çok şanslısın.....3 kasımda ben kızım yaşasaydı 2 yaşında olacaktı diyeceğim... karnımda kollarımda boş.........
Cnm seni takip ediyorum, senin güzel haberlerin benimmiş gibi seviniyorum. İnşallah güzel tamamlayacaksın. Bana doktor 5-6 ay bekle dedi. Şimdilik beklemeye devam.. 2 ay sonra kimse tutamaz beni
cnm bence dinle doktoru çok az olmuş daha erken bence normal olsan bile zaten toparlanma çok farklı herkese göre.ama benim düşüncem erken enn az 6 ayKizlar merabalar.. bisey daniscam size dogum yapali iki ay oldu tam olarak iki kerede adet oldum doktor dort bes ay korun demisti ama ben bu ay korunmayi birakaym diyorum normaldogum yaptgim icin rahmim cabuk toparlnmis sizce bi sakncasi olurmu yoksa doktorumu dinleyeym
kader arkadaşlarım nasılsınz? ben sezaryen olalı 5 ay oldu dün... 6 ay korun demişti doktor 2 kasımda doktora gıdeceğim eğer normal hersey sorun yok derse korunmay bırakıp dua edeceğim.. bu kez gülsün yüzümüz... artık başkalarına imrenmek ağır gelıo... başkalarının mutluluğu bızı mutsuz etmesın dıyo eşim ben kötü olunca haklı ama elimde değil.. hersey kızımı hatırlatıo
Kizlar merabalar.. bisey daniscam size dogum yapali iki ay oldu tam olarak iki kerede adet oldum doktor dort bes ay korun demisti ama ben bu ay korunmayi birakaym diyorum normaldogum yaptgim icin rahmim cabuk toparlnmis sizce bi sakncasi olurmu yoksa doktorumu dinleyeym
beni takip ettiğine emin misin benim güzel haberim yok ki :) ben doğum yapalı 2 yıl olacak ve hala bebek yok..
karıştırdın sanırım
Ya çok özür dilerim ben hala burda doğru yazmayı öğrenemedim çok özür(( Ben başka arkadaşı kastetmiştim ama gidip senin yazıyı alıntılamışım çook pardon
Kizlar merabalar.. bisey daniscam size dogum yapali iki ay oldu tam olarak iki kerede adet oldum doktor dort bes ay korun demisti ama ben bu ay korunmayi birakaym diyorum normaldogum yaptgim icin rahmim cabuk toparlnmis sizce bi sakncasi olurmu yoksa doktorumu dinleyeym
ayşenaz naber canım....26 ekimde çekmeköydeyim kısmetse
bu ay dua edin bana bu ay çok istiyorum. Hayırlıysa tabi... kızımın 2. senesi bitiyor bari onu bebişimle karşılayayım(((
:)) olsun anladım zaten beni bilen pek kalmadı
normal dogum yapanlar daha sanslı bize göre.cabuk toparlanmıs oluyor.
istersen doktora sor ama bence korunmayı bırakabilirsin.
normal doğumda pek sıkınt olmuyor ama vitamin folik asit falan aldın mı 40ının içinde bile hamile kalan var ama tabi önce doktoruna danış bence 1 ay daha sabret der gibi geliyor
Folik asit almaya coktan basladim ama asiri kanszlk vardi tahlil yaptirip ona gore baslamayi dusunuyorum inanki bi ay bile nasil buyuyo gozume insallah senin guzel haberlernden en kisa zamnda bizede gelir
cnm bende normal doğum yaptım bana dr. en az 3 en fazla 6 ay öneriyoruz dedi ben 3 ay korundum kontrolde gayet iyi dedi ama 5 aydır olmadı hala bekliyoruz dört gözle :) bnce bi doktoruna bi danış bi muayene ol sorun yoksa bırakırsın inş. cnm
benim doktorum 3 ay demişti ben dişimi falan yaptırayım dedim hem önüme engel olur dedimm beni tutar öyle öyle 5 ay sonra gebe kaldım çok şükür ilk zaman çok zor geliyor vakit geçtikçe aklın başına geliyor ama kansızlık önemli en az bir ay daha tutar doktorunn
Dogru soluyosun canm ilk once biz saglm olalmki hamilelkte sorun yasamayalmda iste sabretmk cok zor gercekten gunler yil gbi geliyo inanki bu arada senin bebis simdi ne kadarlk oldu
Inssallaah en kisa zamnda olur canm zaten bnde korunmayi birakym diyorum ama hemn olcakmi bakalm, zaten araya dis problmlerm grdi mecbur bi ay daha beklmek zorundayim Rabbim cok bekletmz insallah bizi :)
diyorum ya herke sezeryandan 6 ay 8 ay korunma hedefleri var bana ölüm geliyordu o kadar beklemek yine 5 ay sabrettim hemende gebe kaldım çok şükür şuan 12+2 olduk çok şükür inşallah sağ sağlim geçiririz bugünleriiii
inş.cnm daha fazla beklemeyiz ben zaten normal yolla kalamıyorum pko luyum o yüzden mutlaka yumurta büyütücülerle fln oluyo bazen kendimi tükenmiş hissediyorum ama mecbur sabredip beklemekten başka çaremiz yok rabbim tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inş...
diyorum ya herke sezeryandan 6 ay 8 ay korunma hedefleri var bana ölüm geliyordu o kadar beklemek yine 5 ay sabrettim hemende gebe kaldım çok şükür şuan 12+2 olduk çok şükür inşallah sağ sağlim geçiririz bugünleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?