Doktora gidip ilaç yazdırmalısın ilaç kullanmadan kesilmez sütün bana doktorum ilaç yazmıştı kullandım.İlacı bıraktığım anda yeniden gelmişti tekrar ilaca başladım şükür şimdilik bir sıkıntım yok.Ama muhakkak ilaç kullanmalısın.Sana hiç ilaç yazmadımı bana bir sürü ilaç vermişti doktorum nedenseArkadaşlar benim 9 gün oldu doğuma..ilk günler bebişim hayatta olduğu için sütümü Sağdım.. sonra doktorum göğsünü sıkı bir şekilde sar ki sütün kesilsin demişti. Ilaç vermedi.ama hala sert ve süt geliyor.sizin kaç günde kesildi .ne yapmıştınız
Doktora gidip ilaç yazdırmalısın ilaç kullanmadan kesilmez sütün bana doktorum ilaç yazmıştı kullandım.İlacı bıraktığım anda yeniden gelmişti tekrar ilaca başladım şükür şimdilik bir sıkıntım yok.Ama muhakkak ilaç kullanmalısın.Sana hiç ilaç yazmadımı bana bir sürü ilaç vermişti doktorum nedense
Anladım canım sıkı sıkı sarsaydın bari engel olur belki..Rabbim şifa versin inşallah kısa sürede normal hayatına dönersin canım.Bana kan ilacı,ağrı kesici,süt kesici haplar vede 1 haftada kendime iğne vurmuştum.İlaçlar ilaçlar genede şükür iyiyim.Tansiyon problemimden dolayı süt kesicek ilaç vermedi canım.benim sadece antibiyotiğim var.onu kullaniyorum
Başımız sağolsun canım. Şimdi şu 2 ay geçsin de doktora gideyim bebeğimi kaybetme nedenim anlaşılsın diye bekliyorum. Sonra da tüp bebek merkezime giderim.sanırım ekim kasım gibi başlarım.Sen ne zaman başlıyorsun canım..acımızı yeni bebeklerimiz dindirir inşallah.ama korkularımı nasıl yenerim bilmiyorum..ölüm korkusu yaşıyorum ameliyattan beri. .
Canım ne zaman başlarım bilmiyorum önce bir kac ay yumurta takibi yaptıracam tüp bebek yaptırma nedenin neydi
Evet ben de kan sulandırıcı iğne kullandım.onu unutmuşum.ama süt göğüslerimi çok acıtıyor.sızlıyor..sert..ve bandaja sarılı olduğu için geceleri çok sıkıyor beni.ama buna da sabır. .Buna da şükür..doğal çözümler için de sağol ben de bir araştırayım yaşlı kadınlara sorayım onlar da güvenilir kaynakAnladım canım sıkı sıkı sarsaydın bari engel olur belki..Rabbim şifa versin inşallah kısa sürede normal hayatına dönersin canım.Bana kan ilacı,ağrı kesici,süt kesici haplar vede 1 haftada kendime iğne vurmuştum.İlaçlar ilaçlar genede şükür iyiyim.
