- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
bebeğim geri kalmışönce birşey demedi şimdi de geç döllenme dedi 1 hafta geri de inşallah bir sıkıntı olmaz çok korkuyorum çokkkk
kızlar çarsamba işbaşı yaptım ama çok zor gelıyor kendıme hep sorup duruyorum hayatımın hangı kısmındayım
neredeyım çok umutsuzum kızlar ya acım hafıfleyecegını katlanarak çogalmaya başladı dun hem yemek yapıyorum hemde aglıyorum
annem aradı sankı hıssettı canım annem kızım nasılsın dedı annem dıyebıldım aglamaktan konusamadımkı
eşım geldı ışten sarıldım yıne agladım dayamnamıyorum kızım kızım başka düşüncem yok
08.07.2013 te hayat durdu benım için heryer grı gokyuzu mavı degıl guneş içimi lsıtmıyor vucudum buz kesıyor kızımı duşundukçe
allahım yardım et bızlere...
Canimm seni o kadar iyi anliyormki.. benmde kizim gideli 56 gun oldu gecen gun ultrason fotograflarni buldum gorunce bi aglama krizi geldi ama aglasam kendmi parcalasam ne fayda geri gelmiyo iste.. zaman gectikce acin hafiflicek diyo herkes ama olmuyo iste o eksiklik o yurek acisi omrumuz boyunca devam edecek.. ama yinede halimize sukredip ayakta durmaliyiz, gucumuz kuvvetmz yernde olsunki meleklermzn kardesi gelsn bize bi an once, onlari sevip oksayalm onlarn kokusunu icimze cekelm insallah senin korunma surenin bitmesne ne kadar kaldi peki, bide adet olamadm demssin doktora gttinmi bu konuyla ilgli
tarih 22 eylül 2012 oğlumun kollarımdan uçup gittiği gün.ömümün en kara günü.Rabbim kimseye ne küçük ne büyük evlat acısı yaşatmasın.
bugün 22 eylül 2013 bi kızım var kucağımda.acımı derinlere gömmeme yardım etti Allahım.çok şükür yoksa bu günün gelmesinden ve yaşamaktan çok korkuyordum.
tarih 22 eylül 2012 oğlumun kollarımdan uçup gittiği gün.ömümün en kara günü.Rabbim kimseye ne küçük ne büyük evlat acısı yaşatmasın.
bugün 22 eylül 2013 bi kızım var kucağımda.acımı derinlere gömmeme yardım etti Allahım.çok şükür yoksa bu günün gelmesinden ve yaşamaktan çok korkuyordum.
kızlar çarsamba işbaşı yaptım ama çok zor gelıyor kendıme hep sorup duruyorum hayatımın hangı kısmındayım
neredeyım çok umutsuzum kızlar ya acım hafıfleyecegını katlanarak çogalmaya başladı dun hem yemek yapıyorum hemde aglıyorum
annem aradı sankı hıssettı canım annem kızım nasılsın dedı annem dıyebıldım aglamaktan konusamadımkı
eşım geldı ışten sarıldım yıne agladım dayamnamıyorum kızım kızım başka düşüncem yok
08.07.2013 te hayat durdu benım için heryer grı gokyuzu mavı degıl guneş içimi lsıtmıyor vucudum buz kesıyor kızımı duşundukçe
allahım yardım et bızlere...
çok şanslısın.....3 kasımda ben kızım yaşasaydı 2 yaşında olacaktı diyeceğim... karnımda kollarımda boş.........
canım ya inşş hayırlısıyla hamıle kalıp kucagımıza alırız hepımız canım ocakta korunma surem bıtıyor ama kasımda dr gıtcem perınatolojı uzmanına o korunmayı bırak derse bırakırım adet için dr gıtmedım herkes normal olursun dıyorlar
okula başladım bilmeyen arkadaşlar hocam hayırlı olsun doğum yapmışsınız ? oglunmu oldu?
toparlandımı biraz ??
sustummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öğrencilerim ise ÖGRETMENIM OGLUNUZUN ADINI NE KOYDUNUZ?? SARISINMI ESMERMII?
sustummmmmmm
bayanlar tuvaletine gidip ağladım ağladım agladımmm
cok acı kızlar cok evlat acısı cok zormuş..kalbimde bi yumru var bogazımdada
napcaksın cnm yaa bana da kaç kere oluyo senin çocuk 2 tane değilmiydi diyolar bende acımı deşmemek için hayır 1 taneydi diyorum bazen evet vardı öldü diyorum insanlar biliyolar 2 tane olması gerektiğini şaşırıyolar ama seslenmiyolar daa.zor cnm bunlar mutlaka olacak napalım.rabbim verecek sabrın mükafatını koskoca nebiler nebisi bile sadece 1 evladından önce ölmüş diğerlerini hep kaybetmiş.okula başladım bilmeyen arkadaşlar hocam hayırlı olsun doğum yapmışsınız ? oglunmu oldu?
toparlandımı biraz ??
sustummmmmmm
kızlar ya bıde ben hala adet olmadım normalmı sızce
okula başladım bilmeyen arkadaşlar hocam hayırlı olsun doğum yapmışsınız ? oglunmu oldu?
toparlandımı biraz ??
sustummmmmmm
toparlandımı biraz ??
sustummmmmmm
ayy beni gene umutlar sardı dün adet günümde ama değişiyo 28 ine kadar gelebiliyo ama dün gelmedi bide şu yumurtlama günü maceram malumbide hiç adet ağrım yok bişey mi var acabaaa olsun artık allahııım duy sesimi 13 ay oldu benim gibi eskilerden melek annesi kalmadı valla ayyy ne diyim hayırlısı gelmezse 1 hafta içinde bakarım yaa saçma belki ama paylaşmak istedim sizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?