meraba,çok ilginç mesajını okurken kendim yazmışım gibi hissettim,bende ocak ayında 32 haftalık bebeğimi kaybettim,duygularını hislerini çok iyi anlıyorum,sebebi nedir,sebep bulundu mu? ben de kan pıhtılaşmasından şüpheleniyor doktorlar,mthfr homozigot,kesin neden olmasa da büyük ihtimalle sebebin bu oldğunu düşünüyorlar,senin durumun nedir?
merabalar arkadaşlar 3 ay önce ben de 31 haftalık bebeğimi kaybettim 3 aydır burayı okuya okuya ağla ağla helak oldum sonunda ben de yazmak istedim .doğumu yapan doktoruma çok güveniyorum ama yine de onlarca doktora gittik ve şu sonuca vardık hemen hamile kalabilirsin dediler özellikle kendi doktorum bırak artık doktor gezmelerini biran önce hamile kal dedi biz de regl olur olmaz başladık çalışmalara ama daha yok bakalım.buraya da beni sadece sizin anlayabileceğini düşündüğüm için yazmak istedim çünkü artık insanların "olsun yine olur" "aman takma" demelerine sinir olmaya başladım araba mı bu ya kaza yaptık yenisini alalım
tobeguk canım naber nasılsın sesin gelsin :>>>
iyidir canım. topic topic geziyorumsen nasılsın?[/QU
:> saol canım ya ne gariban bir topic burası ya yazık ama, sıkıldım akşam baktım kimse yok bende çıktım
günaydın calakan naber canım? ya herkese birsürü test yapılmış bana sadece smear yapıldı oda zaten normalde de muayeneye gitsen yapılıyor((( kafama taktım şimdi bunu
ya in_ayım calakanım ben de başından beri onu diyorum iştee! millete tonla test yapılmış bana hiç bir test yapılmıyo. dediğin gibi bi smear o kadar. bu siteden genetik test ve pıhtılaşma testini duydum dr.lara diyorum hepsi sana yapamayız daha ilk gebelik diyo! ama gebe kalayım mı dediğimde yooook! allah muhafaza kurtaramayız seni diyolar. ulen madem durum o kadar ciddi, yapın testleri garantiye alın işte! 2. yi de kaybedersem bu sefer rahmin gitme riski de var! eee bu ne lahana bu ne perhiz??
adamın asabını bozuyorlar yaaa!
günaydın calakan naber canım? ya herkese birsürü test yapılmış bana sadece smear yapıldı oda zaten normalde de muayeneye gitsen yapılıyor((( kafama taktım şimdi bunu
hoşgeldin naber
benim ikinci gebelik ama banada bise yapmadılarki yaa
ya in_ayım calakanım ben de başından beri onu diyorum iştee! millete tonla test yapılmış bana hiç bir test yapılmıyo. dediğin gibi bi smear o kadar. bu siteden genetik test ve pıhtılaşma testini duydum dr.lara diyorum hepsi sana yapamayız daha ilk gebelik diyo! ama gebe kalayım mı dediğimde yooook! allah muhafaza kurtaramayız seni diyolar. ulen madem durum o kadar ciddi, yapın testleri garantiye alın işte! 2. yi de kaybedersem bu sefer rahmin gitme riski de var! eee bu ne lahana bu ne perhiz??
adamın asabını bozuyorlar yaaa!
net gidip gelio yazamıyorum canım şehirden uzağız biraz :s ya inanmıyorum ne demek bir çocukta yapılmaz ne sanıyorlar bu insanlar ya sende bir çocuk deme canım 2 düşük birde ölü doğum de bak nasıl yaparlar ama haksızlık yapıyorlar ya ben nasıl yaptırdım o zaman hem burada ilk düşünde bile hemen o teste gönderiyorlar benim doktorum ünv.deki doktora yönlendirdi ondan tahlil kağıdı alama için ünv.deki doktor ne dese beğenirsin "çok erken istiyorlar bu tahlili yaaaa bi tane neki?" dedi ben deli oldum ama işim düştüğü için hiç bişe diyemedim aslında demeliydim yaşadığım ne mi? o kadar kötü bişe ki sen bu kadar aşağıladığın halde bile Allah sana da yaşatsın diyemeyeceğim kadar kötü bişe diyecektim ama el mahkum bişe diyemiyorsun bence sen direkt ünv.de bi kadın doğumcuya git beni doktorum gönderdi bi düşük bide ölü doğum yaptm pıhtılaşma testi istiyorumde zaten napıyor ki bi tahlil kağıdı imzalayıp veriyor bence üzerine düş hayatım zaten sonuç teee bir ay sonra çıkıyor.
mrb kızlar nasılsınız.
aklıma bişe takılıyoo
benm bu ay bi ihtimal var ama henüz 3 ay oldu ya olduysa çok mu tehlikeli olur benm için??? doktorum bi süre vermemişti zaten. ama yapışma falan olur mu die çok korkuyorum ilk kez inşallah hamile değilimdir diyorum.
mrb kızlar nasılsınız.
aklıma bişe takılıyoo
benm bu ay bi ihtimal var ama henüz 3 ay oldu ya olduysa çok mu tehlikeli olur benm için??? doktorum bi süre vermemişti zaten. ama yapışma falan olur mu die çok korkuyorum ilk kez inşallah hamile değilimdir diyorum.
canım, benm öle bi sorunum yoktu kayınvalide stresinden erken doğum yapmıştım da şimdi yazılanları okudukça korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?