Aynen canım bazen yaşlı teyzelerin dedikleri yani alternatif tıp iyi gelebiliyor.Şifa olur iyileşirsin inşallah biran önceEvet ben de kan sulandırıcı iğne kullandım.onu unutmuşum.ama süt göğüslerimi çok acıtıyor.sızlıyor..sert..ve bandaja sarılı olduğu için geceleri çok sıkıyor beni.ama buna da sabır. .Buna da şükür..doğal çözümler için de sağol ben de bir araştırayım yaşlı kadınlara sorayım onlar da güvenilir kaynak
Arkadaşlar benim 9 gün oldu doğuma..ilk günler bebişim hayatta olduğu için sütümü Sağdım.. sonra doktorum göğsünü sıkı bir şekilde sar ki sütün kesilsin demişti. Ilaç vermedi.ama hala sert ve süt geliyor.sizin kaç günde kesildi .ne yapmıştınız
Doğru söylüyorsun cnm alt tarafları yumuşamış üst kısımlar hala sert. Dağıtmak lazım sanırımcanım göğüslerini salla süt dağılsın ama sürekli yap sağa sola aşağı yukarı
sallamak iyi geldi mi bana iyi gelmiştiDoğru söylüyorsun cnm alt tarafları yumuşamış üst kısımlar hala sert. Dağıtmak lazım sanırım
Canım ..Allah bize güç ve sabır versin inşallah.."bebeğim en güzel yerde en emin ellerde.."beni de rahatlatan tek cümle bu..yoksa insan dayanamaz. .acıyı veren Allah sabrını da verecek bize inşallah..benim daha 2 ay vardı doğuma.o yüzden alışveriş yapmamıştım.adına bile karar vermemiştik oğlumuzun..senin için o eşyaları kaldırmak eminim çok zor olmuştur. .biz seçilmiş anneleriz canım..Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş. .Arkadaşlar merhaba. Bende geçtiğimiz ay Bebeğimi 39. Haftada kaybettim. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tanKeşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da sizlerede nasibeder.
Canım ..Allah bize güç ve sabır versin inşallah.."bebeğim en güzel yerde en emin ellerde.."beni de rahatlatan tek cümle bu..yoksa insan dayanamaz. .acıyı veren Allah sabrını da verecek bize inşallah..benim daha 2 ay vardı doğuma.o yüzden alışveriş yapmamıştım.adına bile karar vermemiştik oğlumuzun..senin için o eşyaları kaldırmak eminim çok zor olmuştur. .biz seçilmiş anneleriz canım..Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş. .
Başın saolsun arkadaşım gerçekten çok zor bir acı Rabbim sabır versin.Bende 1 Aralıkta kaybettim yavrumu o kadar zorki Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...İnşallah tekrar annelik duygusunu yaşarız.Bol bol dua et canım kalbin huzur bulacaktır.Bizler artık melek annesiyiz günahsız yavrularımız cennete uçup gitti.Allahım daha beter acılardan korusun.Her zaman dediğim gibi ağlatan Rabbim elbet birgün güldürecektir.Arkadaşlar merhaba. Bende geçtiğimiz ay Bebeğimi 39. Haftada kaybettim. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tanKeşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da sizlerede nasibeder.
inşallah inşallah.Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli dinine bağlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah....Başın saolsun arkadaşım gerçekten çok zor bir acı Rabbim sabır versin.Bende 1 Aralıkta kaybettim yavrumu o kadar zorki Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...İnşallah tekrar annelik duygusunu yaşarız.Bol bol dua et canım kalbin huzur bulacaktır.Bizler artık melek annesiyiz günahsız yavrularımız cennete uçup gitti.Allahım daha beter acılardan korusun.Her zaman dediğim gibi ağlatan Rabbim elbet birgün güldürecektir.
aaaah canım benim yaaa başın sağolsun.Rabbim sabırlar versin sana ve eşine.ama inan acın çok tanıdık çok benzer.yani canının yanışını anlayabiliyoruz.benim evladımda 21 saat yaşadı sadece.ve bırakıp gitti.Arkadaşlar merhaba. Bende geçtiğimiz ay Bebeğimi 39. Haftada kaybettim. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tanKeşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da sizlerede nasibeder.
Benim düşük oldu bir kez,iki kez de kimyasal gebelik..sonra tüp bebek düşündük.sorun bende yumurta rezervi yaşıma göre az.yaş 30. dr acele etmem gerektiğini söylemişti. .sizin sorun neydi..buarada facebook da bir grup var demişsin bebeğini kaybedenler sanırım.grubun adı ne bende katılmak istiyorum
canım çok geçmş olsun başımızdan geçenler aynı bende 38.hafatda doğuma 4 gün kala kaybettim kızımı kalbi durmuş meleğimin Rabim hiç kimseye bidaha yaşatmasın böle acılar inşallah.Arkadaşlar merhaba. Bende geçtiğimiz ay Bebeğimi 39. Haftada kaybettim. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tanKeşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da sizlerede nasibeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?