Evet canım ben bi heyecanla sizin gibi buradan yazacağım günü bekliyorum ama en çokta hamilelik dönemi kaygılandırıyor e malum ya yine aynı şey olursa bunu da herkes hissetmiş gördüğüm kadarıyla normal diyorumhepimiz buralardan geldik geçtikkk
geri dönüp baktığımda 1 yıl önceki beni hatırlattınız bana
gerçirdiğiniz günler hiçç kolay değil
amaaa
geçiyor geçecekk
yavrunuz hiçç aklınızdan çıkmayacak kardeşine baktıkca onu düşüneceksiniz
ama şimdiki kadar üzülmeyeceksiniz
allahım sabrınızı arttırsın
önce hamile kalmanızı sonra yavrunuza sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin inşallahh
Canım çok sevindim allah sağlıklı bir ömür versin yavruna anne ve babasıyla darısı da bize olur inşallahArkadaslar ben melekyavrum
2 dusuk 1 olu dogum yapmis 3 melek annesi
4. Gebeligimde kader yuzume guldu ve dun sabah itibariyle dunyalar tatlisi bir pamuk sekerim canim kizim oldu
Sonra ayrintilari yazicam
Sezeryan bile acisizmis insan anne Olunca onu anladim
Sadece sunu bilin yine yazicam ama
Gercekten bu ugurda savasiniza devam edin
Mukafati paha bicilemez bir mutluluk
Tum hastane 4. Bebek diye seviyor kizimi
Sakin umudunuzu yitirmeyin
sağol cnm bnm hepimize inşallah inan o kadar çok istiyorum ki 16 ay oldu melek annesi olalı bide kızım var 6 ya girdi o da çook istiyo.ne diyelim nasip.kimse yok yazmışsın eskisi gibi giren olmuyo sanki buraya önceden sayfa okumaya yetişmezdi çoğu melek annesi hamile nerdeyse doğum yapacaklar var kimi yaptı.e diğerleride onlar hamile artık giren fazla olmuyo dye gelmiyolar benceinşallah 9 ay 10 gun karnında ömür boyu hayatında bır ewladın olur..ve o hastaneden sende bebegınle gülerek cıkarsın
Merhaba canım başın sağolsun, hepimizin acısı ortak biz burada yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz sana da elimizden geldiği kadar destek oluruz inşallahslm arkadaşlar maalesef bende melek annesı olanlardanım..
11 kasımda kızımı sezeryanla doğum yaptım 25 kasımda kaybettım ve cok mutsuzum
Canım allah yardımcın olsun ben 3 ay küvezde izledim kızımı tam 39 hafta taşıdım karnımda hiç kolay değil ama azalıyo acılar ilk günkü gibi kalmıyo tabi hiç unutmuyorsun bir bebek gördüğün bir hamile gördüğünde için sızlıyor ama inancını kaybetme hiçbir zaman güçlü olmaya çalış bebeğini tekrar kucagına alacaksın inşallah bak burda senin gibi yüzlerce insan varkızlar aranıza bende geldim,
10 gün önce rahim yetmezliğinden 21 haftalık bebeğimi kaybettim canlı doğdu oğlum bi saat dayanabildi aldık getirdik eve karnımdaydı elime verdiler minicik bedenini...ertesi günde buz gibi toprağa koyduk şuan o kadar kötüyüm ki hiç geçmeyecek gibi sanki hala karnımda kıpırdıyo gibi ama yok rüyadamıyım diyorum uyanıcakmıyım herşey o kadar güzeldiki onunla olmak onunla konuşmak çok çok zor bi süreç var önümde diyorum ama napıcam nerden başlıcam bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşalllahhh
kaderimiz ne kadarda benziyor bende sen gibi şlk kürtaj oldum 8 haftalık falan 1 yıl sonra kızıma hamile kaldım
herşey yolunda giderken 36.haftada hastanede kontroldeyken suyum geldi derken içime bi korku düştü
sancım kesildi hemen sezeryana alın dedik aldılar tamam bu defa oldu birazdan kavuşucam kızıma derken
onu gördüm ardından doktor bu çocukta sıkıntı var deyince dünyam başıma yıkıldı.karnı şişikti ne olduğunu biilemediler önce
karın içinde tümör oluşmuş kızımın oda aşırı büyümüş 14 gün küvezde kaldı sonra kaybettik kucağıma bile alamadım yaşarken tenine bile dokunamadım yavrumun.bu hastalığın çaresi yokmuş açıkça kansermiş yavrum. şimdi hamileyim ama bu hafta kontrolde bu bebeğiminde karın çevresi önde gitmeye başladı aklıma tekrar başa döndük diye geliyor ama rabbim inş bu defa şifa verecek oğlum hasta olmayacak diyorum çaresizce bekleyeceğiz yapaılacak hiç birşey yokmuş
ayy keten helvam ne diyon yaa inşallah olmaz bişey sağ salim büyütürsün bebeğini de onun sağlıklı olup olmadığı şimdiden belli olmuyomu olması lazım ama ne desek boş rabim yardım eder içiniferah tut.
