malesef elim gtimiyor test yapmaya 11 gün bugün ve halsizlik baş ağrısı en çokta bel ağrısı yaşıyorum
dün akşam yaptım 11 gün geçmişti değişik bişey çıktı pozitif olan taraf dağıldı hep bişey anlamadım adet olmadım 12 geçmiş oluyor halsizlik çok var kısmet
kimseler kalmadı benim devrem ama yazmak istedim..meleğimin 2. senesi bugün. uzun zamandır da yazmıyordum ama yazmasamda bu topik benim için çok özel.....aynı anda ağladık dertleştik hepimiz. aynı şeyi düşündük hissettik........
artık çok üzülmüyorum meleğim birkaç kezde olsa seni gördüm hayalinle kavuşacağımız günü bekliyorum..seni çok seviyorum güzel kızım.............
kimseler kalmadı benim devrem ama yazmak istedim..meleğimin 2. senesi bugün. uzun zamandır da yazmıyordum ama yazmasamda bu topik benim için çok özel.....aynı anda ağladık dertleştik hepimiz. aynı şeyi düşündük hissettik........
artık çok üzülmüyorum meleğim birkaç kezde olsa seni gördüm hayalinle kavuşacağımız günü bekliyorum..seni çok seviyorum güzel kızım.............
Bu siteye giripte yazdıklarınız okuyunca acım biraz da olsa hafifliyor, yalnız değilim diyorum arkadaşlarım var onlarda meleklerini kaybettiler aynı acıları çekiyorlar diyorum. Öyle büyük bir acı ki bu o kadar iyi anlıyorum ki sizi ben de doktora gidince kötü oluyorum, hamile görmeye dayanamıyorum sürekli bebeklere bakıyorum hatta bebek arabasında bir çocuk görsem eğilip bakıyorum özellikle sanki canımı yakmak istercesine bazen allahım neden ben diyorum ben kötü bir insanmıydım da başıma geldim ceza mı çekiyorum diyorum bazen ise bu herkesin başına gelebilir diyorum, öyle karmaşığım ki. kızım 3 ay yoğun bakımda kaldı başına gittiğimde ağlamayacaksın kızının yanında ağlamayacaksın ona hissettirmeyeceksin diye giderdim ama onu gördüğüm anda öyle her tarafı cihaza bağlı serumlar içinde nası tutarım gözyaşlarımı başlıyorum ağlamaya hemen yanından ayrılıyordum kızım ağladığımı hissetmesin diye sonra toparlanıp tekrar yanına gidiyordum. ben ona,u ne hayallerle beklemiştim üzerine bi giysi bile değmedi kızımın 3 ay boyunca yattı o küvezde gözlerini bile göremedim, çok üzülüyorum minik kızıma ellerini tuttum teyzeleri öptüm sonra altını bile değiştirdim minin papatyamın hemşire ablasıyla öyle heyecanlanmıştım ki göbüşünü öpüyordum yüzlerini öpüyorum yavrum benim hep ilaç kokusu vardı ben ona bırak ilaç vermeyi vücuduna ıslak mendil bile değdirmeyecektim ama gel görki ben onu nelerden sakınırken kızım neler yaşadı, vardır bunda da bir hayır diyorum ama yine de dayanamıyorum
Canim yasadikarinin aynisini burdakilerde yasadi. Ben 14, nisan, 2012 melek annesiyim. Bu sayfada neler yasadim neler, neler paylasdim neler, ne gozyaslari dokdum, ne siirler yazdim. ne mektublar okudum. amma asla " neden " diye sormadim, cunku o yuce Rabbim herseyin en guzelini ve dogrusunu bilir. Allah buyukdir, insallah acini hafifletecek kardesini yolluyacakdir sana cennetden.
