Keten helvam sagol canım benımınsallah bende gonulden ınanıyorum Rabbimin ıznıyle kavuscaz bu kez yavrularımıza.. sızede kocaman masallahh ıcını ferah tut canm benım hıc kotu seyler getırme aklına sen...
Merhaba sedaecrin, ne kadar oldu senin aklım sende inşallah herşey yolundadırben de yavaş yavaş denemelere başlayacağım diyorum.. :18:
Bu siteye giripte yazdıklarınız okuyunca acım biraz da olsa hafifliyor, yalnız değilim diyorum arkadaşlarım var onlarda meleklerini kaybettiler aynı acıları çekiyorlar diyorum. Öyle büyük bir acı ki bu o kadar iyi anlıyorum ki sizi ben de doktora gidince kötü oluyorum, hamile görmeye dayanamıyorum sürekli bebeklere bakıyorum hatta bebek arabasında bir çocuk görsem eğilip bakıyorum özellikle sanki canımı yakmak istercesine bazen allahım neden ben diyorum ben kötü bir insanmıydım da başıma geldim ceza mı çekiyorum diyorum bazen ise bu herkesin başına gelebilir diyorum, öyle karmaşığım ki. kızım 3 ay yoğun bakımda kaldı başına gittiğimde ağlamayacaksın kızının yanında ağlamayacaksın ona hissettirmeyeceksin diye giderdim ama onu gördüğüm anda öyle her tarafı cihaza bağlı serumlar içinde nası tutarım gözyaşlarımı başlıyorum ağlamaya hemen yanından ayrılıyordum kızım ağladığımı hissetmesin diye sonra toparlanıp tekrar yanına gidiyordum. ben ona,u ne hayallerle beklemiştim üzerine bi giysi bile değmedi kızımın 3 ay boyunca yattı o küvezde gözlerini bile göremedim, çok üzülüyorum minik kızıma ellerini tuttum teyzeleri öptüm sonra altını bile değiştirdim minin papatyamın hemşire ablasıyla öyle heyecanlanmıştım ki göbüşünü öpüyordum yüzlerini öpüyorum yavrum benim hep ilaç kokusu vardı ben ona bırak ilaç vermeyi vücuduna ıslak mendil bile değdirmeyecektim ama gel görki ben onu nelerden sakınırken kızım neler yaşadı, vardır bunda da bir hayır diyorum ama yine de dayanamıyorum
merhaba annelerimiz. öncelikle meleklerinize allahtan rahmet diliyorum ve gerçekten okudukça üzüldüğümü dile getirmek isterim. bu msjı yazmak konusunda çok tereddüt ettim halada ediyorm ama yinede ihtiyacım olduğu için kendimi mecbur hissettim.ben 25-12-2013 tarihinde allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alıcam. ama ben minik oğluma hiçbirşey alamadım ne bi giysi ne bi eşya hiç bişey. bunları yazarak acılarınızı arttırmak değil amacım durumumuz kötüye gitmiş olmasaydı aslada yapmazdım. özür dileyerek sizlerden af dileyerek meleklerinize eğer bişeyler alabildiyseniz bana gönderebilmeniz nekadar mümkündür. minik melekleriniz benim miniğimlede yaşasalar. ya gerçekten kötü durumda olmasam asla sizleri üzmek istemem ne olur bana kızmayın...
Buradaki annelerin hepsi inşallah yeniden bebek sahibi olacaklar ve meleklerine aldıkları kıyafetleri kardeşleri giyecek ben kendi adıma asla böyle bir şey yapmam
merhaba annelerimiz. öncelikle meleklerinize allahtan rahmet diliyorum ve gerçekten okudukça üzüldüğümü dile getirmek isterim. bu msjı yazmak konusunda çok tereddüt ettim halada ediyorm ama yinede ihtiyacım olduğu için kendimi mecbur hissettim.ben 25-12-2013 tarihinde allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alıcam. ama ben minik oğluma hiçbirşey alamadım ne bi giysi ne bi eşya hiç bişey. bunları yazarak acılarınızı arttırmak değil amacım durumumuz kötüye gitmiş olmasaydı aslada yapmazdım. özür dileyerek sizlerden af dileyerek meleklerinize eğer bişeyler alabildiyseniz bana gönderebilmeniz nekadar mümkündür. minik melekleriniz benim miniğimlede yaşasalar. ya gerçekten kötü durumda olmasam asla sizleri üzmek istemem ne olur bana kızmayın...
