Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızımı cook özluyorummm.hep resmıne bakıyorum...tekrar hamıle olmak istiyorum daha yenı ıkı ay oldu..hem hemen hamıle olmak ıstıyorum hemde tekrar aynı seylerı yasamaktan korkuyorum(((((((((
korunmayı bırktık..herseyı oluruna dha doğrusu Rabbıme bıraktım..dua edın nolur..cook kötü psıkolojım

geçmiş olsun öncelikle,, aynı beni anlatmışsın.. bu aralar ben de iyi değilim minik meleğimi çok özlüyorum.. ama az önce çok güzel bir yazı okudum diyordu ki SABIR VE ŞÜKÜR CENNETE UÇURAN İKİ KANATTIR. ne olur sabret haline hamd et, Rabbim başka dertlerden korusun hepimizi hayırlı evlatlar nasip etsin.

Nasilsiniz bayadir bakamadim topige doğum yapan kardeşlerime Rabbim aciz tadiyla yavrularini büyütmeyi nasib etsin inşallah..benim gibi bekleyenlerede hayorli doğumlar nasib etsin Rabbmm.cuma günü kontrolüm var sezeryan günüm belli olacak 20ocaga kadar yolum var :) Şuan sadece korku ve endişe doluyumo soğuk doğumhane ve o kotu kara gün hep aklimda ama inşallah bu kez herşey cokk başka olacak dualarinizi eksik etmeyin..Yeni gelen kardeslerimede Rabbim dayanma gücü versin inşallah

amin canım amin sırayla geliyor bebişler sanırım artık sıra sende keten helvada dilaynur da sonrada bendee :) hepimize nasip olsun inşallah ...
maşallahhh kocaman olmuş bebişş 39 haftayı görelim diyor mu doktor ben çok sabırsızım ama en güzeli 38-39u görebilmek hayırlı vakitlerde inşallah

ay lavinyam inş.az kaldı ama bende bittim sıkıntıdan korkudan psikolojim çok bozuk uykularım kaçıyor artık sağseliim doğurmak bebişim kucağıma almak hayal gibi geliyor bişe olcak diye çok korkuyorum dr ayn 17 sinde almak istyr erken ama riske atmak istemyr eşimde tmm dedi erken alınsın bu korku bitsin diyor haftaya gttiğimzde birdaha konuşacm bakalım neolck kafam karışık bir problem olurmu offfffffff anlıcan neyaptığımı ne düşündüğümü bilemez oldum :26::26::26:

hayırlısı ile sağ salim kucaklarımıza alırız inş bizde. bende aynı çok korkuyorum her gidişimde sıkıntı var devam ediyor kıznızdaki durum
oğlunuzdada var diyecekler diye aklım çıkıyor. sağ salim kucağıma aldığımın hayalini bile kuramıyorum. ama içimde bi umut bi ses var bu defa olacak rabbim güldürecek bizi diyorum.hayırlısı ile günler geçsin artık diyorum. sen 17 ocak ta mı yapalım dediler sezeryanı

Arkadaslar bende sızlerdenım 38+ 1 de bebegım karnımda olmus ıkı gun anlayamadım doktora gıttık kalp atısları yoktu yıkıldık bı sorunda cıkmadı doktorda hayretler ıcınde cok buyuk bır acı yarın bır hafta olacak sezeryan olalı rabbım kımseye yasatmasın

Amin canim rabbim sabır versin sana acin çok taze benim kizimda 38haftalikken kalbi durmus ben ayni gun hissettim saglik ocagina gittim kalpatisi alamiyorum doktoruna git dedi gittim nst dakikalarca aradilar yok dr ultrasonda bakti hayatimin durdugu andi bebek ölmüş dedi tepki bile veremedim ben bisey yapmadim diyebildim dr hemen sakinlestirici vurun dediler ogunden bugune 6ay olacak zaman geciyor acimiz hafifliyor ama asla unutulmuyor nedeni bellimi canim biz otopsiye gondermemistik

Rbbım sabır versın. bende senın gıbı yenı syılırım daha 2 ay yenı olcak...başka cocugun var mı

dua ve cennete kızıma kavuşcak olma ınancım bana tesellı verıyor.ınş. tesellı olcak başka bebegımızde olur..senın cocugun var mı bask?

kızlar merhaba öncelikle hepinizin yeni yılı kutlu olsun bu yılda hepimizin kucağı dolsun inşallah.bende buranıan eskilerinden sayılrım 8 ay önce oğlumu kaybettim şmdi tekrar bebek düşdünüyoruz nolur banada dua edin bu sefer allah kucağıma almayı nasip etsin çok korkuyorum yine aynı şey olur dye ama bi yandan da çok istiyorum inşallah bende kavuşurum bebeğme....

