Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım hoş geldin demeyi çok isterdm ama demekki nasip bu şeklde tanışıcakmışız.. Rabbim bol bol sabır versin hepimize.. evet daha çok yensiin ve eminmki kendini çok suçluysndr ve kimseyle görüşmek istemeyceksn.. ama sakın kendini bırakma vardır bundada bi hayır diyoruz herzaman dedğimz gibi.. benmde bebeğim 6 ay olucak benden gideli teyzesi... oğlumn üstüne o kadar hayal kurdukki eşimle beraber meğer ne kadar yanlış yapmışız vee bi anda aniden gitti oğlum bizi bıraktı RAbbim yanına aldı onu.. çünkü bebeğimi RAbbim yanına yakıştrdı.. siz iyi bakamazssnınz o benim yanımda daha iyi dedi sanki RAbbim.. her hale sonsuz şükür diyoruz.. sende bol bol dua et bu zaman dilimnde kendini iyi hissedeceğn şeyleri yap. ve hayatnda keşkeleri çıkart yoksa çıkmazın içine girer çıkamazssn .. ve biz burdayız ne zaman canın birileri ile konuşmak isterse biz burdayz RAbbim yardımcımz olsun inş.. sanada bol bol sabırlar diliyrm canmm ... kendinide üzme eşinide olurmu canımmm destek olun birbirinize....

ınş.hayırlısıyla kucağına alırsın..dr bana 1 sene bekle dedı..mumkun degıl..çıldırırım bır sene cok uzun 6 ay bıle cok uzun..
benım için bebek tek şifam olur..kızımı karnımda bılmek ıstıyorum..cok korkuyorum tekrar hamıle olamamaktan bebegımın olmamasından

amin hepimiz inşallah neden bir sene diyor peki farklı bir durum var mı başka doktora da git ben hamile kaldıktan sonrada çok doktora gittim kimse niye hamile kaldın demedi 6 ay da uzun gelir elbet ama buradaki hemen hemen bütün arkadaşların doktorları 6 ay dedi çok uzun geliyor evet ama geçince de nasıl geçtiğini anlamıyorsun sen folik asitini 3 ay önceden almaya başla başka doktora da git muhakkak kitap oku çık gez ben bol bol dizi izliyordum netten öyle vakit geçiriyordum ama erken de kalma sabret zor biliyorum bunu yazmaktanda nefret ediyorum çünkü vakti zamanında da bana yazdılar şimdi de hamilelik geçmiyor inan

haklısın bencede beklemelıyım ama işte kalbıme söz gecıremıyorum..zaten nerdeyse 2 hafta sonra 2 ay bıtmış olcak bıle..
saol paylaşımın için..ben kayınvalıdemlı altlı ustlu oturuyorum maalesef yeme içme bır..psıkolojım o yüzden dahada bozuk..zaten onun yüzünden berbat bı hamılelık gecırdım.hamıleyken hastalandım bır tabak çorba bıle getırmedı bakmadı bıle..o hastayken ben kendım yedırıyodum.....
o yüzden içim nefret dolu....ewden nefret edıyorum..eşim çalışmamı ıstemıyor..dışarı çıkınca k.valıde nın nereye gıdıyo demesı sınırımı bozuyo..eşimle bırbırımızı cok sewıyoruz...çocuk olunca yeme içme ayrılcaktı...ama maalesef sımdı hersey sıl bastan..dua edın bana nolur...

senin durumunda daha sıkıntılıymış eşine bahset canının çok sıkıldığını ayrı yemek istediğini falan anlat canım... anneni falan çağır ...ne diyecek falan diye düşünme kimse senden önemli değil...... kimse senin acını anlamaz eşinde evladını kaybetti ama o bile seni anlamaz .....o senin karnındaydı ......gerekiyorsa küs, çık dışarı gez dolaş nereye derse bunalıyorum de ....seni anlamak zorundalar... sen onları değil onlar sana anlayışlı olacakk ....sakın ama sakın kendinden ödün verme sen en kıymetlisin gerekiyorsa cadı ol ama bunaltma kendini iyileşmen için moralininde iyi olması lazımm

bızım durumumuz bayağı farklı...artık takmıyorum ama kımseyı..içimde bu kadar acı varken başka kımseyı duymuyorum artık...herkeste bunun farkında..cok sukur esımde destek.
sımdı tek derdım pamuk kızım cok özluorum onu..kucağıma her aldığımda gözüme bakıyodu..tabı ben hep agladıgım için gulumseyemıodum kızama

Merhaba canim benimde melegim gideli 6ay olacak zaman gecermi diyordum gecti bende biraktim korunmayi zor hamile kaliyorum zaten benimde adetten 1hafta once lekelenme ,yumurtlamada doneminde ve adetten bir hafta sonra oluyordu dr gittim gebelikten once hic boyle olmuyordu dedim yumurtlaman duzene girmistir hersey normal dedi bide smear testi yapalim dedi cok sukur temiz çıktı yani normal buay olmadı galiba yumurtlamada olmadı....