Rabbım musavvir ismı hürmetine;ınş. kızının sağlığını tastamam sekılde tamamlar ve sağlıkla kucağına alırsın..duamdasın ınş.gece uyanabılırsen teheccud namazı için kalk.artık bundan sonra merhametlılerın en merhametlısıne kalmış işin..Rabbım ınanıyorum sağlıkla vercek kucağına..benım hıslerım çıkar..butun kalbımle ınanıyorum içini rahat tut.
neden kımse yok
Canım şimdi okudum yazdıklarını benim de kızım küvezde kaldı tam 3 ay boyunca çok zordu o süreçler hala içim yanar hatırladıkça ama zaman inan tek ihitiyacın olan şey zaman azalıyo benim önceki yazılarımı okusan bende senin gibi daralıyordum, sıkılıyordum ama zamanla azaldı acım tabi ki gecmedi unutmadım hala bir hamile bebek görünce içim sızlıyor kendine uğraşacak bir şeyle rbul ben sürekli oyun oynuyorum arkadaşlarıma gidiyorum evde durmuyorum açıkcası yani boş kaldıgım anda çok kötü oluyorum gece yataga girmek istemiyorum çübkü kafam da tek şey oluyo o zaman kızımm, yani bir şeylerle uğraşmak çok iyi geliyor ben buradayım daraldıkça bunaldıkça yaz üzme kendini bak ikinci bebeğin oalacak inşallah hamileleiğin nasıl geçmişti peki normalmiydi her şey
inş canım ya kızımı kaybettim bu defa oğlum olacak inş. evt rabbim ne derse o okadar doktora gidiyoruz hiç kimse
erken alalım demiyor beklicez diyor çaresi yok bu hastalığın diyor ya doktoruna denk gelemedik bilemiyorum.
rabbim inş güldürür yüzümüzü bu defa herşey güzel olacak diyorum bazen sonra ya aynısı olursa diye düşünmektenkendimi alamıyorum
allahım bize sizlere yardım etsin kucaklarımız dolsun artık
keşke eskı arkadaşlarda yazsa bıze destek olsaben onların şimdıkı hallerını anlamam belkı ama onlar bızım suan neler yasadıgımızı anlıyolar
keşke eskı arkadaşlarda yazsa bıze destek olsaben onların şimdıkı hallerını anlamam belkı ama onlar bızım suan neler yasadıgımızı anlıyolar
aminnnnnn..Rabbım gerçekten sabır versın hepımıze..içim daralıyor..ağlayamıyorum artık..kımse anlamıyo gerçekten yıne olur deyıp hayatına bakyo herkes kendı aılem bıle..tahammül edemiyorum...ateş düştüğü yerı yakıyor gerçekten..
senınde ınş.en kısa zamanda kızın tekrar rahmine düşer ve sağlıklı ve uzun ömürlü olur..dua etcem..benım daha cok yenı..
ne ölüm sana yakıştı bebegım,
nede toprağın altı...
hıç görmesemde cenneti
işte tam sana göre orası..cunku kokusu; aynı senın tenın
suretın ordan bır parça...
cennetım benım sonkez koklasaydım senı...öpseydim doya doya..
bır ömürlük cekseydım kokunu içime..
son nefesımı verecegım ogunde bıle kokun olsaydı her zerremde..
dınmeyen özlemım..kapanmayan yaram..gururum,cennetım...
keskee benıde alsaydın yanına bebegım...
offff off ağlattın beni ya mahfoldum yine
şimdi acın daha çok yeni hemen bebek istiyorsun ancak bir bebek acını unuturur sana herşeyin hayırlısını diel düşünsene yılarca hamile kalamayan insanlar var benim komşum 23 yıldır evli hiç hamile kalamadı keşke hamile kalsaydımda düşseydi diyor demekki sen sağlıklısın yine hamile olursun
kafanı rahat bırak meleğin sana gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?