kızlar aranıza bende geldim,
10 gün önce rahim yetmezliğinden 21 haftalık bebeğimi kaybettim canlı doğdu oğlum bi saat dayanabildi aldık getirdik eve karnımdaydı elime verdiler minicik bedenini...ertesi günde buz gibi toprağa koyduk şuan o kadar kötüyüm ki hiç geçmeyecek gibi sanki hala karnımda kıpırdıyo gibi ama yok rüyadamıyım diyorum uyanıcakmıyım herşey o kadar güzeldiki onunla olmak onunla konuşmak çok çok zor bi süreç var önümde diyorum ama napıcam nerden başlıcam bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalllahhh
canım doktorum 4 ay dedi bende dişimi tedavi oldum engel olsun diye yoksa bekleyemiyordum çok ama çok sabırsızdım diş tedavisiyle zaptettim kendimi 5 ayda hamile kaldım şuan 5 ayı bitirdim hiç bir sıkıntım yok çok şükür
yeni gelen arkadaşlara Allahtan sabır diliyorumm şuan acılarını en yoğun yaşadıklaarı zamanlar ....hepimiz geçirdik o zamanları .....inşallah hepimizin kucakları dolar rabbim evlatla sınadı bizi artık merhametini gösterir bir daha yaşamayız inşallahh amin....
şuan beklemenin çok zor olduğunu ve ne demek olduğunu bende bilirim sayfanın en sabırsızıydım belkide ama burada çok çok daha fazla bekleyenler var en hayırlı vakitte sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
ınş.hayırlısıyla kucağına alırsın..dr bana 1 sene bekle dedı..mumkun degıl..çıldırırım bır sene cok uzun 6 ay bıle cok uzun..
benım için bebek tek şifam olur..kızımı karnımda bılmek ıstıyorum..cok korkuyorum tekrar hamıle olamamaktan bebegımın olmamasından
amin hepimiz inşallah neden bir sene diyor peki farklı bir durum var mı başka doktora da git ben hamile kaldıktan sonrada çok doktora gittim kimse niye hamile kaldın demedi 6 ay da uzun gelir elbet ama buradaki hemen hemen bütün arkadaşların doktorları 6 ay dedi çok uzun geliyor evet ama geçince de nasıl geçtiğini anlamıyorsun sen folik asitini 3 ay önceden almaya başla başka doktora da git muhakkak kitap oku çık gez ben bol bol dizi izliyordum netten öyle vakit geçiriyordum ama erken de kalma sabret zor biliyorum bunu yazmaktanda nefret ediyorum çünkü vakti zamanında da bana yazdılar şimdi de hamilelik geçmiyor inan
haklısın bencede beklemelıyım ama işte kalbıme söz gecıremıyorum..zaten nerdeyse 2 hafta sonra 2 ay bıtmış olcak bıle..
saol paylaşımın için..ben kayınvalıdemlı altlı ustlu oturuyorum maalesef yeme içme bır..psıkolojım o yüzden dahada bozuk..zaten onun yüzünden berbat bı hamılelık gecırdım.hamıleyken hastalandım bır tabak çorba bıle getırmedı bakmadı bıle..o hastayken ben kendım yedırıyodum.....
o yüzden içim nefret dolu....ewden nefret edıyorum..eşim çalışmamı ıstemıyor..dışarı çıkınca k.valıde nın nereye gıdıyo demesı sınırımı bozuyo..eşimle bırbırımızı cok sewıyoruz...çocuk olunca yeme içme ayrılcaktı...ama maalesef sımdı hersey sıl bastan..dua edın bana nolur...
senin durumunda daha sıkıntılıymış eşine bahset canının çok sıkıldığını ayrı yemek istediğini falan anlat canım... anneni falan çağır ...ne diyecek falan diye düşünme kimse senden önemli değil...... kimse senin acını anlamaz eşinde evladını kaybetti ama o bile seni anlamaz .....o senin karnındaydı ......gerekiyorsa küs, çık dışarı gez dolaş nereye derse bunalıyorum de ....seni anlamak zorundalar... sen onları değil onlar sana anlayışlı olacakk ....sakın ama sakın kendinden ödün verme sen en kıymetlisin gerekiyorsa cadı ol ama bunaltma kendini iyileşmen için moralininde iyi olması lazımm
merhaba arkadaşlar.. meleğimi kaybedeli 6 ay oldu ve dr korunmayı bırakablrsnz dedi ve 1 aydr kkorunmyrz . ayın 7snde adte oldum bir hafta sürdü. bugn yani ayın 20 nde tekrardan kırmızı bi leke geldi. ve adet öncesi şikayetler var kasık ağrısı falan.. sizce neden olmştr bu durumu yaşayan arkadaşlar varmı???
ne ölüm sana yakıştı bebegım,
nede toprağın altı...
hıç görmesemde cenneti
işte tam sana göre orası..cunku kokusu; aynı senın tenın
suretın ordan bır parça...
cennetım benım sonkez koklasaydım senı...öpseydim doya doya..
bır ömürlük cekseydım kokunu içime..
son nefesımı verecegım ogunde bıle kokun olsaydı her zerremde..
dınmeyen özlemım..kapanmayan yaram..gururum,cennetım...
keskee benıde alsaydın yanına bebegım...
