Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bebeğim geri kalmış önce birşey demedi şimdi de geç döllenme dedi 1 hafta geri de inşallah bir sıkıntı olmaz çok korkuyorum çokkkk

lavınya canım uzulme oluyor oyle kızıma hamıleyken benımde 1hafta gerı oluyodu bıdahakı dr gıtmemdede 2hafta ılerıde çıkıyordu dr normal demıştı çevremde bır çok hamıleden duydum canım saglıcakla bebişlerınızı kucagınıza alırsınız hayırlısıyla

kızlar çarsamba işbaşı yaptım ama çok zor gelıyor kendıme hep sorup duruyorum hayatımın hangı kısmındayım
neredeyım çok umutsuzum kızlar ya acım hafıfleyecegını katlanarak çogalmaya başladı dun hem yemek yapıyorum hemde aglıyorum
annem aradı sankı hıssettı canım annem kızım nasılsın dedı annem dıyebıldım aglamaktan konusamadımkı

eşım geldı ışten sarıldım yıne agladım dayamnamıyorum kızım kızım başka düşüncem yok
08.07.2013 te hayat durdu benım için heryer grı gokyuzu mavı degıl guneş içimi lsıtmıyor vucudum buz kesıyor kızımı duşundukçe
allahım yardım et bızlere...

kızlar ya bıde ben hala adet olmadım normalmı sızce

Canimm seni o kadar iyi anliyormki.. benmde kizim gideli 56 gun oldu gecen gun ultrason fotograflarni buldum gorunce bi aglama krizi geldi ama aglasam kendmi parcalasam ne fayda geri gelmiyo iste.. zaman gectikce acin hafiflicek diyo herkes ama olmuyo iste o eksiklik o yurek acisi omrumuz boyunca devam edecek.. ama yinede halimize sukredip ayakta durmaliyiz, gucumuz kuvvetmz yernde olsunki meleklermzn kardesi gelsn bize bi an once, onlari sevip oksayalm onlarn kokusunu icimze cekelm insallah senin korunma surenin bitmesne ne kadar kaldi peki, bide adet olamadm demssin doktora gttinmi bu konuyla ilgli

canım ya inşş hayırlısıyla hamıle kalıp kucagımıza alırız hepımız canım ocakta korunma surem bıtıyor ama kasımda dr gıtcem perınatolojı uzmanına o korunmayı bırak derse bırakırım adet için dr gıtmedım herkes normal olursun dıyorlar

selam canlar hepiniz iyisinizdir inşallah ben pek iyi değilim bugün meleğimi kaybedeli 13 ay oldu bugn ezan olurken denk geldi dua ettim allahım meleğimin acısını hafifletecek bir bebek nasip et diye bilmiyoorum adet günüme çok az kaldı ve iğneninde etkisi geçti artık sanki.hakkımızda hayırlısı bazen kilitleniyorum resmen biyerde tıkanıp kalıyorum cnm hiç bişey yapmak istemiyor.zaten bu ay da bişey yoksa işe gircem çalışcam kafamı dagıtmak için azda olsa

tarih 22 eylül 2012 oğlumun kollarımdan uçup gittiği gün.ömümün en kara günü.Rabbim kimseye ne küçük ne büyük evlat acısı yaşatmasın.

bugün 22 eylül 2013 bi kızım var kucağımda.acımı derinlere gömmeme yardım etti Allahım.çok şükür yoksa bu günün gelmesinden ve yaşamaktan çok korkuyordum.

çok şanslısın.....3 kasımda ben kızım yaşasaydı 2 yaşında olacaktı diyeceğim... karnımda kollarımda boş.........

Canımmmmm, tekrar tekrar basınsagolsun Rabbim dayanma gucu versın ınsallahhh... Bende evladımı 31ocak 2013 te kaybettım, suankı dogum tarıhım 30ocak 2014 gozukuyor Rabbim nasib eder ıse.. ınsallahh o acı gunumde benımde kucagımda evladım olur duam hep bu yonde..

rabbim yardımcı olacak geçecek bugünler.. inşallah evladını kucağına alırsın içindeki ateş kor olur yine yakar ama alev alev olmaz inşallah..

ne güzel işine gidiyorsun bak ben iş bulamadım evdeyim ve bu daha zor emin ol kapandıkça kapandım içime

ne mutlu sana miniğin yanında rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize
darısı da başımıza olsun inşallah :)

çok şanslısın.....3 kasımda ben kızım yaşasaydı 2 yaşında olacaktı diyeceğim... karnımda kollarımda boş.........

inşallah en yakın zamanda kolların dolar kader arkadaşımm

Son düzenleme:

