- 26 Aralık 2014
- 32
- 8
- 88
- 32
gidemedim canm ya kardan dolayi cok kar var araba cikmiyo otobuslede cesaret edemedm( bi kac kez gitmeye niyetlendm hep bi engel cikiyo onumuze bumda da vardir bi hayr diyorum artk.yalnizlik cok kotu ya istanbuldaym kimsem yok burda memlekette kendimi daha iyi hissediyodum her gecen gun daha iyiye gidiyodum ama burda sanki gunden gune kotu oluyorum psikolojim bozuluyo sanki kendimi toparlayamiyorum galiba (
kordon unda tikanma görmüş kan pıhtısı ona göre ihtimal verdi ışte canımcanm doktor kan pihtilasmasini neye gore dedi tetkik falan yapilmis miydi bende ondan korkuyorum(
sağol canım Allah razı olsun.38+2 sezeryan ile alındı bebeğimCNM GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERSİN KAÇ HAFTALIKTI BEBEĞİN
Aynen cnm sadece biz anlıyoruz birbirimizi acımızı ..bir araya gelip dertlesme sohbet etme firsatimz olsa keske bakislarmzdan anlardk ne demek istedigimizi.herkes kendince yorumlar yapiyo kimse kendini bizim yerimize koyup davranmiyo rabbm sabrini versn bize.
canım benimde 37+4 de kızım karnımda melek olmuş çok geçmiş olsun bende sezeryan oldum .sağol canım Allah razı olsun.38+2 sezeryan ile alındı bebeğimmelek olmuş karnımda melegim.
Ben de Antalyadayim.ben bu şehirde 10 Dr .denedim şimdiye kadar.sadece mehmet emin soysal hocam diyorum.gecen hafta tanistim kendisiyle.keşke daha önce tanissaydim.Merhaba arkadaşlar öncelikle bebeğini kaybedenlerin başi sağolun Rabbim sabır versin. Bende bebeğimi kaybedeli 1 buçuk ay oldu hiçbir sorunu yokken aniden vefat etti yavrum sadece 6 gün benimleydi çok zor bir durum kelimelerle anlatılamıyor maaleseftekrar hamile kalmak istiyorum fakat sezeryan olduğum için biraz endişeliyim doktorum 6 ay beklememi söyledi ama beklemek istemiyorum o yüzden başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum antalyada yaşayanlar doktor öneriniz var mı cevap yazarsanız çok sevirim.
Ben de Antalyadayim.ben bu şehirde 10 Dr .denedim şimdiye kadar.sadece mehmet emin soysal hocam diyorum.gecen hafta tanistim kendisiyle.keşke daha önce tanissaydim.
arkadasim dort aylik hamileydi bugn kontrole gitti karninda ölmüş bebegi bes alti gun almus yarin normal dogum yaptiricaklar allahm sen yardimcimz ol
arkadasim dort aylik hamileydi bugn kontrole gitti karninda ölmüş bebegi bes alti gun almus yarin normal dogum yaptiricaklar allahm sen yardimcimz ol
amin ins.bugun olu dogum yapti bebegi karninda curumus on gunden fazla olmus oleli demis doktor.Allahm sen çok büyüksün.hikmetinden sual olmaz...ama son zamanlarda nedir bu kadar bebek ölümleri ki ? yada başımıza gelincemi bukadar çok olduğunu fark ediyoruz.sen sabırlar ver evladını kaybeden annelere...
amin ins.bugun olu dogum yapti bebegi karninda curumus on gunden fazla olmus oleli demis doktor.
eveeeet oda çok önemli.anacım düşük yapmış zamanında. karnımda bi balon vardı sanki diyor.sağıma yatınca oraya yığılırdı diyor.yani bağımsız bişi taşıyormuşum gibi derdi hep.aklımda öle kalmış.banada hissedersin derdi.demek hissedilmediği zamanda oluyormuşyok canm hic bisey anlamamis hic agrim falan olmadi diyo.allahtan anneyi zehirlememis
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİDAHA AYNI ACIYI YAŞATMASIN İLK BEBEĞİN MİYDİ?25+2 deydim gece aniden su gelmeye başladı.Meğersem doğum başlamış ve o gelen su da bebeğimin bulunduğu su imiş o şekilde 5 gün bekledim.Kordon sarkması sonucu apar topar sezeryan ameliyatı sonrasında yavrum doğdu.Ama malesef o küçük olduğu için minicik kalbi sadece 3 gün dayanabildi.Yavruma sarılıp sıcaklığını bile alamadan kara topraklara teslim.Artık takvimlerde 1 Aralık diye bir tarih yok benim için...
İlk bebeğim 2006 yilinda 6. Haftanin icindeyken kaybetmistim.Ancak kendime gelmistim ki 2.bebegimide daha kötü bir şekilde kaybettim.Simdi ise nasil toparlanirim hiç bilmiyorum. Hiç isyan etmedim hep bugunume şükür dedim.Verende Allah Alanda Alllah...Ama cok zormuş dayanmak çok zormuş...CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİDAHA AYNI ACIYI YAŞATMASIN İLK BEBEĞİN MİYDİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?