mrb arkadaşlar artık bu adresten çıkmaz oldum.benim gibi acılı anne nekadar çokmuş.ben oluşumu kaybedeli yarın bir ay olacak.içim yanıyo nekadar zormuş bu acıya dayanmak.benim oğlum 5 gün yaşadı 5 gün boyunca günde bir defa yoğun bakıma girip görme hakkımız vardı her girdiğimde kucağıma alıp eve gitsek neolur diye yalvardım.sütümü verdim bi hevesle sağdım evde oğlum bunu içecek iyi olacak diye ama olmadı.
cnm aramızda 1 hafta var mış bende 17 sinde kaybettim kızımı seninkide mi erken doğumdu burası hepimizn çıkış yolu olmuş tekrardan anne olanları gördükçe burda umudumu yitirmiyorum inşlh rabbim bizimde kucağımızı doldurur sağlıklı bir şekilde
arkadslar adet olmadım.galıba benım psıkolojım gerçekten bozuldu tamamen yıne test aldım ıkıncı cızgıyı ışığa tutunca ben görüyorum eşim yok o gördüğün sadece ıkıncı cızgı yerı dıyo
dua edın bana
kızlar çarsamba akşamı kızım melek olalı 6ay oldu içimin acısı sankı daha bır alevlendı aglıyorum aglıyorummmdunakşam eşım uyuyunca saatlerce agladım kızımı daha çok sevseydım daha çok okşasaydım karnımı gunluk konusurdum kızımla zeynep durumdu o benım canımın canıydı mucızemdı tekme attıgında oynadıgında aynaya bakardım kızım bana benzesın dıye aynı benmış zatende hep dua edıyorum rabbım bızlere sabır dıye adetımın 5.gunu hala devam edıyor etmeseydı yarın oruç tutardım
hepınızın mevlıd kandılının kutluyorum hayırlara vesıle olmasını dılıyorum hamıle olan melek annelerının hayırlısıyla bebeklerını kucagına almayı nasıp etsın bızlerınde tez zamanda hayırlısıyla hamıle kalıp kucagımıza almayı nasip etsın...
Allah sanada sabır versin canım.benim bebeğim 39+4 doğdu kordon sıkıştırması ve kordonu sıkışınca kakasını yapmış onu yaramaz oğlum yutmuş ciğerler kaka dolmuş.5 gün yaşadı 3 gün iyi gitti 4.günü durumu kıritik dediler.dayan oğlum dedim ama son girdiğimde çok yorgundu zor nefes alıyodu dudağı titriyodu canım oğlum çok tatlıydı.inşallah Allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin sizede.benim içinde dua edin lütfen ben size edeceğim.nezaman düşünüyosunuz doktorunuz ne dedi.
cnm benim dktrm 1 yıl dedi burda bazı arkadaşlara 6 ay denilmiş bilmiyorum ki sağlık durumuna göre birde benim 2. sezeryanımdı belki ondan ama benim kuzenim 1. sezeryandan sonra 3 ay sonra hamile kaldı bi sorun olmadı bu kandil gecesi inşallah rabbim bizlere sağlıklı hayırlı evlat vererek kucağımızı doldursun bizi evlatla sınamasın inşlh
hadi inşallah hayırlısı olur çizgi yeri silikte olsa belliyse doğrudur.hayal görmediğine göre... bence olumlu.
canım banada doktorum 9 ay dedi ama ben okadar beklemek istemiyorum.şuan canımız hiç birşey istemesede eminim sende öylesindir.zorla yiyorum beslenmeme dikkat ediyorum süt ,yumurta,pekmez yani hamileyken ne yaptıysam aynısını yapıyorum ki 2.bebeğim için çünkü öyle diyorlar.eğer 2. bebeğiniz doğumdan sonra hemen olduyda beslenme ve iyi dinlenin diyorlar.yinede herşeyin hayırlısı.Allahım inşallah dualarınızı kabul eder.sizin erken doğunmuydu neden erken doğum oldu başka çocuğunuz varmı peki.Allahım yardımcınız olsun.sevgilerimle....
cnm benim bir kızım var 3 yaşında çok şükür sezeryanla oldu ikinci hamileliğimde kızdı 28 haftalık kanamam geldi maalesefki ben temizlik yapmıştm anlamsız bir temizlik isteği gelmişti dktrlr bi sebep bulamadı bebeğin sağlıklı suyu falan herşeyi tam dediler sancım başladı durduramıyınca ameliyata aldılar birinci sezeryan olduğu için maalesefki doğum yaptığım hastanede yoğun bakım ünitesi doluymuş bebeğimi başka hastaneye sevk ederken yolda ambulansta ölmüştü((ameliyathaneyi alan ağlama sesi kulaklarımda çınlanıyo ölümünün yanı sıra yaptığm temizliğin vicdan azabı beni öldürüyor çünkü bebeğim sağlıklıydı bi sorun yoktu nolduysa bir anda oldu hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor içimden ama çok zormuş yaşanmadan anlaşılmıyor sezeryan hakkımın bitmesi bi daha böyle olurmu korkusu ne biliym işte çok zorrrr....
