Bende hergun yazılanları okuyorum ama sessız sessız duruyorum pek yazmıyorum ıkı bucuk ay oldu yavrumu kaybedeli cumartesı mezarına gıttık ıkıncı kez gıdısem her seferınde bı suru arkaadas gelıyor yanına daha bı suru annenın yuregı yanmıs bızım gıbı
Canım benim de bi doktor eliyle yoklamıştı sadece dikişlere falan bakmıştı ama sonra başka bi doktor ultrasondan da baktı evet başka bi doktora gitmekte fayda var ama ben doktor konusunda çok evham yapıyorum bu da psikolojimi bozuyo bu iyi mi bunamı gitsem acaba birde içinde bulundugumuz durumdan dolayı sanırım bu kadar evhamlı olmamız sonuçta bebeklerimizi kaybettikyok canım eliyle bastırdı bir buçuk ay öncesinde bir kadın doğum doktoru içte iplikler gözüküyo sakın hamile kalma demişti onu anlattım ne alaka dedi iplik gözükür erimedi çünkü dedi ama.biz yinede bir prf gideceğiz geç olsunda güç olmasın inşallah Allahım hayırlı zamanda versin sağlıklı bir şekilde.sen yenimisin sende melek annesisin sana kaç ay oldu.
arkadaşın tuhaf bi rüya gördümhayır olsun inşallah annemlerdeyim kızıp odaya gidiyorum bi bakıyorum vitrinde bebek brakmışlar bebek zayıflamış günlerdir oraya terkedilmiş önce sevmiyorum sinir oluom sonra kucağıma alınca çok seviyorum açtır susuzdur hemen su istedim ama fazla vermedim dokunmasın diye suyu nasıl içti sonra biberonla süt getirdiiler sütü ağzına verdim bi yudum aldı öldü bebek bağırdım hayırr hayırr diye bi komşumuz var sen birden çok verdin sütü ondan öldü dedi içimden hastaneye gitmeliydik falan diye geçirdim neye yorumlanır rüya
benim meleğime 38 gün oldu bugün
bi defacık gidebildim yanına çiçek ektik üzerine ama çok uzağa koydular kızımı eşimin köyüne defnettiler gidemiyoruz
hergün gitmek istiyorum yanına toprağını okşasam yeter
sanki tek kaldı orda gibi hissediyorum ben
annem gelmiyor beni hiç mi özlemiyor diyor gibi geliyor kahroluyorum
Yok canım oyle dusunme elınden geldıgı kadar gıtmeye calıs dua et.bızde cıcek ekmıstık esımle hıc tutacagını tahmın etmıyorduk ama ıyı bakmıs oglusum cıceklerıne hepsı tutmus sasırdık esımle tomurcuklanmıs zambakları acıcak ınsallah.sen neden kaybettın bebegını allah sabırlar versın canım
merhabalar ya kimse yazmıyor artık bende açıyorum bakıyorum bulutgoc un dediği gibi bended yazmıyorum ama azda olsa yazmaya devam edeceğim unutmayacağım sizleri.ben hepinizi çok sevdim.
Bende hergun yazılanları okuyorum ama sessız sessız duruyorum pek yazmıyorum ıkı bucuk ay oldu yavrumu kaybedeli cumartesı mezarına gıttık ıkıncı kez gıdısem her seferınde bı suru arkaadas gelıyor yanına daha bı suru annenın yuregı yanmıs bızım gıbı
merhabalar ya kimse yazmıyor artık bende açıyorum bakıyorum bulutgoc un dediği gibi bended yazmıyorum ama azda olsa yazmaya devam edeceğim unutmayacağım sizleri.ben hepinizi çok sevdim.
mrb arkadaşlar bende bir melek annesiyim.5 aralık 2013 te kalp durması nedeniyle 35 HAFTALIK bebeğim sezeryanla alındı.bu acıyı her an her nefeste yaşıyorum,hepte yaşayacağız sanırım.o kara günden beri evdeyim ,dışarı çıkmıyorum,kimseyi görmek istemiyorum...çünkü kimse anl Aamıyor.arkadaşlarımın hiçbrini görmek istemiyorum . uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum. bende aranızdayım bende sizdenim demek istedim. Allah bundan büyük acı göstermesin.hiçbirimizi evlat acısıyla evlat özlemiyle sınamasın.derdimiz büyük ama Allah daha büyük herşey güzel olmasada bigün mutlaka bişeyler güzel olacak...
Benimkiler de ole canim sagolsunlar bi de onlar ustumze gelse anlayissiz davransa temelli.yikilirdik heralde bu arada senin kayinvalidenler nerdeler
Rabbim sabır versin canım,, cok cok zor ama kendini eve kapatma sakın. İnsan kendiyle cok fazla başbaşa kalınca bu durumun içinden çıkamıyo, Rabbime sığın o zaman gerçekten rahatlıyosun. Bu acıyı iliklerime kadar yaşarken sadece O'na sığındım ve mükafatını verdi bana şükürler olsunki... Bundan sekiz ay önce kızımı kaybettiğimde deliler gibi bu siteye girip her sayfasını okuyodum ama zaman işte merhem oldu yarama ve şimdi inşallah bi bebeğim daha olacak.. Unutma herşey O'ndan derdide dermanıda...
inşallah hepimiz hamile kaldığımızda buraya daha hevesle yazıp sohbet edicez bende hepinize çok alıştım Allah yüzümüzü güldürür kucaklarımızı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallah
mrb,benim bebeğimin adıda eymendi sanırım aynı tarihlerde kaybetmişiz onları.5 aralık annecim ben gidiyorum diyişi.aynı isim aynı kader oysa o ismi şanslı olsun diye seçmiştim.
merhaba canım ben 8 aralıkta doğum yaptım 39+4 olmuştum sancım geldi gece acil sezeryana aldılar bebeğin sağ doğdu 5 gün yoğun bakımda kaldı ama kurtaramadık 12 aralıkta kaybettik.benim çok yakın arkadaşım senin gibi 5 aralıkta doğum yaptı ama onun bebeği şuan yanında 3 aylık oldu.bizde eymen ismini çok isteyerek seçmiştik şans getirsin bereket getirsin diye ama olmadı.eşim 2.erkek olurasa oda eymen olsun diyor ama ben istemiyorum benim 1 tane eymenim vardı diyorum.Allahım sanada sabır versin sezeryanmı oldun ilk bebeğinmi il olunca daha bir acı sanki.tekrar hemen düşünüyomusun.
sizde sanırım hemen düşünüyosunuz.ben iki doktora gittim biri sezeryanı yapan o 3-4 ay sonra düşünmemi söyledi bide perinatoloğa gittim oda 9 ay dedi.zor gebe kalan biriyim o yüzden korunmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?