lavinyacım maşallah 13 haftalık olmuşsunuz Allah nazarlardan korusun sizleri 1-2 haftaya cinsiyet belli olur heralde bizlere yaz burdan :)
Masallah kocaman olmus ama bak hamile kalncada gunler ne hizli geciyo dmi bi bakmissin doguma gdiyosun insallahda saglkli sihhatli alirsn kucagna darsi bizlern basina
Hiiiic umutsuzluga kapilma cok sukur yine hamile kalabiliyosun sen umudunu kaybetme Rabbim yine verir insallah kotu seyler dusunmeyelim stressiz olalmki hormonlarmz etkilnmesin :)) ben inaniyorum bu acilarmzdan sonra Rabbim guldurcek insallah bizi
doktor erkek gibi dedi ama yanıltıcı olabilir de dedi hayırlısı bakalımm
topıkk ne kadar durgun boyle, herkes nerdeeee
2 kasıma randevu alacağım kızlar... 6 ayı bir hafta geçmiş olacak o zaman nasip olursa.. eğer iyisin derse doktor bırakmayı düşünüyorum korunmayı.. ama korkularım gecmıyo hala ya ne olacak böyle bu şekilde iken yani stresli iken bırakmasam mı korunmayı
cnm bnde umutsuzluğa kapılmak istemiyorm da işte biliyosun bu psikoloji çok kötü bşy tabiki Allah a çok şükür hamile kalabiliyorum ama dediğin gbi stres te çok etkiliyo bi kere beyinde unutsam olacak ta :) onuda yapamıyorum işte inş. cnm bnm hepimizin yüzünü güldürsün rabbim
hayırlısı olsun cnm sağlıklı olsun da bizim için yeter
kızlarrrrrrr müjdeee HAMİLEYMİŞİM yaaa günüm geçiyodu ama ben normal yolla gebe kalamadığım birde adet düzensizliğim olduğu için herzaman günüm geçiyodu 6 günüm geçti eşim bi test al yap dedi aman tedaviyle olmayan normal yolla nasıl olsun dedim test aldım yaptım ve pozitif oldu şokkkkk oldumm görünce ağlamaya başladım hemen tabikiidoktora gittik kandan bakıldı 847 çıktı sonuç ultransonla baktı ama göremedi tabiki moralim bozuldu nie göremedi die ama daha çok yeni bi gebelik o yüzden göremiyorum dedi haftaya cuma tekrar gel bakalım kesenin oluşup oluşmadığı için çok tuhafım ya tam sevinemiyorum da inanamıyorum yaniii hemen size yazmak istedim kızlar inş..haftaya keseyi görürüz demi yaaaaa kafam çok karışık
Cooooooookk sevindim canm bak goruyosun Rabbim isteyince nasil oluyo tedavi faln gerekmeden hadi hayirlsi bakalm keseyide gorursun insallah ve mutlulugunu yasa doya doya
Masallah kocaman olmus ama bak hamile kalncada gunler ne hizli geciyo dmi bi bakmissin doguma gdiyosun insallahda saglkli sihhatli alirsn kucagna darsi bizlern basina
kızlarrrrrrr müjdeee HAMİLEYMİŞİM yaaa günüm geçiyodu ama ben normal yolla gebe kalamadığım birde adet düzensizliğim olduğu için herzaman günüm geçiyodu 6 günüm geçti eşim bi test al yap dedi aman tedaviyle olmayan normal yolla nasıl olsun dedim test aldım yaptım ve pozitif oldu şokkkkk oldumm görünce ağlamaya başladım hemen tabikiidoktora gittik kandan bakıldı 847 çıktı sonuç ultransonla baktı ama göremedi tabiki moralim bozuldu nie göremedi die ama daha çok yeni bi gebelik o yüzden göremiyorum dedi haftaya cuma tekrar gel bakalım kesenin oluşup oluşmadığı için çok tuhafım ya tam sevinemiyorum da inanamıyorum yaniii hemen size yazmak istedim kızlar inş..haftaya keseyi görürüz demi yaaaaa kafam çok karışık
canım tebrik ederim cok sevindim.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin.
Allah Ol dedi mi hersey oluverir bir anda.olmayacak sey yok.
topik gercektende durgunlasmis nerede eskiler?? ıyimisiniz hepiniz?? Umarim bu hayirli mübarek günlerde rabbim dualarimizi geri cevirmez tüm dualarimiz kabul olur insallah.. Allahim tüm melek annelerine babalarina dahada sabir ve dayanma gücü versin.. ınsallah hepimizin kucaklari biran önce dolar sag salim hayirli uzun ömürlü evlatlar nasip eder insallah.. ınsallah meleklerimizi rüyamizda görürüz bayram hediyemiz olur ben 10 ay oldu bugün hic görmedim cok özledim bitanemi kuzumu
Evet canim zaman ne cabuk gecti nasil dayanildi.. Yarin tam 10 aylik olacakti oglum.. Dogum günüde yaklastikca daha kötü oluyorum.. Gecen sene esime hediye istemiyorum en güzel hediyem karnimda iki ay sonrada kollarimda olacak demistim ve sonra sadece resim cekilmistik bol bol geriye o günün fotolari kaldi baktikca nekadar mutlu oldugumu düsünüyorum o zmnlar.. Bi ay sonra yine dogum günüm ve bu sefer kardesi karnimda olacak allahin izniyle.. Insallah bu sefer kucagimada almaya nasip eder allahim.. Hamilelik iyi gidiyor cok sükür emir berkemde oldugu gibi hic agrisiz belirtisiz.. Bebisde saglikla masallah abisi gibi.. 19 haftalik olduk allahim insallah sag salim kucagima almayida nasip eder.. Ve insallah sizlerede umut olur insallah en yakin zamanda sizlerdende güzel haberler aliriz insallah birgün burda sizlerle güzel seyler ve cocuklarimiz hakkinda konusuruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?