Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Dilaynur nasılsın cnm.artîk kimse ugramaz oldu buraya.herkeşler hamile yada dogum yaptı.sen napıyosun

Slm kızlar melek yavrum 11 gün sonra sezeryan olacaktı ama
şuan hastanede sancısı
var geceden beri bekliyormuş dualarınızı eksik etmeyin
inşş prensesini sağ salim kucağına alacak allahın izni ile

sen yardım et yarabbim ne zor bir durum allah sabır versin o anneye yaa işte hayat bu allah esirgesin büyütüp 15 yaşına getirdiğinde de kaybedebiliyorsun allah ne veriyorsa hayırlısını versin

Dilaynur nasılsın cnm.artîk kimse ugramaz oldu buraya.herkeşler hamile yada dogum yaptı.sen napıyosun
Mrb canım öyle ewet haklısın kimsecikler yok buralardabiz artık bayagı b,r büyüdük oğluşumla 1.5 ayımız var tadını çıkarıyoruz ama sagselim kucağıma almak istiyorum artık ya bişe olur düşüncesi bpsikolojimi bozdu iyice şimdilik bir problem yok allaha şü
kür ocağın sonunda sezeryan olcam allahın izniyle sen neyaptın korunmayı bıraktınmı

şuan hastanede sancısı

cnm benım güzel hbrlerını bekliyoruz
dualarım onula ve mınık kızıyla

şuan hastanede sancısı

cnm dualarım melek yavrumla işlah sağlıklı bi şekilde yavrusunu alır kucağına, cnm sen bi sıkıntılardan bahsetmiştin işallah hallolmuştur ne durumdasın?

cnm dualarım melek yavrumla işlah sağlıklı bi şekilde yavrusunu alır kucağına, cnm sen bi sıkıntılardan bahsetmiştin işallah hallolmuştur ne durumdasın?

melek yavrum çokşükür iyi sanıları var hafif ama bi sıkıntı yok bekletiyorlarmış.
bizimde sıkıntılarımız devam ediyor ama inş rabbim şifa verecek sa salim oğlumu bize nasip edecek.
bende korkuyla gidiyorum doktora her defasında aynı hastalık oğlunuzdada başlamış diyecekler diye çok korkuyorum
cuma günü gittik şuanda kistle ilgili bi durum gözüme çarpmadı dedi doktor ama 30.haftadan sonra olmuştu kızımda ki tümör
endişeli bi bekleyiş içinde bekliyorum ama rabbim büyük inş sağlıcakla nasip edecek bu defa

Arkadaslar ben melekyavrum
2 dusuk 1 olu dogum yapmis 3 melek annesi
4. Gebeligimde kader yuzume guldu ve dun sabah itibariyle dunyalar tatlisi bir pamuk sekerim canim kizim oldu
Sonra ayrintilari yazicam
Sezeryan bile acisizmis insan anne Olunca onu anladim
Sadece sunu bilin yine yazicam ama

Gercekten bu ugurda savasiniza devam edin
Mukafati paha bicilemez bir mutluluk
Tum hastane 4. Bebek diye seviyor kizimi
Sakin umudunuzu yitirmeyin

canım gözün aydın rabbım ıkınızıde sağlık sıhhat versın yavrununda bahtını güzel etsin güzel şeylere sıkıntı çekmeden ulaşılmıyor rabbım evladını sana senı ona bağışlasın ınan akrabam kardeşim gibi sevındım bu güzel habere

çoook sevindim canım ömür boyu sağlıklı sıhhatli olur inşallah yavrucuğun darısı tümmm bekleyenlere olsun inşallahhh

Artlk bendebu ay blramlyorum korunmayl insallah rabbim verir

mutlu haberlerini bekliyorum canım benim bir an önce inş Rabbim nasip etsin inş...

haberim var ama birde burdan tebrik edeyim dedim canım ya.
Allahım saglıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
keske yakın olsaydıkta minik prensesimizi canlı canlı sevmek nasip olsaydı.

Canm okadar cok sevindimki bebisini saglcakla kucagina almis olmana rabbm bebegine uzuun omurler versin gozlerim doldu okurken mutluluktan umudumuz oldun prensesin ismi ne canim kokusunu cek icine neguzeldir kokusu simdi onun

canımmm nasıl sevindim anlatamam ağladım hemen hep haberini bekliyordummm şu eski telden kurtulsaydım da size kavuşsaydım çok özledim ve bu haberi duyunca hasretim daha da arttııı beklemek çok zor geliyorr ama sonu çok güzel değil miii :) rabbim hepimize nasip etsin inşallah aminnn

rabbim sana eşine bağışlasın prensesinizi aminn minik cadı kime benziyooo onuda yaz fırsat buluncaa :)

bende bugün oğlumu ziyarete gittimm hasret giderdim kardeşiyle gittim inşallah kardeşi kucağımda da giderimm ağladım ama çok değil tuttum kendimi yağmurlar yağmış kuzuma

Cnm gözün aydin Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin cok sevindim Allah vizede nasip etsin

çok şükür nasıl sevindim anlatamam darısı diğer bekleyenlerin başına...
Allahım güzel günler göstersin size bebeğinizle birlikte inşallah

tobegukk sende beni habersiz bırakmaaaaaaa

oooooohhh çekeyim şöyle gözümüz aydın olsun canım kızınla ailen kocamn kocaman olsun.çok sevindim çok

arkadaşlar dilaynur şuan hastanedeymiş erken doğum belirtileri var .dualarınızı eksik etmeyin

bende uzun zamandır giremiyorum benimde bebeğim oldu 4 aylık maşallah.melek yavrum çok sevindim sağlıcakla büyüsün inşallah Allahım diğer tüm annelerimizi sevindirsin inşallah birdaha böyle acı göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…