Çok özlüyorum
evlat dediğin avucuna konan bir kelebek;narin,kırılgan,. inanılmaz kıymetli. fakat yüce Rahman ona bir 'gel' dedi mi;güneşe kanat çırpar bu güzel kelebek,ne tutmaya gelir narin kanatları ne de taşımaya seni...ardından bakakalırsın hem Haktan gelen emrin,hem yüreğine batan güneşin ,hem de uğruna canını feda etmek istediğin kelebeğin...yolculuk başlamıştır bir kere artık ne sen istediğinde gidebilirsin ne de yavrun gelir sana ; kocca bir acı, bir o kadar büyük hasret, onlara eş değer bir çaresizlik ve hepsini kucaklayan bir ürkeklik kalır bu yolculuktan azığına,sevdiğin her şeyin ellerinden kayacağı korkusu...ve ölüm hiç bu kadar yakın olmamıştır sana.......
Çok özlüyorum
evlat dediğin avucuna konan bir kelebek;narin,kırılgan,. inanılmaz kıymetli. fakat yüce Rahman ona bir 'gel' dedi mi;güneşe kanat çırpar bu güzel kelebek,ne tutmaya gelir narin kanatları ne de taşımaya seni...ardından bakakalırsın hem Haktan gelen emrin,hem yüreğine batan güneşin ,hem de uğruna canını feda etmek istediğin kelebeğin...yolculuk başlamıştır bir kere artık ne sen istediğinde gidebilirsin ne de yavrun gelir sana ; kocca bir acı, bir o kadar büyük hasret, onlara eş değer bir çaresizlik ve hepsini kucaklayan bir ürkeklik kalır bu yolculuktan azığına,sevdiğin her şeyin ellerinden kayacağı korkusu...ve ölüm hiç bu kadar yakın olmamıştır sana.......
bilmiyorum cnm yaa insan hamile kaldıgı zmanı hisseder derler ya belkide öyle yada hep dediğim gibi biz hep istiyoruz zaten osikolojikmi diyorum ama 1 senedir hiç böyle bişey olmamıştı.bide benim dediğim 2 günün 1 inde olma ihtimali çook yüksekti.nasip cnm yaa ne desek boş ekimin başında görcezcanım benim inşallah benimki gbidr.3 gebeliğimde de sol kasığım batma şeklinde ağrımıştı ve anlamıştım hamile olduğumu darısı sana bakalım
cnm bilmiyorumki tam ortasındayım 2 adetin yani 14 gün falan işte tam ymurtlama günü belkide tuttuğu gün dediğim gibi ayın basında görcez ateşim size yazdıktan 1 gün sonra oldu sanki napalım korunmuyoruz rabbimin takdiri diyoruzadetten sonra herkesin farklı oluyor canım yumurtlama döneminde olabilirsin ateş oluyor öyle sancı oluyor sanırım yumurtlamada bu ara birlikte olun işteee :)
burnumun direği sızlıyor derler ya, bu yazıyı okurken aynen burnumun direği sızlıyor..,ardından bakakaldık bizde kelebeklerimizin. milim milim buyuttuk biz onları,onca emek werdik ama rabbim nasıl 'ol' dediyse simdi de 'gel' dedi meleklerimize.. yasamayan anlayamaz bunu
Kizlar acil yardima ihtiyacim var.. 15 haftadayiz simdi ama 6 gündür basim agriyor hic gecmiyor ne yapsam fayda etmedi.. Daha cok yatinca hissediyorum kalkinca hafifliyor ama yinede gecmiyor ne yapsam anlamadim.. Kötü biseymidir acabaallahim insallah kötü bisey degildir cok korkzyorum pazartesi anca randevum var doktorda..
Kizlar acil yardima ihtiyacim var.. 15 haftadayiz simdi ama 6 gündür basim agriyor hic gecmiyor ne yapsam fayda etmedi.. Daha cok yatinca hissediyorum kalkinca hafifliyor ama yinede gecmiyor ne yapsam anlamadim.. Kötü biseymidir acabaallahim insallah kötü bisey degildir cok korkzyorum pazartesi anca randevum var doktorda..
Gebelikte; Kan hacmindeki artıştan kaynaklanıyor genelde..senin haftalarinda bende de olmuştu, cok şiddetli ve sinir bozucuydu
Icini ferah tut, hersey yolundadir cnm
bebeğim geri kalmışönce birşey demedi şimdi de geç döllenme dedi 1 hafta geri de inşallah bir sıkıntı olmaz çok korkuyorum çokkkk
bebeğim geri kalmışönce birşey demedi şimdi de geç döllenme dedi 1 hafta geri de inşallah bir sıkıntı olmaz çok korkuyorum çokkkk
Sagol asesulfam lavinyam..
Ne bileyim bende normal sandim icimi rahat tutmaya calistim ama bugün 6. gün olunca artik korkmaya basladim.. Dualarinizi eksik etmeyin insallah hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza
Canım 1 haftalık olcum gerılıgı canını sıkmasın doktorların yaptıgı mılımetrık oynatmlr bıle bu sonucu doguruyor skma sen o guzel canını.. benım daha bu haftada bebısım haftasını yakaladı cok sukur, Allah a emanet yavrularımız ıcını ferAH tut sen
Cnm başka dr'ye gitsen gününde de çıkabilir. Ultrasondan ve dr.un olcumundende fark ediyor
Ama 1 hafta ileri geri çıkabilir normal, moralini bozma
Gününü yakalar merak etme sen, icini ferah tut
Bende de bayagi uzun sürmüştü
Rahat ol..
Allahim cümlenizi sağlıkla kavustursun evladına
Dualarim hep sizlerle
inşallah sıkıntı olmaz canım herkeste böyle olmuş o yüzden içim rahatladı çok şükür asprin verdi bebeğe kan daha iyi gitsin dedi...
önce alltan bakmışti şimdi karından sıkıntı yok sadece geç döllenme dedi ama insan endişeleniyor biz pimpiriliyiz artık yaşadıklarımızdan
Özay dogum yaptı dimi?
birde inayi, tobeguk ve calakani görüyormusun, onlar nasillar?
asesulfam canım 25.haftaya girdik
u
Çok özlüyorum
merhaba kızlarkızımı kaybedeli bugün 4 ay 17 gün oldu ... geçen sene bugün hamile olduğumu öğrenmiştim şu an yavrum cennettte... hayat çok garipp... geçiyor günler acı içinde, başkalarna imrenerek ve özlemle... 1 buçuk ay sonra yani ekim ayı bitince korunmayı bırakacağım nasip olursa... rabbim en hayırlı zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah... korkularım yine var hamile kalmak korkutuyor beni 2 açıdan.. biri yine kaybetme korkusu, diğeri hamileleik esnasında dikişlerde vb. prblem yaşamak... ama Rabbim büyüktür inşallah seneye bugün bebeğimle olurum... apartmanda çevremde hep küçük bebekler var dayanamıyorum bazen.. bebeğini sevme sesi geliyor bazılarının çıldırıyorum.. facebookta herkes yenı doğan bebeğinn resmını paylaşıyor boğazım düğümleniyor... Allahım güldür yüzümüzü, başkalarına imrendırme bizleri...
Özay dogum yaptı dimi?
birde inayi, tobeguk ve calakani görüyormusun, onlar nasillar?
Sagol asesulfam lavinyam..
Ne bileyim bende normal sandim icimi rahat tutmaya calistim ama bugün 6. gün olunca artik korkmaya basladim.. Dualarinizi eksik etmeyin insallah hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?