Kizlar aysenaz dunyalar tatlisi bir kiz dogurdu
Hersey yolunda cok sukur
Darisi kalanlarin basina
merak ediyordum çok şükür darısı bekleyenlerin başına
kızlar bana da dua edin kalayım artık bende yaaaaaaaaaaaaaa
merak ediyordum çok şükür darısı bekleyenlerin başına
kızlar bana da dua edin kalayım artık bende yaaaaaaaaaaaaaa
Arkadaslar dua edın..bugun farklı bı dr ye randewu aldım..profosore...bugun 46.gun hala lekelenmem geliyor.hem o durumu sorcam hemde gebelik için en kısa ne zaman dusunurum onu sorcam....cookkkk ıstıyorum bu psıkolojımı ancak yenı bebek umudu duzeltır
dua edın ınş. en kısa surede hamıle kalabılırsın der.Allahım ınş.
inşallah gelir bebişin sabırsızlandıkça aklıma sen geliyordun hep
sabrın sonu selamet olsun inşallahhh sen çok bekledin ve çok hakediyorsun bu mutluluğu öncelikle senden haber bekliyorum artık
Canm yinemi medipole gtceksin? Bende kizimi o hastanede kaybettim ve bi daha onunden bile gecmk istemedim zaten cok yogun oldgu icin ilgi alakada yoktu o nedenle kesnlikle gitmk istemyorum oraya bnde avrupa yakasnda doktor aryorum duyarsan iy bi doktor bnada haber ver
Canm yinemi medipole gtceksin? Bende kizimi o hastanede kaybettim ve bi daha onunden bile gecmk istemedim zaten cok yogun oldgu icin ilgi alakada yoktu o nedenle kesnlikle gitmk istemyorum oraya bnde avrupa yakasnda doktor aryorum duyarsan iy bi doktor bnada haber ver[/QU
ewet yıne medıpole gıttım.bende asla gıtmem dıyodum ama bebegımın durumunu bırebır orası bılıyor..ona görede orası önlem alır dıye konuştuk esımle.bugünde gıttım yenıdogan başkanı ayhan beye yardım ettı.ebru hanıma gıttık docentmış.cok alakadar olu.bayağı baktı dınledı.destegıde cook ıyı.1 sene düştü 6 aya.ıkı ayda gecmış sayalım 4 ay korunsan yeter dedı.kan ılacı,b12 ve vıtamın ılacı verdı.korunma surecınde kullan 3 ay dedı..bakalım bundan sonrası Allahu alem inş.
sanada o dryı tavsıye ederım.ewwet orda bı acı yasadık ama ınş.orda mutlulukta yasarız.ıkıncı bebek için duygusal olmamalıyız
Lavinyacim bu arada sen kac haftalik oldun zamn su gbi akiyo
bende hergun ağlıyorum(sezeryanlamı doğum yapmıştın sende?ınş. sagsalım alırsın kucağına ve cok ama cok sağlıklı olurrr
senin durumundaydık hepimiz ve şimdi çoğumuz bebeğimizi kucağımıza aldık onlarla uğraşıyor... çoğumuz hamile o yüzden çok dolu değil burası sende seneye bu kadar sık gelmeyeceksin inşallahkımseeeeeee neden yookkk
bu mart ayı nasıl gelcek.....kızım toprak altında karnım boş....umudum zamana gömülü
Canım öyle hızlı gececekki inan bana bizde gecermi 6 ay diyoduk gecenyıl buzamanlar bende senin gibiydim nisanda bıraktım korunmayı ama mayıs ayında hamfile kaldım mesala ben kırkım çıkar çıkmaz oğlum hamileyken tutamadığım orucumu tuttum 30 gün üst üstte tutmuşm kuran kursuna saz kursuna falan gitmiştm öyle böyle zaman gecti ve en önemlisi benim bir prrensesm var o zaten yetiyordu rabbim senide rahatlatır inş.mart ta gelir hamile kalırsın hem karnın dolsun inş. hem kucağın
Arkadaslar ben melekyavrum
2 dusuk 1 olu dogum yapmis 3 melek annesi
4. Gebeligimde kader yuzume guldu ve dun sabah itibariyle dunyalar tatlisi bir pamuk sekerim canim kizim oldu
Sonra ayrintilari yazicam
Sezeryan bile acisizmis insan anne Olunca onu anladim
Sadece sunu bilin yine yazicam ama
Gercekten bu ugurda savasiniza devam edin
Mukafati paha bicilemez bir mutluluk
Tum hastane 4. Bebek diye seviyor kizimi
Sakin umudunuzu yitirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?