Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet canım ben bi heyecanla sizin gibi buradan yazacağım günü bekliyorum ama en çokta hamilelik dönemi kaygılandırıyor e malum ya yine aynı şey olursa bunu da herkes hissetmiş gördüğüm kadarıyla normal diyorum

Canım çok sevindim allah sağlıklı bir ömür versin yavruna anne ve babasıyla darısı da bize olur inşallah

inşallah 9 ay 10 gun karnında ömür boyu hayatında bır ewladın olur..ve o hastaneden sende bebegınle gülerek cıkarsın
sağol cnm bnm hepimize inşallah inan o kadar çok istiyorum ki 16 ay oldu melek annesi olalı bide kızım var 6 ya girdi o da çook istiyo.ne diyelim nasip.kimse yok yazmışsın eskisi gibi giren olmuyo sanki buraya önceden sayfa okumaya yetişmezdi çoğu melek annesi hamile nerdeyse doğum yapacaklar var kimi yaptı.e diğerleride onlar hamile artık giren fazla olmuyo dye gelmiyolar bence

slm arkadaşlar maalesef bende melek annesı olanlardanım..
11 kasımda kızımı sezeryanla doğum yaptım 25 kasımda kaybettım ve cok mutsuzum
Merhaba canım başın sağolsun, hepimizin acısı ortak biz burada yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz sana da elimizden geldiği kadar destek oluruz inşallah

Canım allah yardımcın olsun ben 3 ay küvezde izledim kızımı tam 39 hafta taşıdım karnımda hiç kolay değil ama azalıyo acılar ilk günkü gibi kalmıyo tabi hiç unutmuyorsun bir bebek gördüğün bir hamile gördüğünde için sızlıyor ama inancını kaybetme hiçbir zaman güçlü olmaya çalış bebeğini tekrar kucagına alacaksın inşallah bak burda senin gibi yüzlerce insan var

Canım allah yardımcın olsun ne olur iyi şeyler düşün bu sefer olmayacak sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına acını çok iyi anlıyorum benim kızımda küvezde kaldı onu izlemek dokunmak o kadar güzeldi ki ama inşşallah bu yavruna kucagına alacaksıns eveceksin dokunacaksın evet bazı şeylerin önüne geçilmiyor malesef ama sen güzel düşün ne olur

bende anlamıyorum canım ya erkenden alın bebeği dedim onada yanaşmadılar olmaz dediler ya sağlıklı ise dediler.
bu kanser öyle bi illettki sinsi ilerliyor.küçük kitleler görünmez dediler herşeyi göremiyoruz ultrasyonda dediler
kitle iyice büyüdükçe belli oluyormuş kafam karışık rabbim inş yardım edecek yüzümüzü güldürecek
bende kızımı kaybettiğim hastaneye gidiyorum her defasında bu defa gülerek çıkalım hastaneden diye dua ediyorum
hakkımızda hayırlısı artık ne diyelim inş bizde sende sağlıcakla kucaklarımıza alırız

inş canım ya kızımı kaybettim bu defa oğlum olacak inş. evt rabbim ne derse o okadar doktora gidiyoruz hiç kimse
erken alalım demiyor beklicez diyor çaresi yok bu hastalığın diyor ya doktoruna denk gelemedik bilemiyorum.
rabbim inş güldürür yüzümüzü bu defa herşey güzel olacak diyorum bazen sonra ya aynısı olursa diye düşünmektenkendimi alamıyorum
allahım bize sizlere yardım etsin kucaklarımız dolsun artık

neden kımse yok

Canım şimdi okudum yazdıklarını benim de kızım küvezde kaldı tam 3 ay boyunca çok zordu o süreçler hala içim yanar hatırladıkça ama zaman inan tek ihitiyacın olan şey zaman azalıyo benim önceki yazılarımı okusan bende senin gibi daralıyordum, sıkılıyordum ama zamanla azaldı acım tabi ki gecmedi unutmadım hala bir hamile bebek görünce içim sızlıyor kendine uğraşacak bir şeyle rbul ben sürekli oyun oynuyorum arkadaşlarıma gidiyorum evde durmuyorum açıkcası yani boş kaldıgım anda çok kötü oluyorum gece yataga girmek istemiyorum çübkü kafam da tek şey oluyo o zaman kızımm, yani bir şeylerle uğraşmak çok iyi geliyor ben buradayım daraldıkça bunaldıkça yaz üzme kendini bak ikinci bebeğin oalacak inşallah hamileleiğin nasıl geçmişti peki normalmiydi her şey