Hangi sehirdeydn canm ben istanbuldaym ve perinatoji uzmani aryorum kendmi guvende hissetrcek.. bu arada sen sezeryan yapmstn dmi bnm normal oldgu halde doktor alti sy dedi ama galiba bn okadar bekleyimcem gerci bilmiyorum bi sakncasi olurmu

okula başladım bilmeyen arkadaşlar hocam hayırlı olsun doğum yapmışsınız ? oglunmu oldu?
toparlandımı biraz ??
sustummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öğrencilerim ise ÖGRETMENIM OGLUNUZUN ADINI NE KOYDUNUZ?? SARISINMI ESMERMII?
sustummmmmmm

bayanlar tuvaletine gidip ağladım ağladım agladımmm

cok acı kızlar cok evlat acısı cok zormuş..kalbimde bi yumru var bogazımdada

evet canım bende eylül ayını sevmiyorum cünkü 17 eylüldede canım kızım bırakıp gitmişti beni.
şimdi karnımda kızımın kızkardeşi olmasaydı cok daha farklı gececekti bugünler.
ama cok şükürki Rabbime onu verdi ve onun sayesinde daha diri durdum.

Rabbim sabır versin canım.cok zor asamalar bunlar.
hersey zamanla.... ne yazıkki olagan bu.
hepimiz bu asamalardan gectik.zamanla sorulara cevap veriyorsun.
kendin bile anlatmaya baslıyorsun.
buraya gel anlat dök ,içini.

napcaksın cnm yaa bana da kaç kere oluyo senin çocuk 2 tane değilmiydi diyolar bende acımı deşmemek için hayır 1 taneydi diyorum bazen evet vardı öldü diyorum insanlar biliyolar 2 tane olması gerektiğini şaşırıyolar ama seslenmiyolar daa.zor cnm bunlar mutlaka olacak napalım.rabbim verecek sabrın mükafatını koskoca nebiler nebisi bile sadece 1 evladından önce ölmüş diğerlerini hep kaybetmiş.

kızlar ya bıde ben hala adet olmadım normalmı sızce

merhaba canım ne zamandan beri giremiyorum topiğe.yine yeni gelen arkadaşlarmı olmuş ne bu arada canım ben meleğimi kaybettikten .62 günümde adet oldum. ve aşırı bi kanamam oldu. dr normal olduğunu söyledi ve bu ayda öyle yoğun geçiyor.. için rahat olsun inş.. ama yinede için rahat olsun yakın bi zamnda bi dr ye git canım

canım başın sağolsun seninde.. o kadar büyük bi sınavdayız ki ... ne desek ne yapsak boş. tek yapıcağımız bol bol dua etmek daha güzel günler için....

Akşam eşimle tv izliyorduk ışıklarıda söndürmüştüm.eşim demez mi filmdeki küçük kıza
bakarak kızımızda bu kıza benzerdi yaşasaydı dedi bu kız gibi kibar tatlı olurdu dedi
nasıl üzüldüm tutamadım karanlıkta olunca sessiz sesiz ağladım eşim anlamasın diye
okadar özlüyorum ki kızımı çok zor rabbim inşş kardeşini bize sağ salim bağışlarsa inş bağışlayacak
belki acım o zaman hafifleyecek

ya o günler çok zor işte.tekrar okula döndüğümde öğrencilereim tabi önceden öğrenmişler hiç bişey olmamaış gibi bişey sormadılar.oysaki doğum öncesi hep konuşurduk onlarla oğlumla ilgili.ilk gün sınıfa girdiğimde gözlerindeki hüznü gördüm ve 8.sınıf olmalarına rağmen yaşlarından büyük olgunluğu ve merhameti de gördüm .o günden beri hiçbirşey sormadılar ama tabi bazı velilerimin haberi yoktu .orda boğazım düğümlenirdi.
çok zor çok ama geçecek buna inan canım.yaran kanamayacak ama arada sızlayacak bundan sonra.

ayy beni gene umutlar sardı dün adet günümde ama değişiyo 28 ine kadar gelebiliyo ama dün gelmedi bide şu yumurtlama günü maceram malum bide hiç adet ağrım yok bişey mi var acabaaa olsun artık allahııım duy sesimi 13 ay oldu benim gibi eskilerden melek annesi kalmadı valla ayyy ne diyim hayırlısı gelmezse 1 hafta içinde bakarım yaa saçma belki ama paylaşmak istedim sizle

merakla haberini bekliyorum o zaman :) hayırlı sonuçlarla inşallahh ben 2 gün adet sancısı çektim ama olmadımmm sancı olsada birşey olmayabiliyorr yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…