- 8 Nisan 2015
- 390
- 462
- 33
Ben kendim arastirdim lohusayken internete falan yaz bak hep iyi seyler yaziyir hskkinda abartiyor kadinlar sandim ama gercekten dogruymus ilgili konusskan allah razi olsun halden anliyor ben memnun kaldim valla canim. Genetik test istedi benden trombofoli mutasyonu istedi. Cidden ondanmis sikinti kanpihtilasmasi testi yani canim. Kanimda genetik olatak pihtilasma cikti. Ben temmuz da korunmayi birakicam insallah ama rahim duzelmis istedigin zaman kalabilirsin dedi. Benim 15 de 4 ay bitecek. Hemen kalabilirsin dedi 6 ay falan demedi iyilesmene bagli canim benim.yeni bir gebelik istiyorsan hemen toparlanmaya calis guclu olmamiz gerekli lutfen.. Ben gebelikte gyno ferro sanol kullaniyordum folik asit+ b 12+ demir ucu bir arada soyledim devam et dedi. Bebek istedigin zaman adet olunca beni ara cagircam dedi birde coraspin kan sulandirici hap verdi adet oldugunda kullan maya basla dedi gebelik olusmasi icin yumurtlama gununu soyleyecek galiba bir dahaki adetin gecmesini beklemicez test yapacagimiz gunu de soyleyecek ondan sonra hemen igne ye baslicaz canim ben memnun kaldim en azindan insan gercekten her soruma bikmadan usanamadan cevap vwrdi Allah razi olsun odadan cikarken cok agladim ben arastirdim sizi de geldim yuzumu kara cikarmadiniz doganbey size cok guveniyoruz Allah razi olsun dedim onun da gozleri doldu insallah cocugunu kucagina vericem dedi. Bilmem ama ben pozitif bur enerji aldim doktor dan. Rica ederim canim birbirimize destek olarak bu zor gunlerimizi atlaticaz insallah ben 23 yasindayim ilk bebegimdi benimCanim bende pendik e 30 dk mesafede oturuyorum. Bu doktora tavsiye uzerine mi gittin? Kan pihtilasma testi yapti mi? Umut verdin bana Allahrazi olsun senden. Korunmayı birakacak misin? Benim iki ay bitti ama cook korkuyorum. Iki ayda omrumden ömür gitti okadar cok psikolojim bozuk ki çöktü m yaşlandı m sanki. Bende o doktara giderim ozaman madem sen memnun kaldin. Folic asit verdi mi canim. Alti ay sonra gebelik icin tehlikeli olmaz dedi mi. Senin bu arada yasin kac ben 84 luyum
Birsey daha soylicem bu arada doktor bana gore iyi canim herkese gore iyi degisir ben memnun kaldim gidenlerde cok memnun ama senin kararlarini etkilemek istemem sen kendin gittikten sonra net bir dusunce olusur zaten hakkimizda hayirlisi olsun. Benim onceki doktorumu o kdar ovuyorlardi ama bana yaramadi malesef. Bu yuzden seni cok etkilemek istemiyorum samimiyetine guvenerek konusuyorumCanim bende pendik e 30 dk mesafede oturuyorum. Bu doktora tavsiye uzerine mi gittin? Kan pihtilasma testi yapti mi? Umut verdin bana Allahrazi olsun senden. Korunmayı birakacak misin? Benim iki ay bitti ama cook korkuyorum. Iki ayda omrumden ömür gitti okadar cok psikolojim bozuk ki çöktü m yaşlandı m sanki. Bende o doktara giderim ozaman madem sen memnun kaldin. Folic asit verdi mi canim. Alti ay sonra gebelik icin tehlikeli olmaz dedi mi. Senin bu arada yasin kac ben 84 luyum
Ben kendim arastirdim lohusayken internete falan yaz bak hep iyi seyler yaziyir hskkinda abartiyor kadinlar sandim ama gercekten dogruymus ilgili konusskan allah razi olsun halden anliyor ben memnun kaldim valla canim. Genetik test istedi benden trombofoli mutasyonu istedi. Cidden ondanmis sikinti kanpihtilasmasi testi yani canim. Kanimda genetik olatak pihtilasma cikti. Ben temmuz da korunmayi birakicam insallah ama rahim duzelmis istedigin zaman kalabilirsin dedi. Benim 15 de 4 ay bitecek. Hemen kalabilirsin dedi 6 ay falan demedi