Canim yasadikarinin aynisini burdakilerde yasadi. Ben 14, nisan, 2012 melek annesiyim. Bu sayfada neler yasadim neler, neler paylasdim neler, ne gozyaslari dokdum, ne siirler yazdim. ne mektublar okudum. amma asla " neden " diye sormadim, cunku o yuce Rabbim herseyin en guzelini ve dogrusunu bilir. Allah buyukdir, insallah acini hafifletecek kardesini yolluyacakdir sana cennetden.
rabbım senın yasadığın gibi bize de evlat nasıp eder inş. cnm. ben kızımı kaybedeı bı kaç gun sonra 7 ay olcak.. unutulmuyr ama dediğin gibi vardır bır hayır melek olması gerekıomus oldu diye bakıyorum olaya artık.. inşallah bızlere şefaatcı olur meleklerımız.. sen neden kaybetmıstın, sezaryenmı olmustun, ne kadar sonra hamıle kaldın? paylaşırsan sevınırımumuda ihtıyacımız var
sağol aysenazz ımmm nerelerdesin yaa eskiler kaybolmuş nerdesiniz bakiim siz .amiin cnm rabbim olmayanlara hamişlik olanlarada tamamına erdirmeyi nasip etsin.gerilerde deyince benim meleğim geldi aklıma oda geriden gidiyodu biraz.inşallah bu öyle olmaz rabbim yardım etsin bize bu mübarek günün hürmetine
merhaba melek anneleribende agustos 19 da dogum yaptım sezeryanla 20 agustosta bebegimi kaybettim ne görebildim ne tutabildim nede dokunabildim sadece küvezde çekilmiş bi fotografı var o kadar acı o kadar zor bi duyguki ama yinede elimizden bişe gelimiyor verende rabbim alanda rabbim diyecek hiç bişeyimiz yok....mezarlıga ble gidemiyorum çok kötü oluyorum ama hergece benimle oğluşum onu biliyorum hep başucumda hep rüyalarımda....bende geçen gün doktora gittim 6 ay dedi ama pek dayancak gücüm yok korunmuyoruz yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama hep duyuyorum hemen hamile kalıp saglıklı bi şekilde bebegini kucagına alanları..sizce yanlışmı yapyorum ne dersiniz kızlar ????
rabbım senın yasadığın gibi bize de evlat nasıp eder inş. cnm. ben kızımı kaybedeı bı kaç gun sonra 7 ay olcak.. unutulmuyr ama dediğin gibi vardır bır hayır melek olması gerekıomus oldu diye bakıyorum olaya artık.. inşallah bızlere şefaatcı olur meleklerımız.. sen neden kaybetmıstın, sezaryenmı olmustun, ne kadar sonra hamıle kaldın? paylaşırsan sevınırımumuda ihtıyacımız var
Senin yazdığın ilk yazıyı okuyunca öyle heyecanlandım ki oglum 8 aylık yaaılsın çok mutlu oldum inan bende böyle olacagım dedim sizlerin mutlu oldugunu gördükçe o gnleri atlattıgınızı gördğkçe daha bi güçlü hissediyorum kendimi bende inancımı kaybetmedim hiçbir zaman hep vardır bir hayır dedim ama işte çok alışmıştık çok beklemiştik bilirsin ya her şeyini almıştım çok istemiştim onu ama olmadı gitti elimizden kayıp inanır mısın onsuz gecen birgünüm yok ne günü onu düşünmeden gecen zamanım yok her sabah kalkarken yatarken yemek yerken tv izlerken her an aklımda hamileleiğin nasıl gecti peki beni şimdiden o korku saldı bişey olacak korkusuyla gecer mi 9 ay
Çok benzer şeyler yaşamışız biliyor musun aynen 9 ay boyunca hamieleliğimde problem yoktu her şey normaldi saglıgım yerinde bebeginde benimde am ben ben hep gerigindim hep korktum hep tedirgindim ağlıyordum sürekli bende normal doguma gittim 3200 çocugu doguramadım ebelerin beceriksizligi yüzünden acilen sezeryana aldılar ama malesef oksijensiz kaldıgı için 3 ay zor yaşadı bebegimm eşim diyor bazen hamilleliğin başladı agladın, ağlayarakta bitirdin bazen buna da kızıyorum iyi şeyler düşünseydin ya ama ilk gebeliğimiz tecrübesiziz bilmiyoruz korkuyoruz , hatta hiç unutmam hamile bir bayanla karsılaşmıştım sezeryan olacaktı kim yapacak dedim devlet hastanesinde olacakmış kim