Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok geçmiş olsun canım acını derinden yaşıyorum yaşayan bilir bizim gibi melek anneleri kanama olması normal 60 güne kadar kanama ola bilir korkma rahim toparlanıyor normalmı doğurdun yoksa sezeryanmı bide ilk bebeğinmiydi

sezeryanla oldu.ılk basta 8 haftalık bebegımın kalbı durmasıyla kürtaj oldum.1 yıl sonra kızıma hamıle kaldım..herseyını bı hewesle aldım odasını susledım..hamılelıgım boyunca hıç sorun yok dendı..doğuma gırerken içime dusen bı acı vardı ağlayarak gırdım..halada ağlıyorum..cok özlüyorum..bır akcıgerı gelışmemıştı.ve ters damar söz konusuydu..amelıyat oldu..değerler duzeldı dıye sewınırken enfeksiyondan kaybettık bebegımı..cok tuhaf bı ruh halındeyım.gözümü karartıp hıç korunmak ıstemıyorum..hemen hamıle kalamıyorum zaten

Melekyavruuuum, canıııımmmmm gözün Aydın, Rabbim sağlıklı, hayırlı, uzun ömürler versin inşallah canım. Çok ama çooook sevindim. Darısı biz melekannelerinin başına olsun innnnşallahhhhhhhh!!!!!
tobegukk sende beni habersiz bırakmaaaaaaa
İnayım Rabbim nasip ederse tam 30 günüm var doğuma. Dualarınızı bekliyorum canım))
arkadaşlar dilaynur şuan hastanedeymiş erken doğum belirtileri var .dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim yüzünü güldürsün, acil şifalar versin inşallah.
kızlar galiba bende hamileyim.test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.bi kaç gün daha geçince doktora giderim ama çok korkuyorum
Umarım hamilesinde canım ama şimdiden gözün Aydın demek istiyorum ben:))
slm arkadaşlar maalesef bende melek annesı olanlardanım..
11 kasımda kızımı sezeryanla doğum yaptım 25 kasımda kaybettım ve cok mutsuzum
Başın sağolsun arkadaşım, Rabbim gani gani sabırlar versin ve bir an önce kucağını doldursn inşallah((((
Canım benim kanamam 1 ay sürmüştü sonra birkaç gün sonra tekrar kanama başladı. Ama çooook çoook yoğundu. Resmen böyle dizlerime kadar iniyordu. Meğer adet olmuşum ama vücut kendi kendine iltihap ürettiğinden aşırı kanama oluşmuş. Bir kaç gün hastanede yatıp tedavi gördüm ve iyileştim şükür ki. Tabi ben ennn kötü örneğim. Senin böyle de olmayabilir.
Eğer kanaman yoğunsa bir daha doktora git derim ben. İlaç tedavisiyle düzelirsin inşallah canım. Geçmiş olsun.

Zaman cabukmu gecti yada biz cabuk gecti diye kendmizmi avutuyoruz.. Senden bi ay sonra kaybetmstm bnde melegimi aylar gecmez saniyodum ama bak gecti ve simdi korunmayi braktk cok sukur. Ins en kisa zamnda kavusruz meleklermzn kardeslerne...

cok teşekkür ederım tobeguk cvb için..
yarın tekrar dr ye gıtcem.o kadar mutsuz huzursuzum kı...içimde patlamaya hazır bı bomba var sankı nefret dolu içim...dua edıyorum sureklı ama içimdekı o karamsarlığı atamıyorum..burda hep okudum butun sayfaları tekrar hamıle olup bebeklerını alanlara cok ama cok sewındım..ınş..bende o mutlu gunlerı görurum ama kızımın yerı bambaskaaa pamuğum o benım

Zaman cabukmu gecti yada biz cabuk gecti diye kendmizmi avutuyoruz.. Senden bi ay sonra kaybetmstm bnde melegimi aylar gecmez saniyodum ama bak gecti ve simdi korunmayi braktk cok sukur. Ins en kisa zamnda kavusruz meleklermzn kardeslerne...

ınş. hemen mujdelı haberı alırsın..Rabbım cok bekletmesın sağlıklı bı sekılde..bende hıç korunmayı düşünmüyorum..

kızlar aranıza bende geldim,

10 gün önce rahim yetmezliğinden 21 haftalık bebeğimi kaybettim canlı doğdu oğlum bi saat dayanabildi aldık getirdik eve karnımdaydı elime verdiler minicik bedenini...ertesi günde buz gibi toprağa koyduk şuan o kadar kötüyüm ki hiç geçmeyecek gibi sanki hala karnımda kıpırdıyo gibi ama yok rüyadamıyım diyorum uyanıcakmıyım herşey o kadar güzeldiki onunla olmak onunla konuşmak çok çok zor bi süreç var önümde diyorum ama napıcam nerden başlıcam bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalllahhh

Rabbim yardımcın olsun teselli olcak verecek bir cümle yok bu durumda rabbim sabrını arttrsın inş.tez zamanda tekrardan dolar o boş kalan kucağın 2012 giderken canım oğlumu götürmüştü ama şimdi rabbim yine nasip etti boş kalan karnım doldu bir ay sonrada umarım kucağım dolcak zor dönemlerden acı dolu günlerden buraya kadar geldik darısı size olsun inş.

başın sağolsun rabbim sabır versin umarım zamanla bu zor günler biraz hafifler geçenyıl 19 kasımda bitmişti hayat oğluşum uçup gtmişti ama bugüne bin şükür şimdi minik mucizemle içim kıpır kıpır rabbim sanada nasip etsin inş.sen sağlığına dikkat et yeter bende sezeryan oldum ve 6 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür bir problem yaşamadım sezeryanla ilgili

amin cnmmm...evet denilecek bişey yok zaman gerek...inşallah Rabbim annelik duygusunu doya doya yaşamayı nasip etsin hepimize bir daha acı yüzü göstermesin...sende inşallah yavrunu sağlıcakla kucağına alıp büyüt...bizlerede dua et nolurr...bizi bizden başka kimse anlayamaz anlamıyorlarda zaten

bu acıyı yaşamayan kimse anlamz asla inş.son 1 ay umarım budefa yüzüm güler rabbim herkesin boş kalan kucağını doldurur iyi dileklerin için teşekür ederim

