Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Doktora gidip ilaç yazdırmalısın ilaç kullanmadan kesilmez sütün bana doktorum ilaç yazmıştı kullandım.İlacı bıraktığım anda yeniden gelmişti tekrar ilaca başladım şükür şimdilik bir sıkıntım yok.Ama muhakkak ilaç kullanmalısın.Sana hiç ilaç yazmadımı bana bir sürü ilaç vermişti doktorum nedense

Tansiyon problemimden dolayı süt kesicek ilaç vermedi canım.benim sadece antibiyotiğim var.onu kullaniyorum

Tansiyon problemimden dolayı süt kesicek ilaç vermedi canım.benim sadece antibiyotiğim var.onu kullaniyorum
Anladım canım sıkı sıkı sarsaydın bari engel olur belki..Rabbim şifa versin inşallah kısa sürede normal hayatına dönersin canım.Bana kan ilacı,ağrı kesici,süt kesici haplar vede 1 haftada kendime iğne vurmuştum.İlaçlar ilaçlar genede şükür iyiyim.

Sütü boşaltılamayan göğüslerde ağrı meydana gelir ve göğüste süt düğümlenmeleri olur. Bu nedenle anne sütü azaltmak için;enginar yemeli,maydanoz, nane, adaçayı içmelidir. Adaçayı ve nane çay şeklinde hazırlanmalı ve günde 3-4 çay bardağı şeklinde içilmelidir.

Bu arada göğüsleri rahatlatmak için memelerdeki süt, süt sağma makinası ile sağılmalıdır. Zeytinyağı içerisine bir miktar papatya ezilip kenara koyulmalı 3 gün bekledikten sonra süzülüp bu yağ ile göğüsler ovulmalıdır. Ayrıca sütü arttıran yiyecek ve baharatlardan uzak durulmalıdır. Bak bunu buldum bir dene inşallah faydasını bulursun.Acil şifalar dilerim canım.

Canım ne zaman başlarım bilmiyorum önce bir kac ay yumurta takibi yaptıracam tüp bebek yaptırma nedenin neydi

Canım ne zaman başlarım bilmiyorum önce bir kac ay yumurta takibi yaptıracam tüp bebek yaptırma nedenin neydi

Benim düşük oldu bir kez,iki kez de kimyasal gebelik..sonra tüp bebek düşündük.sorun bende yumurta rezervi yaşıma göre az.yaş 30. dr acele etmem gerektiğini söylemişti. .sizin sorun neydi..buarada facebook da bir grup var demişsin bebeğini kaybedenler sanırım.grubun adı ne bende katılmak istiyorum

Evet ben de kan sulandırıcı iğne kullandım.onu unutmuşum.ama süt göğüslerimi çok acıtıyor.sızlıyor..sert..ve bandaja sarılı olduğu için geceleri çok sıkıyor beni.ama buna da sabır. .Buna da şükür..doğal çözümler için de sağol ben de bir araştırayım yaşlı kadınlara sorayım onlar da güvenilir kaynak

Aynen canım bazen yaşlı teyzelerin dedikleri yani alternatif tıp iyi gelebiliyor.Şifa olur iyileşirsin inşallah biran önce

canım göğüslerini salla süt dağılsın ama sürekli yap sağa sola aşağı yukarı

Arkadaşlar merhaba. Bende geçtiğimiz ay Bebeğimi 39. Haftada kaybettim. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tanKeşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da sizlerede nasibeder.

Canım ..Allah bize güç ve sabır versin inşallah.."bebeğim en güzel yerde en emin ellerde.."beni de rahatlatan tek cümle bu..yoksa insan dayanamaz. .acıyı veren Allah sabrını da verecek bize inşallah..benim daha 2 ay vardı doğuma.o yüzden alışveriş yapmamıştım.adına bile karar vermemiştik oğlumuzun..senin için o eşyaları kaldırmak eminim çok zor olmuştur. .biz seçilmiş anneleriz canım..Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş. .