denk gelirse o günkü doktor demişti ben deli gibi doktor arastırıyordum ama kadın yaptı dogumunu geldi bende eliboş çıktım hastaneden 9 ay canım dile kolay 9 ay heycanla bekledik onu bütün her şeyimi ona göre planlamıştım şimdi sanki hayatım itekleyerek devam ediyor gibi sadece zamnın gecmesini istiyorum yeniden hamilelik için... yazdıkların iyi geldi ara ara bizi yokla yalnız bırakma gercekten umutlandırıyorsunuz biziCanim benim tabiki seninde tekrar bebegin olucak, yarim kalmis sevincini tamamliycak, gozyaslarini silecek,boskalmis kucagini dolduracak, geceleri odanin bir kosesine bos bos bakdigin icin degil, bebeginin seni uyutmadigi icin uykusuz kalicagin gunlerin olucak. Asla kayetme umudunu. Unutma biz cok ozel anneleriz. Eskilere bakarsan neler paylasdigimi gorursun. Ne acilar , ne hayal kirikliklari yasadim bende sizler gibi ama yuce rabbimbenden aldigini tekrar bana verdi. Hamileligim cok guzel gecirdim, zaten meleyimdede oyle gecmisdi, hic bir skintim problemim olmadigi halde, surekli olumsuz dusundum, hep kotu seyler getirdim aklima, ve sonundada korkdugum baskma geldi,insan hastaneden elibos gelirse kafayi yer herhalde diyordum, elibos geldim, amma kafayi yemedim, o yuzden ikinci kez aslinda korksam bile asla kotu dusunmedim, sezeryandan cok korkuyordum, ilki normal dogumdu, amma ya yine bebegime birsey olursa diye korkdugum halde sezeryana girdim, ameliyyat masasina uzandigimda, kalbim yerinden cikicak gibiydi ama ben icimden " hersey guzel olucak senle olunca" sarki soyluyordum, hic aglamadim, cunku ilkinde nedensix yere hastaneye agliyarak girdim agliyarak cikmisdim, bu defa gulerek girdim gulerek cikdim, CANIM MELEKL ANNELERIM SIZE TAVSIYEM PES ETMEYIN VE HERSEYIN EN GUZELINI DUSUNUN. cunku ben bunu yasadim ve gordum olumsuz dusunursek , kotuyu dusjnursek hersey dusunduyumuz gibi olur, ben aylar sonra bu yaziyi yaziyorsam, inanin siizde yazacaksiniz,cunku bizim kaderlerimiz ayni, bir birkmizi hic tanimasakda ayni aciyi yasadik, ayni seyleri hiss etdik.
Çok benzer şeyler yaşamışız biliyor musun aynen 9 ay boyunca hamieleliğimde problem yoktu her şey normaldi saglıgım yerinde bebeginde benimde am ben ben hep gerigindim hep korktum hep tedirgindim ağlıyordum sürekli bende normal doguma gittim 3200 çocugu doguramadım ebelerin beceriksizligi yüzünden acilen sezeryana aldılar ama malesef oksijensiz kaldıgı için 3 ay zor yaşadı bebegimm eşim diyor bazen hamilleliğin başladı agladın, ağlayarakta bitirdin bazen buna da kızıyorum iyi şeyler düşünseydin ya ama ilk gebeliğimiz tecrübesiziz bilmiyoruz korkuyoruz , hatta hiç unutmam hamile bir bayanla karsılaşmıştım sezeryan olacaktı kim yapacak dedim devlet hastanesinde olacakmış kim denk gelirse o günkü doktor demişti ben deli gibi doktor arastırıyordum ama kadın yaptı dogumunu geldi bende eliboş çıktım hastaneden 9 ay canım dile kolay 9 ay heycanla bekledik onu bütün her şeyimi ona göre planlamıştım şimdi sanki hayatım itekleyerek devam ediyor gibi sadece zamnın gecmesini istiyorum yeniden hamilelik için... yazdıkların iyi geldi ara ara bizi yokla yalnız bırakma gercekten umutlandırıyorsunuz bizi
Ugurbocugum napiyosun
Kimseler kalmadi ya burda artik
Ben hafta sayiyorum artik doguma
Pes etmedim 3 defa uzuntu hayal kirikligi
4. Defa denedim bu sefer bende hersey guzel olucak diyerek girip cikicam o dogumhaneden insallah
Bebisin napio op benim icin tam sevmelik olmustur artik
Totosunu isir yumusak yumusak
Opuyorum canim ikinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?