Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

dün akşam yaptım 11 gün geçmişti değişik bişey çıktı pozitif olan taraf dağıldı hep bişey anlamadım adet olmadım 12 geçmiş oluyor halsizlik çok var kısmet

dün akşam yaptım 11 gün geçmişti değişik bişey çıktı pozitif olan taraf dağıldı hep bişey anlamadım adet olmadım 12 geçmiş oluyor halsizlik çok var kısmet

Hayırlısı olsun canım benım, bı hastaneye gıdıp kanda baktır ıstersen yada evde testı tekrarla...

herşeyin hayırlısı 4 ay önce bebeğimi kaybettim umudum hiç yok varsa bide tek tüplüyüm ama ALLAHA şükür sağlıklı 2 evladım var bu gebelikte olursa 6 gebeliğim olacak pes etmek yokk

Ben varım eskilerden cidden kimsecikler kalmamış.herkes hamiş maşallah biz hala beklemedeyiz.

Merhaba guzel melek anneleri nasilsiniz bakalim? Sizi unutdum sanmayin sadece gercekden giremiyorum. Ama hep aklimdasiniz. Sizler benim umudum, kader arkadasim, dertlesdigim, kotu gunumde herkesden cok destekcim oldunuz. sizleri unutmamin imkani yok. Ben iyiyim allaha cok sukur. Oglum 8 aylik oldu. Amma bir sey soyleyecegim ben melegimi hic unutmadim,surekli dusunuyorum onu. Tabiki Allahima hergun binlerce kez sukr ediyorum. Ogluma her bakdigimda onun hediyyem oldugunu dusunyorum. Yarim kalmis sevincimi tamamlayan bebegim o benim. Arkadaslar eger suan melegini kayb etdiyi icin cani yanan birileri varsa, sizlere sesleniyorum. Allah kimseye tasiyamiyacagindan agir yuk vermez. o yuzden sizde guclu olun. Ben bu sayfada ne gunelr yasadim, ne gozyaslari dokdum, neyazilar paylasdim, tanyanlar blilr. amma cok sukru hic bir zaman umudumu ve allaha olan inancimi kayb etmedim. vede en kisa surede karsilligini gordum. sizlerde lutfen umudunuzu kaybetmeyin. meleklerimiz en guzel yerde suan. birlikde oynayib guluyorlar. K

Bu arada beni taniyanlar lutfen bana kendinizden bahsedin. Melekyavrum, izmirli, inay, ozay, aaynur, suan adini hatirlamadigim diger arkadasar bana kendinizden bahs edin, lutfen guzel haberlerinizi almak istiyorum.

Merhaba inay ben varim. Cokdandir gelemiyordum, amma gerckden hepiniz surekli aklimdasiniz. Bende meleyimi unutmadim. benim icinde bu topigin,, bu sayfanin cok ozel yeri var kalbimde, hep soyluyorum, beni hayata bu sayfa, sizler bagladiniz. beni o gunlerimde ayakda tutan sizlerdiniz. gunu geldi sizlerle aglaik, dertlesdik, bazen oyle yazilar yaziyorlardiki, acaba bunu benmi yazdim diye bir anlik dusunyordum. cunku bizi bizden baska kimse iyi anlayamazdi, cunku hikayelerimiz farkli olsada acilarimiz, hiss etdiklerimiz ayniydi. insallah ayni aciyi paylasigimiz gibi ayni sevincide paylasacagiz alahin izniyle.

Canim yasadikarinin aynisini burdakilerde yasadi. Ben 14, nisan, 2012 melek annesiyim. Bu sayfada neler yasadim neler, neler paylasdim neler, ne gozyaslari dokdum, ne siirler yazdim. ne mektublar okudum. amma asla " neden " diye sormadim, cunku o yuce Rabbim herseyin en guzelini ve dogrusunu bilir. Allah buyukdir, insallah acini hafifletecek kardesini yolluyacakdir sana cennetden.

rabbım senın yasadığın gibi bize de evlat nasıp eder inş. cnm. ben kızımı kaybedeı bı kaç gun sonra 7 ay olcak.. unutulmuyr ama dediğin gibi vardır bır hayır melek olması gerekıomus oldu diye bakıyorum olaya artık.. inşallah bızlere şefaatcı olur meleklerımız.. sen neden kaybetmıstın, sezaryenmı olmustun, ne kadar sonra hamıle kaldın? paylaşırsan sevınırım umuda ihtıyacımız var

