ayy beni gene umutlar sardı dün adet günümde ama değişiyo 28 ine kadar gelebiliyo ama dün gelmedi bide şu yumurtlama günü maceram malumbide hiç adet ağrım yok bişey mi var acabaaa olsun artık allahııım duy sesimi 13 ay oldu benim gibi eskilerden melek annesi kalmadı valla ayyy ne diyim hayırlısı gelmezse 1 hafta içinde bakarım yaa saçma belki ama paylaşmak istedim sizle
ayy beni gene umutlar sardı dün adet günümde ama değişiyo 28 ine kadar gelebiliyo ama dün gelmedi bide şu yumurtlama günü maceram malumbide hiç adet ağrım yok bişey mi var acabaaa olsun artık allahııım duy sesimi 13 ay oldu benim gibi eskilerden melek annesi kalmadı valla ayyy ne diyim hayırlısı gelmezse 1 hafta içinde bakarım yaa saçma belki ama paylaşmak istedim sizle
ya neden kimse benim yazdıklarıma hiç yorum yapmıyor
kızıyorum ama haa size
bebekten kan idrar bi kaç şey alındı genetiğe bakıldı bana bakıldı kanda pıhtılanma var mı die daha buugun öğrendim hiç birşey çıkmadı en ufak sebeb bulunamıyo ve en az 1 yıl beklemem gerektiğini söledi doktorum ve daha 2.5 ay oldu beklemek kolay olmuyo hemen hamile kalıp sağlıklı doğum yapan kiişiler duydum ama emin olamıyo insan ....
Akşam eşimle tv izliyorduk ışıklarıda söndürmüştüm.eşim demez mi filmdeki küçük kıza
bakarak kızımızda bu kıza benzerdi yaşasaydı dedi bu kız gibi kibar tatlı olurdu dedi
nasıl üzüldüm tutamadım karanlıkta olunca sessiz sesiz ağladım eşim anlamasın diye
okadar özlüyorum ki kızımı çok zor rabbim inşş kardeşini bize sağ salim bağışlarsa inş bağışlayacak
belki acım o zaman hafifleyecek
bende sendenim cnm yanlız değilsin hemen adet oldum bi yandan seviniyorum adetlerim çok düzenli diyorum.ama korunmadıgımız halde niye olmuyo demekten kendimi alamıyorum bazen benim bitane kızım olacak bide meleğim diyorum.bidaha anne olamayacakmışım gibi geliyo.bi arkadaşım el falıma bakmıştı benim.1 tane kızın olcak dedi bende varya zaten dedim işte bi o olacak başka olmayacak olsada yaşamayacak demişti ben inanmamıştım bazen o geliyo aklıma.olsn napalım allahın takdiri ama o kadar istiyorm ki tekrar anne olmak şimdi kendime zaman ayırıcam kendimi dinlicem işe dönücem çalışıcam diyetisyene gidip zayıflıcam.düzene sokucam basta kendimi ve hayatımı kızım büyüdü zaten.ve bu arada inşallah rabbim belki onun yüzü suyu hürmetine bi evlat verecek bize.var var ben demirbaşım :)) hepinizi doğurtacam benn..artık yazmıyorum bile çünkü benle olanlar çoktan doğurdu bi kısmıda doğurmak üzere... 22 ay bitiyoooooooo Allahım ne büyüksünnn
dualarımız seninle canım yüreğini ferah tut.Dualarınızı ne olur esırgemeyın genetık test yaptıracagım ve ne olur kötu bırsey cıkmasın allahım bunu bana cok görmesın
bende sendenim cnm yanlız değilsin hemen adet oldum bi yandan seviniyorum adetlerim çok düzenli diyorum.ama korunmadıgımız halde niye olmuyo demekten kendimi alamıyorum bazen benim bitane kızım olacak bide meleğim diyorum.bidaha anne olamayacakmışım gibi geliyo.bi arkadaşım el falıma bakmıştı benim.1 tane kızın olcak dedi bende varya zaten dedim işte bi o olacak başka olmayacak olsada yaşamayacak demişti ben inanmamıştım bazen o geliyo aklıma.olsn napalım allahın takdiri ama o kadar istiyorm ki tekrar anne olmak şimdi kendime zaman ayırıcam kendimi dinlicem işe dönücem çalışıcam diyetisyene gidip zayıflıcam.düzene sokucam basta kendimi ve hayatımı kızım büyüdü zaten.ve bu arada inşallah rabbim belki onun yüzü suyu hürmetine bi evlat verecek bize.
