Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hayırlı haberlerini bekliyor olucaz fatma.. inşallah bu güzel haberi paylasırsın burda yürek dolusu.

var var ben demirbaşım :)) hepinizi doğurtacam benn..artık yazmıyorum bile çünkü benle olanlar çoktan doğurdu bi kısmıda doğurmak üzere... 22 ay bitiyoooooooo Allahım ne büyüksünnn

malesef bendede sebep bulunamamıstı. ama ben bıraz doktor ıhmalıne geldıgımı dusunuyorum . kanım 6 ydı ılac vermemıstı. normal demıstı. ılk hamılelıgım oldugu ıcınde cahıllıgıme geldı. ve bebegımı kaybettım . allah yardımcımız olsun ıns bızlerde bebk sahıbı oluruz

inş alırsın bebegını sagsalım kucagına .. bızde gecen dızı ızlerken esım agladı. ekımde dogacaktı bebegımız ama olmadı. allahım ıns bızlere sag salaım bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp eder.

Dualarınızı ne olur esırgemeyın genetık test yaptıracagım ve ne olur kötu bırsey cıkmasın allahım bunu bana cok görmesın

var var ben demirbaşım :)) hepinizi doğurtacam benn..artık yazmıyorum bile çünkü benle olanlar çoktan doğurdu bi kısmıda doğurmak üzere... 22 ay bitiyoooooooo Allahım ne büyüksünnn
bende sendenim cnm yanlız değilsin hemen adet oldum bi yandan seviniyorum adetlerim çok düzenli diyorum.ama korunmadıgımız halde niye olmuyo demekten kendimi alamıyorum bazen benim bitane kızım olacak bide meleğim diyorum.bidaha anne olamayacakmışım gibi geliyo.bi arkadaşım el falıma bakmıştı benim.1 tane kızın olcak dedi bende varya zaten dedim işte bi o olacak başka olmayacak olsada yaşamayacak demişti ben inanmamıştım bazen o geliyo aklıma.olsn napalım allahın takdiri ama o kadar istiyorm ki tekrar anne olmak şimdi kendime zaman ayırıcam kendimi dinlicem işe dönücem çalışıcam diyetisyene gidip zayıflıcam.düzene sokucam basta kendimi ve hayatımı kızım büyüdü zaten.ve bu arada inşallah rabbim belki onun yüzü suyu hürmetine bi evlat verecek bize.

Dualarınızı ne olur esırgemeyın genetık test yaptıracagım ve ne olur kötu bırsey cıkmasın allahım bunu bana cok görmesın
dualarımız seninle canım yüreğini ferah tut.

benimde kızım büyüdü 2 ye gidiyor artık. deli gibi kardeş istiyor. ama bakacak kimse yok diye yapamıyorum inanabiliyormusun delirmemek elde değil...yaşım 37 bitecek ocakta zaten yakında menapoz başlar of yaa
o fala da inanma kızın olmayacak demiş belkim oğlun olacak hem Rabbim bilir herşeyi o ne bilecek yüreğini ferah tut

eğer okuyorsan tobeguk sana defalarca yazdım msj kutu dolu die gitmedi :))

kader arkadaşlarım nasılsınz? ben sezaryen olalı 5 ay oldu dün... 6 ay korun demişti doktor 2 kasımda doktora gıdeceğim eğer normal hersey sorun yok derse korunmay bırakıp dua edeceğim.. bu kez gülsün yüzümüz... artık başkalarına imrenmek ağır gelıo... başkalarının mutluluğu bızı mutsuz etmesın dıyo eşim ben kötü olunca haklı ama elimde değil.. hersey kızımı hatırlatıo

ben 5 ay sonra hamile kaldım 2 doktora görünüyorum iki doktorumda erken falan demedi merak etme daha erken git istersen doktora folik asit alıyorsundur inşallah sorun yok bırakabilirsin diyecek inşallahhh

hepimize hayırlı sağlı evlatlar nasip etsin inşallah

Slhacım benim doktorum 4ay da iyileşmişsin dedi ama ben erken diye korktum o ay ama bende 5te tekrar hamile kaldım başka bir doktora daha göründüm o dahiçbişey demedi eğer sende sabredemiyosan bencede bekleme bu ay git doktora eminim sorun yok diyecektir

Tabi böyle konuşuyorum ama hamile kaldım ama simdi öyle korkuyorum ki hergün .niye midem bulanmıyor bugün ,akşam hiç uyku basmadı neden ,çok dinçim .. Herseyi takılıyorum şu an daha 2aylığım tabikide risk var ama bir acı daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum Allahım saglık sıhhat ruhumada ferahlık versin şu dönem

inşallah cnm ya... folik asit 2 aydır alıyorum cnm

ben istiyorum hemen cnm da eşim 6 ay gecsın öyle dıyo çok etkılendı o içimiz tam rahat olsun ıstıyor

ben de ondan korkuyorum cnm hamlıle kalınca bitmeyecek kı stres daha da artacak.. o yüzden 6 ay barı gecsın dıorum

cnm stres yapmamaya çalış stres yapınca daha çok sorun oluyo biliyosun Allahın izni ile inş. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına cnm sürekli dua ediyorum tekrar hamile olanlara inş.herşey güzel olur cnm sizlerde bize dua edin bnm 5 ay oldu korunmayı bırakalı ama hala olmadı sizlerde bebişlerde Allah a emanetsiniz cnm siz hamişlerin duası kabul olur du edin nolurrr bizede versin rabbimmmm....

Hangi sehirdeydn canm ben istanbuldaym ve perinatoji uzmani aryorum kendmi guvende hissetrcek.. bu arada sen sezeryan yapmstn dmi bnm normal oldgu halde doktor alti sy dedi ama galiba bn okadar bekleyimcem gerci bilmiyorum bi sakncasi olurmu

canım bende istanbuldayım cerrahpaşanın perınatolojı prof.rıza madazlıya gıtmeyı duşunuyorum hamıle kalınca bakıyormuş ama buay kantahlıllerımı yaptırcam smear testı fln sende dr gorun bekleme bence bende dayanamıyorum bıde ben zor hamıle kalan bırıyım 6.senemde hamıle kalabıldım

slm melek annelerı pazartesı adet oldum şukurler olsun çok yogundu...işe başladım ılk gun aglamamak için zor tuttum kendımı tekstılde çalıştıgım için çalan her sarkı kızımı hatırlatıyo o kara gunu hatırlatıyor arkadaşlarım hıç bırsekılde sormadılar bıle ben uzulmeyeyım dıye hamıle kalmadan once çıkmlştım işten
dungece yagan yagmuru izlerken agladım kızım topragına uzerıne yagmur yagıyor ben yokum yyanında dıye yazarken bıle gozlerım doldu çokkkkkk zorrrrrrr dayanamıyorum

cok tesekkür ederim ama cok korkuyorum gunler gecıp gelse bız tahlılı yaptırsak ve ıyı bırseyler duysak cogu ne sanslı en azından benım gıbı genetık rısk tasıyormuyum tasımıyormuyum dıye dusunceler yok kafanızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…