herseyım normaldı..hatta malum olduğundan mı pnıpırıklıgımden mı bılmıyorum 36.haftada tekrar detaylı ultrasona gırdım ve yıne hersey normal cıktı...ama oysa bebegımın sag cıgerıne gıden kalpten damar oluşmamış..kalpteki bı damar soluk borusunu sarmış:S....şoka gırdım nasıl görülemez dıye..ama görulsede yapılcak bıseyyokmuş zaten....şoka gırdım adeta...dünyalar guzelı kızımın basına gelmeyen kalmamış...14 gun yasadı 15.gun veft ettı

öyle olmayacak ınş. ıyı düşün..ıyı olsn..
sıze bısey sorcam arkadaşlar..ben gec hamıle olan bı yapım var..44.gun bugun.korunmasam bılıyorum hamıle kalamam rahım içine zararı olurmu acaba kornmamanın..:26:

keşke eskı arkadaşlarda yazsa bıze destek olsaben onların şimdıkı hallerını anlamam belkı ama onlar bızım suan neler yasadıgımızı anlıyolar

keşke eski arkadaşlarda yazsa demişsin arkadaşım senin yaşadıklarını bilmiyorum ama ben kendimi anlatayım.bengeçen martta 5 aylık kızımı kaybettim hamililiğimde de doğumumdan sonrada herşey normaldi yolundaydı 4 aylıkken kızım rahatsızlandı hastaneye yatırdılar herşey hastanede gelişti diyebilirim 1 ayın sonunda vefat etti 2 gün yoğun bakımda kaldı. bu acı bambaşkaydı karaciğer rahatsızlığı olan siroz dediler son aşamada ama ozamana kadar tam teşhis koyamadılar sebebinide biyopsi yapamadılar kanı düşüktü ve anne karnında geçirilen bi enfeksiyon olabilir denildi ama kesin değil oda bi ihtimal işte benim yaşadıklarım bunlar.onun vefatından hemen sonra hamile kaldım doğumuma 25 gün var ama korkuyorum ya yine bişey olursa diye olacağın önüne geçilmiyo yaşananları unutmak mümkün değil ama elden gelende bişey yok Allah kimseye yaşatmasın zor çok zor tarifi yok.

keşke eskı arkadaşlarda yazsa bıze destek olsaben onların şimdıkı hallerını anlamam belkı ama onlar bızım suan neler yasadıgımızı anlıyolar

şimdi acın daha çok yeni hemen bebek istiyorsun ancak bir bebek acını unuturur sana herşeyin hayırlısını diel düşünsene yılarca hamile kalamayan insanlar var benim komşum 23 yıldır evli hiç hamile kalamadı keşke hamile kalsaydımda düşseydi diyor demekki sen sağlıklısın yine hamile olursun
kafanı rahat bırak meleğin sana gelir

şu tekrar olur lafınada gıcık oluyorunm tekrar o geri gelirmi tekrar olan başka o başkaydı sonuçta giden geri gelmiyo işte.laf olsun.

offff off ağlattın beni ya mahfoldum yine

ewet hıç çocuk sahıbı olamamakta cok agır bı ımtıhan..Allah herkese kaldıracağı kadar yuk verıyor...ama kızımı cok özlüyorum..
benım korkumda hemen hamıle kalamamak..teselliye okadar ihtıyacım var kı..bebegımı karnımda hıssetmeye

kızlar cok ama cok sağolun cok nete giremiyorum bebegimden fırsat kalmıyor
kayıplarım nedeniyle gözümü üstünden ayırmamaya calısıyorum
Allahım hepinize yasatsın bu duyguyu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…