ben zorunlu acil sezeryan oldum cnm bir sene kesin beklemeliyiz dendi ama ben tabi daha önce olsun istedim doktor dogumdan iki üc sonra dikislere baktiginda tamam 8 ay beklesen yeterli dedi yani dikislerim icten ve distanda baya iylesmisti.. Biz ama 6 ay sonra bi deniyelim dedik olursa olur olmazsa bekleriz 8 ayi dolsun dedik ama ilkinde yine mucizem oldu cok sükür suan 19 haftalik oldu oglusum.. ılk oglumda ilk denememizde olmustu.. Sizin dr nekadar dedi peki??
Kizlar plesanta previa totalisliyim 32 gundur her gub kanamam.oluyor 4 kerede kan bosalmasi dr hersey olabilir diyor
Ama dogabilirdr diyor
Ruskli durumlar var rahim alinmasi gibi
Aramizda benim gibi kucuk haftalarda buyuk kanamalar yasayan varmi acaba ? Buatada zamamndada dogsa.dogum mwcburen simdidr olsa sezeryanla dogum olacakmis
merhaba melek anneleri uzun zamandan beri girmiyordum topiğe. bu arada herkesn bayramı mübarek olsun. çok değişik bi bayram geçirdim: ( dün ilk defa melek oğlumun mezarına gittm. meğerse ne zormuşş zaten kaldıramam diye erteliyorduk eşimle gitmeyi. ama bayramda meleğimin yanında olmayı istedim. eşimle gittik yol boyunca o sessiz sessiz ağladı ben sessiz sessiz ağladım. ikimizde sustuk hiçbişey diyemedik birbirimize... eşim daha güççlü artık toparlandı sanıyordum meğerse o da hala benim gibiymiş. bayramda herkesin kucağında bebekleri.. benim 7 ay boyunca karnımda taşıdığım bebeğimde mezarında yatıyordu. oturduk ayak ucuna. toprağına elimi sürdüm. dua ettim hıçkıra hıçkıra ağladım . sonra Yasin i Şerife okumaya çalıştım 1 sayfa bile okuyamadım ağlamaktan. eşime dedim sen devam et oda yarım sayfa bile okuyamadı.. boğazımız düğümlü ikimizinde hıçkıra hıçkıra ağladım mezarlıkta. acaba sein yanına geldiğimizi sen hissettinmi meleğim.. benm o çareszliğimi hıçkırıklarımızı duydunmu meleğim.. ayakucunda oturdum melek yavrumun. sonra eşim tuttu kolumdan kaldırdı çıkardı mezarlıktan.. oğluma dua bile edemedim.... yol boyunca ağladık. ne hayaller kuruyorduk kurban bayramında tam 1 buçuk aylık olucaktın.. sana bayramlık elbise alıcaktım.. bayramlığını alamadım canım yavrum mezarını yaptıralım dedim babana ama kabul etmedi o meleklerin mezarı olmaz dedi. ben yalvardım nolur yaptıralım diye ama baban kabul etmiyor melek yavrum.. bebeğim sen yoksun. ne olur biran önce kardeşini bana yolla diyebildim oğlumn ayakucunda.. kardeşini yolla bi an önce.. çünkü o kadar çok ihtiyacımız varki ona.. meleğim canım yavrum kuzum ben seni çok özledim. babanda çok özledi seni bi tanecik oğlum.... ara sıra rüyalarıma gel nolurr.. ama sen küsüp gittin bana. bir defa geldin rüyama o kdarcık.. Rabbim sabır diliyorum senden... aslında toparlamaya başlamıştım kendimi ama dün meleğim canım oğlumu ziyarete gttkten sonra daha kötü oldum... dua edin arkadaşlar nolur bana ve benm gibi olan arkadaşlarımıza dua edin nolurr..
aslinda gitmek icin can atiyordum Ama yola cikinca esimde bende cok kotu durumdaydik. tekrar tekrar aklima geldi o gunler canim. 4 ayi doldurcam hayrlsyla alti ayi bitirp tekrar anne olmak istiyorum. ama bu sefer bebegimi kucagima almayi rabbim nasip eder ins.. bugun yine aglama krizine girdim Allahim isyan etmiyorum ama cok xzor durum bu...
amin cnm amin.. rabbım karnımızı kucağımızı hayırlısı ile doldursun en kısa zamanda. sezaryen di demi senin?