iyilesmene bagli canim benim.yeni bir gebelik istiyorsan hemen toparlanmaya calis guclu olmamiz gerekli lutfen.. Ben gebelikte gyno ferro sanol kullaniyordum folik asit+ b 12+ demir ucu bir arada soyledim devam et dedi. Bebek istedigin zaman adet olunca beni ara cagircam dedi birde coraspin kan sulandirici hap verdi adet oldugunda kullan maya basla dedi gebelik olusmasi icin yumurtlama gununu soyleyecek galiba bir dahaki adetin gecmesini beklemicez test yapacagimiz gunu de soyleyecek ondan sonra hemen igne ye baslicaz canim ben memnun kaldim en azindan insan gercekten her soruma bikmadan usanamadan cevap vwrdi Allah razi olsun odadan cikarken cok agladim ben arastirdim sizi de geldim yuzumu kara cikarmadiniz doganbey size cok guveniyoruz Allah razi olsun dedim onun da gozleri doldu insallah cocugunu kucagina vericem dedi. Bilmem ama ben pozitif bur enerji aldim doktor dan. Rica ederim canim birbirimize destek olarak bu zor gunlerimizi atlaticaz insallah ben 23 yasindayim ilk bebegimdi benim
Birsey daha soylicem bu arada doktor bana gore iyi canim herkese gore iyi degisir ben memnun kaldim gidenlerde cok memnun ama senin kararlarini etkilemek istemem sen kendin gittikten sonra net bir dusunce olusur zaten hakkimizda hayirlisi olsun. Benim onceki doktorumu o kdar ovuyorlardi ama bana yaramadi malesef. Bu yuzden seni cok etkilemek istemiyorum samimiyetine guvenerek konusuyorum
kizlar 16 haftalik hamileym ve bi kac haftadir tansiyonum cok dusuk sdyrediyo surekli olmuyo ama iki gune bir oluyo smdi de bunun korkusu sardiallahm kucagimiza almayi nasip etsn ya hamile kalinca daha iyi olurum diyodum ama bu korku stres daha kotulestiriyo beni
Ah canim ya bu duygu yogunluklarini yasaman cok normalama kendini toplamaya calis inan hepimiz ayni seyleri yasiyoruz ama elden birsey grlmiyir ki ben mezarina gittigimde resmen yikildim lohusa zamanima dondum sanki ayni duygular ayni huzun sor ki napabildim hic birsey topragini sevdim gece gunduz yanina gittim ozlem giderdim geldim. Soyle dusun onlar bize gelmeyecek en nihayetinde biz onlari yanina gidicez. Hem amel defterleri acilmadi bile bebeklerimiz melek cennet kusu onlar herseyi rabbim yediriyor inan bizden daha iyi bakiyor onlara.. bir de ilk bebegin olsaydi napacaktin her seyimiz yarim kaldi bizim hic birseye sevinemiyoruz ölum artik cok basit geliyor sasirmiyorum inan ki . Kizim bana bu hayatta savasmayi pes etmemeyi ogretti. Anne olmayi cok istiyorum ve bunun icin cabalicam insallah duzelicez hersey daha guzel olacak inan bana ama sakin pes etme oglun ici esin icin. Dosta dusmana karsi gercekten dik durmaya calis cok zor biliyorum ama tekrar bebek sahibi olman icin bunlar gerekli..Çok tesekkur ederim canim. Çok zor günler yaşıyoruz. Ben ikinci cocugu düşünmüyordum bile.yumurtalil kistim varmış adetim gecikti hamileyim sandim meger kist varmis bende korunmadim hamile kaldim Allah in isi işte.simdi deli gibi bebek istiyorum sonra korkuyorum vazgeciyorum hayat anlamsız geliyor oglum var sukurler olsun onu bile ihmal ettigim oluyor sonra üzülüyorum elimdekinin kiymetini bilmediğim icin ona çikolata bile alsam aklima Tuğram geliyor o hiç bir zaman bunları tadamayacak. Psikolojim iyice bozuldu farkindayim herseyi icimde yaşıyorum gözyaşları mi içime akitiyorum. Artik onlar bile dayanamayip kendiliğinden akiyor. Bebegimin hareketlerini ozledim sabahları uyandigimda hep elim karnımda. Ben artik hamile Değilim ama bunu kabul etmek agrima gidiyor sanki savaşı kaybetmiş yenilmisim .
