Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

evet o kadar duygularımız yaşadıklarımız ortakmışki arkadaşım ... tüylerm diken diken oldu.. zamanı gelince bizde burdan inş.. bebeğimzi kucağımıza aldığımz haberlerini sizn gibi vermek nasip olur inş.. dualarnzda unutmayn olurmu biz melek annelerini

canım bu konuda doktorlar farklı farklı söylüyorlar ben gittim doktora 1 yıl beklemen lazım dedi 1 yılmıı deyince en az 6 ay dedi en güzel cevabı senin ki vermiş sen kendini hazır hissedersen kafa bulandırmaya gerek yok bence saglıgın yerşndeyse hazır hissettiğin al kal

rabbım tez zamada hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah ınsanın bebegıyle sınavı cok zordur ben 4 bebegımı kaybettım sımdı cok sukur ıkı kızım var ogunlerı yasamak zor ama rabbım sabır versın sızlere basaka dert vermesın ınsalahh...

İkinci hamileliğimde bebeğimi kucağıma alacağıma inanamıyordum,ona dair planlar yaparken bile içimde hep " ya yine olmazsa " sorusu vardı. Ama Allah'ıma çok şükür.
Hamile kalınca tuhaf duygular içinde oluyor insan. Bir yandan mutluluk bir yandan korkular diğer yandan sabırsızlık...
Karmakarışık bir durum işte.
Ben 4,5 ay sonra hamile kaldım. Aslında çok erkendi, gittiğim birkaç doktor neden beklemedin falan dedi hatta.Neyseki dikilşler açısından bir sorun yaşamadım. Doktorum, riskli gebelik konusunda İzmir'de 1 numara denebilecek kadar iyiydi, ona güvendim.
Çok rahat bir hamilelik de geçirmedim. Muhtemelen stresten vücudumda gül hastalığı denen lekeler çıkmaya başladı. 6,5 aylıkken gebelik şekeri çıktı. Diyetisyene gittim, beslenmeme dikkat etmeme rağmen şekerim istenilen değerlerde değildi. Doktorum riske atmayalım dedi ve yaklaşık son 3 hafta insulin vurdum kendime. Arada tansiyonum yükseliyordu ama bunu büyük ihtimalle kendim stresten yapıyordum. Doktorum kan akımının hep istenilen değerlerde olduğunu söylüyordu.
Yanlış hatırlamıyorsam 28. haftadan sonra plesantada yaşlanma başladı. 37. haftayı doldurduğum gün sezeryan tarihine karar verdik ve doktorum doğumdan sonra bana tam zamanında bebeği almışız, rahim çok incelmiş dedi. Bu durumun erken hamile kalmamla ilgisi vardır heralde.
Tüm bunları karar vermende yardımcı olması için anlattım,hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah hepinizin güzel haberlerini alıcaz.

Cnm allah yardımcin oksun dualarimdasin.hayırlîsîyla evladina kavuşursun.

Bu topiği okumaya hiç cesaret edemiyordum
şimdi yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm Allahım hepinize sabırlar versin
en kısa zamanda kucağınızı doldursun hayırlısıyla
bende riskli bi gebelik geçirdim doktorum son ay beni eve göndermeyerek
hayatımın iyiliğini yaptı ve gece aniden durumu kötüleşen bebeğimi 36+5 kucağıma aldım
evde olsaydım o anda şu an bebeğim kucağımda olmayacaktı buyuk ihtimalle
ve her gittiğim doktor beni bir şeyin yok diyerek gönderdi
ani tansiyon çıkmalarım ve hafif preeklempsim vardı ..
dualarım sizinle ..

ne mutlu canım sana masallah Rabbim evladına hayırlı uzun ömür versin inşallah.
biz malesef o sansı bulamadık.benim evladım doktor ihmalinden gitti.
şimdi inşallah tekrar aynı seyi yasamayız diye dualar ediyorum.

Uzun zaman oldu yoktum ama kimseyi unutmadim aldim aysenazdan haberleri iste yine burdayim tam 1sene oldu gul kokulu oglumu kaybedisim gecmezdedigim gunler ggeldi gecti ama nasil iste zelalcim guzel haberleri bekliyorum vej tabiki aysenazim melekyayrun tobeguk vebutun melekannelerkmin

internetim olmadığı için uzun zamandır buraya gelemiyordum ama hep aklımda diğer sayfalara üstün körü baktımm yeniler var ne yazakki rabbim herkese yardımcı oluyor emin olunn inşallah unutuluyorrr mu hayırrr aslaaaa ama acıya alışıyoruzz....
5 aya yaklaştımm gebeliğimde oğlumdan ayrılalı 9 ay geçtiii hala gizli gizli akar gözlerimden yaş silerim hemen kimselere birşey belli etmemmmm hayatım hep böyle geçecekkk biliyoruuummm

hiç birimizinnn kucağıı boş kalmasınnn aminnn

hepimiz buralardan geldik geçtikkk
geri dönüp baktığımda 1 yıl önceki beni hatırlattınız bana
gerçirdiğiniz günler hiçç kolay değil
amaaa
geçiyor geçecekk
yavrunuz hiçç aklınızdan çıkmayacak kardeşine baktıkca onu düşüneceksiniz
ama şimdiki kadar üzülmeyeceksiniz
allahım sabrınızı arttırsın
önce hamile kalmanızı sonra yavrunuza sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallahh

