Merhaba arkadaşlar ben 5 kasımda sezaryen doğum yaptim ve 3 gun sonra bebegimi kaybettimtekrar hamilelik düşünüyorum ama henüz adet olmadim ne kadar beklemeniz gerektigini soyledi doktorunuz
başın sağolsun canım bende 5 aralık ta kaybettim meleğimi daha doktora gitmedim kırkımın çıkmasını bekliyoruz Allah m yardımcımz olsunMerhaba arkadaşlar ben 5 kasımda sezaryen doğum yaptim ve 3 gun sonra bebegimi kaybettimtekrar hamilelik düşünüyorum ama henüz adet olmadim ne kadar beklemeniz gerektigini soyledi doktorunuz
amin canım Allah m kimseye evlat acısı yaşatma sn çok zor ya hemde çokSagol canim allah razı olsun bebegimi agir kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettim 3 gun dayanabildi cicegim amin yavrusunu kaybeden herkese rabbim sabir versin simdi tekrar istiyorum ama sanirim 6 ay beklemem gerekiyo
başın sağolsun canım Allah m sabır versin. doktor a gittikten sonra bizi de bilgilendir olur mu. herkes genelde 6 ay diyor ama dayanmak çok zor günler hiç geçmiyor sanki.canm ben eylul 17 de kaybettim bu carsamba gidicem doktora bakalim ne kadar daha bekle dicek.sen neden kaybettin bebegini bu arada basin saolsun rabbm sabir versin sanada
Seninde basin sagolsun canimsen ne sebeple kaybettin meleginibaşın sağolsun canım bende 5 aralık ta kaybettim meleğimi daha doktora gitmedim kırkımın çıkmasını bekliyoruz Allah m yardımcımz olsun
aaaaay bende 5 aralıkta kaybettim kızımı.amin inşallah hepimizin...başın sağolsun canım bende 5 aralık ta kaybettim meleğimi daha doktora gitmedim kırkımın çıkmasını bekliyoruz Allah m yardımcımz olsun
doktor kan pıhtılasması dedi kordon da canım AmaSeninde basin sagolsun canimsen ne sebeple kaybettin melegini
CNM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERSİN KAÇ HAFTALIKTI BEBEĞİNdoktor kan pıhtılasması dedi kordon da canım Ama
bakıcaz artık durumlara korkularım çok ama dua dan başka yapabileceğimiz birşey yok.
carsamba gunu doktora gidicem bana dua edin nolur ins kotu bisey duymam.4 aya yaklasti bebegimi kaybedeli ve tekrar bebek istiyorum ins cok bekle demez.kotu bisey duymaktan da cok korkuyorum
gidemedim canm ya kardan dolayi cok kar var araba cikmiyo otobuslede cesaret edemedmCanım gittin mi?
canm doktor kan pihtilasmasini neye gore dedi tetkik falan yapilmis miydi bende ondan korkuyorumdoktor kan pıhtılasması dedi kordon da canım Ama
bakıcaz artık durumlara korkularım çok ama dua dan başka yapabileceğimiz birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?