Senin yazdığın ilk yazıyı okuyunca öyle heyecanlandım ki oglum 8 aylık yaaılsın çok mutlu oldum inan bende böyle olacagım dedim sizlerin mutlu oldugunu gördükçe o gnleri atlattıgınızı gördğkçe daha bi güçlü hissediyorum kendimi bende inancımı kaybetmedim hiçbir zaman hep vardır bir hayır dedim ama işte çok alışmıştık çok beklemiştik bilirsin ya her şeyini almıştım çok istemiştim onu ama olmadı gitti elimizden kayıp inanır mısın onsuz gecen birgünüm yok ne günü onu düşünmeden gecen zamanım yok her sabah kalkarken yatarken yemek yerken tv izlerken her an aklımda hamileleiğin nasıl gecti peki beni şimdiden o korku saldı bişey olacak korkusuyla gecer mi 9 ay

Canım senin eski yazılarının bir kısmını okudum 6 ayı bekliyorum demişsin bıraktın mı korunmayı benim de sezeryan 4 ay oldu yapalı 1 yıl düşünüyorum ama bilemiyorum doktorda bana 6 ay dedi en a ara ara dikişlerim sızlıyor hala sende de var mı

Kızlar cok kötüyüm Allahım isyan yerine koymasın ama ben cok kötüyüm of of ben bebeğimin kefene sarılı aldığım hastaneden kuzenim ikiz bebeklerini aldı tam vaktinde 3 er kilo cok canım şıkkın cok asabim cok bozuk bebek mevlidi yapacak ben nasil gidicem gitmesen olmaz kıskanıyorum sanıyorlarlar uf nasil is yaaa

Canım bende bebeğimi kaybettim sebni çok iyi anlıyorum ama alışmamaız lazım çevremizde bir sürü hamile bir sürü yeni doğan bebek ama işte yeni bir çocugumuz olana kadar içimiz yanacak forumlarda bakıyorum ne zaman bebeklerini kucaklarına almışlar o zaman içlerinin yangını hafiflemiş melek annelerinin darısı bize olur inşallah kuzenin senin yakının ve seni anlayabilir bulunmak istemiyorsan bence bulunma uzak kalmaya çalış o ortamdan

valla canım eskisi gibi giremiyorum zaman yaklastıkca heyecan basıyr Rabbimin izniyle su kalan zamanda gecse diye bakıyorum.
bu defa öyle olmayacak fatmacım ben buna inanıyorum bu defa Rabbim nasip edecek kardeşlerini kucaklamayı inş

dogumgünümde dogum yapmıssın.cok tuhaf oldum birden. basın saolsun canım.
beklemek cok zor geliyordur bunu bende yasadım.saglık problemlerim olmasaydı beklemezdim.
oldugu halde beklemek istemedim ama eşim yanasmadı tabiki.
doktorlar klasik 6 ay diyorlar.bana 2 sene demişti hatta doktor.
ben 8 ay sonra hamile kaldım.biraz beklemek iyi gercekten.
şimdi iyiki ilk zamanlar hamile kalmamısım diyorum.çünkü ruh hali zaten bozuk insanın.
yeni bebege faydası ne kadar olurduki

Canim benimkisi tamamen doktorjn hatasi yuzjnden oldu, 9 ay boyunca hic sorunumuz yokken, doktorun beceriksizliyi yuzunden oglumu kaybetdim. O kadar zor gunler yasadim. Hastaneye ne umutlarla oglumu kucagkma almak icin gitdkm, ammma oradan elibos dkndum, hic ujutmadjm o gunleri, benimkisj normal dogumdu, sadece aceleye getirdikleri icin 3,300 bebegi doguramadim. Iki ay sonra kendimde bilmeden hamile kaldim, bu sayfa, buradaki arkadaslar, hepsi en buyuk destekcum oldu, sakin umudunu kaybetme, hep dua et, Allah bizleri ozel anneler listesjne koymus, simdi seninde benim gibi cennetde melegin var, yani sen bir melek annesisin, insallah en kisa zamanda hem cennetde hemde bu djnyada anne olursun.