Evet Ozaycim haklisin, buraya ilk geldiyimde tanidiklarimdan biride sensin, ne guzel gunlerdir diyemiyecegim malesef. Ama gercekden o zor gunleri birlikde atlatdik diye dusunuyorum, yemin ederim sizler olmasaydiniz ben bunu atlatamazdim,sizleri tanimadigim halde, en yakinlarkma bile anlatamadiklarimi hep sizlerle paylasdim. Umarim burata bizden sonra gelen melek anneleri de, gun gelicek bizim gibi kirik kalplerini meleklerinin kardesleriyle sevindirecekler. Ozay bana kendinden bahs et bir az. Birde Aaynurdan haberin varsa yaz bana ona uladmaya calisfim amma bir turlu bulamadim onu.

Izmirli merhaba beni hatirladinmi? Ne gunler yasadik bizler burda, hala yazarken bile gozlerim doluyor. Melek anneleri izmirlininde dediyi kimi Asla Umudunuzu kaybetmeyin. Bende eski yazilarima bakarsaniz hikayemi tam olarak anlarsiniz. 2012 nisan 14 de oglumu kayb etdim, o yuce Rabbime kurban olayim senesi bile dolmadan Allahim bizden aldigini bize tekrar 12 mart 2013 de geti verdi. Sukurler olsun, oglum qayet saglikli bir cocuk. K7zlarr insallah gjnu gelicek sizlere burda tekrar anne oldugunuzu yazicaksiniz, meleklerinizi anlatirken , caniniz eskusi gibi yanmiyacak amma bence gozletiniz hala dolucakdir, cunku duan benimki doldu,tasiyor bile. Allah sizlere guc versin, sizde bizim gibi b7r birjnize destek olun, kimseye anlatamafiklarinizi bir birinize cekinmed3n anlatin, destek olun. En onemlisi UMUDUNUZU ASLA KAYB ETMEYIN.

Son düzenleme:

iyiyiz böcüküm biz çok şükür kızım 5.5 aylık oldu ek gıdalar başlıyoruz yavaş yavaş izmirlinin dediği gibi doğumdan sonra günler nasıl geçiyo anlamadım diyebilirim (gerçi kızım huzursuzsa hastaysa hiçç geçmiyo ama olacak o kadar) öyle işte canım ücretsiz izin aldım evdeyim kızımlayım akşama kadar 1 haftadır k.validem var ondan girebildim buralara yoksa fırsatım olmuyo
aynurdan haberim yok malesef en son numarasını göndermişti konuşalım diye ben bir türlü arayamadım ama 2-3 ay öncesine iyilerdi kızıda oda sütüm az demişti öle iştee
sen nasılsın

slm melek annelerı aramıza yenı melek annelerı gelmış rabbım sabır versın...
kızım benden gıdelı 5ay oluyor 5 koca ay nasıl gectı anlayamadım hala ılk gunki gıbı aglıyorum geçen sene bua yada kızıma 2aylık hamıleydım dunyanın en mutlu ınsanıydım....
dun dr gıttım devlet hastanesıne hlç ıgılenmedı smear aldı madem zor gebe kalıyorsun korunmayı bırakabılırsın dedı
sevındım ama hala karanlık bır tunelın içerısınden çıkış yolunu bulamıyorum aklımda kızım zeynep durum var sadece bazen ölmek ıstıyorum ölumden korkan ben kızım orda dıye olumden korkmuyorum allahım dayanma gucu versın hepimize.....

amın canm ne guzel 5aya yaklaşmışsın rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın korunmayı bıraktım ama buay tutmadı olmadı zor hamıle kalıyorum zaten meleklerımızı unutmak ımkansız tabıkı eşım olunca gızlı aglar hemen sılerım bırtek teyzemle gorumcemın yanında aglıyabılıyorum annemın yanında zor tutuyorum kendımı çok uzuluyor ben aglıyınca saat bası arıyor aklı bende kalıyor canım annem onunda 2tane bebegı melek olmuş ....

kızlar dun bır arkadasımın akrabasının bebegı 39gunluk emzırırken nefes alamamış olmuş o anne için ne buyuk bır vıcdan azabı ilk bebegı daha 20yaşındaymış sınır krızlerı geçırıyormuş bır ömur kendını suçlayacak belkıde hep keşkelerr olacak duydugumda çok uzuldum

amin rabbim hepimizn kucağını doldursunn hamile kalmakla da iş bitmiyor.. daha daha korkular var maalesef ben kimselere belli etmiyorum ama hiç bir hayat faaliyetim yokk sadece evdeyim az çok anlıyorlardır durumumu

off çok zor yaaa aslında hiç suçluluk duymaması lazım aama gönlünee söz geçiremez ki kendi canını koyar ortaya kimse ondan fazla koruyucu olamaz ama olacak olanın önüne geçilmiyor maalesef rabbim ona sabır ve kalp ferahlığı versin onun gram suçu yokk

Melek annelerim nasılsınız biraz geçmişi okudum fazla gelip giden yok buraya gal,ba geçen yıl buzamanlar acıyla bu siteyi bulmuştum bugüne çok şükür RABBİME binlerce kez şükürler olsunki 2014 hepimizin yüzünü güldürcek allhım herkesin boş kalan kucağını doldurmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…