Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Anladım canım dediğin gibi vardır bir hayır, bende aynıyım canım memleketimdeyim ama ne gelenim var ne gidenim çok zor oluyor tek başına insan daha da bunalıma giriyor. Bence canın ne zaman sıkılsa çık dışarıya nefes al biraz yürü çok iyi geliyor.

bir araya gelip dertlesme sohbet etme firsatimz olsa keske bakislarmzdan anlardk ne demek istedigimizi.herkes kendince yorumlar yapiyo kimse kendini bizim yerimize koyup davranmiyo rabbm sabrini versn bize.

bir araya gelip dertlesme sohbet etme firsatimz olsa keske bakislarmzdan anlardk ne demek istedigimizi.herkes kendince yorumlar yapiyo kimse kendini bizim yerimize koyup davranmiyo rabbm sabrini versn bize.
Aynen cnm sadece biz anlıyoruz birbirimizi acımızı ..

arkadasim dort aylik hamileydi bugn kontrole gitti karninda ölmüş bebegi bes alti gun almus yarin normal dogum yaptiricaklar allahm sen yardimcimz ol

Ben de Antalyadayim.ben bu şehirde 10 Dr .denedim şimdiye kadar.sadece mehmet emin soysal hocam diyorum.gecen hafta tanistim kendisiyle.keşke daha önce tanissaydim.

arkadasim dort aylik hamileydi bugn kontrole gitti karninda ölmüş bebegi bes alti gun almus yarin normal dogum yaptiricaklar allahm sen yardimcimz ol

Cok üzüldüm canim Rabbim herkesin yardimcisi olsun son zamanlarda çok karşılaşılan bir durum oldu artık

Allahm sen çok büyüksün.hikmetinden sual olmaz...ama son zamanlarda nedir bu kadar bebek ölümleri ki ? yada başımıza gelincemi bukadar çok olduğunu fark ediyoruz.sen sabırlar ver evladını kaybeden annelere...

Allahm sen çok büyüksün.hikmetinden sual olmaz...ama son zamanlarda nedir bu kadar bebek ölümleri ki ? yada başımıza gelincemi bukadar çok olduğunu fark ediyoruz.sen sabırlar ver evladını kaybeden annelere...
amin ins.bugun olu dogum yapti bebegi karninda curumus on gunden fazla olmus oleli demis doktor.

yok canm hic bisey anlamamis hic agrim falan olmadi diyo.allahtan anneyi zehirlememis
eveeeet oda çok önemli.anacım düşük yapmış zamanında. karnımda bi balon vardı sanki diyor.sağıma yatınca oraya yığılırdı diyor.yani bağımsız bişi taşıyormuşum gibi derdi hep.aklımda öle kalmış.banada hissedersin derdi.demek hissedilmediği zamanda oluyormuş

Tüm melek anneleri öncelikle hepinizin başı sağolsun.Sizlerle aynı acıyı bende yaşıyorum.1 Aralıkta kaybettim yavrumu tarifi mümkün değil yaşadığımız acının...Rabbim hepimize dayanma gücü versin.

amin canm seninde basin sag olsun allah sabir dayanma gucu versn.neden kaybettn bebegini

25+2 deydim gece aniden su gelmeye başladı.Meğersem doğum başlamış ve o gelen su da bebeğimin bulunduğu su imiş o şekilde 5 gün bekledim.Kordon sarkması sonucu apar topar sezeryan ameliyatı sonrasında yavrum doğdu.Ama malesef o küçük olduğu için minicik kalbi sadece 3 gün dayanabildi.Yavruma sarılıp sıcaklığını bile alamadan kara topraklara teslim.Artık takvimlerde 1 Aralık diye bir tarih yok benim için...

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİDAHA AYNI ACIYI YAŞATMASIN İLK BEBEĞİN MİYDİ?

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİDAHA AYNI ACIYI YAŞATMASIN İLK BEBEĞİN MİYDİ?
İlk bebeğim 2006 yilinda 6. Haftanin icindeyken kaybetmistim.Ancak kendime gelmistim ki 2.bebegimide daha kötü bir şekilde kaybettim.Simdi ise nasil toparlanirim hiç bilmiyorum. Hiç isyan etmedim hep bugunume şükür dedim.Verende Allah Alanda Alllah...Ama cok zormuş dayanmak çok zormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…