Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

merabalar arkadaşlar , ben de buranın en eskilerindenim, bugün çok mutluyum çok hüzünlüyüm , neler yaşadık burada ah be tobegük değil mi canım benim. ne umutsuzluklar ne ağlamalar , ağlama duvarı olsa çatlardı. ama herşey geçti geçmeyecek gibiydi ama geçti . bizimle beraber bebeğini kaybeden herkes bebişini aldı kucağına. benim huysuz mu huysuz uykusuz mu uykusuz gazlı mı gazlı sıpam içerde uyuyor tam 7 aylık oldu. bugün calakan doğurdu ( aramızdaki en umutsuz şirindi o ) tobegükümün çok az kaldı geldi gelecek, diğerlerinin hepsi de doğurdu . yani şu an iyiyiz arkadaşlar ,bugünler geçecek yemin ederim geçecek (birisi bana o zamanlar söyleseydi inanmazdım ama geçti işte) .umutları yitirmek yok , herkese bebeli göbişli , musmutlu yıllar diliyorum

az önce kulağını cınlattık aysenazla
naptın ne kadarın kaldı
bebeğin nasıl
En fazla 20 günüm kaldı canım. Dr 39. Haftadan önce alma taraftarı değil. İnşallah ben de hepiniz gibi kucaklayabilirim yavrumu.
İyice koptuk birbirimizden(( Sizleri ve bebişlerimizi merak ediyorum çok. Hepinizi çooook öpüyorum canlarım:))
Amiiin canım amin!!
neeeee? Calakan da mı doğurdu!!!! Süper haber bu. Rabbim yavrusuna sağlıklı, uzun, mutlu ömürler verisn inşallah. Eskilerden bi inay la ben kaldık desene. Darısı da başımıza olsun inşallah.
Senin sarı haylaz oğluşunu da yerim ayrıca:)))

Hepinizin gönlündekinin gerçek olduğu, önce göbüşlerinizin sonra kucaklarınızın dolacağı bir yıl geçirmenizi diliyorum:)))))

Arkadaslar öncelikle yeni yilinizi kutlarim. Bu yil hic birsey dilemedim istemedim sadece sevdiklerimi almasim yeter dedim icimden.. Son 2 senedir yasadiklarim beni mahvetti artik degistim ve asla eskisi gibi olamiyacagimin farkindayim ki bi yandan cok özledim eski beni
Oglusumu hala ilk gün ki gibi cok özlüyorum hala iki güne bir mezarina gidiyorum hala agliyorum ve en cokta kardesinide kaybetmekten korkuyorum. Okadar alistimki ona sanki abisiymis gibi sanki tekrar o varmis gibi karnimda allahim dogum yaklastikca endiselerim cogaliyor hergün korkuyla endiseyle evdeyim hala cikmiyorum evden tabi bunaldimda daha cokta zamanim var düsünmeye ama iste inanamiyorum herseyin güzel olacagina.. Sag salim hayirlisiyla alsam bi kucagima suraya bende yazabilsem dogdu saglikla diye belki artik biraz bu moddan cikarim tekrar bi sebebim olur.. Robot yasamdan yanlizliktan slkildim

ınş. alırsın kucağına..bebegının saglıgı nsıl sımdılık....kac ayın kaldı..benımde böbreğimde kıst varmışş

bu yıl bizim yılımız ben çok inanıyorum bende korkuyorum elbet ama kucağımıza alacaz sıramız yaklaşıyor baksana senin ne kadar kaldı...

ben 2013ten kurtulduğum için çok mutluyum bu yıl bizim yılımız artık inşallah... daha 2014e girdiğimiz gece oğlumu gördüm emzirdim oluk oluk sütüm aktı çok güzeldi abisini rüyamda bile olsa emzirememiştim hastalığını öğrenmeden önce bile ya sütüm gelmedi ya istemedi yada hasta oluyordu.. ama kardeşini emzirdim rüya bile olsa bambaşkaydı inşallah 3 ay sonra gerçek olacak bende sabırsızlıkla bekliyorum

ınş. alırsın kucağına..bebegının saglıgı nsıl sımdılık....kac ayın kaldı..benımde böbreğimde kıst varmışş

Insallah cnm simdilik hersey yolunda diyor dr ama iste bu korku bu endiseyi atamiyorum üzerimden son dk yine bisey olacakmis gibi geliyor.. gecmis olsun bu arada takilma kiste biz neler atlattik o da gececek ins yakin zmn atlaticaksin sende.. Bir örnek vereyim umut olsun dogumdan sonra üzüntüden vucudumun heryeri abse oldu ameliyatlar oldum ama suan iyiyim bak cok sükür.. Üzüntü ve stresden oluyor kolaymi.. sagligina dikkat et..
Lavinyam benimde az kaldi 2 ay kadar en gec ama dedigim gibi halada inanamiyorum ki esimde hep 2014 diyor... Bizim yilimiz olsun insallah en büyük sinavimiz en son üzüntümüz geride kalsin insallah.. Ne güzel bi isaret vermis melegin sana ben hala rüyamda göremedim daha oglumu