Canım çok sevindim senin adına kızının olması daha da bi sevindirici sanırım kaybettiğin meleğin kızdı bende kızımı kaybettim tabi önce saglıklı nasip etsin allahım bize yavrularımızı ama kız olursa ayrı bi sevinirim heralde şimdi öyle düşünüyorum ya da acım çok taze olduğu için
merhaba melek anneleri bende 4 ay önce sezeryanla bebeğimi kaybettim ama 5 gündür adetim gelmiyor bel kasık ağrım çok korkuyorum ya hamileysem
saol cnm bnm hala inanamıyorum :) şaka gbi geliyo cuma kontrolümüz var işte bide görebilirsek inş. içim rahatlayacak sen nasılsın ne zamndır yoksun kaçıncı haftadasın nasıl gidiyo hamilelik bebiş nasıl ???
ben de ben de çok iyiyim.kızım da büyüyor teyzeleri.tatlı yorgunluklarım var artık.geceleri uykusuz geçiyor ama bu sefer oğlumun hasretinden değil kızımın nazından:)sizlerden güzel haberler var mı doğum ya da hamiş haberi?
selam melek anneleri eee artık bana müjde verme sırası geldi galibaaa...hamileyim kızlaaaaar...evet sonunda rabbim nasip eti inşallah burdaki tüm arkadaşlarımında bizimde bebeklerimiz göbüşümüzde büüyür sağ salim kucagımmıza alır büyütürüz.demiştim zaten size gün geçti diye test yaptım ozaman çıkmadı 8. gün bidaha aldım oda bozuk çıktı.vee dün sabah aldım yaptım silikte olsa kırmızı çizgiyi gördüm.duygularım karmaşık korku burukluk sevinç işte sizle paylaştıım.birbirimizin dualarına ihtiyacımız var
sağol aysenazz ımmm nerelerdesin yaa eskiler kaybolmuş nerdesiniz bakiim siz .amiin cnm rabbim olmayanlara hamişlik olanlarada tamamına erdirmeyi nasip etsin.gerilerde deyince benim meleğim geldi aklıma oda geriden gidiyodu biraz.inşallah bu öyle olmaz rabbim yardım etsin bize bu mübarek günün hürmetinecok şükür canım iyi diyebiliriz tabi sorunlarımız olmuyor değil sıkı takip altındayım nefrolog endokrin ve perinatologa birden gidiyorum.
brde seker cıktı ne yazıkki.ama yinede iyiyiz hamdolsun.gecen sene bu zamanlar kızım gerilerdeydi ama cok şükür kardeşi haftasıyla uyumlu gidiyor.
canım cok sevindim.ay ne sekerdir o şimdi tam yemelik olmustur.masallah sirinemize.
canım benim cok cok mutlu oldum.gözün aydın.Rabbim tamamına erdirsin inş.
merhaba melek anneleribende agustos 19 da dogum yaptım sezeryanla 20 agustosta bebegimi kaybettim ne görebildim ne tutabildim nede dokunabildim sadece küvezde çekilmiş bi fotografı var o kadar acı o kadar zor bi duyguki ama yinede elimizden bişe gelimiyor verende rabbim alanda rabbim diyecek hiç bişeyimiz yok....mezarlıga ble gidemiyorum çok kötü oluyorum ama hergece benimle oğluşum onu biliyorum hep başucumda hep rüyalarımda....bende geçen gün doktora gittim 6 ay dedi ama pek dayancak gücüm yok korunmuyoruz yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama hep duyuyorum hemen hamile kalıp saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alanları..sizce yanlışmı yapyorum ne dersiniz kızlar ????
melek anneleri toplamda 9 günüm geçti korkuyorum test yapmaya 4 ay önce sezeryanla meleğimi kaybettim korkuyorum ya hamile kalmışsam offf offfffffffff belim çok ağrıyor
Canım benim bende bebeğimi kaybettim ben gördüm sevdim öptüm küvezde yaşadı uzun süre kucagıma alamadım çok iyi anlıyorum duygularını zaten bizi bizden başka kimse iyi anlayamaz ateş düştüğü yeri yakıyor bana da doktor 6 ay dedi ben beklemeyi düşünüyorum açıkvası hazır da değilim kilolarımı bi atmak istiyorum ama sen hazır hissediyorsan ciddi bi sağlık probleminde yoksa neden olmasın ama doktorunun söyledikleri de önemli hemen hamile kalan çok kişi duyuyorum sağlıkla bebeklerini kucaklarına alıyorlar ama yinede temkinli olmak lazım diye düşünüyorum benmerhaba melek anneleribende agustos 19 da dogum yaptım sezeryanla 20 agustosta bebegimi kaybettim ne görebildim ne tutabildim nede dokunabildim sadece küvezde çekilmiş bi fotografı var o kadar acı o kadar zor bi duyguki ama yinede elimizden bişe gelimiyor verende rabbim alanda rabbim diyecek hiç bişeyimiz yok....mezarlıga ble gidemiyorum çok kötü oluyorum ama hergece benimle oğluşum onu biliyorum hep başucumda hep rüyalarımda....bende geçen gün doktora gittim 6 ay dedi ama pek dayancak gücüm yok korunmuyoruz yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama hep duyuyorum hemen hamile kalıp saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alanları..sizce yanlışmı yapyorum ne dersiniz kızlar ????
melek anneleri toplamda 9 günüm geçti korkuyorum test yapmaya 4 ay önce sezeryanla meleğimi kaybettim korkuyorum ya hamile kalmışsam offf offfffffffff belim çok ağrıyor
Nasıl bekledın 9 gunnnyap bı test rahatla canımmm.. Hakkında hayırlısı olsun sımdıdennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?