Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

carsamba gunu doktora gidicem bana dua edin nolur ins kotu bisey duymam.4 aya yaklasti bebegimi kaybedeli ve tekrar bebek istiyorum ins cok bekle demez.kotu bisey duymaktan da cok korkuyorum

çok kısa zamanda tekrar düşünülüyor ama adetiniz düzene girdimi?benim bugün sezeryan olalı 30 gün oldu.ama sadece 10 gün kanamam oldu.oda lekelenme gibi.hala bişi yok.ilk ne zaman olur bilmiyorum.ki düzene girmesi yani yumurtlama ne kadar zaman alır bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben 5 kasımda sezaryen doğum yaptim ve 3 gun sonra bebegimi kaybettimtekrar hamilelik düşünüyorum ama henüz adet olmadim ne kadar beklemeniz gerektigini soyledi doktorunuz

canm ben eylul 17 de kaybettim bu carsamba gidicem doktora bakalim ne kadar daha bekle dicek.sen neden kaybettin bebegini bu arada basin saolsun rabbm sabir versin sanada

Sagol canim allah razı olsun bebegimi agir kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettim 3 gun dayanabildi cicegim amin yavrusunu kaybeden herkese rabbim sabir versin simdi tekrar istiyorum ama sanirim 6 ay beklemem gerekiyo

Merhaba arkadaşlar ben 5 kasımda sezaryen doğum yaptim ve 3 gun sonra bebegimi kaybettimtekrar hamilelik düşünüyorum ama henüz adet olmadim ne kadar beklemeniz gerektigini soyledi doktorunuz
başın sağolsun canım bende 5 aralık ta kaybettim meleğimi daha doktora gitmedim kırkımın çıkmasını bekliyoruz Allah m yardımcımz olsun

Sagol canim allah razı olsun bebegimi agir kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybettim 3 gun dayanabildi cicegim amin yavrusunu kaybeden herkese rabbim sabir versin simdi tekrar istiyorum ama sanirim 6 ay beklemem gerekiyo
amin canım Allah m kimseye evlat acısı yaşatma sn çok zor ya hemde çok

canm ben eylul 17 de kaybettim bu carsamba gidicem doktora bakalim ne kadar daha bekle dicek.sen neden kaybettin bebegini bu arada basin saolsun rabbm sabir versin sanada
başın sağolsun canım Allah m sabır versin. doktor a gittikten sonra bizi de bilgilendir olur mu. herkes genelde 6 ay diyor ama dayanmak çok zor günler hiç geçmiyor sanki.

Canım gittin mi?
gidemedim canm ya kardan dolayi cok kar var araba cikmiyo otobuslede cesaret edemedm ( bi kac kez gitmeye niyetlendm hep bi engel cikiyo onumuze bumda da vardir bi hayr diyorum artk.yalnizlik cok kotu ya istanbuldaym kimsem yok burda memlekette kendimi daha iyi hissediyodum her gecen gun daha iyiye gidiyodum ama burda sanki gunden gune kotu oluyorum psikolojim bozuluyo sanki kendimi toparlayamiyorum galiba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…