Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bana dormamışsın ama ben de cevap vereyim. Benim Dr 38+, 39 ları bekleyelim diye ısrar ediyordu. Bebek 1 hafta önde çıkınca 38+ da alacak canım.

ben çok beklemem doktor ne zaman derse o zamn valla gelişimini en iyi onlar bilir ödüm kopuyor çünkü tahmin edersiniz pimpiriklinin önde gideniyim :)

gözün aydın rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallah sırasıyla gelsin bebişlerimiz ya kızlar hiç bu bebeklerinize eşya kıyafet eksik gedik birşeyler almaya niyetleniyor musunuz ben çok hevesleniyorum ama bir çöp bile almaya elim gitmiyor maalesef

kızlarrrrr coook hastayım grıp oldum dua edın

geçmiş olsun haberler anlatıyor ilaçlar bile bitmiş herkes grip.... hiç evden bile çıkma mümkünse...

bebegımı kaybedelı 2 ay oldu..bır ayı gectı hala adet olmadım..cok acık sarı renklı ara ara beyaz renklı akıntım var..
sızde de öyle oldumu 40 ımdan sonra olacak ılk adetım..adete yakın akıntınız geldı mı sureklı ve yoğun?

arkadaşlar bana net bişey söylenmedi erken doğumla ilgili dktrm bazen sebepsizde böle seyler oluyo dedi ama ben iki gün öncesi temizlik yaptım dib bucak halen o temizlik aşkı içime nası doğdu anlamadımkanama gördüm dktr gittim çocukta hiç sorun yok dedi suyu vb. herseyi tam dedi sancı başladı durduramadılar birinci sezeryan olduğu için ameliyata aldılar bebeğim 3 saat yaşadı ve sonra öldü vicdan azabından ölüyorum çok kötüyüm temizlik yapmasaydım belkide olmazdı((

basın sgolsun..Allh sbır versın neden vefat ettı

cnm bilmiyom bişey demediler 28 haftalıktı ama bebekte erken gelck bi sorun yok dediler maalesefki ben temizlik yapıp kendimi yormuştm kendimi evladını düşünmeyen cani gibi hissediyom şu an belki abartı gelck sizlere ama bu vicdan azabı beni kahrediyor üstelik sezeryan hakkımda gitti anlaşılan çok kötüym

Merhaba ben yeni katıldım aranıza 27 gun once kaybettim bende kızımı.23 haftalıktı meleğim acım daha cok taze dertleşmeye çok ihtiyacım var.benide alırmısınız aranıza....

Merhaba ben yeni katıldım aranıza 27 gun once kaybettim bende kızımı.23 haftalıktı meleğim acım daha cok taze dertleşmeye çok ihtiyacım var.benide alırmısınız aranıza....

cnm sen neden kaybettin bebeğini benim gibi erken doğum heralde allah sabır versin inan bende içimi bi rahat buraya dökebiliyom çevredekiler abarttığımı düşünüyolar(

çok geçmiş olsun haftalarımız aynıymış bende oğlumu 6 ay önce kaybettim hep kendimi suçladım ama yok kaderde ne varsa o yaşanıyor ne olursa olsun sırt üstü bile yatsaydın gideceği varsa gider ama kısmeti varsada sen ne yaparsan yap yüce rabbim onu korur herşeyin zaten bir sebebi oluyor acın yeni olduğu için kendini hep suçlayacaksın ama geçer zamanla kendinide suçlama vijdan azabıda çekme kısmeti yoktu yüce rabbim aldı yanına onlar melek bizi cennete karşılayacaklar bak yine gebe olursun hamile kalbiliyorsun sezeryan hakkı artık 8 kadar çıktı merak etme bu benim 3 sezeryanımdı ama yinede korkmuyorum doktor 2 yıl ara ver dedi ama ben vermeyeceğim bir yılım dolduktan sonra başlayacam artık ALLAH veriirse tabi hepimiz tez zamanda gebe oluruz inşlalhhhh

Merhaba cnm, aklımdasın, zaman ne çabuk geçmiş.. Allah yardımcın olsun herşeyin güzel gitmesine çok sevindm. Benm de umudumsun.. Dualarım sennle..

tşk ederim cnm inşallah atlatabilirm peki senin diğer iki sezeryandan olan bebişler yaşıyo demi onlarda sorun yok inşlah birde bikere erken doğum oldumu ikincide tekrarlama durumu %25 ve %50 arası diolar korkuyorum inşallah hiçbirimiz yasamayız bidaha allah yaşatmasın cümlemize

mrb bende yeni üye oldum buraya.doğum yapalı 1 ay oldu maalesef bebeğimi kaybettim 5gün yaşadı canım oğlum.bende 39+4 de doğum yaptım sancım başladı ama kalp atışı iyi olmadığı için sezeryana aldılar.kordon sıkıştırmış kakasını yapmış ve onu yutmuş.şimdi doktor 2.bebek için ez az 9 ay dedi ama ben o kadar uzun beklemek istemiyorum çok uzun geliyo bana ancak öyle kendime gelirim.çok zor çünkü.benim gibi olan varmı aranızda...

banada dr 6 ay dedı bende doğum yapalı 2 ay oldu sezeryanla.ama 2 haftadır korunmuyorum zaten hemen olmuyor dıye..hayırlısı rabbimden adet olmam lazımdı olmadım....kırkım çıktıktan sonra ılk adetım olcak ama olamadım sarı ara ara beyaz akıntım var..hem umıtlenıyorum hem korkuyorum...dua edın hayırlısı ınş.

