yavrumrumeysam canım seni öyle anlıyoruz ki
cok agır bir sınav
ama zaman inan toparlıcak seni
bak benim eski konularımda kızımı kaybetme hikayem yazıyor
onu oku istersen
tam 3 defa kayıp yasadım
500 tane kan sulandırıcı iğne bir sezeryan iki düşük nedeni ile küretaj bir rahim ameliyatı
gözyaslarını acılarımı saymıyorum bile
ama bak bugün kızım kucağımda
benim sana siddetle tavsiyem buraya sık sık yaz
içini dök
kus içindeki öfkeyi acıyı
kus ki rahatlayabilesin
bir de kendine dikkat et
ben ilk aylar ne yemek yedim ne kendime baktım
sonra viral enfeksiyonlar geçirdim
inan idrarımı yaparken doğumdan cok acı cektim
önce sen iyi olacaksın ki kendini toparlayıp saglklı bir anne olabilesin
psikologa gidebilrsin
kendine ugrasılar bul
ben sürekli bir seylerle ugrasıyordum iyi geliyordu
sana şimdi herkes gene olur dicek
kızacaksın
kızma cünkü gerçekten gene olucak ama insallah bu sefer saglıkla
ALlaha emanet ol
sana peygamber sabrı diliyorum
öyle olmayacak ınş. ıyı düşün..ıyı olsn..
sıze bısey sorcam arkadaşlar..ben gec hamıle olan bı yapım var..44.gun bugun.korunmasam bılıyorum hamıle kalamam rahım içine zararı olurmu acaba kornmamanın..:26:
valla bir arkadaş vardı ceren gibi birşeydi nicki o arkadaşta geç hamile kalıyordu hatta tüp bebek falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam... doktor korunma dedi ve hemen gebe kaldı sezeryandan 4 ay sonra neolur nolmaz daha 2 ay olmamış buranın en sabırsızı bendim bak 5 ay dayandım az daha dayan en az 3 ay sonra doktoruna bir daha sorarsın ama şimdi böyle birşey düşünme
seni o kadar iyi anlıyorum ki şimdide doğuma çok var diye sabırsız bir bekleyişteyim muhakkak kendine uğraş bul daha çok yenisin çok haklısın öncekinde ne kadar sonra gebe kalmıştın
bende evlendiğim ikinci ayı gebe kaldım oğlumu sezeryanla doğurdum oğlum2 yaşındayken yin egebe kaldım 2 aylık düşük kürtaj oldum aradan bir yıl geçti işte en zoru hamile kaldım ikizdi doktorlar anlamdı biri rahimde biri tüpteydi hep kanama ağrım vardı 20 gün hastanede kaldım 2 kere kürtj oldum ama yin edeğerler yüksek çıkınca artık iç kanama yaşadım bebek tüpümü patlattı artık ameliyata aldılar beni zor bir ameliyatı tüpümüde aldılar çok kötü olmuştum artık umudumu kesmiştim bir buçuk yıl sonra kızıma hamile kaldım onuda sezeryanla doğurdum korunuyorduk tek tüplede zordu biraz ama yüce rabbim hiç beklemediğim anda kızımbir buçuk yaşındayken emziriyordum hamile kaldım 3 ayda kanama yaşadım hep hastanede serum bulantı hep yattım hiç kalkmadım bebeğin eşi öndeydi tam herşey düzeldi derken 7 ayımda oğlum karnımda aniden öldü öldüğü akşamda çok hareketliydi hiç durmuyordu ama kısmeti yoktu onuda sezeryanla aldılar artık benim bebek düşünmemem lazım 26 yaşına girecem ama yinede bi tane daha istiyorum ne kadar riskli olsada varım 6 ay oldu doğum yapalı 2 aydır adetlerim hep gecikiyor bu ayda 6 gündür bişey yok düzenim bozuldu anlamadım hepiniz en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucağınıza alırsınız
Kizlar aysenaz doguma giricek
Bebisimiz supriz yapti
35. Haftadalar lutfen bolca dua edelim annemize ve prensesimize
ben 29 ysındayımve maalesef hıç cocugum yok
Kizlar aysenaz doguma giricek
Bebisimiz supriz yapti
35. Haftadalar lutfen bolca dua edelim annemize ve prensesimize
keşke eskı arkadaşlarda yazsa bıze destek olsaben onların şimdıkı hallerını anlamam belkı ama onlar bızım suan neler yasadıgımızı anlıyolar
