- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
dün bebegımın mezarına gıttım yanına 10 aylık arkads gelmış..cok uzuldum bır annenın daha yüreği yanmış
Rabbim sabır versin o anneye canım ben daha kızımın mezarına gidemedim esimde goturmuyor hala iyi degilim acılarimin dahada artmasindan korkuyorum gidersem en basa donmekten korkuyorum bugun yemek yaparken kizimla gecirdigim son gun geldi gozumun onune agladim agladim rabbim afetsin beni isyan etmiyorum sukurler olsun rabbime anneligi tattitrdi 7sene sonra onca tedaviden sonra dogal yoldan hamile kaldim bir tanidigim var kadin 45yasinda keske benimde olsaydida olseydi derdim oldu birdaha anne olabilirim demis anneme dusun kadindaki psikolojiyi ....yaa kizlar adet gunum gecti hala adet olmadim idrar testi yaptim evde negatif cikti 3gun gecti
sız vaktınızı nasıl gecırdınız ama benım için vakıt gecmıyooooooooooooooorrrrrr
Rabbim sabır versin o anneye canım ben daha kızımın mezarına gidemedim esimde goturmuyor hala iyi degilim acılarimin dahada artmasindan korkuyorum gidersem en basa donmekten korkuyorum bugun yemek yaparken kizimla gecirdigim son gun geldi gozumun onune agladim agladim rabbim afetsin beni isyan etmiyorum sukurler olsun rabbime anneligi tattitrdi 7sene sonra onca tedaviden sonra dogal yoldan hamile kaldim bir tanidigim var kadin 45yasinda keske benimde olsaydida olseydi derdim oldu birdaha anne olabilirim demis anneme dusun kadindaki psikolojiyi ....yaa kizlar adet gunum gecti hala adet olmadim idrar testi yaptim evde negatif cikti 3gun gecti
ben hep dizi izledim öyle geçirdim vakit yabancı dizilere başladım film izledim, yürüdüm müzik dinledim her yürüyüşümde ağlıyordum susamıyordum, keşke işe girsem dedim ama iş bulamadım hamile kaldıktan sonra buldum onuda hamile olduğum için vazgeçtiler... çok zor geçti ama geçti işte bence en güzel vakit geçirme işe gitme ama ben yapamadım
kac aylık oldun şimdı?
ben hep dizi izledim öyle geçirdim vakit yabancı dizilere başladım film izledim, yürüdüm müzik dinledim her yürüyüşümde ağlıyordum susamıyordum, keşke işe girsem dedim ama iş bulamadım hamile kaldıktan sonra buldum onuda hamile olduğum için vazgeçtiler... çok zor geçti ama geçti işte bence en güzel vakit geçirme işe gitme ama ben yapamadım
kac aylık oldun şimdı?
5 ay 3 hafta oldum çok şükür hayırlısı bakalım ben sakaryadayım istanbulda olan arkadaş çok ama bu ara adet düzensizliğin olabilir sen tarihlerini not et ama benim 5 güngeciktiği falan olmuştu ama sonra düzene girdi
5 ay 3 hafta oldum çok şükür hayırlısı bakalım ben sakaryadayım istanbulda olan arkadaş çok ama bu ara adet düzensizliğin olabilir sen tarihlerini not et ama benim 5 güngeciktiği falan olmuştu ama sonra düzene girdi
ne güzel masalahhhh barekallah..:)cinsiyeti ne bebegımızın?ınş. sağlıkla kucağına alırsın
hiç çocuğu olmayan bir kadın banada ben acısını bile yaşayamadım demişti onların da derdi bambaşka işte herkesin derdi bambaşka.. arada adet düzensizliğin oluyr muydu ?