canım tebrık ederım hayırlısıyla kucagına alırsın normal dogum yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam bak fazla beklemeden rabbım mucızenı gonderdı benım daha 3.5ay oldu 2.5ayım kaldı korunmayı bırakmaya strestenmı yoksa kulladıgım psıkıyatrı ılaçındanmı bılmıyorum saçlarımın ozellıkle on kısımlarından dokulmeler başladı morelımı bozuyor:18:
selam melek ve bebek anneleri ben uzun zamandır giremiyorum işe girdim bebek konusnu unutayım biraz kafam dağılsın dedim.hem korunmadıgımız halde olmuyo 14 ay olcak 4 5 gün sonra bebeğimi kaybedeli hamile kalırsam belki ozaman bırakırım işi yorucu gelmezse yine bırakmıcam bu seferde evde paranoya yapıcam bisürü çünkü.hamişler varmış melek annesiyim ​arkadasım hayırlısı olsn çoook sevindim inşallah sorunsz şekilde 9 ayın geçer bebeğine kavuşursun.herkesin hakkında hayırlısını versin.hepinizin bayramı mübarek olsun bu arada
saol cnm tşk.ederim gittik dün doktara keseyi gördük çok şükür inş.bebişle kalp atışınıda görürürüz cnm ama dün çok aşırı derecede panik yaptım doktora gidene kadar iyiydim ama oraya gidince sıra beklerken çok panik oldum keseyi fln göremeyiz die anladın ki bebek ne zaman büyür hareketlerini hissetmeye başlarım o zmn biraz rahatlayacam heralde :)Masallah canım benımgozunaydın tabıkı gorursun hayırlısıyla keseyı tatlı telas bunlar
pardon cnm sezaryendı senın hatırladım şimdi .hatta dekolmandi sebep benım gibi
evet canım dekolmandı benimkiside.... genetik tahlil falan yaptırmışmıydın canım sen.. doktorun ne diyor nasıl bi yol izliyceksin...
evet canım dekolmandı benimkiside.... genetik tahlil falan yaptırmışmıydın canım sen.. doktorun ne diyor nasıl bi yol izliyceksin...
sen özele mı gıdıyorsun üniversıte hastanesıne mı? 4 ay oldu demı sen sezaryen olalı doktrun 6 ay mı dedi senın de? ne yapman gerektığını söyledı mı sana benımle de paylaşır mısın? 6 ay olacak ama daha hıcbırsey yapmadım
evet canım 4 ay olucak bu ayın 29nda. özele gidiyorum tüm hamileliğim boyuncada özeldeydim.. genetik tahlilleri içim rahat olsun diye aslında ben yaptrmak istiyorum doktorlar pek tavsiye etmiyor aslında. ama sen kafaya koymuşssun yaptır sonucu görelim diyolar. o tahlilleride üni hastanesnde yaptrcam inş.. yaptırmasanda daha yakından takip edilirsin bidahaki hamileliğinde diyolar.... bilmiyorum artıkk
inş.cnm hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim ewet cnm normal doğum yaptım ben bnada 6 dediler ama ben olmadığını bildiğim için 4.aydan sonra doktor izniyle bıraktım korunmayı bu ay bi mucize oldu Allah a çok şükür ama sende 5.ayında gidip kontrol olabilirsin izin verirse bırakırsın korunmayı çünkü insana gerçekten çok büyük moral oluyo annemler ses tonumun bile değiştiğini söylüyolar çok mutsuzmuşumda kendime itiraf edemezmişim meğerse inş.rabbim tüm melek annelerine tekrar nasip eder en iyi ilacımız o çünkü cnm...
inş. cnm bnm Allah herkese nasip etsin tez zmanda hepinize dua ediyorum cnm rabbim olmayanlara versin verdiklerinide hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin
saol cnm tşk.ederim gittik dün doktara keseyi gördük çok şükür inş.bebişle kalp atışınıda görürürüz cnm ama dün çok aşırı derecede panik yaptım doktora gidene kadar iyiydim ama oraya gidince sıra beklerken çok panik oldum keseyi fln göremeyiz die anladın ki bebek ne zaman büyür hareketlerini hissetmeye başlarım o zmn biraz rahatlayacam heralde :)
Evet canim zaman ne cabuk gecti nasil dayanildi.. Yarin tam 10 aylik olacakti oglum.. Dogum günüde yaklastikca daha kötü oluyorum.. Gecen sene esime hediye istemiyorum en güzel hediyem karnimda iki ay sonrada kollarimda olacak demistim ve sonra sadece resim cekilmistik bol bol geriye o günün fotolari kaldi baktikca nekadar mutlu oldugumu düsünüyorum o zmnlar.. Bi ay sonra yine dogum günüm ve bu sefer kardesi karnimda olacak allahin izniyle.. Insallah bu sefer kucagimada almaya nasip eder allahim.. Hamilelik iyi gidiyor cok sükür emir berkemde oldugu gibi hic agrisiz belirtisiz.. Bebisde saglikla masallah abisi gibi.. 19 haftalik olduk allahim insallah sag salim kucagima almayida nasip eder.. Ve insallah sizlerede umut olur insallah en yakin zamanda sizlerdende güzel haberler aliriz insallah birgün burda sizlerle güzel seyler ve cocuklarimiz hakkinda konusuruz ..
sıze canımm kalp atısınıda gorceksın ınsallah hıc merak etmee hepımızın yasadıgı stres bu once kese var mı sonra kalp atısı duyulcakmı sonra ıkılı test ve uclu test sonucları sonra ayrıntılı ultroson sımdı hareket edıyor mu kontrolu yapıyoruz sabah aksamm :) kucagıza alana kadar hepp actıonnn yanıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?