Canım Allah sabır versin öncelikle dayanmak zor geliyor melegini kaybetmek etrafındaki insanların seni anlamamasi üzüyor insanı yapılanlar ve yapilmayanlar çok acı geliyor benim kızım melek olalı 6ay olacak herdefasinda kizimin tekme atip onunla konustugum kanepeye oturdugum içim parcalaniyor hele o son gece yattigim yatakta uyuyamiyorum kizim bu yatakta öldü diyorum her yatisimda bunlari yazarken bile agliyorum çok zor bizi bizden baskasi anlamaz rabbim sabır versin bizlere....

aminnnnnn..Rabbım gerçekten sabır versın hepımıze..içim daralıyor..ağlayamıyorum artık..kımse anlamıyo gerçekten yıne olur deyıp hayatına bakyo herkes kendı aılem bıle..tahammül edemiyorum...ateş düştüğü yerı yakıyor gerçekten..
senınde ınş.en kısa zamanda kızın tekrar rahmine düşer ve sağlıklı ve uzun ömürlü olur..dua etcem..benım daha cok yenı..

eşin destekse gerisi boş o zaman çok düşünme çok acıklı şarkı dinleme ama acını da istediğin gibi yaşa tabi içine atma.. ben hala aynıyım ama kimselere çaktırmıyorum artık sanki 60 yaşındayım hiç bir şeye hevesim kalmadı karnımdakini kucağıma olunca ben de yeniden doğar mıyım bilemiyorum tabi

Allahım bebeğimi sen emanet verdın;ve sen emanetını geri aldın
şimdı;hz İbrahim'e emanet!! benım güzel meleğim...
ey ibrahım peygamber!!emanetime iyi bak..iyi anlat bizi ona;
yüzlerın karardığı o kıyamet gününde;gelip bizi aydınlatsın..

kızlar gerçekten anne olunca anlarsınız herşeye değidiğini bir gülümsemesi dünyanın bütün dertlerini unuturur size ben dünden beri çok kötü hastayım dönüp dönüp kızım anne ne oldu sana oyy diyor herşeye değer bebeğim öldüğünde hergün ağlıyordum yine oğlumla kızm sayesinde ayakta kaldım bebeğim öldü ama siz varsınız dedim yüce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın annelik duygusunu herkese yaşattsın

ınş. hayırlısıyla sag salım doğar ve senınde ruhun yenıden bebegınle beraber doğar..en enazından yenı bı umudun var.asla unutulmaz cennette kı bebegın ama en azından onun kardesı olduğunu bılmek bıle buyuk bı nımet..ınş uzun ömürlü sağlıklı olur..Rabbım ewlat acısı yasamış kimseye tekrar ewlat acısı yasatmasın...hıfz ismı hurmetını bebegını korusun.duamdasın..

kaderimiz ne kadarda benziyor bende sen gibi şlk kürtaj oldum 8 haftalık falan 1 yıl sonra kızıma hamile kaldım
herşey yolunda giderken 36.haftada hastanede kontroldeyken suyum geldi derken içime bi korku düştü
sancım kesildi hemen sezeryana alın dedik aldılar tamam bu defa oldu birazdan kavuşucam kızıma derken
onu gördüm ardından doktor bu çocukta sıkıntı var deyince dünyam başıma yıkıldı.karnı şişikti ne olduğunu biilemediler önce
karın içinde tümör oluşmuş kızımın oda aşırı büyümüş 14 gün küvezde kaldı sonra kaybettik kucağıma bile alamadım yaşarken tenine bile dokunamadım yavrumun.bu hastalığın çaresi yokmuş açıkça kansermiş yavrum. şimdi hamileyim ama bu hafta kontrolde bu bebeğiminde karın çevresi önde gitmeye başladı aklıma tekrar başa döndük diye geliyor ama rabbim inş bu defa şifa verecek oğlum hasta olmayacak diyorum çaresizce bekleyeceğiz yapaılacak hiç birşey yokmuş

dualarımız seninle melek anne oğlunu sağlıkla kucağına alırsın inşlahh

ayy keten helvam ne diyon yaa inşallah olmaz bişey sağ salim büyütürsün bebeğini de onun sağlıklı olup olmadığı şimdiden belli olmuyomu olması lazım ama ne desek boş rabim yardım eder içiniferah tut.

selam canlar uzun süredir giremiyorum en son size müjde vermiştim bebeğim daha çok küçükmüş ve maalesef düşük yaptım..malum bi boşluğa düştüm bidaha bebeğim olmıcak diye düşünmeye başladım ama eşim sağolsun desteğini esirgemedi şuan iyiyim ilk adetimi gördüm bile artık rabbim bi daha nasip ederse olur inşallah.kızım hastalandı hastanede yattık onla gezinirken benim yattığım odada doğum yapmış bir kadın vardı kız dı bebeği çıkarlarken çok kötü oldum ben böyle bir periembe günü bebeğimi olmadan çıkmıştım burdan dedi sonra toparladım kızım uyudu mescid varmış abdest aldım girdim namazımı kıldım kuran okudm hepimiz için dua ettim allahım bi evladımı kaybettiğim bi evladımın sağlığına kavuştuğu şu hastaneden benide kucağımda bebeğimle çıkarmayı nasip et dedim.işte böyle ben tekrar aranızdayım maşallah çoğu annemiz az kalmış doğuma rabbim yardım etsin.sağ salim dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin

Rabbım musavvir ismı hürmetine;ınş. kızının sağlığını tastamam sekılde tamamlar ve sağlıkla kucağına alırsın..duamdasın ınş.gece uyanabılırsen teheccud namazı için kalk.artık bundan sonra merhametlılerın en merhametlısıne kalmış işin..Rabbım ınanıyorum sağlıkla vercek kucağına..benım hıslerım çıkar..butun kalbımle ınanıyorum içini rahat tut.

inşallah 9 ay 10 gun karnında ömür boyu hayatında bır ewladın olur..ve o hastaneden sende bebegınle gülerek cıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…