Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

harika bir yazı olmuş cnm ellerine sağlık rabbim tez zaman da tekrar doldursun karnımızı kucağımızı bu acılarımız,göz yaşlarımız brz olsun dinsin artık çok yorgun hissediyorum bn kendimi artık hç bişeye gücüm kalmamış gibiyim...

burnumun direği sızlıyor derler ya, bu yazıyı okurken aynen burnumun direği sızlıyor..,ardından bakakaldık bizde kelebeklerimizin. milim milim buyuttuk biz onları,onca emek werdik ama rabbim nasıl 'ol' dediyse simdi de 'gel' dedi meleklerimize.. yasamayan anlayamaz bunu

canım benim inşallah benimki gbidr.3 gebeliğimde de sol kasığım batma şeklinde ağrımıştı ve anlamıştım hamile olduğumu darısı sana bakalım
bilmiyorum cnm yaa insan hamile kaldıgı zmanı hisseder derler ya belkide öyle yada hep dediğim gibi biz hep istiyoruz zaten osikolojikmi diyorum ama 1 senedir hiç böyle bişey olmamıştı.bide benim dediğim 2 günün 1 inde olma ihtimali çook yüksekti.nasip cnm yaa ne desek boş ekimin başında görcez

adetten sonra herkesin farklı oluyor canım yumurtlama döneminde olabilirsin ateş oluyor öyle sancı oluyor sanırım yumurtlamada bu ara birlikte olun işteee :)
cnm bilmiyorumki tam ortasındayım 2 adetin yani 14 gün falan işte tam ymurtlama günü belkide tuttuğu gün dediğim gibi ayın basında görcez ateşim size yazdıktan 1 gün sonra oldu sanki napalım korunmuyoruz rabbimin takdiri diyoruz

burdaki bütün annelerin yazılarını okuduğumda olur bende de çünkü herkes te aynı acı,,hemde ne emek verdik ama kaderdende ötesine geçemedik

Kızlar selam çok şükür sanırım kanamam durdu ama çok yogun mide bulantım var su bile dokunuyor ama bugün hiç bulantı yok basdönmesi yok gibi Aklıma hemen kötü şeyler geliyor kovmaya çalışıyorum çok endişeliyim bütün gün bulansın diye bekledim piskolojikman mı bulanmıyo acaba .eşimi aradım bir doktora gidip kalbinimi duyaak diye 3-4 günde bir doktora gider oldum korkudan Allahım bu sefer bize bagışlasın

Dayanamadım gittim doktora çok şükür kalbi atıyo büyümüş bi hafta daha Böyle korku içinde nasıl gecer zaman şimdi tutunsun diye sonra 2taraması ıyı çıksın diye sonra eli yüzü saglıklı olsun diye ardındanda saglıklı doğsun diye 7 ay daha gecırıcez Allahım su gıbı gecsın temız cabuk akıp gitsin zaman endişeler korkular az güzel haberler bol olsun hamile aekadaslar saglıcakla bebeklerıne , bekleyenler zamanın dolup yenıhamılelıklere ,içi halen alev gibi yanan melek annelerımızınde acısına derman olsun zaman

Kizlar acil yardima ihtiyacim var.. 15 haftadayiz simdi ama 6 gündür basim agriyor hic gecmiyor ne yapsam fayda etmedi.. Daha cok yatinca hissediyorum kalkinca hafifliyor ama yinede gecmiyor ne yapsam anlamadim.. Kötü biseymidir acaba allahim insallah kötü bisey degildir cok korkzyorum pazartesi anca randevum var doktorda..