yukarıda daha kötüsünü yaşamaktan bahsettim de sen tam da buna uygunsun. Allahım sana da sabırlar versin senin yaşadıkların çok daha zor. hamilesin galiba bebeğini sağlıkl kucağına al inşallah aklına kötüyü getirme herşey güzel olacak Allahın izniylekeşke eski arkadaşlarda yazsa demişsin arkadaşım senin yaşadıklarını bilmiyorum ama ben kendimi anlatayım.bengeçen martta 5 aylık kızımı kaybettim hamililiğimde de doğumumdan sonrada herşey normaldi yolundaydı 4 aylıkken kızım rahatsızlandı hastaneye yatırdılar herşey hastanede gelişti diyebilirim 1 ayın sonunda vefat etti 2 gün yoğun bakımda kaldı. bu acı bambaşkaydı karaciğer rahatsızlığı olan siroz dediler son aşamada ama ozamana kadar tam teşhis koyamadılar sebebinide biyopsi yapamadılar kanı düşüktü ve anne karnında geçirilen bi enfeksiyon olabilir denildi ama kesin değil oda bi ihtimal işte benim yaşadıklarım bunlar.onun vefatından hemen sonra hamile kaldım doğumuma 25 gün var ama korkuyorum ya yine bişey olursa diye olacağın önüne geçilmiyo yaşananları unutmak mümkün değil ama elden gelende bişey yok Allah kimseye yaşatmasın zor çok zor tarifi yok.
Canim cok sagolokudum ılk butun sayfaları senın hamıle olduğunu eşime bıle söylemıştım okurken bastan sona okudum atlamadan.hatta eşim ooo şimdiye doğurmuştur sen yenı sewınıyosun hamılelıgıne demıştı:).cok mutlu oldum senın adına.Rabbım ömrünü uzun tutsun ınş.benım içinde öp kokla kızını.ınş. benımde tekrar kızım olurrr banada dua et lutfen
Hadi cnmben ilki 30da doğurdum yaşı sorun etme cnmm
Allah yardımcısı olsun haftası iyi maşallah çok erken değil :)))
tatlım 14 aralıkta ben kızımın 7. yaşgününü kutladım kızlarımızın doğum günü aynı
dualarım aysenaz için bebişini sağlıkla kucağına alır inşlahh
keşke eskı arkadaşlarda yazsa bıze destek olsaben onların şimdıkı hallerını anlamam belkı ama onlar bızım suan neler yasadıgımızı anlıyolar
canım başın sağolsun bizim gözümüz hep burda aslında takip ediyoruz ama hep aynı hikayeyi döndürmek sıkıcı olur diye yazmıyorum.ama şunu bil ki bu bir süreç .oğlum doğduktan 2 buçuk ay sonra kalp rahatsızlığından vefat etti.1 yıl yasını tuttum ne eğlencesi ne düğünü.tekrar hamile olsam dahi onun acısı içimde kaldı.geçenlerde bi küçük eldiveni karışmış kızımınkilerin arasına oysa o kadar dikkatli davranmıştı annemler dağıtmışlardı tüm eşyalarını .yüreğime bıçaklar saplandı gözümden yaşlar boşandı ama hemen toparlanmaya çalıştım geceninin 11 inde bi kek çırpıverdim unutmak için.tabi acının taze olduğu zamanlar seni hiçbirşey avutmaz bilirim. ama şöyle dönüp bakıyorum kendime zaman herşeye ilaç.bi kızım daha oldu benim için 3. sezaryen di ve zor bi gebelikti.üstelik 34 haftalık doğurdum ama gel de bana sor.şimdi 4. ayı bitirecek inşallah evimizin neşesi ve o yas havasını dağıttı.bak bugün kadınlar matinesine gidip eğlenebildim ilk defa.kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum.eski neşem yaşama sevincim geri geldi.oysa o zamanlar nasıl dayanılır bu acıya hatta evladı yetişmiş şehit olmuş anneler nasıl nefes alıyor diye merak ederdim.çok şükür halime.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.bu günler gitsin geri gelmesin inşallah.
ılk 4 ay sonra hamıle kaldım kalbı durdu kürtaj oldum 2 aylıkken.sonrada 1 yıl sonra hamıle kaldım..yani şimdı korunmasam sankı 6 ayı bulur hamıle kalmam gıbı gelıyo.oda kalabılırsem ınş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?