Merhaba melek anneleri,
Ben de bu forumun eskilerindenim, uzun zamandır buraya yazılanları okumuyor, okuyamıyordum. Maalesef ki yeni melek anneleri gelmiş. Son birkaç sayfayı okudum, beni bundan 20 ay öncesine götürdünüz. Hisler o kadar aynı ki...
Ahh o ilk aylar, insan aklını kaybedeceğini düşünüyor. Yıkılan hayaller, boş kalan eller... Alınan hamilelik haberleri,sokakta gördüğünüz bebekler bi kez daha acıyı yüzünüze vurur,içiniz burulur. En dipte hissedersiniz kendinizi ve hiçbir zaman siz eski siz olmazsınız artık. Bir an önce yeniden hamile kalmak istersiniz. Doktorunuz en sağlıklısı 2 yıl beklemek der. 2 yıl mı? Beklenir mi o kadar, beklenebilir mi? İçinizdeki yangını ancak meleğinizin kardeşi dindirir diye düşünürsünüz. Doktora ısrarla ben o kadar bekleyemem ki denir ve en az 6 ay bekle cevabı yeni bir umut olur size. Acınızla birlikte heyecanlı bir bekleyiş içine girersiniz. Yeni bir umut bağlar sizi hayata...
Ben 6 ay bile bekleyemedim, o kadar zor bir karardı ki... Ama sabrım yoktu. 2012 martında kaybettim kızımı ve 2012 ağustosunda oğlum "annecim,üzülme artık ben geliyorum" dedi. Stresli bir hamilelik,bu defa kavuşabilecek miyiz korkusu, geriye sayılan günler...
Allah'ıma binlerce şükür olsun ki 2013 nisanında kuzumu aldım kollarıma. Onunla birlikte ben de yeniden doğdum. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki, birkaç sayfayı okudum bana o zamanki hsislerimi yaşattınız uzun zaman sonra ilk günkü gibi ağlıyorum. Hele bir arkadaş durumu olmadığını meleklerinizin giysilerini istemiş. Mümkün mü böyle birşeybizim için bir bez parçası degil ,anlamı çok fazla...
Melek anneleri umudunuzu hiç kaybetmeyin. Vakti zamanı geldiğinde inşallah sizler de kucaklayacaksınız yavrularınızı. Bir süreç var ki herkes tüm aşamalarını tek tek yaşıyor. Kimi en başında kimi ortasında ... Allah sabrınızı arttırsın ve tez zamanda ve hayırlısı ile içinizdeki yangını söndürsün.
merhba melek anneleri... evet zaman o kadar cabuk geçiyorki meleğim benden gideli tam 5 ay oldu dün.. hiç geçmiycek sanıyordum nasıl atlatıcam bu günleri diyordum, ağlama krizlerine giriyorudum ama şükrettim hep kendimi bırakıcağım anda siz umut oldunuz kendime getrdnz beni. sadece ben değilim bu sınavda olan dedim sonra ve dahada şükreder oldumm.. be geçen hafta dr kontrlüne gittim ve korunamyı istersen bırakabilirsn artık dedi içim içime sığmadı RAbbim şükürler olsun dedim.. ama sonra bi korku içime düştü ya yine aynı şey başıma gelirse diye... dr da bu düşüncelern yersz olduğunu söyledi bu arada pıhtlaşma eğilimi varmış gebe kaldığımı öğrendim andan itibaren iğne ve coraspn başlarz dedi.
5 ay erkenmi arkadaşlar sezaryen sonrası beklemek için.. dr sen kendini hazır hissediyosan bekleme dedi ama . erkenmi diyede düşünmüyor değilim doğrusu .. fikirlerinizze ihtyacm var.. Allah hepimizn yardımcısı olsun ...
evet o kadar duygularımız yaşadıklarımız ortakmışki arkadaşım ... tüylerm diken diken oldu.. zamanı gelince bizde burdan inş.. bebeğimzi kucağımıza aldığımz haberlerini sizn gibi vermek nasip olur inş.. dualarnzda unutmayn olurmu biz melek annelerini
herkese merhaba
tanıyan tanımayann hıc farketmez... bende melk annesiyimm. ve ıns rabbım bu sefer bebek annesi olmayı nasip etsin. pazartesi sabah altıda doguma gırıcemm. lutfen ısmımı duanızda gecırısenız cok mutlu olurum. dualara cok ıhtıyacımız var. ıns mutlu haberlerımıde yazarım sizee.
kızlar tobeguk, keten ,aysenaz ins herkes iidir. takıp edemedımm cok uzun zamandır. ıns herkess ııdır. yazmaya calısıcamm
Bu topiği okumaya hiç cesaret edemiyordum
şimdi yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm Allahım hepinize sabırlar versin
en kısa zamanda kucağınızı doldursun hayırlısıyla
bende riskli bi gebelik geçirdim doktorum son ay beni eve göndermeyerek
hayatımın iyiliğini yaptı ve gece aniden durumu kötüleşen bebeğimi 36+5 kucağıma aldım
evde olsaydım o anda şu an bebeğim kucağımda olmayacaktı buyuk ihtimalle
ve her gittiğim doktor beni bir şeyin yok diyerek gönderdi
ani tansiyon çıkmalarım ve hafif preeklempsim vardı ..
dualarım sizinle ..