Canim benim tabiki seninde tekrar bebegin olucak, yarim kalmis sevincini tamamliycak, gozyaslarini silecek,boskalmis kucagini dolduracak, geceleri odanin bir kosesine bos bos bakdigin icin degil, bebeginin seni uyutmadigi icin uykusuz kalicagin gunlerin olucak. Asla kayetme umudunu. Unutma biz cok ozel anneleriz. Eskilere bakarsan neler paylasdigimi gorursun. Ne acilar , ne hayal kirikliklari yasadim bende sizler gibi ama yuce rabbimbenden aldigini tekrar bana verdi. Hamileligim cok guzel gecirdim, zaten meleyimdede oyle gecmisdi, hic bir skintim problemim olmadigi halde, surekli olumsuz dusundum, hep kotu seyler getirdim aklima, ve sonundada korkdugum baskma geldi,insan hastaneden elibos gelirse kafayi yer herhalde diyordum, elibos geldim, amma kafayi yemedim, o yuzden ikinci kez aslinda korksam bile asla kotu dusunmedim, sezeryandan cok korkuyordum, ilki normal dogumdu, amma ya yine bebegime birsey olursa diye korkdugum halde sezeryana girdim, ameliyyat masasina uzandigimda, kalbim yerinden cikicak gibiydi ama ben icimden " hersey guzel olucak senle olunca" sarki soyluyordum, hic aglamadim, cunku ilkinde nedensix yere hastaneye agliyarak girdim agliyarak cikmisdim, bu defa gulerek girdim gulerek cikdim, CANIM MELEKL ANNELERIM SIZE TAVSIYEM PES ETMEYIN VE HERSEYIN EN GUZELINI DUSUNUN. cunku ben bunu yasadim ve gordum olumsuz dusunursek , kotuyu dusjnursek hersey dusunduyumuz gibi olur, ben aylar sonra bu yaziyi yaziyorsam, inanin siizde yazacaksiniz,cunku bizim kaderlerimiz ayni, bir birkmizi hic tanimasakda ayni aciyi yasadik, ayni seyleri hiss etdik.

Çok benzer şeyler yaşamışız biliyor musun aynen 9 ay boyunca hamieleliğimde problem yoktu her şey normaldi saglıgım yerinde bebeginde benimde am ben ben hep gerigindim hep korktum hep tedirgindim ağlıyordum sürekli bende normal doguma gittim 3200 çocugu doguramadım ebelerin beceriksizligi yüzünden acilen sezeryana aldılar ama malesef oksijensiz kaldıgı için 3 ay zor yaşadı bebegimm eşim diyor bazen hamilleliğin başladı agladın, ağlayarakta bitirdin bazen buna da kızıyorum iyi şeyler düşünseydin ya ama ilk gebeliğimiz tecrübesiziz bilmiyoruz korkuyoruz , hatta hiç unutmam hamile bir bayanla karsılaşmıştım sezeryan olacaktı kim yapacak dedim devlet hastanesinde olacakmış kim denk gelirse o günkü doktor demişti ben deli gibi doktor arastırıyordum ama kadın yaptı dogumunu geldi bende eliboş çıktım hastaneden 9 ay canım dile kolay 9 ay heycanla bekledik onu bütün her şeyimi ona göre planlamıştım şimdi sanki hayatım itekleyerek devam ediyor gibi sadece zamnın gecmesini istiyorum yeniden hamilelik için... yazdıkların iyi geldi ara ara bizi yokla yalnız bırakma gercekten umutlandırıyorsunuz bizi

Ugurbocugum napiyosun
Kimseler kalmadi ya burda artik
Ben hafta sayiyorum artik doguma
Pes etmedim 3 defa uzuntu hayal kirikligi
4. Defa denedim bu sefer bende hersey guzel olucak diyerek girip cikicam o dogumhaneden insallah
Bebisin napio op benim icin tam sevmelik olmustur artik
Totosunu isir yumusak yumusak
Opuyorum canim ikinizide

Gercekdende hikayemiz benziyor, insallah sonumuzda benziyecek, allahdan umudunu kesme,hep dua et. Sukr et, neden,niye gibi sorular sorma. Sen yine gormushsun meleyini ben hic goremedim, sesinibile duyamadim, hangisi daha iyi bilmiyorum, 9 ay hasretle, sevgiyle icinde ne umutlarla buyutdugun,merakla beklediyjnyavrunu goremeden, cennete yollamakmi,yoksa gorupde kaybetmekmi? Gerci ne fark ederki aci ayni aci, ama cok sukur meleyim kucuk kardesini yolladi bana sizede yollayacak lutfen buna inanin.

Canimyaaacok sevindim, bol bol uyu ve dinlen bu aralar, vallahi ne olucak nasil olucaklarla kafani yorma, bebisin zaten yorucak seni. Evet Hersey guzel olucak sarkisina aynen devam, lutfen bana ozel msj atarsin ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…