Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım çok geçmiş olsun bende 2aralıkta kaybettim kızımı benim de tüp bebekti seni gerçekten çok iyi anlıyorum yaşadığımız acı çok büyük dertleşmek istersen yanındayım

Bu günler geçecek kızlar sadece sabredin dua edin ilk zamanlar cok zor geciyor ama zamanla alisiyorsunuz. Insan herseye alisiyor derlerdi oyleymis bir an evvel kendinizi toparlayin toparlamaya çalışın ki her gecen ay daha kötü olmasın rabbim hepimize sabır versin. Ben nisan ayinda sezeryan oldum 6 ay sonra tekrar hamile kaldim lutfen 1 yil 2 yil diyenlere takilmayin 4. Ay olunca bir kac doktora gidin ve kararinizi verin yemenize icmenize dikkat edin vucudunuzu psikolojinizi iyi tutmaya çalışın. Bu günler gececek insallah.

inşallah

canım çok geçmiş olsun bende 2aralıkta kaybettim kızımı benim de tüp bebekti seni gerçekten çok iyi anlıyorum yaşadığımız acı çok büyük dertleşmek istersen yanındayım
Başımız sağolsun canım. Şimdi şu 2 ay geçsin de doktora gideyim bebeğimi kaybetme nedenim anlaşılsın diye bekliyorum. Sonra da tüp bebek merkezime giderim.sanırım ekim kasım gibi başlarım.Sen ne zaman başlıyorsun canım..acımızı yeni bebeklerimiz dindirir inşallah.ama korkularımı nasıl yenerim bilmiyorum..ölüm korkusu yaşıyorum ameliyattan beri. .

Nazlicim şimdi kotu dusunmen olumsuz olman çok normal hersey cok yeni zaman herseyin ilaci ilk zamanlar kafayi yicem sanirdim istedigim tek sey esimin ise gitmesi ve evde aglamakti ama zaman geciyor aglamalar azaliyor kabullenme başlıyor beterin beteri var halime şükür dedim 5. Ayda topla kendini bu sekilde yeniden anne olamazsin dedim 6. Ayda mucizem geldi ben oglumu cok beklemistim buda gelmicek hemen diyordum ama inandim dua ettim olmaz diye bisey yok rabbim 1 kere vermis tüp bebekte olsa vermiş belki mucizen kendiliginden gelecek 3 ay sonra korunmayi birak bol.bol dua et olumlu konuş rabbim nasip etsin insallah sikilinca at kendini disari ben surekli ciktim dolandim hep disardaydim kafa dagitcak biseyler buldum unuttummu hayir ben gebelik sonlandirilma kararimi verdim kahroldum inan bunun agirligi daha zor ama ya izin vermeyipte bende olseydim dedim olmasi gereken buymus dedim sizde halinize sukredin bu durumda olmakta var kaderde[/QUOTE]

Umut oldun canım..Tüp bebek düşüncesi beni yoruyor. .ama inşallah kendiliğinden gelir yeni bebeklerimiz..

Canim basin sagolsun Rabbim bir daha yasatmasin insallah benimde bugun 2 ay oldu meleğimi kaybedeli bende gebelikte yuksek tansiyon oldugu icin 37 haftada sezeryan oldum.

başın sağolsun...ama moralini bozma hayırlısıyla yine olur inşallah.ilkini veren Allah belki ikinicisini kendiliğinden verir

Allah razı olsun inşallah.kısmetse bende 5 yada 6.ayda düşünüyorum bakalım.bi evlat acısı ancak bi evladın mutluluğuyla hafifletilebilir diye düşünüyorum.kısmet bakalım

İnşallah hayirlisiyla iyi haberlerini aliriz.Bana bir doktorum 1 yil digeri 6 ay demişti.Ama ben yazin tekrar bir kontrole gideceğim İnşallah rabbim bizlere tekrardan anne olmayi nasip eder.
amin...benim doktorumda 1 yıl dedi.ama ben kafama göre 6 aya indirdim.tabi adet düzene girerse...

kızlar bişi sorcam.ben kızımı 4 aralıkta kaybettim.ilk hamileliğimde böle bişi yaşamadım.çok şükür oğlum sağlıklı ve 4 yaşında.ama kızımda kalp anomalisi çıktı bu yüzden vefat etti.haliyle şimdi korkuyorum aynı şeyi yaşarmıyım diye.

sizce genetik test yaptırtırayımmı?ondada sadece 2 li 3 lü test gibi ihtimal veriyorlar.yani kesin bi sonuç deil.bazıları yaptır diyor bazıları ihtimalle kafanı bulandırma diyor.sizce napayım?

ben bugun doktora sordum diger insanlara gore risk daha fazla dedi ama gebe kaldiktan snra daha ski takip olcaksin dedi. kaderimiz yazili zaten hersey planli programli kendimizi allaha teslim edelim omdan gelen herseyde vardir bi hayr hoc kafani bulandirma bende ole yapicam iyi olucak hersey hepimiz icinde inaniyorum ben.mutluluklarimizida paylasicaz burdan insallah

inşallah canım inşallah...doktorumda öle demişti bu olay başımıza gelince.yapılacak bişey olmaz dedi.sadece doğumunu tam donanımlı bi hastanede yaparsın hemen müdahale olur dedi.sadece buna yarar demişti.ama aklımda çıkmıyor bu korku ya yeniden olursa ya yine bu acıyı yaşarsak diyorum.biliyorum şeytan sokuyor bunu aklıma ama elimde deil işte

Cnm benim e 6 ay önce böyle oldu ,vefat etti 38 haftalık doğdu 5 gun dayandı evet cennetteler Cnm ne yapalım takdiri ilahi acın taze ama alışıyorsun zamanla rabbim sabrını öyle veriyo ki şanslısın.Bende 4 yıl da bulmustumh tüp bebişimi...çabuk kaybettim umudunu kaybetme yasadigin şoku yaşadım ama anneliği bir kere yaşadık rabbim cif çift verir o bilir inşallah Rabbim yardımcın olsun hepimizin...

Amin canım çok sağol..şükür sabır ve dua ile inşallah yeni bebeklerimize kavuşuruz. Her sabah bugün ağlamiycam diyorum.ama akşam saatlerinde bir sıkıntı kaplıyor içimi. Kanamalar kesilse namaz kılıp huzur bulmak istiyorum.

Arkadaşlar benim 9 gün oldu doğuma..ilk günler bebişim hayatta olduğu için sütümü Sağdım.. sonra doktorum göğsünü sıkı bir şekilde sar ki sütün kesilsin demişti. Ilaç vermedi.ama hala sert ve süt geliyor.sizin kaç günde kesildi .ne yapmıştınız

bana ilac vermisti icinden iki tane cikiyo birer hafta arayla kullandm kesildi hemen sarmamistm da gogsumu canm doktoruna sor oneriyosa ilac kullan

bana ilac vermisti icinden iki tane cikiyo birer hafta arayla kullandm kesildi hemen sarmamistm da gogsumu canm doktoruna sor oneriyosa ilac kullan

Benim tansiyon problemim var şu an canım.ameliyattan sonra da tehlikeli olabiliyormuş tansiyon.o yüzden ilaca izin vermedi doktorum tetikler tansiyonu dedi.eski yöntemlerle deniyoruz. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…