Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok sağolun kızlar. içim evlat acısıyla yanarken inşallah hamile değilimdir dedim ya çok kötü yaaa

bence de canım, kötü niyetle söylemediğini bizim bildiğimiz gibi allah da biliyordur. o yüzden üzülmee..
in_ay sen kızı dr.a götürdün mü?

bence bu kanamadan sonra düşük tehlikesini atlaşmışsın bi daha da bişeycik olmayacak inşallah bu sefer daha rahat olmak lazım çünkü her an bişey olacak korkusu bence bebeği etkiliyor.ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevinemedim bile o kadar paronayaktım ki acaba dış gebelik mi mol gebelik mi düşücek mi diye ilk zamanların keyfini çıkaramadım 3 ayı atlattıktan sonra aman ense kalınlığı normal değilse diye endişe yaptım neyse o de normal çıkınca kalbi böbrekleri falan normal mi diye ayrıntılı ultrasonu bekledim o da normal çıkınca azıcık rahatladım azıcık ama her an aklımda ha öldü ha ölecek nasıl herşey bu kadar mükemmel olabilir diye diye küt gitti bi gün şok . yani demem o ki o kadar düşündüm ki düşündüğüm de başıma geldi herşeyi oluruna bırakıp anın tadını çıkarmak lazım derim ama yapabilir miyim keşke

bence de canım, kötü niyetle söylemediğini bizim bildiğimiz gibi allah da biliyordur. o yüzden üzülmee..
in_ay sen kızı dr.a götürdün mü?

haftaya cuma ameliyatımız var 11 mayısta....korkuyorum...basit birşey biliyorum ama en çokta ameliyata gidiş anı korkutuyor beni ayrılırken ağlamasa bari

ben de aldım psikolojik destek biraz faydasını gördüm ama herşey insanın kendisinde bitiyor bana burayı okuya okuya iyi oldum gibi geldi bi de tek ilacımın bir bebek olduğunu biliyorum ve her regl olduğumda yıkılıyorum. biz de evi taşımayı düşündük o kadar radikal kararlar aldık ki eşim işi bırakmayı hep benim yanımda kalmayı falan düşündü neyseki bu kadar abartmadık

burası bize de iyi geldi herkesin derdi ortak..Allah bu derdimizi unutturacak başka acı vermesin...

haftaya cuma ameliyatımız var 11 mayısta....korkuyorum...basit birşey biliyorum ama en çokta ameliyata gidiş anı korkutuyor beni ayrılırken ağlamasa bari

hadi bakalım allah yardımcınız olsun canım. o ağlar, sen daha çok ağlarsın. bi bakmışsın çoktan bitmiş bile ameliyat.
aaa bu arada ne diyeceğim beni arkadaş 2 gün önce doğumunu yaptı. rahmi iyi yapışma olmamış. ama bebiş 1800gr olunca küveze almışlar. ün. hastanesinde de boş yer olmayınca bebişi devlet hast. gödermişler. şimdi bebek için üzülüp duruyorlar:\

biran önce sağlığına da ailesine de kavuşur inşallah bebek...erkenmi doğdu neden kilosu az

ben de yeni psikolog aramalarındayım iyi oldum gibime geliyo sonra bir bakıyorum başa dönmüşüz... evet tek ilacımız yeni bebek ama...
o kadar radikal kararlara gerek yok sanırsam
canım allah hayırlısını versin ve beterinden saklasın hakkaten!

başın sağolsun canım. doktorum bana da kan pıhtılaşması dedi ama test önermedi ama biz yine de başka bi yerde testleri yaptırdık mthfr geninde birleşik heterozigot çıktı.doktoruma bu sonucu gösterdiğimde gerek yoktu başka bir sebep bulunamadığı için her halikarda kan sulandırıcı kullanacağımı söyledi (biz bebeğimizi patolojiye de gönderdik çok sağlıklıydı) şu anda aspirin içiyorum hamile kalınca da iğne olucan dedi. bu mthfr çoğu kadında varmış aslında ama herkeste aynı şeyi yapmıyor .sen patolojiye gönderdin mi bi de başka doktorlara gittin mi onlar ne dedi

biran önce sağlığına da ailesine de kavuşur inşallah bebek...erkenmi doğdu neden kilosu az

35+5te doğdu. zar zor tuttular bebeği. 24. haftadan beri kanama ve kasılma vardı. kımıldamadan yatıyordu. ama bana da biraz zayıf geldi. çok perişanlar. biz onların kötü örneğiyiz ya sürekli bebek ölecek gözüyle baktıkları için bir şey sorup konuşamıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…