Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar galiba bende hamileyim.test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.bi kaç gün daha geçince doktora giderim ama çok korkuyorum

gözünaydın cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler versin darısı bizim başımaza inşallah.

Kizlar cok sagolun
37+1 de dogum oldu
Bebegim biraz minik ama
Kari koca bambaska olduk sayesinde
Cokkkk saskiniz mutluyuz
Alllah herkese nasip etsin
Cok bekledim ama sonunda kavustum
Darisi siradaki arkadaslarimin basina

Kizlar cok sagolun
37+1 de dogum oldu
Bebegim biraz minik ama
Cokkkk saskiniz mutluyuz

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle büyütün inşallahhhh
darısı diğer melek annelerine olsun inşallah

dilaynur nerede peki şuan nasıl inşallah sağ salim atlatır bu günleriii

Çok sevindim melek yavrum :) allah sana bağışlasın yavrunu nasıl değişik bir duygudur şimdi o, bize de nasip olur inşallah

Kizlar cok sagolun
37+1 de dogum oldu
Bebegim biraz minik ama
Cokkkk saskiniz mutluyuz

canımm çok sevndmm Rabbim sağlıklı sıhhatli size bağışlar inş.. bebeğinizi.. ve bizede bol bol dua et olurmuu en çok ihtiyacmız olan şeyi yani dua... Allah ım bizlere o duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inş...

kızlar galiba bende hamileyim.test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.bi kaç gün daha geçince doktora giderim ama çok korkuyorum

Canm tebrik ederim saglikli bir hamilelik gecirip bebegini saglicakla kucagina alirsin insss haberdar et bizleri ...

Melekyavrum nası sevindim bilemezsin bebegimi kaybettigimde ilk siz bana destek olmuştunuz.o günleri hiç unutamam.sen ayşenaz dilaynur zelalperd daha sayamadıgîm birçok kişi hepinizin tek tek gùzrl haberlerini alıyoruz.yavrularınizi allah size bağışlasın.çook sevindim.sıra bizlerde inş.

merhaba arkadaşlar.. meleğimi kaybedeli 6 ay oldu ve dr korunmayı bırakablrsnz dedi ve 1 aydr kkorunmyrz . ayın 7snde adte oldum bir hafta sürdü. bugn yani ayın 20 nde tekrardan kırmızı bi leke geldi. ve adet öncesi şikayetler var kasık ağrısı falan.. sizce neden olmştr bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı???

slm melek anne sanırım sadece sen varsın bebegını neden kaybettın.
bu arada hamıle olmadan önce bendende kırmızı leke gelmıştı adet öncesı
kıst oluştu dıye uzulmuştum o ay hamıleydım..

baban üzerine atarken soğuk toprağı bebegım;
aslında yuregıme atmıştı benım,sensızlıkle cok usudum..
isyan uçurumunun eşiğine gelmişken ınancım;
ölümsüzlüğe gecen varlığın;''benı ebedıyyen kaybetme''diyerek tuttu ellerimden..
artık aldığım her nefeste Rabbıme sukur var!!
sarıp sarmaladığım bır kızım olmasada;
cenette bır ''MELEGIM''var..

cnm bnm içini ferah tut bol bol dua oku en çok buna ihityacın var seni en çok bu rahatlatır sana şöyle bi örnek vermek istiyorm çok yakın bi arkadaşımla ikimizin hamileliğide birdi sadece o bnden brz öndeydi çocuğun kafasında bi problem olduğu doğar doğmaz beyin ameliyatı olması gerektiği söylendi ve cnm kız tabiki üzüldü ama bnm bebeğim iyi hç bşy olmayacak dedi çok güçlü davrandı sürekli moralini yüksek tuttu ve bana sağlıklı denen bebeğim melek oldu o doğum yaptı çocuğun hç bir şeyi yok şuanda 7 aylık oldu bütün testler yapıldı hç birşeyi yok maşallah çok sağlıklı bi bebek,,işte moral çok önemli sen moralini yüksek tut hç bir şey olmayacak Allah ın izni ile yavrunu sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş.cnm stres yapıpta bebeğide strese sokma sen sadece kendine çok iyi bak cnm moralini yüksek tut...

Kizlar cok sagolun
37+1 de dogum oldu
Bebegim biraz minik ama
Cokkkk saskiniz mutluyuz
melek yavrum canım çok sevindimm yaaaa çok mutlu oldum sağlıklı güzel günlerini gör inş. hayırlısı ile inş.bizde sağlıkla kucağımıza alırız inş. darısı tüm melek annelerinin başına :)

Rabbim sabır versin cok zor günler biliyorum.
Zaman sadece zaman gerekli

en basından berı okudum sayfaları senınde nasıl bı süreçten gectıgını bılıyorum..
kızım kuvezde 14 gun yasadı.kucagıma aldım...hersey duzeldı ıyı gıdıyo derken vefat haberını aldık..
sen şimdı hamıleymışsın cok sewındım..Allah tamamına erdırsın..
bende hıç korunmamayı düşünüyorum..ama bugun 41.gun olduğu halde kanamam devam edıyo:S

rıca edıyorum bana yardımcı olun 41.gun olduğu halde doğum yapalı aşırı kanamam var..5 gun önce dr ye gıttım adet kanaması olabılır 10 bekle dewam ederse gel dedı.ama hala aşırı sekılde dewam edıyo((..aranızda böyle olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…