amin cnm inş.hep dualarımdasınız üzme kendini bu kadar süren dolunca inş. tekrar olur rabbim seninde yüzünü güldürür olmasa bnm olmazdı tedavilere bile cvp wermiyodu yumurtalıklar ama bak kendiliğinden oldu çok şükür sezeryan konusunada çok takılma senin canın sağolsun önemli olan o biliyosun aramızda sezeryanlı olup süresi dolunca hmn hamile kalan var sen yeterki dua et Allah tan hep sabır dile en çok seni o rahatlatır
hayırlı olsun canım inşşş sağ salim kucaklarımıza almak nasip olur bu defa
maşallah canım 27 hafta olmuşsun ne güzel. hamilelik nasıl gidiyor
inşş rabbim sağ salim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip edecek
bizde 24 de giriyoruz inşşş bu defa oğlum sağlıklı uzun ömürlü olur
biim korkularımız doğuma kadar sürecek ama inşş oğlum sağlıklı olacak
kızım son ayda hastalandığı için korkuyoruz ama rabbim yüzümüzügüldürecek inşş
hayırlı olsun canım inşşş sağ salim kucaklarımıza almak nasip olur bu defa
selam melek anneleri eee artık bana müjde verme sırası geldi galibaaa...hamileyim kızlaaaaar...evet sonunda rabbim nasip eti inşallah burdaki tüm arkadaşlarımında bizimde bebeklerimiz göbüşümüzde büüyür sağ salim kucagımmıza alır büyütürüz.demiştim zaten size gün geçti diye test yaptım ozaman çıkmadı 8. gün bidaha aldım oda bozuk çıktı.vee dün sabah aldım yaptım silikte olsa kırmızı çizgiyi gördüm.duygularım karmaşık korku burukluk sevinç işte sizle paylaştıım.birbirimizin dualarına ihtiyacımız var
selam melek anneleri eee artık bana müjde verme sırası geldi galibaaa...hamileyim kızlaaaaar...evet sonunda rabbim nasip eti inşallah burdaki tüm arkadaşlarımında bizimde bebeklerimiz göbüşümüzde büüyür sağ salim kucagımmıza alır büyütürüz.demiştim zaten size gün geçti diye test yaptım ozaman çıkmadı 8. gün bidaha aldım oda bozuk çıktı.vee dün sabah aldım yaptım silikte olsa kırmızı çizgiyi gördüm.duygularım karmaşık korku burukluk sevinç işte sizle paylaştıım.birbirimizin dualarına ihtiyacımız var
sağol cnm aaamiiiin rabbim herkese versin.iyi haberleri alcaz inşallah daha sadece evde yaptımSuperrrrrrrrrrrr canımmmm bnde bunu beklıyodummmmhayırlı haberlerını beklıyoruzzz darısı tum ısteyenlerın basınaaa
sağol cnm amin inşallah rabbimin takdirini yaşıyoruz yaşıcazgözün aydın melek annesi sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallhh
amiiiin cnm bnm sağol hepimize nasip etsin rabbim inşallahBu cok iyi bi haber canim cok sevindim allahim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla saglikli ömürlü olur insallah!!! Dualarimiz bitmesin hepimizin ihtiyaci var bu ara galiba benimde bugün hamilelik sekeri cikti moral 0...
kimseler kalmadı benim devrem ama yazmak istedim..meleğimin 2. senesi bugün. uzun zamandır da yazmıyordum ama yazmasamda bu topik benim için çok özel.....aynı anda ağladık dertleştik hepimiz. aynı şeyi düşündük hissettik........
artık çok üzülmüyorum meleğim birkaç kezde olsa seni gördüm hayalinle kavuşacağımız günü bekliyorum..seni çok seviyorum güzel kızım.............
allah yardımcınız olsn cnm az kalmış sağ salim güzel haberlerini alırız inşallah.heyecan olmıcak gibi değil ben daha yolun basındayken kalbim pır pır korkuyorum dr a gitmeye bileherkese selamlarr
cok uzun zamnadır gıreemedımmm... tasınmadır esya secmedeir derken ev anca oldu. hatta daha tam yerlesmedım bile evime. doguma ıkı bucuk uc hafta cıvarı var. doktorum heycan yapmıım die tam gununu vermedı ama kasım 29 gibi galibaa:18:
dun kontrolum vardı. nstye gırdım aylar sonra yeniden inanılmaz bır travmaydı cok zor oldu ama iiyiz cok sukur. bakalım dogum, bebek ve lohusalık pskolojımizzde neler yasıycammm.