Canım Allah sabır versin öncelikle dayanmak zor geliyor melegini kaybetmek etrafındaki insanların seni anlamamasi üzüyor insanı yapılanlar ve yapilmayanlar çok acı geliyor benim kızım melek olalı 6ay olacak herdefasinda kizimin tekme atip onunla konustugum kanepeye oturdugum içim parcalaniyor hele o son gece yattigim yatakta uyuyamiyorum kizim bu yatakta öldü diyorum her yatisimda bunlari yazarken bile agliyorum çok zor bizi bizden baskasi anlamaz rabbim sabır versin bizlere....
bızım durumumuz bayağı farklı...artık takmıyorum ama kımseyı..içimde bu kadar acı varken başka kımseyı duymuyorum artık...herkeste bunun farkında..cok sukur esımde destek.
sımdı tek derdım pamuk kızım cok özluorum onu..kucağıma her aldığımda gözüme bakıyodu..tabı ben hep agladıgım için gulumseyemıodum kızama
eşin destekse gerisi boş o zaman çok düşünme çok acıklı şarkı dinleme ama acını da istediğin gibi yaşa tabi içine atma.. ben hala aynıyım ama kimselere çaktırmıyorum artık sanki 60 yaşındayım hiç bir şeye hevesim kalmadı karnımdakini kucağıma olunca ben de yeniden doğar mıyım bilemiyorum tabi
sezeryanla oldu.ılk basta 8 haftalık bebegımın kalbı durmasıyla kürtaj oldum.1 yıl sonra kızıma hamıle kaldım..herseyını bı hewesle aldım odasını susledım..hamılelıgım boyunca hıç sorun yok dendı..doğuma gırerken içime dusen bı acı vardı ağlayarak gırdım..halada ağlıyorum..cok özlüyorum..bır akcıgerı gelışmemıştı.ve ters damar söz konusuydu..amelıyat oldu..değerler duzeldı dıye sewınırken enfeksiyondan kaybettık bebegımı..cok tuhaf bı ruh halındeyım.gözümü karartıp hıç korunmak ıstemıyorum..hemen hamıle kalamıyorum zaten
kaderimiz ne kadarda benziyor bende sen gibi şlk kürtaj oldum 8 haftalık falan 1 yıl sonra kızıma hamile kaldım
herşey yolunda giderken 36.haftada hastanede kontroldeyken suyum geldi derken içime bi korku düştü
sancım kesildi hemen sezeryana alın dedik aldılar tamam bu defa oldu birazdan kavuşucam kızıma derken
onu gördüm ardından doktor bu çocukta sıkıntı var deyince dünyam başıma yıkıldı.karnı şişikti ne olduğunu biilemediler önce
karın içinde tümör oluşmuş kızımın oda aşırı büyümüş 14 gün küvezde kaldı sonra kaybettik kucağıma bile alamadım yaşarken tenine bile dokunamadım yavrumun.bu hastalığın çaresi yokmuş açıkça kansermiş yavrum. şimdi hamileyim ama bu hafta kontrolde bu bebeğiminde karın çevresi önde gitmeye başladı aklıma tekrar başa döndük diye geliyor ama rabbim inş bu defa şifa verecek oğlum hasta olmayacak diyorum çaresizce bekleyeceğiz yapaılacak hiç birşey yokmuş
ayy keten helvam ne diyon yaa inşallah olmaz bişey sağ salim büyütürsün bebeğini de onun sağlıklı olup olmadığı şimdiden belli olmuyomu olması lazım ama ne desek boş rabim yardım eder içiniferah tut.kaderimiz ne kadarda benziyor bende sen gibi şlk kürtaj oldum 8 haftalık falan 1 yıl sonra kızıma hamile kaldım
herşey yolunda giderken 36.haftada hastanede kontroldeyken suyum geldi derken içime bi korku düştü
sancım kesildi hemen sezeryana alın dedik aldılar tamam bu defa oldu birazdan kavuşucam kızıma derken
onu gördüm ardından doktor bu çocukta sıkıntı var deyince dünyam başıma yıkıldı.karnı şişikti ne olduğunu biilemediler önce
karın içinde tümör oluşmuş kızımın oda aşırı büyümüş 14 gün küvezde kaldı sonra kaybettik kucağıma bile alamadım yaşarken tenine bile dokunamadım yavrumun.bu hastalığın çaresi yokmuş açıkça kansermiş yavrum. şimdi hamileyim ama bu hafta kontrolde bu bebeğiminde karın çevresi önde gitmeye başladı aklıma tekrar başa döndük diye geliyor ama rabbim inş bu defa şifa verecek oğlum hasta olmayacak diyorum çaresizce bekleyeceğiz yapaılacak hiç birşey yokmuş
kaderimiz ne kadarda benziyor bende sen gibi şlk kürtaj oldum 8 haftalık falan 1 yıl sonra kızıma hamile kaldım
selam canlar uzun süredir giremiyorum en son size müjde vermiştim bebeğim daha çok küçükmüş ve maalesef düşük yaptım..malum bi boşluğa düştüm bidaha bebeğim olmıcak diye düşünmeye başladım ama eşim sağolsun desteğini esirgemedi şuan iyiyim ilk adetimi gördüm bile artık rabbim bi daha nasip ederse olur inşallah.kızım hastalandı hastanede yattık onla gezinirken benim yattığım odada doğum yapmış bir kadın vardı kız dı bebeği çıkarlarken çok kötü oldum ben böyle bir periembe günü bebeğimi olmadan çıkmıştım burdan dedi sonra toparladım kızım uyudu mescid varmış abdest aldım girdim namazımı kıldım kuran okudm hepimiz için dua ettim allahım bi evladımı kaybettiğim bi evladımın sağlığına kavuştuğu şu hastaneden benide kucağımda bebeğimle çıkarmayı nasip et dedim.işte böyle ben tekrar aranızdayım maşallah çoğu annemiz az kalmış doğuma rabbim yardım etsin.sağ salim dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?