rıca edıyorum bana yardımcı olun 41.gun olduğu halde doğum yapalı aşırı kanamam var..5 gun önce dr ye gıttım adet kanaması olabılır 10 bekle dewam ederse gel dedı.ama hala aşırı sekılde dewam edıyo((..aranızda böyle olan varmı
çok geçmiş olsun canım acını derinden yaşıyorum yaşayan bilir bizim gibi melek anneleri kanama olması normal 60 güne kadar kanama ola bilir korkma rahim toparlanıyor normalmı doğurdun yoksa sezeryanmı bide ilk bebeğinmiydi
Melekyavruuuum, canıııımmmmm gözün Aydın, Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin inşallah canım. Çok ama çooook sevindim. Darısı biz melekannelerinin başına olsun innnnşallahhhhhhhh!!!!!Arkadaslar ben melekyavrum
2 dusuk 1 olu dogum yapmis 3 melek annesi
4. Gebeligimde kader yuzume guldu ve dun sabah itibariyle dunyalar tatlisi bir pamuk sekerim canim kizim oldu
Sonra ayrintilari yazicam
Sezeryan bile acisizmis insan anne Olunca onu anladim
Sadece sunu bilin yine yazicam ama
Gercekten bu ugurda savasiniza devam edin
Mukafati paha bicilemez bir mutluluk
Tum hastane 4. Bebek diye seviyor kizimi
Sakin umudunuzu yitirmeyin
İnayım Rabbim nasip ederse tam 30 günüm var doğuma. Dualarınızı bekliyorum canımtobegukk sende beni habersiz bırakmaaaaaaa
Rabbim yüzünü güldürsün, acil şifalar versin inşallah.arkadaşlar dilaynur şuan hastanedeymiş erken doğum belirtileri var .dualarınızı eksik etmeyin
Umarım hamilesinde canım ama şimdiden gözün Aydın demek istiyorum ben:))kızlar galiba bende hamileyim.test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.bi kaç gün daha geçince doktora giderim ama çok korkuyorum
Başın sağolsun arkadaşım, Rabbim gani gani sabırlar versin ve bir an önce kucağını doldursn inşallahslm arkadaşlar maalesef bende melek annesı olanlardanım..
11 kasımda kızımı sezeryanla doğum yaptım 25 kasımda kaybettım ve cok mutsuzum
Canım benim kanamam 1 ay sürmüştü sonra birkaç gün sonra tekrar kanama başladı. Ama çooook çoook yoğundu. Resmen böyle dizlerime kadar iniyordu. Meğer adet olmuşum ama vücut kendi kendine iltihap ürettiğinden aşırı kanama oluşmuş. Bir kaç gün hastanede yatıp tedavi gördüm ve iyileştim şükür ki. Tabi ben ennn kötü örneğim. Senin böyle de olmayabilir.rıca edıyorum bana yardımcı olun 41.gun olduğu halde doğum yapalı aşırı kanamam var..5 gun önce dr ye gıttım adet kanaması olabılır 10 bekle dewam ederse gel dedı.ama hala aşırı sekılde dewam edıyo((..aranızda böyle olan varmı
merhaba arkadaşlar.. meleğimi kaybedeli 6 ay oldu ve dr korunmayı bırakablrsnz dedi ve 1 aydr kkorunmyrz . ayın 7snde adte oldum bir hafta sürdü. bugn yani ayın 20 nde tekrardan kırmızı bi leke geldi. ve adet öncesi şikayetler var kasık ağrısı falan.. sizce neden olmştr bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı???
Zaman cabukmu gecti yada biz cabuk gecti diye kendmizmi avutuyoruz.. Senden bi ay sonra kaybetmstm bnde melegimi aylar gecmez saniyodum ama bak gecti ve simdi korunmayi braktk cok sukur. Ins en kisa zamnda kavusruz meleklermzn kardeslerne...
Rabbim yardımcın olsun teselli olcak verecek bir cümle yok bu durumda rabbim sabrını arttrsın inş.tez zamanda tekrardan dolar o boş kalan kucağın 2012 giderken canım oğlumu götürmüştü ama şimdi rabbim yine nasip etti boş kalan karnım doldu bir ay sonrada umarım kucağım dolcak zor dönemlerden acı dolu günlerden buraya kadar geldik darısı size olsun inş.kızlar aranıza bende geldim,
10 gün önce rahim yetmezliğinden 21 haftalık bebeğimi kaybettim canlı doğdu oğlum bi saat dayanabildi aldık getirdik eve karnımdaydı elime verdiler minicik bedenini...ertesi günde buz gibi toprağa koyduk şuan o kadar kötüyüm ki hiç geçmeyecek gibi sanki hala karnımda kıpırdıyo gibi ama yok rüyadamıyım diyorum uyanıcakmıyım herşey o kadar güzeldiki onunla olmak onunla konuşmak çok çok zor bi süreç var önümde diyorum ama napıcam nerden başlıcam bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalllahhh
Rabbim yardımcın olsun teselli olcak verecek bir cümle yok bu durumda rabbim sabrını arttrsın inş.tez zamanda tekrardan dolar o boş kalan kucağın 2012 giderken canım oğlumu götürmüştü ama şimdi rabbim yine nasip etti boş kalan karnım doldu bir ay sonrada umarım kucağım dolcak zor dönemlerden acı dolu günlerden buraya kadar geldik darısı size olsun inş.
