Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inşallah canım ya.benimde hemen karsımda oturan kuzenimle aramızda 3 ay vardı daha doğurmadı. dün kaç ay aradan sonra onlara gittim.aynı benim gibi odasını hazırlamışlar beşik elbise herşeyi hazır.nasıl içim burkuldu o pembeleri görünce nasıl üzüldüm anlatamam.
canım ben 25 marta ölü doğum yaptım.hep çok iyi dediler.o gün kontrole giderken eşim ve oğlumla beraber güle oynaya gittik ne bilebilirdim yavrumun kalbinin durduğunu.güzeller güzeli kızım öyle güzeldi 35+2 haftalıktı ki onun yerini kimse tutamaz.ama vucudum ,evim, aklım her şeyim yarım kaldı.ancak tekrar hamile kalırsam tamamlancak gibi..
aslında sezeryan oldum.önceki dr 6 ay bekle dedi.şimdiki doktorum aslında 3 aydan sonra izin veririm dedi. valla bu ay korunmadım.çamaşırsuyu ve karbonat testi yaptım bide ağzımın tadı değişti yani kesin değil.yarın dr gidince öğrenicem.

Cok yardimci oluyorsun canim tekrar tesekkur ederim.
Bugun mehmet Bey den randevu almaya calistim ama suan randevu ya kapali dediler. Sonucu alıp Dogan Bey e gideyim dedim. Sende randevu icin zorlandin mi?

Hakkında hayırlısı olsun insallah hamile sindir sonuçların temiz cikar ve bebeğini kucağına sag salim alirsin. Bir yerde bir dua okudum Allah im bana hayirli zamanda daha hayirli daha saglikli daha ömürlü evlat nasip et. AMIN

Oğlunu sezeryanlami dogurdun? Benimde iki sezeryan oldu. Senin doktorun neye dayanarak uc ay sonra kalabilirsin dedi

Kizlar birsey sormak istiyorum.
dogumdam sonra soğan kürü deneyen varmi? Ben yapmayi düşnuyorum ama asiri kanama yapar diye korkuyorum. "Soganin sanki kadin rahmi ve yumurtalik icin yaratilmis" diye söylüyor du Dr Saracoglu. Ben ikinci hamileligimden once yumurtalik kistim vardi adetim iki aya yakın gecikmisti. Kist gecsin diye kur yaptim ictim o sira hamile kalmisim adet olmadan yani. Simdi yapip rahimi temizler belki. Hani kisa surede tekrar hamilelik dusunuyoruz ya

Camasir suyu testi nasil yapiliyor canim?

Aaaaaay durumun bana çok benziyor.benimde Allah bağışlasın bi oğlum var.ve kızımda vefat etti.evde Herşeyi Öylece kala kaldı

Bugün 1 haftalık şeker ölçümlerimi doktora gösterdim gayet iyi ni sıkıntın yok dedi.bebek düşünebilirsin dedi.yarında perinatolojiye şu test sonuçlarını göstereyim hayırlısıyla.bu ayki yumurtlamayı kaçırmasak bari.allahım sen yardım et hepimize.

aramızda 1 ay varmış cnm bütün yazıları okudum ama senin bebeğinin kalbi neden durmuştu benimde kızım olacaktı inşallah hamilesindir sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatlarımız olsun hepimizin
senin 6 ay oldu sanırım yanlış hatırlamıyorsam bebeğini nasıl kaybetmiştin sonuçlardan bişey çıktı mı

Cok yardimci oluyorsun canim tekrar tesekkur ederim.
Bugun mehmet Bey den randevu almaya calistim ama suan randevu ya kapali dediler. Sonucu alıp Dogan Bey e gideyim dedim. Sende randevu icin zorlandin mi?
Rica ederim canim.. yok biz hic zorlanmadik cunku rastgele aldik mehmet guclu ye sira vardi ondan almistik. Herhengi bir tane de olur canim durumu anlattiktan sonra. Sana genetik test vermis miydi doktor ?? Ben ilk dogan bey e gittim muayene oldum genetik test istedi baktim disari da cok pahaliondan sonra devlette sansimi deneyim dedim oyle iste sonuclsr cikti .zaten dogan bey haxiran da gel demisti gittim iste gecen hafta yani dogan bey yonlendirdi bizi.