yüce rabbime şükürler olsun yaşıyor sağılklı 8 yaşında oğlum 3 yaşına girmiş kızım var ama ben çok çektim kim benim yerimde olsa asla gebe kalmayı bile düşünmez ama yinede istiyorum 17 yaşında evlendim evlendiğim 2 ayı oğluma gebe kaldım rahim açılmadığı için sezeryanla aldılar 18 de anne oldum 2 yıl sonrada oğlumu emziriyordum yin egebe kaldım oda iki buçuk aylıken karnımda öldü kürtaj oldum aradan 1 yıl geçti bu sefer ikiz gebe kaldım ama malesef biri rahimde biri tüpteydi kürtaj oldum ama tüpteki patladı iç kanama geçirdim ölümden döndüm açık ameliyatla tek tüpümüde aldılar kaldım tek tüple şansım yarı yarıa kaldı artık olmaz dedim yaşım daha 22 psikolojimi iyice bozdum oğlumun kardeşi olsun dedim olmuyordu doktor kafanda sorun var başka bir sorun yok tedavide etmiyordu kafandan at düşünme gebe kalırsın dedi öylede oldu kafamdan attım başka şeylerle uğraştım kızıma hamile kaldım onuda sezeryanla aldılar kızım bir 16 aylıken yine emziriyordum korunuyorduk ama adetim gecikince öğrendim sevindim aslında demekki sorun beyinde hiç çocuk düşünmüyordum geldi işte bulantılar kanamalar 6 ay boyunca hep yatım doktor riskli dedi işte son ay giitğimd edoktor iyi artık rahat ol bişey olmaz dedi ama benim içimde hep gidecek korkusu vardı çok hareketliydi ben ona çok bağlanmıştım değişik bir şeydi sanki ilk defa gebe kalmışım gibi çok heyecanlıydım hatta eşime dedim çok bağlandım ama eşim benim gibi değildi anlamadım neden bu kadar bağlanmıştım gideceği içinmiş demekki işte en son yatarken çok hareketliydi sabah uyanınca hareketi yoktu melek olup giitti biliyorum hep aklımızda kalbimizde beynimizde olacaklar onlar bizim meleklerimiz ama yüce rabbim böyle yazmış hep olumlu düşünün hamiel kalacam sağlıkla kucağıma alacam hep düşünürseniz bu sefer adetlerinizde sorun olur yüce rabbim hepinizin kucağını tez zamanda doldursun

amin inşlh cnm peki dktr sna 4. sezeryan olur dedi mi rabbim diğer çocuklarını analı bablı büyütsün bana 3. sezeryan son bundada aynı durumu yaşaman olası dediler bende korkuyorum bir kızım var kardeşsiz kalck die rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin cümlemize

cnm sen anlattıkça gözlerim yaşlarla doldu aynı benim yaşadıklarım gibi sütüm aktıkça burnumun direği sızlıyor kızım kardeş nereye gitti dedikçe gözlerimden yaş geliyor hele çevrenin sanki küçük bir düşük yapmışım gibi umursamaz tavırları ben ameliyat olmuş bebeğimi kaybetmişim onların düşündükleri....hele ki temizlik yaptımda erken doğum oldu bunun vicdan azabıyla yaşamak tarif edilemez bir duygu son sezeryan hakkımda aynısını yasama korkusu çok zorrrrrrr bir daha normal hayata nası dönücm bilmiyom allah herkesin yardımcsı olsn

pembehome canım ,yazdıklarını okuyunca içim yandı.ta derinlere attığım acı yine depreşti.bi yerlerde birileri benim geçtiğim yollardan geçiyor benim gözyaşlarımdan akıtıyor.elimden bişey gelmiyor sabır dilemekten başka.kimse seni anlamayacak eşin bile.sadece bebeğini kaybeden senin ne hissettiğini anlar.bol dua et namaza başla mesela.örgü ör yeni yemek tariflerini dene ,hobi bul kendine.ve zamanın geçmesini bekle.geçen yıl bu zamanlar acıdan öleceğimi zannediyordum.ama şimdi 4 aylık kızım onun gülücükleriyle neşeleniyorum.lütfen ailende ve sende çok fazla travma oluşmasına izin verme.başka çocuğun var mı bilmiyorum ama benim bir de 4 yaşında kızım vardı.üstelik kardeşiyle 2 buçuk ay geçirdi.tırnak yiyor şimdi.etrafında beni görmediğinde anne üzgünmüsün diye soruyor hiç sebep yokken.çünkü kaç defa sinir krizlerime şahit oldu çocuk.yani bizim gibi yine çocukların olacak buna inan.

peki siz neden bebeğinizi neden kaybettiniz sorun neydi.Allah sabır versin çok zor çok inşallah tekrar olur.peki doktorunuza danıştınızmı hamilelik için bir sorun olur mu diye doktorunuz ne diyor.bende çok istiyorum ama daha loğusayım zatende bende 4 ay sonra düşünüyorum ama doktorum 9 ay değince neden diye düşünmeden edemiyorum.bol şanslar inşallah gönlünüze göre olsun...sevgilerimle....

inşallah hamilesinizdir.doktorunuz ne diyor bu konuda erken diyormu çünkü bende hemen istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…