Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

dün bebegımın mezarına gıttım yanına 10 aylık arkads gelmış..cok uzuldum bır annenın daha yüreği yanmış

Rabbim sabır versin o anneye canım ben daha kızımın mezarına gidemedim esimde goturmuyor hala iyi degilim acılarimin dahada artmasindan korkuyorum gidersem en basa donmekten korkuyorum bugun yemek yaparken kizimla gecirdigim son gun geldi gozumun onune agladim agladim rabbim afetsin beni isyan etmiyorum sukurler olsun rabbime anneligi tattitrdi 7sene sonra onca tedaviden sonra dogal yoldan hamile kaldim bir tanidigim var kadin 45yasinda keske benimde olsaydida olseydi derdim oldu birdaha anne olabilirim demis anneme dusun kadindaki psikolojiyi ....yaa kizlar adet gunum gecti hala adet olmadim idrar testi yaptim evde negatif cikti 3gun gecti

hadi hayırlısı ınş.bende kızımı cook özlüyorum..14 gunun her anı gözümün önünde..senın başka cocugun var mı?bırde ne kadar oldu bebegın vefat edelı..benım 2 ay olcak ocağın 11 de.bır an önce mart ayı gelsın ıstıyorum

sız vaktınızı nasıl gecırdınız ama benım için vakıt gecmıyooooooooooooooorrrrrr

ben hep dizi izledim öyle geçirdim vakit yabancı dizilere başladım film izledim, yürüdüm müzik dinledim her yürüyüşümde ağlıyordum susamıyordum, keşke işe girsem dedim ama iş bulamadım hamile kaldıktan sonra buldum onuda hamile olduğum için vazgeçtiler... çok zor geçti ama geçti işte bence en güzel vakit geçirme işe gitme ama ben yapamadım

hiç çocuğu olmayan bir kadın banada ben acısını bile yaşayamadım demişti onların da derdi bambaşka işte herkesin derdi bambaşka.. arada adet düzensizliğin oluyr muydu ?

arkadaşlar bugun 49.gün 1 haftadır artık kanamam hıç yok..afedersınız beyaza döndü akıntım..ben şimdı atedı kaçıncı beklıcem..hesaplama yapmalımıyım yoksa herhangı bı gun olabılır mı ılk adetım..

slh cım ben suan özel msj atamıyorum denedım ama olmadı..ıst demısın. bırde başka cocugun var mı..ist olan bırılerıyle aynı dr gıdıp destek olmak ıstıorum...kader arkadslarımlaaa aynı dr ye gıtmek ısterım

yaşanıp da bitenden daha acıdır yaşanmadan bitenler. Biraz yaşasaydık keşke. Keşke beni, anısı olan bir geçmişle terk etseydin. Bak, GÖZLERİNDE YÜZÜYORUM HER GECE... Ve kara görünmüyor gözlerinde. Yokluğunu bile seviyorum bebeğğiimm; ÇÜNKÜ O BİLE SEN OLDUĞUN İÇİN VAR...

Hayata tutunabilmek için birçok sebep bulunabilirdi belki… Belki “yeniden” diyerek başlanabilirdi yeni ve sensiz bir hayata.ama benim ayakta kalabilmek ve yaşamak için sebebe değil, sana ihtiyacım var bebeğiiiimmm....

Canim ya bugun kan testi yaptirdim malesef negatif cikti 4aydir duzenli oluyordu adet sokturucu kullanmak istemiyorum 1hafta daha bekliycem olmazsa kullanirim cokda uzulmedim negatif çıktı diye herseyin hayirlisi rabbim neye ol demiste olmamis zamani var demekki senin bebiste buyuyor hayirlisiyla burdan kucagima aldim haberinide aliriz burdan

Canım baska cocugum yok ocak 9da 6ay olacak kızım melek olalı rabbim hakkımızda ne hayırlıysa o olsun

kızlar girip destek olmuyruz sanmayın
okudukca eski hallerimi hatırlıyorum
bende bir oraya bir buraya yapısır bir cıkar yol arardım
ama tek yol zaman
insallah zaman size ilacınız olan sağlıklı evladınızı tez zamanda getirir
tüm kalbimle diliyorum bunu

merak ediyordum çok şükür darısı bekleyenlerin başına
kızlar bana da dua edin kalayım artık bende yaaaaaaaaaaaaaa
Ahhhh inayım innnnnşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah:)))
Kizlar aysenaz dunyalar tatlisi bir kiz dogurdu
Hersey yolunda cok sukur
Darisi kalanlarin basina
Aysenazımızın da gözü Aydın olsun inşallah. Rabbim bu yavrusuna sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler versin inşallah:)))
Darısı da başımıza olur inşallah allahım!!!!

Yeni arkadaşlara hoşgeldin diyemiyorum malesef ennn eskilerden biri olarak size destek olmamızı istiyorsunuz, haklısınız da ama sizin ilacınız sadece zaman ve yeni bir bebek. Gerisi boş.
Biz nasıl aştık bu süreci? (Aşabildik mi acaba?) o zamanlar çok kalabalıktık. Sürekli üzüntümüzü, duygularımızı yazdık. İçimizi boşaltmaya çalıştık. Yürüyüş, diyet, sağlıklı beslenme planları yaptık; hobiler edindik. Kısacası kendimizi oyaladık çünkü acımızı hiçbir şey dindirmiyordu.
Bir de psikoloğum buraya 2 yıldan fazla takılmamamı söyledi ama ben dayanamayıp arada kaçamak yapıyorum böyle.
Allah size sabırlar versin ve en kısa sürede kucaklarımızı doldursun inşallah. Umarım sizi kıracak, yanlış bir şey söylememişimdir.
Bu arada eski arkadaşlar sizleri de çok özledim...

az önce kulağını cınlattık aysenazla
naptın ne kadarın kaldı
bebeğin nasıl

Bende muayehanesinin önünden geçerken içim acıyor offf bazen çarşıya bile inesim gelmiyor hele hastane bir daha inşallah yolum düşmez özel hastaneye gidiyordum şimdi ise direk devlet hastanesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…