Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Arkadaşlar, yaşadılarınızın aynısını yaşadım. Şüphesiz, tarif edilemez bir acı. Telafisi yok, avuntusu yok. Benim bebeğim babamın mezarına defnedildi. Artık babamı da ziyeret edemem herhalde. Ayrıca öyle çok sütüm geldi ki , göğüslerimi nefes bile alamayacak kadar sımsıkı sardım bana mısın demedi. Sezeryan sonrası ayılamadım, nabzım o kadar düşmüş ki hemşireler başımı bekledi. Hiçbirşeye direnecek halim kalmamıştı.Dikişlerim iyileşemedi. Fiziksel ve ruhsal olarak ben bu kadar acılar çekerken bir de eşimle sıkıntılarımız var. Beni hiç mi hiç anlamıyor. İçinde bulunduğum durumun farkında olmaması için kör olması lazım...Aramız zaten kötüydü , şimdi kimse kimseye tahammül edemez oldu. Sürekli azar, hakaret duymaktan yoruldum, bıktım... Geceleri uyku nedir unuttum. Ben böyleyken eşimin horul horul uyumasını da hiç anlayamıyorum. Galiba giden sadece benim çocuğumdu, onun değil...
Tek avuntum öte tarafta yavrumun beni bekliyor olduğu... Allah hepimize bol bol sabır versin, isyan ettirmesin...

gittiğim dr mart sonuna kadar kesın korunmamı söyledı.ve o zaman kontrole gıtmemı hamıle olmadan gelmemı söyledı..hala net bısy olmadığı ıcın dr ye bısey demedım..kesınlessın bakalım..rabbım verırse verır..öbür turlu hıç bı sorun yokken kaybettım kızımı..akcıgerının bırı gelışmedı..belkı rısklı bı gebelıkte sağlıklı bısekılde alırım test yapmıcam boş yere o yuzden

Allah gönlünüze göre versin benim içinde dua edin lütfen bende martta istiyorum ozaman 4 ay geçmiş olacak ama 9 ay bekleyemem ki çok uzun.başka bir doktora daha gideceğim
ne gibi sıkıntı olur acaba bilginiz varmı.atıyorum 9 ayı beklemedim martta hamile olsam beni ne gibi sorunlar bekler inşallah bu sefer olmaz.alırım kucağıma sağlıklı bişekilde.

doktor bana sadece 2 yıl korun dedi zaten sezeryan eskisi gibi değil çabuk ileşiyor eskiden 3 ama şimdi 8 kadar çıkmış doktor sorun olmaz dedi bana 4 olacak benim komşum beşinci sezeryanı olacak sorun yok ben dış gebelik yaşadığım için doktor tekrarlama riski va rdedi ama olmadı sende erken doğum yapmışsın yine risk var ama hiç bi sorun olmaya bilirde kafanı rahat bırak herşeyi ALLAHA bırak zaten ne yaşanacaksa yaşanılır kaderde kızının kardeşide olacak buna emin ol

geçmiş olsun Allah sabrınızı versin.bende bebeğimi kaybettim 5gün yaşadı.doğum yapalı 1 ay oldu.benim sorum ben 4-5 ay sonra tekrar bebek istiyorum sizce bi sıkıntı olurmu.böyle durumla karşılaşan varmı.

merhaba ben seda_ecrının 2013 subat annelerınden arkadasıyım seda az evvel aldı emırını kucagına haber vermek ıstedım

merhaba ben seda_ecrının 2013 subat annelerınden arkadasıyım seda az evvel aldı emırını kucagına haber vermek ıstedım

Hadi gözümüz aydın. Bir melek annesi daha tekrar anne oldu. Darısı ben de dahil tüm melek annelerinin başına:))))

Insallah canım ya cok buyuk bır acısıymıs yuregım ıcım yanıyor bır tane daha oglum 5 yasında.hepsının yerı ayrı allah dayanma gucu verecek ınsallah

