Canım senin eski yazılarının bir kısmını okudum 6 ayı bekliyorum demişsin bıraktın mı korunmayı benim de sezeryan 4 ay oldu yapalı 1 yıl düşünüyorum ama bilemiyorum doktorda bana 6 ay dedi en a ara ara dikişlerim sızlıyor hala sende de var mı
Canim benimkisi tamamen doktorjn hatasi yuzjnden oldu, 9 ay boyunca hic sorunumuz yokken, doktorun beceriksizliyi yuzunden oglumu kaybetdim. O kadar zor gunler yasadim. Hastaneye ne umutlarla oglumu kucagkma almak icin gitdkm, ammma oradan elibos dkndum, hic ujutmadjm o gunleri, benimkisj normal dogumdu, sadece aceleye getirdikleri icin 3,300 bebegi doguramadim. Iki ay sonra kendimde bilmeden hamile kaldim, bu sayfa, buradaki arkadaslar, hepsi en buyuk destekcum oldu, sakin umudunu kaybetme, hep dua et, Allah bizleri ozel anneler listesjne koymus, simdi seninde benim gibi cennetde melegin var, yani sen bir melek annesisin, insallah en kisa zamanda hem cennetde hemde bu djnyada anne olursun.
benım de sızlıyor dikişler cnm özellikle sağ tarafı... üşüyünce oluyor sanırım... 7 ay oldu benım rabbım en hayırlı zamanda nasıp etsın ama hala korkuyorum ben..
Gercekdende hikayemiz benziyor, insallah sonumuzda benziyecek, allahdan umudunu kesme,hep dua et. Sukr et, neden,niye gibi sorular sorma. Sen yine gormushsun meleyini ben hic goremedim, sesinibile duyamadim, hangisi daha iyi bilmiyorum, 9 ay hasretle, sevgiyle icinde ne umutlarla buyutdugun,merakla beklediyjnyavrunu goremeden, cennete yollamakmi,yoksa gorupde kaybetmekmi? Gerci ne fark ederki aci ayni aci, ama cok sukur meleyim kucuk kardesini yolladi bana sizede yollayacak lutfen buna inanin.
Bugün bir arkadaşla konuştum benim sezeryanıma 9 yıl oldu hala ara ara sızladıgı oluyor diyor demekki sızlaması pek bir şey ifade etmiyor ben 1 yılı bekliyorum hem kilolarımı da vermiş olurum biraz
80 ile girdim ameliyata 69 kiloyum canım normal kilom 60 tı ona kadar düşeyim diyorum hiç dikkat etmemiştim ben ne bulduysam yemiştim bak aklıma düştü şimdi nasıl güzel günlerdi kızım karnımdaykenevet cnm bır ömür sürer dıo herkes sızıntılar... çok mu kilo almıstın cnm? ben 73 ile amelıyata gırdım şu an 56 kıloyum
selam melek anneleri eee artık bana müjde verme sırası geldi galibaaa...hamileyim kızlaaaaar...evet sonunda rabbim nasip eti inşallah burdaki tüm arkadaşlarımında bizimde bebeklerimiz göbüşümüzde büüyür sağ salim kucagımmıza alır büyütürüz.demiştim zaten size gün geçti diye test yaptım ozaman çıkmadı 8. gün bidaha aldım oda bozuk çıktı.vee dün sabah aldım yaptım silikte olsa kırmızı çizgiyi gördüm.duygularım karmaşık korku burukluk sevinç işte sizle paylaştıım.birbirimizin dualarına ihtiyacımız var
pek kimse yazmıyor bu aralar, benim hiç keyfim yok çevremde hamilelik haberleri alıyorum canım sıkılıyor eve kapanıp kimseyi görmek istemiyorum evet biliyorum bende hamile kalacagım benim inşallah bebeklerim olacak ama çok canım yanıyo yine de neden ben demiyorum aslaa ama kıskanıyorum onları aslında ne kadar gereksiz şeyleri kıskanmışım şimdiye kadar şu anda sğlıklı bebekleri olanlar benim gözümde çok şanslılar ve evlat acısı yaşamadan onları sağlıklarıyla görüp ölen anne babalar
ekteolacak merak etme sonuçta hamile kalmışsın sorun yok miletin 22 yıl olmuyor tedavi tüp bebek öyle kaybediyorlar onlar daha zor bend ebebeğimi yeni kaybetiğimde benimle hamile kaalnlar doğum yapmıştı mecburen görmeye giitim içim sızladı onlarınki kucağında benim ise toprağın altında sonra hata yaptığımı anladım yüce rabbim ya hiç vermeseydi ya hiç tatırmasaydı daha zordu biz melek annesiyiz orada şefaitçimiz olacaklar en kısa zamanda sağlıkla bebeğini alırsın kucağına inşlalah
