocak ayında 32 haftalık oğlumu kaybettim acını çoooook iyi anlıyorum Rabbim sabır versin ilk bebeğinmiydi.. Burası çok güzel gerçekten seni anlayan insanlarla sohbet edince çok daha iyi hissediyorsun arkadaşlar süperler saolsunlar inşallah yeniden hamile olduğunu öğrenince biraz olsun hafifler öyle umuyorum ama aysem canım oda hamile ama korkularını kendim yaşıyormuş gibi hissediyorum oda var amaaaaan karışık işte bende tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı canım....

günaydın calakan naber canım? ya herkese birsürü test yapılmış bana sadece smear yapıldı oda zaten normalde de muayeneye gitsen yapılıyor ((( kafama taktım şimdi bunu

günaydın calakan naber canım? ya herkese birsürü test yapılmış bana sadece smear yapıldı oda zaten normalde de muayeneye gitsen yapılıyor ((( kafama taktım şimdi bunu

ya in_ayım calakanım ben de başından beri onu diyorum iştee! millete tonla test yapılmış bana hiç bir test yapılmıyo. dediğin gibi bi smear o kadar. bu siteden genetik test ve pıhtılaşma testini duydum dr.lara diyorum hepsi sana yapamayız daha ilk gebelik diyo! ama gebe kalayım mı dediğimde yooook! allah muhafaza kurtaramayız seni diyolar. ulen madem durum o kadar ciddi, yapın testleri garantiye alın işte! 2. yi de kaybedersem bu sefer rahmin gitme riski de var! eee bu ne lahana bu ne perhiz??
adamın asabını bozuyorlar yaaa!

hoşgeldin naber
benim ikinci gebelik ama banada bise yapmadılarki yaa

Son düzenleme:

merhaba canım sabah işe geldim ya bi kaç gün işim var çok duramıyorum nette o yüzden gündüz herşey yolunda ya senden naber nasılsın? evet canım ya neden pıhtılaşma testi yapılmadı ki bence bunu doktorundan iste bak tobeguk'a da yapmamışlar neden riske atıyorlar ki ne kolay sanıyorlar bu insanlar ya bence sen doktorundan iste canım özel hastahanede yapılırsa biraz pahalı (500-600 civarı)ama üniversitede ücretsiz yapıyorlar bir ay sonra çıkıyor sonuç geç kalmadan bi yaptır istersen

hoşgeldin naber
benim ikinci gebelik ama banada bise yapmadılarki yaa

canım ilk bebeğin yaşıyorsa ya da yaşayan çocuğun varsa yapmıyorlarmış zaten bu durum o bebeğe has bi durum diye de, ben de çocuk da yok!!!
ün. hastanesine de gittim, dr gerek yok boynuna kordon falan dolanmıştır ya da anlık tansiyonun yükselmiştir dedi, gene yapmadıııı!!!!

net gidip gelio yazamıyorum canım şehirden uzağız biraz :s ya inanmıyorum ne demek bir çocukta yapılmaz ne sanıyorlar bu insanlar ya sende bir çocuk deme canım 2 düşük birde ölü doğum de bak nasıl yaparlar ama haksızlık yapıyorlar ya ben nasıl yaptırdım o zaman hem burada ilk düşünde bile hemen o teste gönderiyorlar benim doktorum ünv.deki doktora yönlendirdi ondan tahlil kağıdı alama için ünv.deki doktor ne dese beğenirsin "çok erken istiyorlar bu tahlili yaaaa bi tane neki?" dedi ben deli oldum ama işim düştüğü için hiç bişe diyemedim aslında demeliydim yaşadığım ne mi? o kadar kötü bişe ki sen bu kadar aşağıladığın halde bile Allah sana da yaşatsın diyemeyeceğim kadar kötü bişe diyecektim ama el mahkum bişe diyemiyorsun bence sen direkt ünv.de bi kadın doğumcuya git beni doktorum gönderdi bi düşük bide ölü doğum yaptm pıhtılaşma testi istiyorumde zaten napıyor ki bi tahlil kağıdı imzalayıp veriyor bence üzerine düş hayatım zaten sonuç teee bir ay sonra çıkıyor.

kuzum gittim, istedim ama sana dediklerini bana da dedi. 1 tane ne ki diye. vermedi inatla.dosyama da işlendi ilk gebelik diye. ordan bakınca direk görecek yani

mrb kızlar nasılsınız.
aklıma bişe takılıyoo
benm bu ay bi ihtimal var ama henüz 3 ay oldu ya olduysa çok mu tehlikeli olur benm için??? doktorum bi süre vermemişti zaten. ama yapışma falan olur mu die çok korkuyorum ilk kez inşallah hamile değilimdir diyorum.

ne demeliki hakkında hayırlısı olsun previa mıydı senin hatırlayamadım ama başkasında olan sendede olur diye birşey yok herkesin yapısı farklı takma kafana hayırlısıysa olsun bebiş

canım, benm öle bi sorunum yoktu kayınvalide stresinden erken doğum yapmıştım da şimdi yazılanları okudukça korktum

ya canım dr.dan dr.a değişiyor. benim dr. 6 ay dedi. kimininki 1 yıl diyo, kimininki 3 ay yeter diyo. ama neye dayanarak böyle söylüyorlar bilmiyorum. tabiki herkesin gebeliği farklıdır. gönlüne ferah tut yinede sen. allah hakkında hayırlısını versin inşallah.
bu arada sen korunmuyor muydun canım?:44:

canım, benm öle bi sorunum yoktu kayınvalide stresinden erken doğum yapmıştım da şimdi yazılanları okudukça korktum

Ah canım benim :) benimkide stres büyük ihtimalle.... enfeksiyon falan olabilir dendi ama çok stresli bi hamilelikti benimde... bence ondan yani

Son düzenleme:
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
eşim şimdi yeni bebeğimizde sana stres olacak her şeyi hayatımızdan uzak tutacam, hiç üzülmeden hamilelik geçirtecem deyip duruyor ama annesi uzak dursun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…