canım sen bilseydin temizlik yaparmıydın böyle yapma kendine sana o temizliği yaptıranda Allah suçlama kendini bende çok suçladım benimde sancım geldi gece ben karın ağrısı sandım uyku arasında taki kanamam gelene kadar anlamadım ama ilk bebeğimdi ne bileyim sancıyı nasıl doğum başladığını işte olacak ya.sonra vazgeçtim kendimi suçlamaktan çünkü kader böyle olmasını istedi.kendinimizi suçlamak bebişlerimizi geri getirmiyor.anlıyorum seni hemde çok iyi ya ben 5 gün gördüm onu hergün heryerini delmişlerdi oğluşumun bir girdiğimde gözüne kadar kapatmışlar kıpırdayıp kabloları çıkarmasın diye ama o sargı bezinin gözünü kapanmasından rahatsız olmuş kafasını sallayıp duruyodu canım oğlum o hali gözümün önünden hiç gitmiyo.eşim yanımdaydı söyle şunlara çıkarsınlar kafasından gözünü açsınlar oğlumun dedim ama öyle gerekiyomuş offff offfff yine aklıma geldi sana yazarken canımın içi oğlum çok yakışıklıydı teyzesi bal gibiydi aynı bana benziyodu.neyse 2. bebeğimi inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin Allah bol bol sabır versin Allah diğer kızınıza uzun ömür sağlılklı hayırlı uzun ömürler versin....
Arkadaşlar, doktorunuz sezeryan sonrası yeniden gebe kalabilmek için ne kadar korunmanız gerektiğini söyledi? Benim doktorum 3 ay içinde hamile kalmanın hiç bir sakıncası yok dedi, emin olamadım...:44:
doktorunuz neye bakarak böyle dedi çünkü benim doktorum 9 ay dedi ama çok uzun beklemek istemiyorum okdar.yanai tahlil falan yaptımı.bende çünkü 3 ay bekleyeceğim.bana kalsa.
canım sen bilseydin temizlik yaparmıydın böyle yapma kendine sana o temizliği yaptıranda Allah suçlama kendini bende çok suçladım benimde sancım geldi gece ben karın ağrısı sandım uyku arasında taki kanamam gelene kadar anlamadım ama ilk bebeğimdi ne bileyim sancıyı nasıl doğum başladığını işte olacak ya.sonra vazgeçtim kendimi suçlamaktan çünkü kader böyle olmasını istedi.kendinimizi suçlamak bebişlerimizi geri getirmiyor.anlıyorum seni hemde çok iyi ya ben 5 gün gördüm onu hergün heryerini delmişlerdi oğluşumun bir girdiğimde gözüne kadar kapatmışlar kıpırdayıp kabloları çıkarmasın diye ama o sargı bezinin gözünü kapanmasından rahatsız olmuş kafasını sallayıp duruyodu canım oğlum o hali gözümün önünden hiç gitmiyo.eşim yanımdaydı söyle şunlara çıkarsınlar kafasından gözünü açsınlar oğlumun dedim ama öyle gerekiyomuş offff offfff yine aklıma geldi sana yazarken canımın içi oğlum çok yakışıklıydı teyzesi bal gibiydi aynı bana benziyodu.neyse 2. bebeğimi inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı nasip etsin Allah bol bol sabır versin Allah diğer kızınıza uzun ömür sağlılklı hayırlı uzun ömürler versin....
sağol cnm allah razı olsun ben bu sitedeki benim gibi olan tüm kardeşlerime dua etcm inşlh sende bana et rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatt versin allah herkese tattırsın zor sizede söyüyolar mı bilmiyom ama bana çevreden herkes normal doğum yapanlar anne olduklarını daha ii hissdermiş normal yolla gelen bebekler annelerine daha bağlı olurmuş falan normal doğum yapsaydın hakkın bitmezdi yok eskiden sezeryan mı vardı vs. tabiki normal doğum gibisi yok ama biz sezeryan olduk die anne sayılmıyoz mu bu konuşmalar beni sinirlendiriyor bilmiyom sizler neler hissediyodunuz ama sanki insanda bi eksiklikmiş gibi konuşuluyor((
Ben bebeğimi kalp yetmezliğinden kaybetmiştim, kalp yetmezliğine neyin sebep olduğuysa bulunamadı. Gebe kalmak dikişlerime zarar verir mi diye sordum, 3 ay sonra hamile kalsam + 9 ay da gebelik = 12 ay içinde dikişlerde sorun olmaz dedi...
sağol cnm allah razı olsun ben bu sitedeki benim gibi olan tüm kardeşlerime dua etcm inşlh sende bana et rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatt versin allah herkese tattırsın zor sizede söyüyolar mı bilmiyom ama bana çevreden herkes normal doğum yapanlar anne olduklarını daha ii hissdermiş normal yolla gelen bebekler annelerine daha bağlı olurmuş falan normal doğum yapsaydın hakkın bitmezdi yok eskiden sezeryan mı vardı vs. tabiki normal doğum gibisi yok ama biz sezeryan olduk die anne sayılmıyoz mu bu konuşmalar beni sinirlendiriyor bilmiyom sizler neler hissediyodunuz ama sanki insanda bi eksiklikmiş gibi konuşuluyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?