ınş. sagsalım kucağına alırsın uzun ömürlü olur bebegın..benım içimde hep bı korku var yıne aynı olursa dıye..
bende hemen hamıle olmak ıstıorum..daha 42.gun ama kızımı toprakta degıl tekrar krnımdaymış gıbı hissetmek ıstıyorum.bugun tekrar mezarına gıtcez babasıyla..
sızdede öyle oldu mu bılmıyorum..bazen kızıma resmıne bakıyorum yabancı gıbı sankı hıç yaşanmamış gıbı hersey.
bu yüzdende kendımı cok suçluyorum..

Kendni suclama sakin bndede ayni seyler oldu cunku.. eger oylede olmasaydi hersey daha zor olurdu , kafani dagtacak seyler yap gelecegi dusun ama arada sirada konus kiznla ben oyle rahatliyorum zamn gecsin bak hafiflcek icndeki yangin yeterki guclu olup Rabbime sigin...

ewet mezarına gıdıp konuşuyorum..resmıyle konuşuyorum.ama rüyamda farklı bebekler görüyorum kızımı göremiyorum.
senın neden vefat ettı bebegın..ve kac ay oldu.?

canım kendini suçlayarak yıpratma acıyı yaşadık zaman geçti üstünden ama asla unutmuyorsun 13ay oldu yavrum yaşasaydı şöyle olurdu böyle olurdu deyip duruyorum hç dilimden düşmüyor hele birde yaşıtlarını görünce kahroluyorum hamile ve bebek görmek istemiyordum 6 ay boyunca ama hamile kaldığımdan beri içim daha huzurlu hala bile hiç bebek öpmedim bebek ziyaretlerine gtmedim en yakınıma bile ama doğum yaparsam sağ selim oğluşumu ve kızımı alıp bebek ziyaretlerine gidecem sende bunları yaşıyorsun ama şuan sadece kendine dikkat et hemen hamile kalmak isityrsun ama enaz 3 ay daha bekle derim ben sana en kısa burda lavinya galiba o bile 4 aay bekledi okadar sabırızdı oda ama bir problemi yok sanırım onunda

ınş. sagsalım alırsın senın için cok dua etcem Rabbım tekrar ewlat acısı yasatmasın ınş. ömür boyu sana hayırlı ewlat olur.
benım zaten nerdeyse bırbucuk ayı bıttı.hemen hamıle kalamam dıye beklemek istemiyorum.
sızı ılk sayfalarda okudum eskılerın hepsı nerdeyse hemen hemen hamıle yada bebegını kucağına aldı.hepınız adına cok sewındım ınş. darısı burdakı yenı olan bızlerın basına..
ama suan yasadıgın hamılelık surecındekı korkuları nasıl aştın?.bana son güne kadar gayet sağlıklı bebek denmıştı..hatta 36.haftamda bılerenklı dooplere gırdıgım halde..:44:

ne ölüm sana yakıştı bebegım,
nede toprağın altı...
hıç görmesemde cenneti
işte tam sana göre orası..cunku kokusu; aynı senın tenın
suretın ordan bır parça...
cennetım benım sonkez koklasaydım senı...öpseydim doya doya..
bır ömürlük cekseydım kokunu içime..
son nefesımı verecegım ogunde bıle kokun olsaydı her zerremde..
dınmeyen özlemım..kapanmayan yaram..gururum,cennetım...
keskee benıde alsaydın yanına bebegım...

canımm zaman geçti evet çok şükür sanki hiç geçmiycek sanıyordum hiç geçmiycek.. ama 6ay olduve dr kendini hazır hissedyrsan artık korunmayı bırakablrsn dedi o kadar mutlu oldumki ama bi taraftandan çok korktum. inş. en hayrlı zamanda tekrardan sorunsuz bi hamilelk geçirmeyi RAbbim nasip eder.. nve kornmayı bıraktım artık. RAbbim ne zaman kısmet eder bilmyrm.. ama bu ay adet biitmnden 1 hafta sonra kasıklarımda ağrı ve çok az bi kanamam oldu akşam. çok korktum. tahmini yumurtlama gününe denk geldi ama neden oldu bilmyrmm.. ama şunu çok iyi biliyrmki hamile olmayı bebeğimn tekmesinii hissetmeyi çok istiyrmm.... dua edelim hepimiz de birbirimeize.. Rabbim hepimize en kısa zamnda nasip eder ve kucağımıza alırız hayırlsıyla........

canım doktorum 4 ay dedi bende dişimi tedavi oldum engel olsun diye yoksa bekleyemiyordum çok ama çok sabırsızdım diş tedavisiyle zaptettim kendimi 5 ayda hamile kaldım şuan 5 ayı bitirdim hiç bir sıkıntım yok çok şükür

yeni gelen arkadaşlara Allahtan sabır diliyorumm şuan acılarını en yoğun yaşadıklaarı zamanlar ....hepimiz geçirdik o zamanları .....inşallah hepimizin kucakları dolar rabbim evlatla sınadı bizi artık merhametini gösterir bir daha yaşamayız inşallahh amin....

şuan beklemenin çok zor olduğunu ve ne demek olduğunu bende bilirim sayfanın en sabırsızıydım belkide ama burada çok çok daha fazla bekleyenler var en hayırlı vakitte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…