dogumdan sonrada haber ederım ins. herkes iidir umarımm. kımselerde bir yaramazlık yok dimimmm
Canım inayımmmm, Rabbim inşallah meleğinin kardeşini sana yollasın ya da ennn kısa sürede acını dindirsin (bu acı nasıl diner bilmiyorum da!)...kimseler kalmadı benim devrem ama yazmak istedim..meleğimin 2. senesi bugün. uzun zamandır da yazmıyordum ama yazmasamda bu topik benim için çok özel.....aynı anda ağladık dertleştik hepimiz. aynı şeyi düşündük hissettik........
artık çok üzülmüyorum meleğim birkaç kezde olsa seni gördüm hayalinle kavuşacağımız günü bekliyorum..seni çok seviyorum güzel kızım.............
Hayırlı olsun evin canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de birkaç gündürbebeğin hareketlerini azalarak hissediyordum. Dün resmen bir travmayla Dr a gittik. Ama o masaya nasıl yattım bilmiyorum. Tam bir kabustu benim için.herkese selamlarr
cok uzun zamnadır gıreemedımmm... tasınmadır esya secmedeir derken ev anca oldu. hatta daha tam yerlesmedım bile evime. doguma ıkı bucuk uc hafta cıvarı var. doktorum heycan yapmıım die tam gununu vermedı ama kasım 29 gibi galibaa:18:
dun kontrolum vardı. nstye gırdım aylar sonra yeniden inanılmaz bır travmaydı cok zor oldu ama iiyiz cok sukur. bakalım dogum, bebek ve lohusalık pskolojımizzde neler yasıycammm.
dogumdan sonrada haber ederım ins. herkes iidir umarımm. kımselerde bir yaramazlık yok dimimmm
allah yardımcınız olsn cnm az kalmış sağ salim güzel haberlerini alırız inşallah.heyecan olmıcak gibi değil ben daha yolun basındayken kalbim pır pır korkuyorum dr a gitmeye bile
amin cnm sağol allah hepimizn yüzünü güldürsünfatmabeyza canım tebrık ederım saglıklı bır hamılelık geçırıp bebişini kucagına alırsın inşşşşşşşş bende hasekı egıtım arastırmaya randevu aldım bakalım ne dıycek doktor 5.aya gırıyorum genetık testlerı yaptırmak istıyorum geçen sene muharrem ayında hamıle oldumu ogrenmıştım bugun oruçluyum nıyetlıyım ramazanda tutamıştım lohusaydım geceden berı dua edıyorum hepımız için rabbım buyuk merhametını uzerımızden eksık etmesın amınn arada krıze gırıp gene aglıyorum kızımı çokkkkk özluyorum
sğol cnm amin inşallahCanım inayımmmm, Rabbim inşallah meleğinin kardeşini sana yollasın ya da ennn kısa sürede acını dindirsin (bu acı nasıl diner bilmiyorum da!)...
Sen de bizim için değerlisin ama biz o gün senin yanında olamadık. Kendi adıma özür diliyorum canım. Rabb'ime emanet ol
Hayırlı olsun evin canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de birkaç gündürbebeğin hareketlerini azalarak hissediyordum. Dün resmen bir travmayla Dr a gittik. Ama o masaya nasıl yattım bilmiyorum. Tam bir kabustu benim için.
Şükür yaşıyor ama 35. Haftada olsaydı hastaneye yollardım dedi Dr.
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..hayırlı haberlerini bekliyorum zelalciğim...
Fatmabeyza, gözün Aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
ayy sağol cnm amiiin güzel dileğin içinoyy oyy sen de hamilesin çok sevindim.Rabbim zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
merhaba melek anneleri bende 4 ay önce sezeryanla bebeğimi kaybettim ama 5 gündür adetim gelmiyor bel kasık ağrım çok korkuyorum ya hamileysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?