İnş.ketenim yaaaa budefa allahın iznyle gülecek yüzümüz çok stres içerisindeyim ama elden bişe gelmiyorki Rabbbime sığınıp dua etmekten başka.17 sinde sata göre 37+0 oluyor ultrasona göre 38+2 oluyor dr ultrasaona göre karar verdi ama kafam karışık benim dr 3 taneydi burda kafamda birisini eledim şimdi 2 kaldı biri 25 ocak diyor diğeri 17 ocak neolcak bilmiyorum kafam çokmu çok karışık :18::18::18:

Rabbim gönlüne göre versin inş.

Canim masallah kucuk degil artik icinden nasil geliyorsa oyle yap ben olsam tamam derdim cunku cok korkuyorum gereken zaman gelinceDe cok beklemek istemem yani

Olacak ketenim bak artik yuzumuz guluyor insallah kucagimiza da alacaz insallah

Acin cok taze canim ya rabbim sabrini verir insallah cok zor tek ilacin zaman zaman gectikce alisirsin insllah icinden ne geciyorsa yaz buraya icine atma

Benim süt gelmemişti ama süt hormonum aylarca düşmemişti. Bence bir Dr a görün canım. İlaçlarla düşürmeye çalışsın. Çünkü bu prolaktin hormonu gebeliğe engel
arkadaşlar bende sezeryanla doğum yaptım ve maalesef bebeğimi kaybettim erken doğumdu benim çok üzgünüm daha 15 gün oldu o yüzden sizleri çok ii anlıyorum:
Başınız sağolsun. Rabbim sabırlar versin inşallah.
Bana dormamışsın ama ben de cevap vereyim. Benim Dr 38+, 39 ları bekleyelim diye ısrar ediyordu. Bebek 1 hafta önde çıkınca 38+ da alacak canım.
İNşallah hepimiz sağsalim alırız bu yavrularımızı kucağımıza. Rabbim sayfadaki bütün arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah.
Âmin, Rabbim sabırlar versin başınız sağolsun((((

sonra da sıra bende olur inş. lavinyam :) bu arada cnm 2 li ve 3 lü taramalarım iyi geldi Allah ın keremine bin şükür ki yanlız ca ufak bi sıkıntımız var cnm maleseff rahimde kasılma oldu bnde dr sordum muayene etti rahim ağzı birz sorunlu çıktı rahim ağzı açık değil ama çok iyi de değil dedi açıklık tam sınırdaymış cnm sürekli takipte kalması gerekiyormuş eğer açıklık olursa erken doğum olmaması için ameliyata alır dikerim dedi ister istemez moralim tabiki bozuldu ama moralimi bozmak istemiyorum moralimi bozdukça herşey daha da kötüye gidiyo çünkü kendi kendime herşey iyi olacak die moral vermeye çalışıyorm çünkü elimden başka hç bşy gelmiyor napalım herşeyin hayırlısı olsun inş. bu sefer oğlumu sağ salim kucağıma alırım bende sizlerde rabbim hepimize nasip eder inşallah...

canım peki prolaktin hormonu adet düzensizliği yaparmı benim adetim tam 20 gün geçti bu gün kan teti yaptırdım daha sonuç çıkmadı
evet canım adet düzensizliği yapar. O yüzden iyi bir genel cerrahi uzmanına gitmeni ve tedavi olmanı tavsiye ederim canım.

evet canım adet düzensizliği yapar. O yüzden iyi bir genel cerrahi uzmanına gitmeni ve tedavi olmanı tavsiye ederim canım.

yardımın için çok tşk ederim en kısa zaman da dr gidicem inşallah üzücü bi haber almam bu arada aynı kaderi yaşadığımız arkadaşların tekrar hamile kalıp sağlıklı birşekilde doğum yapmaları beni çok mutlu etti ve büyük bir teselli oldu mevlam tüm isteyenlere veee banada versin

merhaba kızlar...bu siteyle kızıma hamileyken tanışmıştım o yüzdende adımı ilkheyecann olarak koymuştum,, ilk bebeğim olduğu için. Heycanla sabırsızlıkla beklerken son gün kızımın melek olduğunu öğrendim ve bu siteye verdim kendimi, neredeyse tüm melek annelerinin hikayelerinde teselli budum ağladım güldüm... Acaba dedim bende bir gün onlar gibi bebeğimi kucağıma alabilirmiyim diye hayal ettim. Ama öyle uzak geliyodu ki bu zamanlar.. ve şimdi bi yanım heyecandan kıpır kıpır bi yanım korkudan karmakarışık. Evet çok şükür Rabbim sabrımın sonunda verdi melek kızımın kardeşini,, hamileyim şükürler olsunki,, inş bu sefer Rabbim kucağıma almayı nasip eder.. Bu mükemmel duyguyu inş Rabbim tüm melek annelerine yaşatır. Dualarınızı eksik etmeyin nolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…