Cok sagol canım allah razı olsun

Yok canım ya nedenı bellı degıl doktorumuzda hayretler ıcınde bebegın suyu tertemızdı ıyıydı boynunda kordonda yoktu 4 kıloydu ve tertemız bebektı dedı.takdırı ılahı demekkı rabbım boyle uygun gormus.benım bebegım normalde cok hareketlıydı son bı gun hıc hareket etmedı ıcım cok huzursuzdu ama kasılmalarım var dıye korku gelmedı ıcıme bı gun hareketsızlıkten sonra gece nısanım geldı doktora gıttık ertesı sabah ultrasona gırınce ogrendık yıkıldık sok olduk esımle rabbım kımseye yasatmasın cok buyuk bı acı nasıl atlatacam bılmıyorum.bızde otopsıye gondermedık gondermezdıkte zaten teklıf etselerdıde.doktor ultrasonla bakınca radyolojı uzmanınada gonderdı kesın rapor cıkması ıcın.ordada baktılar bı sorun cıkmadı bebekte nasıbımız boyleymıs canım.senın nedenı bellımı doktor bısey soyledımı

canım benımde bellı degıl gece sezeryana gıren dr bı ıhtımal sankı kakasını yemış gıbıydı demış kendı doktorum beyınde bır sorun olmuş olabılır kalp krızı geçırmış olabılır dedı ama son gunlerde asırı kansızlık vardı bende kan ıgnesı vurunuyordum acaba bebegıme kan gıtmedıgı ıçınmı öldü dıye düşünüyorum aile hekımımde olabılır dedı rabbım sabır versın hepimize...

kızlar çarsamba akşamı kızım melek olalı 6ay oldu içimin acısı sankı daha bır alevlendı aglıyorum aglıyorummmdunakşam eşım uyuyunca saatlerce agladım kızımı daha çok sevseydım daha çok okşasaydım karnımı gunluk konusurdum kızımla zeynep durumdu o benım canımın canıydı mucızemdı tekme attıgında oynadıgında aynaya bakardım kızım bana benzesın dıye aynı benmış zatende hep dua edıyorum rabbım bızlere sabır dıye adetımın 5.gunu hala devam edıyor etmeseydı yarın oruç tutardım

hepınızın mevlıd kandılının kutluyorum hayırlara vesıle olmasını dılıyorum hamıle olan melek annelerının hayırlısıyla bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın bızlerınde tez zamanda hayırlısıyla hamıle kalıp kucagımıza almayı nasıp etsın...

Allah sabır versın canım bende kızım melek olmdan öncekı gun mutfagı temızlemıştım nasıl vıcdan azabı yaşadım dr sordum senle alakalı degıl demıştı ama yandı içim keşke yapsaydım dıye ilk zamanlar öiümune alışamadım daha sonra yanımda olmayan dost sandıgım insanlara kızdım hepsını kabullendım hazmettım bırcok yakınlarımla sadece merhaba dıyorum evlerıne gıtmıyorum kötu günümde yanımda olmayanları ben şimdı istemıyorum yanı gececek bugunler acın aynı kalmıycak sadece haıfleyecek....

arkadslar sezeryandan sonra kırkınız çıktıktan sonra ılk adetınızın gunu degışmışmıydı..benım sat 28 günde bırdı hıç şaşmazdı..sımdı olmadım test yaptım negatıfcanım sıkkın

canım rabbım sabır versın coook zor bende gıdemıyorum kızımın mezarına ...

Benım kanımda ıyıydı canım.omurlerı yokmus yavrularımızın rabbım sabırlar versın bızlere

canım benım duzensızdı kırkım çıktıktan ayın 19 oldum 2.ay 23 oldum daha sonra duzene gırdı 31gunde bır oluyordum aralık ayında adet olmadım evde test yaptım negatıf kanda tahlılı yaptırdım negatıf çıkınca adet sokturucu kullandım şuan 5.gunumdeyım bıhakı ayda yıne gecıkırse dr gıtcem sut hormonu yanı prolaktın hormonu yuksek olunca adet duzenı bozuluyor

mrb arkadaşlar artık bu adresten çıkmaz oldum.benim gibi acılı anne nekadar çokmuş.ben oluşumu kaybedeli yarın bir ay olacak.içim yanıyo nekadar zormuş bu acıya dayanmak.benim oğlum 5 gün yaşadı 5 gün boyunca günde bir defa yoğun bakıma girip görme hakkımız vardı her girdiğimde kucağıma alıp eve gitsek neolur diye yalvardım.sütümü verdim bi hevesle sağdım evde oğlum bunu içecek iyi olacak diye ama olmadı.

inşallah cnm allah razı olsun bi nebzede olsa içim rahat etti inşlh o gün gelirde burda sizinle paylaşırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…