bu acıyı yaşamayan kimse anlamz asla inş.son 1 ay umarım budefa yüzüm güler rabbim herkesin boş kalan kucağını doldurur iyi dileklerin için teşekür ederimamin cnmmm...evet denilecek bişey yok zaman gerek...inşallah Rabbim annelik duygusunu doya doya yaşamayı nasip etsin hepimize bir daha acı yüzü göstermesin...sende inşallah yavrunu sağlıcakla kucağına alıp büyüt...bizlerede dua et nolurr...bizi bizden başka kimse anlayamaz anlamıyorlarda zaten
başın sağolsun rabbim sabır versin umarım zamanla bu zor günler biraz hafifler geçenyıl 19 kasımda bitmişti hayat oğluşum uçup gtmişti ama bugüne bin şükür şimdi minik mucizemle içim kıpır kıpır rabbim sanada nasip etsin inş.sen sağlığına dikkat et yeter bende sezeryan oldum ve 6 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür bir problem yaşamadım sezeryanla ilgili
ınş. sagsalım kucağına alırsın uzun ömürlü olur bebegın..benım içimde hep bı korku var yıne aynı olursa dıye..
bende hemen hamıle olmak ıstıorum..daha 42.gun ama kızımı toprakta degıl tekrar krnımdaymış gıbı hissetmek ıstıyorum.bugun tekrar mezarına gıtcez babasıyla..
sızdede öyle oldu mu bılmıyorum..bazen kızıma resmıne bakıyorum yabancı gıbı sankı hıç yaşanmamış gıbı hersey.
bu yüzdende kendımı cok suçluyorum..
Kendni suclama sakin bndede ayni seyler oldu cunku.. eger oylede olmasaydi hersey daha zor olurdu , kafani dagtacak seyler yap gelecegi dusun ama arada sirada konus kiznla ben oyle rahatliyorum zamn gecsin bak hafiflcek icndeki yangin yeterki guclu olup Rabbime sigin...
canım kendini suçlayarak yıpratma acıyı yaşadık zaman geçti üstünden ama asla unutmuyorsun 13ay oldu yavrum yaşasaydı şöyle olurdu böyle olurdu deyip duruyorum hç dilimden düşmüyor hele birde yaşıtlarını görünce kahroluyorum hamile ve bebek görmek istemiyordum 6 ay boyunca ama hamile kaldığımdan beri içim daha huzurlu hala bile hiç bebek öpmedim bebek ziyaretlerine gtmedim en yakınıma bile ama doğum yaparsam sağ selim oğluşumu ve kızımı alıp bebek ziyaretlerine gidecem sende bunları yaşıyorsun ama şuan sadece kendine dikkat et hemen hamile kalmak isityrsun ama enaz 3 ay daha bekle derim ben sana en kısa burda lavinya galiba o bile 4 aay bekledi okadar sabırızdı oda ama bir problemi yok sanırım onunda
Zaman cabukmu gecti yada biz cabuk gecti diye kendmizmi avutuyoruz.. Senden bi ay sonra kaybetmstm bnde melegimi aylar gecmez saniyodum ama bak gecti ve simdi korunmayi braktk cok sukur. Ins en kisa zamnda kavusruz meleklermzn kardeslerne...
canım kendini suçlayarak yıpratma acıyı yaşadık zaman geçti üstünden ama asla unutmuyorsun 13ay oldu yavrum yaşasaydı şöyle olurdu böyle olurdu deyip duruyorum hç dilimden düşmüyor hele birde yaşıtlarını görünce kahroluyorum hamile ve bebek görmek istemiyordum 6 ay boyunca ama hamile kaldığımdan beri içim daha huzurlu hala bile hiç bebek öpmedim bebek ziyaretlerine gtmedim en yakınıma bile ama doğum yaparsam sağ selim oğluşumu ve kızımı alıp bebek ziyaretlerine gidecem sende bunları yaşıyorsun ama şuan sadece kendine dikkat et hemen hamile kalmak isityrsun ama enaz 3 ay daha bekle derim ben sana en kısa burda lavinya galiba o bile 4 aay bekledi okadar sabırızdı oda ama bir problemi yok sanırım onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?