Gebelikte; Kan hacmindeki artıştan kaynaklanıyor genelde..senin haftalarinda bende de olmuştu, cok şiddetli ve sinir bozucuydu
Icini ferah tut, hersey yolundadir cnm

gebelikte baş ağrısı oluyormuş korkma canımm

bebeğim geri kalmış önce birşey demedi şimdi de geç döllenme dedi 1 hafta geri de inşallah bir sıkıntı olmaz çok korkuyorum çokkkk

Gebelikte; Kan hacmindeki artıştan kaynaklanıyor genelde..senin haftalarinda bende de olmuştu, cok şiddetli ve sinir bozucuydu
Icini ferah tut, hersey yolundadir cnm

Sagol asesulfam lavinyam..
Ne bileyim bende normal sandim icimi rahat tutmaya calistim ama bugün 6. gün olunca artik korkmaya basladim.. Dualarinizi eksik etmeyin insallah hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza

bebeğim geri kalmış önce birşey demedi şimdi de geç döllenme dedi 1 hafta geri de inşallah bir sıkıntı olmaz çok korkuyorum çokkkk

Canım 1 haftalık olcum gerılıgı canını sıkmasın doktorların yaptıgı mılımetrık oynatmlr bıle bu sonucu doguruyor skma sen o guzel canını.. benım daha bu haftada bebısım haftasını yakaladı cok sukur, Allah a emanet yavrularımız ıcını ferAH tut sen

Cnm başka dr'ye gitsen gününde de çıkabilir. Ultrasondan ve dr.un olcumundende fark ediyor
Ama 1 hafta ileri geri çıkabilir normal, moralini bozma
Gününü yakalar merak etme sen, icini ferah tut
Sagol asesulfam lavinyam..
Ne bileyim bende normal sandim icimi rahat tutmaya calistim ama bugün 6. gün olunca artik korkmaya basladim.. Dualarinizi eksik etmeyin insallah hepimiz sag salim aliriz bebislerimizi kucaklarimiza

Bende de bayagi uzun sürmüştü
Rahat ol..
Allahim cümlenizi sağlıkla kavustursun evladına
Dualarim hep sizlerle

inşallah sıkıntı olmaz canım herkeste böyle olmuş o yüzden içim rahatladı çok şükür asprin verdi bebeğe kan daha iyi gitsin dedi...

önce alltan bakmışti şimdi karından sıkıntı yok sadece geç döllenme dedi ama insan endişeleniyor biz pimpiriliyiz artık yaşadıklarımızdan

Lavinyacim benim doktorumda ilk kez bu sali karindan ultrosonla bakti ve o kadar net degil tabi olcu sapabilir demisti seninkide o nedenle olmustur belki
Benimkide 1hafta geri doktor gec dollenme diyor onemli olan her gidisinde bir oncekine nazaran orantili buyumesi sakin korkma bu sefer iyisallah hepimiz icin yolunda gidecek hersey

Özay dogum yaptı dimi?
birde inayi, tobeguk ve calakani görüyormusun, onlar nasillar?

bebeğin hayırlı olsun canım evet bende doğum yaptım çok şükür kızım 3 aylık oldu inaydan haberim yok buralardadır gelir mutlaka doğa2012yi hatırladın mı oda haziran annesi kavuştu oğluna vee aynur oda haziranda aldı kızını kucağına calakanın hamile olduğunu duydum ve tabisiiiii tobegukta hamileeeeeee
allahım hepsine yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

benimde olmuştu canım Allah yardım etsin parol içebilirsin

asesulfam canım 25.haftaya girdik
u

melek yavrum maşallah benim kuzuma büyümüşsünüzz allahım sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallahhh

çok güzel yazmışsınn hakikaten çok duygulandım Allahım yeniden gebe olup yavruna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin sabırlar versin

seni çok çok çoooooooooook iyi anlıyorum canım aynı korkular aynı düşünceler ama geçecek hepsi içini kafanı rahat tut emii

canım tansiyonunu devamlı ölçtür.benimde asırı bas agrılarım oluyor ama ben beynimdekinden kaynaklandıgını
düşünüyorum.gecen tuttu krizi parol yutacaktım genede yutmadım.pek önerilmiyor genede ne olursa olsun.
24ünde beyin cerrahiye gidicem.ama emar ister asla girmem.cekerim doguma kadar bu bas agrılarını napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…