ben hariç :))))))) öp sıpanı benim içinn

amin........... Allahım sizi de kavuştursun inşallah diğerleri gibi ama arada uğra yaz tamam mı :)
calakana da çok sevindim oda kavuştu kuzusuna

selam bayanlar.bende temmuz ayında sezaryen doğum yaptım aynı günün akşamı bebeğimi kaybettim.onu çok umutla ve aşkla bekliyordum altıncı ayda hidrosefalisi var dedi dr lar.şimdi çok korkuyorum fakat çok da istiyorm.hepinizin evladını rabbim sizlere bağışlayıp hayırlı evlat etsin inş. acaba en doğru zaman ne zaman yani ne kadar beklemeli.beklenmezse ne gibi problemler olur

rabbim sabrınızı versin inşallah başınız sağolsun..
ben 5 ay sonra hamile kaldım kimse niye erken kaldın diye sormadı buradaki çoğu arkadaşa 6 ay dedi doktor... folik aside başladın mı o çok önemli bak vitamin folik asidini al doktorun ne dedi sana rahmin toparlanmış mı

ben hariç :))))))) öp sıpanı benim içinn.
amin........... Allahım sizi de kavuştursun inşallah diğerleri gibi ama arada uğra yaz tamam mı :)
calakana da çok sevindim oda kavuştu kuzusuna
Âmin canım. Bu yıl senin de yılın olsun inşallah inayım:))))

Başınız sağolsun. En doğru zamanı Dr unuz bilir. Genelde 6 ay deniliyor ama mesela benim vücudum kendini toparlayamadı ve geç hamile kaldım. Vücudunuz toparladıktan sonra 5-6 ay sonunda hamile kalırsanız sorun olmuyor.
Rabbim en kısa sürede acınızı dindirsin inşallah.

arkadaşlar bende sezeryanla doğum yaptım ve maalesef bebeğimi kaybettim erken doğumdu benim çok üzgünüm daha 15 gün oldu o yüzden sizleri çok ii anlıyorum:

arkadaşlar bende sezeryanla doğum yaptım ve maalesef bebeğimi kaybettim erken doğumdu benim çok üzgünüm daha 15 gün oldu o yüzden sizleri çok ii anlıyorum:

Canım rabbim sabır versin ilkgunler çok zor oluyor 6ay olacak ilkgunki gibi olmasada hala agliyorum

selam arkadaslar yeni gelen aradaşlarıma allah sabır versin eski arkadaslarımada dogum yapanlara rbbim büyütmeyi hamiş olanlarada sağ salim kucaklarına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbimmm.aysenaz ım dogurmuşşş çok sevindim rabbim kötülüklerden korusun bebeğini. yavrumrümeysam yazmışsın kimse yok diye inşallah rabbim acılarını hafifletince anlıcaksın belki zaman geçince girilmiyo eskisi kadar eh biz hamiş olmayan eskilerde kimse yok diye girmiyorduk.unutmuyoruz ama külleniyo acımız bazen alevleniyo işte öyle böyle zaman geçiyo çok dua edin rabbim sabrını veriyo ben bebeğim daha karnımdayken öldüğünü bildiğim halde benden onu kimse daha almadan sabaha kadar beklediğimde çok dua ettim.rabbim tüm melek annelerini ve beni güldürsün şu mübarek perşembe gecesi hürmetine.dicek hiç bişey yok başka.

Aynı şeyleri yaşayacağıma eminim hamile olunca o evham var ya işte o beni mahvediyor keşke biraz rahat olabilsek ama diyorum ki yaşadıklarımız normal şeyler değil çocuklarımızı kaybettik dünyadakı en büyük acı bu psikiyatra gittiğimde doktor demiştiki tıbben söylenen budur dünyadaki en büyük acı evlat acısı imiş bu yaşadıklarımızdan sonra bu korkularımız normal heralde ben tekrar hamile kaldıgımda nasıl olurum bilmiyorum sanırım senin gibi olurum ama sen biraz da olsa rahatlamaya çalış canım ben sağ salim kucagına alacagına eminim bebeğini ama işte o korkular yok mu o korkular sadece can sıkıcı yoksa bebeğin gayet iyi

ben kızımı kaybedeli 7 ay oluyor hala ilk günkü gibi ciğerim yanıyor dünya başıma yıkılmış tı sanki ama elimiz kolumuz bağlanıyor çok çaresiz kalıyoruz acısını biraz da olsa hafifletebilmek için biran önce hamile kalmak istiyorum ama göğsümden hala süt geliyr az az sizlerde olmuş mu idi şimdiden tşk.

Canim rabbim sabir versin tez zamanda bizlerinde yüzünü guldursun Allah'ım ben gece 23.00 da sezeryandan ciktim sabah kahvaltidan sonra 2tane hap verdiler ictim sut hormonu yani prolaktin duzeyi dussun diye dr bir gorun ilac verir sana

Cnm Allah sabır versin erkenmi dogum yaptın? Tam vaktindemi doğdu neden hidrosafali olmuş yavrun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…