Insallah sende memnun kalacaksin gidersen her seyini anlat kafana takilan her seyi sor icin rahatlasin ben yuksek tansiyon lu gebelerin takibini yapiyor ve iyi sonuclar aliyormus diye gittim. Simdilik iyi insallah boyle gider. Zaten kan pihtilasmasi tansiyonu da cikariyormusAnladim canim yine giderim ama baska carem yok
Canim benim strese sokma kendini ragatlamaya calis bebis etkilenmesin bu durumdan doktoruna soyle tansiyonum hep dusuyor e bakalim ne der. Insallah hayirlisiyla dogum haberlerini de aliriz cok dua ediyorum hepimize..kizlar 16 haftalik hamileym ve bi kac haftadir tansiyonum cok dusuk sdyrediyo surekli olmuyo ama iki gune bir oluyo smdi de bunun korkusu sardiallahm kucagimiza almayi nasip etsn ya hamile kalinca daha iyi olurum diyodum ama bu korku stres daha kotulestiriyo beni
Bende ayniyim canim.cocuklari parka cikarsam aklima Araf geliyo.onu getiremedim hic o sundan yiyemedi sunu alip giydiremicem vs herseyi ona yoruyorum.Çok tesekkur ederim canim. Çok zor günler yaşıyoruz. Ben ikinci cocugu düşünmüyordum bile.yumurtalil kistim varmış adetim gecikti hamileyim sandim meger kist varmis bende korunmadim hamile kaldim Allah in isi işte.simdi deli gibi bebek istiyorum sonra korkuyorum vazgeciyorum hayat anlamsız geliyor oglum var sukurler olsun onu bile ihmal ettigim oluyor sonra üzülüyorum elimdekinin kiymetini bilmediğim icin ona çikolata bile alsam aklima Tuğram geliyor o hiç bir zaman bunları tadamayacak. Psikolojim iyice bozuldu farkindayim herseyi icimde yaşıyorum gözyaşları mi içime akitiyorum. Artik onlar bile dayanamayip kendiliğinden akiyor. Bebegimin hareketlerini ozledim sabahları uyandigimda hep elim karnımda. Ben artik hamile Değilim ama bunu kabul etmek agrima gidiyor sanki savaşı kaybetmiş yenilmisim .
Ah canim ya bu duygu yogunluklarini yasaman cok normalama kendini toplamaya calis inan hepimiz ayni seyleri yasiyoruz ama elden birsey grlmiyir ki ben mezarina gittigimde resmen yikildim lohusa zamanima dondum sanki ayni duygular ayni huzun sor ki napabildim hic birsey topragini sevdim gece gunduz yanina gittim ozlem giderdim geldim. Soyle dusun onlar bize gelmeyecek en nihayetinde biz onlari yanina gidicez. Hem amel defterleri acilmadi bile bebeklerimiz melek cennet kusu onlar herseyi rabbim yediriyor inan bizden daha iyi bakiyor onlara.. bir de ilk bebegin olsaydi napacaktin her seyimiz yarim kaldi bizim hic birseye sevinemiyoruz ölum artik cok basit geliyor sasirmiyorum inan ki . Kizim bana bu hayatta savasmayi pes etmemeyi ogretti. Anne olmayi cok istiyorum ve bunun icin cabalicam insallah duzelicez hersey daha guzel olacak inan bana ama sakin pes etme oglun ici esin icin. Dosta dusmana karsi gercekten dik durmaya calis cok zor biliyorum ama tekrar bebek sahibi olman icin bunlar gerekli..
Bende ayniyim canim.cocuklari parka cikarsam aklima Araf geliyo.onu getiremedim hic o sundan yiyemedi sunu alip giydiremicem vs herseyi ona yoruyorum.
