Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Keten helvam sagol canım benımınsallah bende gonulden ınanıyorum Rabbimin ıznıyle kavuscaz bu kez yavrularımıza.. sızede kocaman masallahh ıcını ferah tut canm benım hıc kotu seyler getırme aklına sen...

selam melek anneleri eee artık bana müjde verme sırası geldi galibaaa...hamileyim kızlaaaaar...evet sonunda rabbim nasip eti inşallah burdaki tüm arkadaşlarımında bizimde bebeklerimiz göbüşümüzde büüyür sağ salim kucagımmıza alır büyütürüz.demiştim zaten size gün geçti diye test yaptım ozaman çıkmadı 8. gün bidaha aldım oda bozuk çıktı.vee dün sabah aldım yaptım silikte olsa kırmızı çizgiyi gördüm.duygularım karmaşık korku burukluk sevinç işte sizle paylaştıım.birbirimizin dualarına ihtiyacımız var

Superrrrrrrrrrrr canımmmm bnde bunu beklıyodummmm hayırlı haberlerını beklıyoruzzz darısı tum ısteyenlerın basınaaa

Bu cok iyi bi haber canim cok sevindim allahim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla saglikli ömürlü olur insallah!!! Dualarimiz bitmesin hepimizin ihtiyaci var bu ara galiba benimde bugün hamilelik sekeri cikti moral 0...

kimseler kalmadı benim devrem ama yazmak istedim..meleğimin 2. senesi bugün. uzun zamandır da yazmıyordum ama yazmasamda bu topik benim için çok özel.....aynı anda ağladık dertleştik hepimiz. aynı şeyi düşündük hissettik........

artık çok üzülmüyorum meleğim birkaç kezde olsa seni gördüm hayalinle kavuşacağımız günü bekliyorum..seni çok seviyorum güzel kızım.............

gözün aydın melek annesi sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallhh

merhaba kızlar,uzun zamandır giremedim siteye.üniversitede genetik testi ve kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve çok şükür kötü bişey çıkmadı.hafif bi kan pıhtılaşması varmış ama bebeğin ondan ölmemiştir dediler.yinede önlem için hap verdi ve artık korunmayı bıraktık.bakalım hemen kalabilecekmiyim.rabbim hayırlısıyla nasip eder inş.6 ay oldu zaten,doktor da kalmanı öneririm artık dedi.geçen sefer 2.ayda kalmıştım ama bakalım nolcak..

Superrrrrrrrrrrr canımmmm bnde bunu beklıyodummmm hayırlı haberlerını beklıyoruzzz darısı tum ısteyenlerın basınaaa
sağol cnm aaamiiiin rabbim herkese versin.iyi haberleri alcaz inşallah daha sadece evde yaptım

gözün aydın melek annesi sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallhh
sağol cnm amin inşallah rabbimin takdirini yaşıyoruz yaşıcaz

Bu cok iyi bi haber canim cok sevindim allahim kucagina almayi nasip etsin hayirlisiyla saglikli ömürlü olur insallah!!! Dualarimiz bitmesin hepimizin ihtiyaci var bu ara galiba benimde bugün hamilelik sekeri cikti moral 0...
amiiiin cnm bnm sağol hepimize nasip etsin rabbim inşallah

Canım aynı devrelerde denk gelmemıs olsakta acımız ortak.. Rabbimm dayanma gucu sabır versın sana ve tum melek annelerıne.. Rabbım ahırette sefaatcı kılsın ınsallahh yavrularımızı bızlere....

herkese selamlarr

cok uzun zamnadır gıreemedımmm... tasınmadır esya secmedeir derken ev anca oldu. hatta daha tam yerlesmedım bile evime. doguma ıkı bucuk uc hafta cıvarı var. doktorum heycan yapmıım die tam gununu vermedı ama kasım 29 gibi galibaa:18:
dun kontrolum vardı. nstye gırdım aylar sonra yeniden inanılmaz bır travmaydı cok zor oldu ama iiyiz cok sukur. bakalım dogum, bebek ve lohusalık pskolojımizzde neler yasıycammm.

dogumdan sonrada haber ederım ins. herkes iidir umarımm. kımselerde bir yaramazlık yok dimimmm

allah yardımcınız olsn cnm az kalmış sağ salim güzel haberlerini alırız inşallah.heyecan olmıcak gibi değil ben daha yolun basındayken kalbim pır pır korkuyorum dr a gitmeye bile

fatmabeyza canım tebrık ederım saglıklı bır hamılelık geçırıp bebişini kucagına alırsın inşşşşşşşş bende hasekı egıtım arastırmaya randevu aldım bakalım ne dıycek doktor 5.aya gırıyorum genetık testlerı yaptırmak istıyorum geçen sene muharrem ayında hamıle oldumu ogrenmıştım bugun oruçluyum nıyetlıyım ramazanda tutamıştım lohusaydım geceden berı dua edıyorum hepımız için rabbım buyuk merhametını uzerımızden eksık etmesın amınn arada krıze gırıp gene aglıyorum kızımı çokkkkk özluyorum

Canım inayımmmm, Rabbim inşallah meleğinin kardeşini sana yollasın ya da ennn kısa sürede acını dindirsin (bu acı nasıl diner bilmiyorum da!)...
Sen de bizim için değerlisin ama biz o gün senin yanında olamadık. Kendi adıma özür diliyorum canım. Rabb'ime emanet ol
Hayırlı olsun evin canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben de birkaç gündürbebeğin hareketlerini azalarak hissediyordum. Dün resmen bir travmayla Dr a gittik. Ama o masaya nasıl yattım bilmiyorum. Tam bir kabustu benim için.
Şükür yaşıyor ama 35. Haftada olsaydı hastaneye yollardım dedi Dr.
Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..hayırlı haberlerini bekliyorum zelalciğim...

Fatmabeyza, gözün Aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

allah yardımcınız olsn cnm az kalmış sağ salim güzel haberlerini alırız inşallah.heyecan olmıcak gibi değil ben daha yolun basındayken kalbim pır pır korkuyorum dr a gitmeye bile

oyy oyy sen de hamilesin çok sevindim.Rabbim zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin

amin cnm sağol allah hepimizn yüzünü güldürsün

sğol cnm amin inşallah

oyy oyy sen de hamilesin çok sevindim.Rabbim zamanında sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
ayy sağol cnm amiiin güzel dileğin için

yaa canlar bişey sorcam bu arada dr söyler ama benim önceden bebek kybetiğim için ekstra bişey yapmama başka bi dr a gitmeme gerek varmıki ben 1 kere bi dr a sordum gerek yok senin sağlıklı bi çocuğun var genetikle ilgili falan değil demişti.siz ne yaotınız

merhaba melek anneleri bende 4 ay önce sezeryanla bebeğimi kaybettim ama 5 gündür adetim gelmiyor bel kasık ağrım çok korkuyorum ya hamileysem

merhaba melek anneleri bende 4 ay önce sezeryanla bebeğimi kaybettim ama 5 gündür adetim gelmiyor bel kasık ağrım çok korkuyorum ya hamileysem

canım hayırlısı herseyın.. 4 ay sonra hamıle kalıp sağlıcakla kucağına alanlar var bebeklerını.. en hayırlı zamanda sağlıkla nasıp etsın rabbım hepimize... varsa bıle sakın stres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…