Ben zaten sizleri gördükçe o kadar rahatlıyorum ki diyorum birgün bende burada melek annelerine moral vereceğim inşallah biliyorum olacak ama şimdiden hamilelik süreci korkutuyor beni aslında bunu düşünmek bile istemiyorum ya aynısı olursa duygularını atmak istiyorum beynimden ama bazen kuş gibi hafif hissederken bazen yüreğime bir taş oturuyor ki sorma bütün dünyanın yükü bende gibi geliyor gelgitler yaşamam normal sanırım evet zor bi hamilelik olacak ama ben bunu daha da zorlaştırmak istemiyorum bugün yeni bebekleri olan bir annenin fotolarını gördüm feyste agladım agladım agladım yapma bunu kendine dedim senin de olacak dedim ama diger yanım ben niye alamadım kuzumu kucagıma diye feryat ettiÇok uzun süredir göremedim gördüm ki günden güne yeni melek anneleri gelmiş gelmeye de devam edicek yasadiklarimiz hiçç kolay değil ama Rabbim sabir veriyo BMM tavsiyem hiç uzatmadan yeniden bebek düşünün inş da Rabbim nasip eder çünkü yüreği tek ferahlatan hayata tekrardan güzel bakmayi sağlayan yeni bi bebek sonra zmn Nasi geçiyor sasicaksiniz inş en yakin zmnda acilarimizin dönmesi dileğiyle şükürler olsun bnm kizim 8aylik olacak nerdeyse bundan 2 sene önce herşey bitmişti sanki hic bebeim olmucak zannediyordum ama karamsar olmayın güzel düşünün herşey güzel gelişiyor sonrasında...
be bebeğimde bağırsaklarında sıkıntı varmış. kızımda ki rahatsızlıkta bu son 3 ay içinde kendini belli edermiş
profa gittik.bu hastalığın nedeni bilnmiyormuş anne karnında tedavisi yokmuş bebek doğruktan sonrada
genelde hep olumsuz sonuçlanırmış yani bebekler genelde yaşamaz dedi.
yerdemiyiz göktemiyiz bilmiyorum. inşş rabbim şifa verir inşallahta sağ salim kavuşuruz bu defa oğlumuza
bizden dualarınızı eksik etmeyin lütfen
çok korkuyoruz eşimle konuşamıyoruz bile bu konuları inş rabbim nasip edecek sağ salim oğlumuzu bize
doğmadan şifasını verir inşşş
Hepimiz vereceğiz buradan güzel haberler inşallah güzel düşünmek lazım evet her hamile acaba bebeğime bir şey olur diye düşünürken biz iki kez düşüneceğiz hamileliklerimiz stresli olacak ama değer her şeye bebişlerimizi kucağımıza aldıktan sonra kuş gibi olacağız inşallah zaman iyi geliyor evet insana biraz daha iyileşiyorsun ama tv del gördüğün bebek reklamları bebek giysisi satan mağazalar o kadar çok şey hatırlatıyor ki onu bana, annem kıyafetlerini saklamıştı ama arada bir şeyler çıkıyor kapı süsü yapmıştı bi arkadaşım onu gördüm mesela yani hatırlıyorsun hiçbir uyarıcı olmasa da aklına geliyor zatenMerhaba melek anneleri,
Ben de bu forumun eskilerindenim, uzun zamandır buraya yazılanları okumuyor, okuyamıyordum. Maalesef ki yeni melek anneleri gelmiş. Son birkaç sayfayı okudum, beni bundan 20 ay öncesine götürdünüz. Hisler o kadar aynı ki...
Ahh o ilk aylar, insan aklını kaybedeceğini düşünüyor. Yıkılan hayaller, boş kalan eller... Alınan hamilelik haberleri,sokakta gördüğünüz bebekler bi kez daha acıyı yüzünüze vurur,içiniz burulur. En dipte hissedersiniz kendinizi ve hiçbir zaman siz eski siz olmazsınız artık. Bir an önce yeniden hamile kalmak istersiniz. Doktorunuz en sağlıklısı 2 yıl beklemek der. 2 yıl mı? Beklenir mi o kadar, beklenebilir mi? İçinizdeki yangını ancak meleğinizin kardeşi dindirir diye düşünürsünüz. Doktora ısrarla ben o kadar bekleyemem ki denir ve en az 6 ay bekle cevabı yeni bir umut olur size. Acınızla birlikte heyecanlı bir bekleyiş içine girersiniz. Yeni bir umut bağlar sizi hayata...
Ben 6 ay bile bekleyemedim, o kadar zor bir karardı ki... Ama sabrım yoktu. 2012 martında kaybettim kızımı ve 2012 ağustosunda oğlum "annecim,üzülme artık ben geliyorum" dedi. Stresli bir hamilelik,bu defa kavuşabilecek miyiz korkusu, geriye sayılan günler...