Zaman bana ilac olmuyo bikac gun sonra dogmus olacakti.evimde cantamiz hazir gelmesini bekleyecektik .olmadi cok uzuluyorum.Allahim sabir versin bu caresizlikle ne yapacam ben.bugun son bes diyecektim olmadiiiiiiBende aynı yim kemdimi bile cezalandiriyorum disari bile çıkmak istemiyorum. Insallah bu günleri hayirlisi yla atlatiriz. Anne olmak cok zormus
Zaman bana ilac olmuyo bikac gun sonra dogmus olacakti.evimde cantamiz hazir gelmesini bekleyecektik .olmadi cok uzuluyorum.Allahim sabir versin bu caresizlikle ne yapacam ben.bugun son bes diyecektim olmadiiiiii
Zaman bana ilac olmuyo bikac gun sonra dogmus olacakti.evimde cantamiz hazir gelmesini bekleyecektik .olmadi cok uzuluyorum.Allahim sabir versin bu caresizlikle ne yapacam ben.bugun son bes diyecektim olmadiiiiii
Acaba diyorum bi bebek iyi gelirmi.yiksa acimimi tazeler .inan cok tuhaf oldum .dikkat eksikligim olustu bide unutkanlik.oek bisey hatirlayamiyorum.kendimi verip bisey konusamiyirumBende dun annemde oglumun cantasini gordum posetin icinde kıyafetleri de dolaptaydi açıp bakamadim benimde ikinci ay bitti yasasaydi ucuncu aya girecekti oglum Rabbim yardimcimiz olsun
Insallah canimmm insallah. Oluyor yeni dpgum yaptigimda daha cok oluyordu sirtimda belimde bacaklarimda ayakta duramiyordum resmen ama yavas yavas geciyor endiselenmeSagol canim benim insallah bu zamanlar hayirlisiyla cabucak gececek inşallah burada birbirimizin hamileliklerini takip edicez bebeklerimizi kucagimiza alacağız.
Senin bacaklarinda agri var mi? Benim cok ağrıyor ayakta falan kalinca. Birde su iğne olayi kafama takildi hakkımızda hayırlısı. Kan pihtilasma testi ne kadar surede sonuclaniyor?
Benim doğum yaptiram dr 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi hiç test falan yaptir demedi Allah bildiği gibi yapsin boyle doktorlari.
Cok sagol iyi dileklerin icon seninde basin sagolsun arkadasim her gecen gun aramiza yeni birinin katilmasina oyle uzuluyorum ki Allah im tekrarini yasatmasin benim brbegimde yaklasik o kilo da boy da vefat etti sanirim 34 - 35. Haftandi. Bol sabirlar diliyorum senin icin de insallah saglikla tekrar bir bebek sahibi olursun normal mi dogdu sezetysn mi bebegin?slm herkese öncelikle hepinizin başı sağolsun rabbim önce sabır sonra da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
malesf bende aranıza katıldım
20 nisan günü plasenta erken ayrılmasından bebeğimizin kalbi durmuş içe kanama olduğu için dr lar çok korktu hayati tehliken var falan dediler ne olduğunu anlamadan sezeryana girdim benim 2. hamileliğimdi ilk kızım çok şükür sağ sağlim doğmuştu normal doğumla bu hamileliğimde de hiö bir sorun yoktu ama 17 nisanda doğum sancılarım başladı hastane yattım 1 gün sonra biraz kilo alsın bekleyelim dediler evde sürekli yat dediler yatıyordum normal doğum sancım vardı çok sıklaştığı için en yakın hastane ye gittik hastaneye girdiğimiz an olmuş olan bebeğim 2300 gr 48 cm di bilseydik daha önce alırdık dendi ama kendime hep şunu diyorum günü yokmuş ne yapılırsa yapılsın bunu yaşayacaktık rabbime dualarımda sağlıklı uzun ömürlü evlatlar bizim için hayırlıysa nasip et ya da bunu bizim için hayırlı kıl allahım
sağol cnm 33 haftalıktık sezeryan doğdu onun için doktorum 1 yıl korun dedi ben çok üzülünce 6 ay korun ozaman böyle bi sorun yaşadın bide dikişlerinle ilgili sorun olmasın bi dahakine dediCok sagol iyi dileklerin icon seninde basin sagolsun arkadasim her gecen gun aramiza yeni birinin katilmasina oyle uzuluyorum ki Allah im tekrarini yasatmasin benim brbegimde yaklasik o kilo da boy da vefat etti sanirim 34 - 35. Haftandi. Bol sabirlar diliyorum senin icin de insallah saglikla tekrar bir bebek sahibi olursun normal mi dogdu sezetysn mi bebegin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?