((

Başın saolsun arkadaşım gerçekten çok zor bir acı Rabbim sabır versin.Bende 1 Aralıkta kaybettim yavrumu o kadar zorki Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...İnşallah tekrar annelik duygusunu yaşarız.Bol bol dua et canım kalbin huzur bulacaktır.Bizler artık melek annesiyiz günahsız yavrularımız cennete uçup gitti.Allahım daha beter acılardan korusun.Her zaman dediğim gibi ağlatan Rabbim elbet birgün güldürecektir.

inşallah inşallah.Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli dinine bağlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah....
benim kızımda 5 aralıkta bırakıp gitti bizi.ama 10-12 saatlik bebek gülermi yaaaa.benim kızım inanın emdikten sonra kucağımda gülümserdi.Allahım benmi yanlış görüyorum diye anneme bile göstermiştim.demek gideceği yerleri gördüdemi gülümsedi öle.bilemedim Allahım...

aaaah canım benim yaaa başın sağolsun.Rabbim sabırlar versin sana ve eşine.ama inan acın çok tanıdık çok benzer.yani canının yanışını anlayabiliyoruz.benim evladımda 21 saat yaşadı sadece.ve bırakıp gitti.

o hazırlıklar her akla gelişte insanı üzüyor malesef.ama inşallah Rabbim onları kullanacak evlatlar nasip eder en kısa zamanda.

Bu kadar olmaz ya aynı probleme sahibiz ve benim de iki kez kimyasal gebelik oldu hangi sehirdeydin canım bu arada grubun adı umutlu melek anneleri oraya gel mutlaka çok güzel bir grubumuz var birbirimize hep destek oluyoruz bana çok iyi geliyor

canım çok geçmş olsun başımızdan geçenler aynı bende 38.hafatda doğuma 4 gün kala kaybettim kızımı kalbi durmuş meleğimin Rabim hiç kimseye bidaha yaşatmasın böle acılar inşallah.

Bir annenin ölüme hazirlanmasiydi benimkisi.. Eylülün 16siydi 21 haftalık hamileydim rutin kontroller yapiliyordu. Ayrintili USG de oglumun parmaklarini gorecek sevecektik ne olduysa o anda oldu. Perinatolog biranda kalbi sağa itilmiş dedi. Ağlamaya basladim anlamiyordum ne demek iistediğini diyaframi yirtikmis 400gramlik cennet kokulumun.. Diyafragma hernisi teşhisi kondu tum organları göğüs kafesindeydi yarim saat sonra genetik uzmani down sendromlu bebeklerde oluyor diye fotograf gösteriyordu soka girmiştim gel zaman git zaman doğumu bbeklemiştik her saniye ölecek mi yaşayacak mi aci çekecek mi ddiye düşünüyordum her doktora gidisimde %90 yaşamaz diyorlardi ne aciydii bir annenin evladi için hazirlik yaapamamasi evladinin dogacagi zamanın gelmesini istememesi. Gozyasim dinledi aylarca 38+3 günlükken planli sezaryenle ocagin 16sinda saat 2 de dünyaya gelmişti cennet meyvem spinal olamamistim çok heyecanlandigim için kuzumu göremedim.yyoğun bakim ünitesine koyup götürmüşler can paremi hava veriyorlarmis ne aci ertesi sabah saat 8;53'de Rabbine koştu Muhammed Ali'mm.. Bugün vefatinin 1. Haftası acimin tarifi yok. Su ruhsuz cümleler bile aktaramiyoe yanginimi . Esim oglumuzu elleriyle yikamis topragina birakmis . fotografini istedim dikislerim iyileşince göstereceklermis çorap giymiş meleğim pamuk koymuşlar içine misssler gibi kokuyor .. Rabbime yakisti annesinin süt kokulusu cansiz bedeninde bile tebessüm ediyormuş can parem ayin 14 gibi parlayan yüzüyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…