Allah'ıma binlerce şükür olsun ki 2013 nisanında kuzumu aldım kollarıma. Onunla birlikte ben de yeniden doğdum. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki, birkaç sayfayı okudum bana o zamanki hsislerimi yaşattınız uzun zaman sonra ilk günkü gibi ağlıyorum. Hele bir arkadaş durumu olmadığını meleklerinizin giysilerini istemiş. Mümkün mü böyle birşeybizim için bir bez parçası degil ,anlamı çok fazla...
Melek anneleri umudunuzu hiç kaybetmeyin. Vakti zamanı geldiğinde inşallah sizler de kucaklayacaksınız yavrularınızı. Bir süreç var ki herkes tüm aşamalarını tek tek yaşıyor. Kimi en başında kimi ortasında ... Allah sabrınızı arttırsın ve tez zamanda ve hayırlısı ile içinizdeki yangını söndürsün.
Ketenim inşallah Dr lar yanılmışlardır ya da yanılmadılarsa bile Rabbim şifasını verir. Sloganımızı tekrarla ketenim.be bebeğimde bağırsaklarında sıkıntı varmış. kızımda ki rahatsızlıkta bu son 3 ay içinde kendini belli edermiş
profa gittik.bu hastalığın nedeni bilnmiyormuş anne karnında tedavisi yokmuş bebek doğruktan sonrada
genelde hep olumsuz sonuçlanırmış yani bebekler genelde yaşamaz dedi.
yerdemiyiz göktemiyiz bilmiyorum. inşş rabbim şifa verir inşallahta sağ salim kavuşuruz bu defa oğlumuza
bizden dualarınızı eksik etmeyin lütfen
çok korkuyoruz eşimle konuşamıyoruz bile bu konuları inş rabbim nasip edecek sağ salim oğlumuzu bize
doğmadan şifasını verir inşşş
Hoşgeldin izmirlim. Görüyorum ki bu ara eskiler uğramış sayfaya.Merhaba melek anneleri,
Ben de bu forumun eskilerindenim, uzun zamandır buraya yazılanları okumuyor, okuyamıyordum. Maalesef ki yeni melek anneleri gelmiş. Son birkaç sayfayı okudum, beni bundan 20 ay öncesine götürdünüz. Hisler o kadar aynı ki...
Ahh o ilk aylar, insan aklını kaybedeceğini düşünüyor. Yıkılan hayaller, boş kalan eller... Alınan hamilelik haberleri,sokakta gördüğünüz bebekler bi kez daha acıyı yüzünüze vurur,içiniz burulur. En dipte hissedersiniz kendinizi ve hiçbir zaman siz eski siz olmazsınız artık. Bir an önce yeniden hamile kalmak istersiniz. Doktorunuz en sağlıklısı 2 yıl beklemek der. 2 yıl mı? Beklenir mi o kadar, beklenebilir mi? İçinizdeki yangını ancak meleğinizin kardeşi dindirir diye düşünürsünüz. Doktora ısrarla ben o kadar bekleyemem ki denir ve en az 6 ay bekle cevabı yeni bir umut olur size. Acınızla birlikte heyecanlı bir bekleyiş içine girersiniz. Yeni bir umut bağlar sizi hayata...
Ben 6 ay bile bekleyemedim, o kadar zor bir karardı ki... Ama sabrım yoktu. 2012 martında kaybettim kızımı ve 2012 ağustosunda oğlum "annecim,üzülme artık ben geliyorum" dedi. Stresli bir hamilelik,bu defa kavuşabilecek miyiz korkusu, geriye sayılan günler...
Allah'ıma binlerce şükür olsun ki 2013 nisanında kuzumu aldım kollarıma. Onunla birlikte ben de yeniden doğdum. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki, birkaç sayfayı okudum bana o zamanki hsislerimi yaşattınız uzun zaman sonra ilk günkü gibi ağlıyorum. Hele bir arkadaş durumu olmadığını meleklerinizin giysilerini istemiş. Mümkün mü böyle birşeybizim için bir bez parçası degil ,anlamı çok fazla...
Melek anneleri umudunuzu hiç kaybetmeyin. Vakti zamanı geldiğinde inşallah sizler de kucaklayacaksınız yavrularınızı. Bir süreç var ki herkes tüm aşamalarını tek tek yaşıyor. Kimi en başında kimi ortasında ... Allah sabrınızı arttırsın ve tez zamanda ve hayırlısı ile içinizdeki yangını söndürsün.
canım allah yardımcın olsun inşallah sağlıcakla alacaksın miniğini kucağınaherkese merhaba
tanıyan tanımayann hıc farketmez... bende melk annesiyimm. ve ıns rabbım bu sefer bebek annesi olmayı nasip etsin. pazartesi sabah altıda doguma gırıcemm. lutfen ısmımı duanızda gecırısenız cok mutlu olurum. dualara cok ıhtıyacımız var. ıns mutlu haberlerımıde yazarım sizee.
kızlar tobeguk, keten ,aysenaz ins herkes iidir. takıp edemedımm cok uzun zamandır. ıns herkess ııdır. yazmaya calısıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?