Ben hamile kalmadan once yapmistim maydanoz ve sogan kuru birlikte iltihap falan varsa sokup atiyirmus. Gecen gun muayeneye gittigimde bakti doktor um kist var mi yumurtaliklarim nasil rahmin duvarinin kalinligina falan iyi dedi sikinti yok temiz dedi. Bence sen ilk once muayene ol eger hals varsa ona gore tedbir amacli yaparsin ya da ilac verir zaten doktor canim..

Oğlunu sezeryanlami dogurdun? Benimde iki sezeryan oldu. Senin doktorun neye dayanarak uc ay sonra kalabilirsin dedi
sağol canım ya inşallah isteyen herkes tekrar evlat sahibi olur.benim iki sezeryanım var.doktor üç aya nasıl izin verdi bilmiyorum. ama bu saatten sonra çokta umrumda değil.çünkü oğlumda iyi bi doktora gittim hamileyken her tarafım şişti patlıycak gibiydim.doktora bebeği alın dedim alamayız dedi.1 gün sonra suyum geldi ALLAHTAN bebeğimin yüzü gözü hertarafı şişmiş.suyum gelmese belki onu da kaybedecektim.
şimdi kızımda çok ağrım oldu heralde 5 farklı doktora gitmişimdir.doktor bey alın çok ağrım var dedim anne istiyo diye alamayız deyip tersledi.1 gün sonra bebeğimin kalbi durdu ve onlara göre bi neden yoktu.o yüzden doktorların artık ne dediği umrumda değil. ezbere ya 6 ay ya 1yıl korun diyolar. herkesin bedeni farklı.anne kendini ne zaman hazır hissediyosa o zaman hamile kalmalı.zaten makinaya bakıp konuşmaları beni sinir ediyo.bi bak hastan ne diyo.kendi kafalarına göre iş yapıyolar.ama malesef olan bize oldu hem de en acısıyla.yavrum karnımda ölmüş haberim yok.ben de doğum yaklaştı diye seviniyorum.ay sinirlendim yine ya....Allahım sabır versin bize

canım benim 4 yıl önce kistim vardı hemde bayağı büyüktü soğan kürü yaptım geçti.bu sezeryandan sonra tekrar olmuş tekrar soğan kürü yaptım ilaç hiç kullanmadım kist kalmamış. yalnız iki ay lohusam sürdü galiba soğan kürü yüzünden olabilir.hamile kalmayıda kolaylaştırıyo diyolar.

Camasir suyu testi nasil yapiliyor canim?
:)bende bu sitede öğrendim.ne kadar geçerlili var bilmiyorum.çamaşırsuyu yada karbonat idrarın üstüne dökünce,idrar köpürüyorsa hamilesin köpürmüyosa değilsin.geçerliliğini bilmiyorum işte zaman geçsin.

Benden test isteyen olmadi zaten benim doktor riskler arasinda tansiyonu bile saymadi. Dogan Bey tansiyon hastasi hamile kadinlara dami bakiyormus yani tecrubeli bu konuda. Yarin randevu aldimDogan Bey e. Ama saat 16 dan sonra hastane de oluyormus biraz tuhaf geldi ya neden devamli hastanede ddeğil. Hastaneye sordum onlar bilgimiz yok dedi.insallah guzel seyler soyler .

Amin canim cok haklisin doktorlara güvenim kalmadi Allah karşımıza iyilerini çıkarır insallah. Benimde cok agrili geciyordu gece iki yastik falan kac kere uyaniyordum agridan ama onlara kalsa naz yapiuoruz bende 31 yasindayim yas geçiyor zorlani y orum sandım Ilkinde agrim olmamisti nasip boylemis sukrediyorum Rabbim beterinden korusun

Testlerin nasil cikti? Hamilelik testi yaptin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…