hadi hayırlısı ınş.bende kızımı cook özlüyorum..14 gunun her anı gözümün önünde..senın başka cocugun var mı?bırde ne kadar oldu bebegın vefat edelı..benım 2 ay olcak ocağın 11 de.bır an önce mart ayı gelsın ıstıyorum
msj kutun dolu slha..özel msj atamıyorumm
Ahhhh inayım innnnnşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah:)))merak ediyordum çok şükür darısı bekleyenlerin başına
kızlar bana da dua edin kalayım artık bende yaaaaaaaaaaaaaa
Aysenazımızın da gözü Aydın olsun inşallah. Rabbim bu yavrusuna sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler versin inşallah:)))Kizlar aysenaz dunyalar tatlisi bir kiz dogurdu
Hersey yolunda cok sukur
Darisi kalanlarin basina
ne güzel masalahhhh barekallah..:)cinsiyeti ne bebegımızın?ınş. sağlıkla kucağına alırsın
amin canım inşallah hepimiz bak sayfaya eskiler yeniler herkes iyi kötü düzenini kurdu çok şükür kalbimizde meleklerimiz kucağımızda bebişlerimiz olsun inşallah
benim yine oğlum olacak çok şükür ilk başlarda oğlum gelecek gibi yine hamile kalınca oğlum olsa diye içimden geçirirdim sonra sağlıklı olsunda diye bizden daha çok kimse demez cinsiyet ayrımı yapacak son kişiler son anneler bizleriz bunu düşünüyorum
Canim ya bugun kan testi yaptirdim malesef negatif cikti 4aydir duzenli oluyordu adet sokturucu kullanmak istemiyorum 1hafta daha bekliycem olmazsa kullanirim cokda uzulmedim negatif çıktı diye herseyin hayirlisi rabbim neye ol demiste olmamis zamani var demekki senin bebiste buyuyor hayirlisiyla burdan kucagima aldim haberinide aliriz burdan
vakti gelince olacak inşallah seninde haberlerini alırız inşallah
evladım olsun ilk fırsatta gelecem yazacam buraya yada yazdırırım birine inşallah en çok istediğim şey :)
Ahhhh inayım innnnnşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah:)))
Aysenazımızın da gözü Aydın olsun inşallah. Rabbim bu yavrusuna sağlıklı, uzun, hayırlı ömürler versin inşallah:)))
Darısı da başımıza olur inşallah allahım!!!!
Yeni arkadaşlara hoşgeldin diyemiyorum malesefennn eskilerden biri olarak size destek olmamızı istiyorsunuz, haklısınız da ama sizin ilacınız sadece zaman ve yeni bir bebek. Gerisi boş.
Biz nasıl aştık bu süreci? (Aşabildik mi acaba?) o zamanlar çok kalabalıktık. Sürekli üzüntümüzü, duygularımızı yazdık. İçimizi boşaltmaya çalıştık. Yürüyüş, diyet, sağlıklı beslenme planları yaptık; hobiler edindik. Kısacası kendimizi oyaladık çünkü acımızı hiçbir şey dindirmiyordu.
Bir de psikoloğum buraya 2 yıldan fazla takılmamamı söyledi ama ben dayanamayıp arada kaçamak yapıyorum böyle.
Allah size sabırlar versin ve en kısa sürede kucaklarımızı doldursun inşallah. Umarım sizi kıracak, yanlış bir şey söylememişimdir.
Bu arada eski arkadaşlar sizleri de çok özledim...
Bende muayehanesinin önünden geçerken içim acıyor offf bazen çarşıya bile inesim gelmiyor hele hastane bir daha inşallah yolum düşmez özel hastaneye gidiyordum şimdi ise direk devlet hastanesineBende kızımı kaybettigim hastanenin ve dr adini bile duymak istemiyorum geçen gece ruyamda hastanede koridorda dr önümde ben arkasinda yuruyordum icimdende seni sevmiyorum deyip duruyordum bendeki psikolojiyi düşünün Cerrahpaşanin riskli gebelik uzmani perinatoloji dr varmis hamile kalinca ona gitmeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?