hepimiz buralardan geldik geçtikkk
geri dönüp baktığımda 1 yıl önceki beni hatırlattınız bana
gerçirdiğiniz günler hiçç kolay değil
amaaa
geçiyor geçecekk
yavrunuz hiçç aklınızdan çıkmayacak kardeşine baktıkca onu düşüneceksiniz
ama şimdiki kadar üzülmeyeceksiniz
allahım sabrınızı arttırsın
önce hamile kalmanızı sonra yavrunuza sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallahh
Merhaba melek anneleri,
Ben de bu forumun eskilerindenim, uzun zamandır buraya yazılanları okumuyor, okuyamıyordum. Maalesef ki yeni melek anneleri gelmiş. Son birkaç sayfayı okudum, beni bundan 20 ay öncesine götürdünüz. Hisler o kadar aynı ki...
Ahh o ilk aylar, insan aklını kaybedeceğini düşünüyor. Yıkılan hayaller, boş kalan eller... Alınan hamilelik haberleri,sokakta gördüğünüz bebekler bi kez daha acıyı yüzünüze vurur,içiniz burulur. En dipte hissedersiniz kendinizi ve hiçbir zaman siz eski siz olmazsınız artık. Bir an önce yeniden hamile kalmak istersiniz. Doktorunuz en sağlıklısı 2 yıl beklemek der. 2 yıl mı? Beklenir mi o kadar, beklenebilir mi? İçinizdeki yangını ancak meleğinizin kardeşi dindirir diye düşünürsünüz. Doktora ısrarla ben o kadar bekleyemem ki denir ve en az 6 ay bekle cevabı yeni bir umut olur size. Acınızla birlikte heyecanlı bir bekleyiş içine girersiniz. Yeni bir umut bağlar sizi hayata...
Ben 6 ay bile bekleyemedim, o kadar zor bir karardı ki... Ama sabrım yoktu. 2012 martında kaybettim kızımı ve 2012 ağustosunda oğlum "annecim,üzülme artık ben geliyorum" dedi. Stresli bir hamilelik,bu defa kavuşabilecek miyiz korkusu, geriye sayılan günler...
Allah'ıma binlerce şükür olsun ki 2013 nisanında kuzumu aldım kollarıma. Onunla birlikte ben de yeniden doğdum. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.
Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki, birkaç sayfayı okudum bana o zamanki hsislerimi yaşattınız uzun zaman sonra ilk günkü gibi ağlıyorum. Hele bir arkadaş durumu olmadığını meleklerinizin giysilerini istemiş. Mümkün mü böyle birşeybizim için bir bez parçası degil ,anlamı çok fazla...
Melek anneleri umudunuzu hiç kaybetmeyin. Vakti zamanı geldiğinde inşallah sizler de kucaklayacaksınız yavrularınızı. Bir süreç var ki herkes tüm aşamalarını tek tek yaşıyor. Kimi en başında kimi ortasında ... Allah sabrınızı arttırsın ve tez zamanda ve hayırlısı ile içinizdeki yangını söndürsün.
Evet Ozaycim haklisin, buraya ilk geldiyimde tanidiklarimdan biride sensin, ne guzel gunlerdir diyemiyecegim malesef. Ama gercekden o zor gunleri birlikde atlatdik diye dusunuyorum, yemin ederim sizler olmasaydiniz ben bunu atlatamazdim,sizleri tanimadigim halde, en yakinlarkma bile anlatamadiklarimi hep sizlerle paylasdim. Umarim burata bizden sonra gelen melek anneleri de, gun gelicek bizim gibi kirik kalplerini meleklerinin kardesleriyle sevindirecekler. Ozay bana kendinden bahs et bir az. Birde Aaynurdan haberin varsa yaz bana ona uladmaya calisfim amma bir turlu bulamadim onu.
internetim olmadığı için uzun zamandır buraya gelemiyordum ama hep aklımda diğer sayfalara üstün körü baktımm yeniler var ne yazakki rabbim herkese yardımcı oluyor emin olunn inşallah unutuluyorrr mu hayırrr aslaaaa ama acıya alışıyoruzz....
5 aya yaklaştımm gebeliğimde oğlumdan ayrılalı 9 ay geçtiii hala gizli gizli akar gözlerimden yaş silerim hemen kimselere birşey belli etmemmmm hayatım hep böyle geçecekkk biliyoruuummm
hiç birimizinnn kucağıı boş kalmasınnn aminnn
amın canm ne guzel 5aya yaklaşmışsın rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın korunmayı bıraktım ama buay tutmadı olmadı zor hamıle kalıyorum zaten meleklerımızı unutmak ımkansız tabıkı eşım olunca gızlı aglar hemen sılerım bırtek teyzemle gorumcemın yanında aglıyabılıyorum annemın yanında zor tutuyorum kendımı çok uzuluyor ben aglıyınca saat bası arıyor aklı bende kalıyor canım annem onunda 2tane bebegı melek olmuş ....
kızlar dun bır arkadasımın akrabasının bebegı 39gunluk emzırırken nefes alamamış olmuş o anne için ne buyuk bır vıcdan azabı ilk bebegı daha 20yaşındaymış sınır krızlerı geçırıyormuş bır ömur kendını suçlayacak belkıde hep keşkelerr olacak duydugumda çok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?