sıze canımm kalp atısınıda gorceksın ınsallah hıc merak etmee hepımızın yasadıgı stres bu once kese var mı sonra kalp atısı duyulcakmı sonra ıkılı test ve uclu test sonucları sonra ayrıntılı ultroson sımdı hareket edıyor mu kontrolu yapıyoruz sabah aksamm :) kucagıza alana kadar hepp actıonnn yanıı
inş.cnm yaa aynen öyle olacak vallasizede maşallah büyüdü kuzucuk nasıl geçiyo hamileliğin ???
CanlaRim napiosunuz
Ben tasindim cepten girmek cok sıkici oluyor ondan yazamiyorum
inş.cnm yaa aynen öyle olacak vallasizede maşallah büyüdü kuzucuk nasıl geçiyo hamileliğin ???
CanlaRim napiosunuz
Ben tasindim cepten girmek cok sıkici oluyor ondan yazamiyorum
tşk.ederim cnm bnm inş..7 hafta 3 günlük olduk inş.hepimize kucağımıza almayı nasip eder rabbim sen nasılsın napıyosun nasıl gidiyo???Canim hamileligin hayirli olsun
Bu sefer hersey ginlunce olsun insallah
Ne kadarlik oldu bebisin
ınsallah canım benımm...cokk sukur canım suana kadar hersey ıyı ınsallah Rabbim sonuna kadar boyle gıtmeyı nasıb etsın
kızlarr bu arada dün doktora gittik çok şükür yavrumun kalp atışlarınıda duyduk rabbim tüm bekleyenlerede nasip etsin tekrar bu duyguyu ağladım duyar duymaz hem mutluluk hem hüzün ikisini bir yaşadım...
kızlarr bu arada dün doktora gittik çok şükür yavrumun kalp atışlarınıda duyduk rabbim tüm bekleyenlerede nasip etsin tekrar bu duyguyu ağladım duyar duymaz hem mutluluk hem hüzün ikisini bir yaşadım...
kızlar hepinize merhaba işe başladığım için uzun zamandır yazamıyorum buraya.tam 6 ay oldu oğlum gideli hala alışamadım hala kabullenemedim.yazdıklarınızı okudum okurken tekrar tekrar ağladım.hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun diycem ama bayram bizim neyimize....bayram sabahı yine gittim oğluma bembeyaz çiçeklerle süsledim mezarını.hıçkıra hıçkıra ağladım gelip geçen insanlar dönüp baktı nerden bilebilirler benm içimin nasıl yandığını 8 ay umutla bekledim ben onu ama yüzünü göremeden kokusunu duyamadan kendi ellerimle toprağa koydum oğlumu bu nasıl bi duygu yaşamayan asla bilemez.tekrar hamile kalmam için hiç bi engel yok ama korkuyorum ya yne aynı şey olursa diye..hemde oğluma ihanet edicekmişim gibi hissediyorum.kısacası 6 aydır ben hala ilk günkü gibiyim bir adım ileri gidemiyorum 22 nisanda oğlumun doğup öldüğü günde atmak istediğim çığlık hala içimde ....neyse kızlar uzun oldu kusura bakmayın sadece siz anlarsınız derdimi diye içimi döktüm allah hiçbirimizi bu dünyada evlatsız bırakmasın hayırlı sağlıklı uzun ömrlü evlatlar nasip etsin hepimize
amın canım hayırlısıyla kucagınada alırsındarısı bızlerın başına keske normal dogurabılseydım o sancıyla hemen hamıle kalmam daha sezeryan istıyorum dıye feryat ettım 9saat sancı cektıkten sonra sezeryan oldum
selam melek anneleri ve bebek anne adayları dicem ama artık pek giren olmuyo buraya galiba hamile olanlar başka topik açtı.ama benim hep aklımdasınız.yine sizle paylaşmadan duramadım kimmseyle paylaşıyorum ama.5 gün olcak adetim gelmiyo hiçte günü geçmezdi.çok düzenliydi.bakalım yarın sabah bakıcam hayırlısı melek annesi olalı 14 ay oldu ve rabbim bu müjdeyi almayı 14 ay sonra nasip edecek belki.alıcam yarın sabah bakıcam.sizede haber vericem inşallah güzel haberler olur
selam melek anneleri ve bebek anne adayları dicem ama artık pek giren olmuyo buraya galiba hamile olanlar başka topik açtı.ama benim hep aklımdasınız.yine sizle paylaşmadan duramadım kimmseyle paylaşıyorum ama.5 gün olcak adetim gelmiyo hiçte günü geçmezdi.çok düzenliydi.bakalım yarın sabah bakıcam hayırlısı melek annesi olalı 14 ay oldu ve rabbim bu müjdeyi almayı 14 ay sonra nasip edecek belki.alıcam yarın sabah bakıcam.sizede haber vericem inşallah güzel haberler olur
masallahhh canımm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?