dualarımız seninle canım yüreğini ferah tut.
kader arkadaşlarım nasılsınz? ben sezaryen olalı 5 ay oldu dün... 6 ay korun demişti doktor 2 kasımda doktora gıdeceğim eğer normal hersey sorun yok derse korunmay bırakıp dua edeceğim.. bu kez gülsün yüzümüz... artık başkalarına imrenmek ağır gelıo... başkalarının mutluluğu bızı mutsuz etmesın dıyo eşim ben kötü olunca haklı ama elimde değil.. hersey kızımı hatırlatıo
kader arkadaşlarım nasılsınz? ben sezaryen olalı 5 ay oldu dün... 6 ay korun demişti doktor 2 kasımda doktora gıdeceğim eğer normal hersey sorun yok derse korunmay bırakıp dua edeceğim.. bu kez gülsün yüzümüz... artık başkalarına imrenmek ağır gelıo... başkalarının mutluluğu bızı mutsuz etmesın dıyo eşim ben kötü olunca haklı ama elimde değil.. hersey kızımı hatırlatıo
ben 5 ay sonra hamile kaldım 2 doktora görünüyorum iki doktorumda erken falan demedi merak etme daha erken git istersen doktora folik asit alıyorsundur inşallah sorun yok bırakabilirsin diyecek inşallahhh
hepimize hayırlı sağlı evlatlar nasip etsin inşallah
Slhacım benim doktorum 4ay da iyileşmişsin dedi ama ben erken diye korktum o ay ama bende 5te tekrar hamile kaldım başka bir doktora daha göründüm o dahiçbişey demedi eğer sende sabredemiyosan bencede bekleme bu ay git doktora eminim sorun yok diyecektir
Tabi böyle konuşuyorum ama hamile kaldım ama simdi öyle korkuyorum ki hergün .niye midem bulanmıyor bugün ,akşam hiç uyku basmadı neden ,çok dinçim .. Herseyi takılıyorum şu an daha 2aylığım tabikide risk var ama bir acı daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum Allahım saglık sıhhat ruhumada ferahlık versin şu dönem
Tabi böyle konuşuyorum ama hamile kaldım ama simdi öyle korkuyorum ki hergün .niye midem bulanmıyor bugün ,akşam hiç uyku basmadı neden ,çok dinçim .. Herseyi takılıyorum şu an daha 2aylığım tabikide risk var ama bir acı daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum Allahım saglık sıhhat ruhumada ferahlık versin şu dönem
Hangi sehirdeydn canm ben istanbuldaym ve perinatoji uzmani aryorum kendmi guvende hissetrcek.. bu arada sen sezeryan yapmstn dmi bnm normal oldgu halde doktor alti sy dedi ama galiba bn okadar bekleyimcem gerci bilmiyorum bi sakncasi olurmu
bende sendenim cnm yanlız değilsin hemen adet oldum bi yandan seviniyorum adetlerim çok düzenli diyorum.ama korunmadıgımız halde niye olmuyo demekten kendimi alamıyorum bazen benim bitane kızım olacak bide meleğim diyorum.bidaha anne olamayacakmışım gibi geliyo.bi arkadaşım el falıma bakmıştı benim.1 tane kızın olcak dedi bende varya zaten dedim işte bi o olacak başka olmayacak olsada yaşamayacak demişti ben inanmamıştım bazen o geliyo aklıma.olsn napalım allahın takdiri ama o kadar istiyorm ki tekrar anne olmak şimdi kendime zaman ayırıcam kendimi dinlicem işe dönücem çalışıcam diyetisyene gidip zayıflıcam.düzene sokucam basta kendimi ve hayatımı kızım büyüdü zaten.ve bu arada inşallah rabbim belki onun yüzü suyu hürmetine bi evlat verecek bize.
dualarımız seninle canım yüreğini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?